geçmiş olsun canım ya, inş gelecek ay bebişte gelir ... ben da mualalktayım bende yazdırmasam olur yani :)Canım ben bu sabah adet oldum. Ama biz bu ay eşimle ayrı olacağız. O yüzden bu ay beni yazmayalım. Sonra dönünce yeni adette4 söylerim tarihi... Bu arada Segemy sen de hamilelik öncesi luteal fazdan dolayı progestan kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Progestan hamile isen tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Değilsen adet oluyormuşsun. Ancak 3-7 gün arasında gecikme yapabiliyormuş. Ben de 3 gün geciktirdi...
geldi canım aldım :)canım sana buradan yazdım ama gidip gitmediği konusunda bilgim yok tam atarken ekran dondu bende telden sana mesaj attım tamammı ? ayy şimdi heyecanlandım desenize buluşuyoruzzz:)
meğer ki bağırıyor muş :) Çok şükür ya ama bu çok özel bişey oldu :) inş ayağı sürtersinde uğrun bizede gelri :)sürprizki ne sürpriz candaSım . şoklardayım destina çok güzel tanımlamış 17 sinden beri bağırıyomuş bebişim buralardayım diyede ben duymuyomuşum :))) inşallah güzel haberlerle gelirim.umarım hepimiz için bereketli bir ay olur. ayağımızı sürteriz hepinizi peşimizden sürükleriz
Ankara kızları nerde ve ne zaman buluşuyosunuz ??
Bizim binaya görüntülü sistem takılmaya başlandı yaaaaa((
ne zaman biter bilmiyorum50:
Puuufff böle şeylerde hep beni bulur
geçmiş olsun canım ya, inş gelecek ay bebişte gelir ... ben da mualalktayım bende yazdırmasam olur yani :)
Canımcım sanırım haftaya buluşuyoruz. Tafın bu hafta misafirleri varmış . İnş o zmana dek tamirat biter :) Sanırım akşam olabilri buluşma, sana uyar mı ?
canım benim yaa uyu uyu bebişin dinlensin çok heyecan yaptı oda şimdi aaa anneme bak yaa ben burdayım bağırıyorum ayın 17 sinden berii sonunda duydu sesimibak bir arkadaşta söktürücü kullanmış dr bişey olmaz demiş endişelenme hemen hadi iyi geceler uyuyabilirsen tabiii:97::97:
canım geçmiş olsun ve inşallah yeni meleğin seninledir kanda ne zaman baktırdın 2.5 çıktı yani adetini ne kadar geçmişti? sende pileoyla aynı şeyleri yaşamışsın allahım okadar büyükki her taraftan mucize yağıyor sankii vee candasımın dediği bereket...
cnm ben kürtajdan sonra adetim gelmedigi icin baktirdim gecen hafta persembe 2.5 bucuk cikti doktorum süphelendi pazartesi gene kan vermistim 200lerde cikmis evdede iki kere test yaptim kipkirmizi cikti ins bu sefer hersey yolunda gider
kızlar şimdi yaptım testi. evet akşamki gibi belirgin 2. çizgimercimeğim geri geldi kızlar. allahıma şükürler olsu. drdan randevu alıp gidecem bugün. inşallah güzel haberler veririm. inşallah hep güzel haberler alırız dua edin kızlar...
CANDAŞIM özelden sana telimi vereyim ama önce senin atman lazım yada bana nasıl atacağımı göstermeniz lazım taf atmış bana mesaj özelden cevapla kısmından ona cevaplayabildim sende boş bir mesaj at istersen sanada yazayım hem mail adresimi hem facebook adresimi hemde telimi ok mi canım:)
Hayırlısı olsun. Maşallah. Sanslı azınlıktan birisin. İnşallah sağ salim sorunsuz biçimde kucaaaaaaaaağına alırsın...
GÜNAYDIN KIZLAR,,
sizi çok kıskandım kızlarrne kadar güzel sizin adınıza çok sevindim gerçekten buluşunda dostluklar dahada pekişsin bizide unutmayın sakın haaa
Canım ben de kıskandım. Yok mu Hatay'da oturan? Sen hangi ildesin canım? Yazdığın tek test sonucu eksik beni gülümsetti. Sabah lekemi görene kadar inan içimden ben de senin gibi geçiriyordum kendimle ilgili...
ben kocaelide yani izmit teyim canım...yakın olsaydık keşke hep beraber günler falan düzenleseydik ne güzel olurdu dimi....
canım hayırlısı olsun inşallah ikinci adetini olmazsın ama eşinle ayrı olucaksın neyse inşallah 3. adetini olmazsınbenim senaryolar devam ediyor canım belki bende hüsrana uğrayacağım ama başka türlü zaman geçmiyor dalgaya vurdum artık elimden başka bişey gelmiyor :26::26:
kabul ettim :) valla maşallah ek bi güzelmişsin şekerim :)candaşım sana istek yolladım faceden ok ama ben tafa ulaşamadım bir türlü neyse artıkk benim isteği kabul et oradan benim bolca resimler var zaten:)
hmmm :))) diyeceğin buydu demek :) aldımmsj ı :) inş en yakın zamanda şeklim bozulsun valla :)) ama sonra vermek şartıyl tabi :))candaşımmm insallah o manken gb tipin bozulur çifter çifter bebşler doğurursunda kilo alırsın benim gb:) ama sonra hemen verelim dimi??
belki ayar çekeriz :) ben genelde haftasonu ankarada olamıyorum ama belli de olmaz :) olmadı 2. buluşmada hep beraber oluruz, kızınıda getirirsin belki :)Hımmm CANDAŞcım akşam olursa bana uymaz malesef..
Neyse siz buluşunca fotoları koyarsınız bende bakar bakar iç çekerim :26:
inş en yakın zamanda darısı bizim başımıza :) senaryo hepimizde var bu araad :))Sağ ol tatlım. Kendi kendime senaryolar kurmaya başlamıştım: Türk filmi gibi sonuçları mı karıştırdılar acaba diye.Şükür geldi de senaryolarım bitti:)) Bizler de en tez zamanda bu güzel haberi duyarız inşallah...
cnm ben kürtajdan sonra adetim gelmedigi icin baktirdim gecen hafta persembe 2.5 bucuk cikti doktorum süphelendi pazartesi gene kan vermistim 200lerde cikmis evdede iki kere test yaptim kipkirmizi cikti ins bu sefer hersey yolunda gider
inş en yakın zamanda darısı bizim başımıza :) senaryo hepimizde var bu araad :))
ooo süper sende hamilesin maşallah :)rabbim bu kez yüzün güldürsün canım :)
yasemin tebrikler canım...Allah tamamına erdirsin...seni görmemişim..
öptm kızlar...kendinize ii bakın
sağol canım allah razı olsun cuma günü emin olucam idrar testi pozitif ti kan değeri çok düşük 7.2 daha yeni muhtemelen eğer varsa cuma tekrar test yaptırcam işallah değerlerim artar şimdi tam olarak sevinemiorumyasemin tebrikler canım...Allah tamamına erdirsin...seni görmemişim..
öptm kızlar...kendinize ii bakın
bende bu kaybettiğim bebeğimde mide bulantısından ölüyordum ama inan canım bende razıyım yeterki bebğim hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bana...eşim o halimi görünce üzülüyordu yemekten sonra doğru lavobaya kızımda hiç böyle olmadım bana hep değişik bu dediler dedikleride çıkmıştı erkekti ama o mide bulantılarıda bir mucize benim için inan yaşadığım o günleri öyle özledimki ben bu ayın 15inde doğum yapıcaktım.ve görümcemle aramızda 15 gün vardı o son ayında ama inan onu hiç kıskanmadım çünkü o yeni evli ilk bebeği seviniyorum onun adına.. bide onunda kızı olacak belki erkek olsa kıskanırdım birazda olsa allah onuda kurtarsın bir nefeste inşallah çok heyecanlı allah anneliği öyle vermişki içimize yaşadığım en güzel andan bile güzel anne olmak tarif edilemez sen kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim...kızımla yaşadığımız kötü anların sonrası akşamları o uyuduktan sonra oturup ağlıyorum onu üzdüğüm içinama ertesi sabah yanıma gelir allahtan bu huyu babasına çekmiş küsmez hiç onu koklarım öperim öperim... bu arada kızlar şunu duymuşmuydunuz çocuk kimin kan gurubunu alırsa onun özelliklerini taşırmış...benimki babasının ve aynı onun gibide huyu sakarlığı bile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?