Eki Görüntüle 219751
nihayet yükleyebildim. kızlar baksanıza silik felanda değil yani hemen çıktı yani idrarı boşluğa damlatmayla 2 çizgi birden çıktı.ayın 23 de kanda 0 lı değerdi şimdi idrarda çift çizgi...bakalım yarın bi kan vereyim hayırlısı olsun..
Canım bildiğim kadarıyla yanlış pozitif pek olmuyor. Bir de zaten idrar yoğunken yapılmalı. Umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin. Bir tane daha yapsana.
pileo yaa canım ben sana en başından beri dedim canım yaaa sen hamilesin diye ve umudumda hiç tükenmemişti ama sana diyemiyordum zaten olmuyor diye strestesin..bir tek senmi benimde elim ayağım titredi yaa canım çok duygulandım gözlerim doldu umarım yarın bize kocaman bir EVEEEETTTT yazarsın offf yaa ne güzeldi bu şimdi canım benim UNUTMA SAKIN ARKANDAYIM BİLİYORSUN EN BAŞINDAN BERİ
AYYYY ÇOK SEVİNÇLİYİM YAAA SANKİ BEN HAMİLEYİM GİBİ CANIIIIMMMMM
canım maşallah. resmen çift çizgi. kopkoyu hem de. şüpheye yer yok. canım test yaptıralı çok zaman olmuş. o zaman daha yeni olabilir.Eki Görüntüle 219751
nihayet yükleyebildim. kızlar baksanıza silik felanda değil yani hemen çıktı yani idrarı boşluğa damlatmayla 2 çizgi birden çıktı.ayın 23 de kanda 0 lı değerdi şimdi idrarda çift çizgi...bakalım yarın bi kan vereyim hayırlısı olsun..
senemcim elimd eyok başka şimdi eşimde dedi nöbetçi eczaneden alayım diyede. eşimin bugün misafirleri var geç gelecek. en iyisi sabahı bekliyeyim bi tane alıp yapayım o da pozitif çıkarsa hemen dra
canım hiç stres yapma. gerçekten hamilesin. benim de diğer gebeliğimde aynen senin gii çıkmıştı, ve hemen çıkmıştı.
içini rahat tut canım. yüzde yüz hamilesin. ççok sevindim canım ben de inan. biri daha hayaline kavuştu.
PİLEOooooooooo süpeeerr....Hamilesin canım...
Hemde anında çıkmış çift çizgin. Ohhhh maşallah maşallah
Ay heyecanlandım bende, ne yazsam ki yaaaa :))
Tebrik ederim canım. Yarın muhakkak kan testini tekrarla. 23ünden bugüne ooooo kaç zaman geçmiş. benim 6 gün arayla 0 dan 89 a çıkmıştı. Ayy hadi inşallah çok sevindim..
Tatlım görüntü süper :) Bu yanlış olmaz artık, senin de benimki gibi geç döllenme sanırım. Yarın ilk iş doktoraaaaaAllah hayırlısıyla sonunu getirsin, su gibi gelsin geçsin inşallah.
amiiiin senemcim amiiiinnnnnnn. dua edin test doğru olsun bebeğim benimle olsun ve bi daha bırakmasınha bide umarım söktürücünün bi zararı olmamıştır uyuyayımda hemen sabah olsun hepinize iyigecelerr
kızlaaaaaarr nerdesinizzzz ya ben şoklardayım. kızlar gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne şimdi biri bişe desin bana. resmini çektim ellerimin titremesi geçince yükleyecem bakın diye.ya test yanlış olabilir mi.allahım ben bugün ölmesem daha ölmem heralde. ya can sıkıntısı işte bi tane vardı evde yapayyım tek çizgi görğünce kırmızları getirtebilrim dedim. bide soğan kürüne başlamıştım 4 gündür içmeden bi daha bakayım dedim bide bugün göğsüm sızlamıştı ya hani. hatta tam burda yazarken söyledimde size dedim bakayım bi daha sonra içeyim soğanı.yapmamla 2. çizgi çıktı. şoktayım.farlutal içmiştim ben söktürücü soğan suyu allahım sen esirge yarabbim.heyecandan yazamıyorum
Eki Görüntüle 219751
slm kizlar bende kürtajdan 1bucuk ay sonra adet görmeden galiba hamileyim iki keren kürtaj oldum aslinda korunuyoduk nasil oldu anlamadim Allah nasip etti oldu..
gecen persembe kan degerim 2.5 du dün yaptirdim 200lerde bide adet olayim diye adet söktürücü kullandim 1hafta ins bisi olmaz doktor olmaz dedi.haftaya gitcem bakalim hayirlisi olsun benim gibi durumda olan arkadaslar varmi
senlen ayniyiz sanirim bende bugün hem kan hemde evde test yaptim pozitif cikti bende bi hafta adet söktürücü kulllanmistim doktorum bisey olmaz atma dha dedi in bidaha aci yasamayiz kucagimza aliriz bebeklerimizi
kızlaaaaaarr nerdesinizzzz ya ben şoklardayım. kızlar gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne şimdi biri bişe desin bana. resmini çektim ellerimin titremesi geçince yükleyecem bakın diye.ya test yanlış olabilir mi.allahım ben bugün ölmesem daha ölmem heralde. ya can sıkıntısı işte bi tane vardı evde yapayyım tek çizgi görğünce kırmızları getirtebilrim dedim. bide soğan kürüne başlamıştım 4 gündür içmeden bi daha bakayım dedim bide bugün göğsüm sızlamıştı ya hani. hatta tam burda yazarken söyledimde size dedim bakayım bi daha sonra içeyim soğanı.yapmamla 2. çizgi çıktı. şoktayım.farlutal içmiştim ben söktürücü soğan suyu allahım sen esirge yarabbim.heyecandan yazamıyorum
canııııııım yazdıkalrını okurken bile tüylerim diken diken oldu:)) taa oralardan içimi bi hoş ettin.canım benim eğerki gerçektende hamileysem gel peşimden sakın bırakma beni:))) bugünkü sitemlerimi unut. hani gelme peşimden diyodum yaa:))inşallah güzelim yaaa içim içime sığmıyo yemek bile yiyemedim heyecandan . destinaaaa sabah olsun hemenn gideyim ama çok da kaptırmayayım kendimi du bakalım dimi.hele ne bu kanda çıkmadı idrarda çıktı gerçi tam 12 gün olmuş kandan yapalı.hayırlısı.
candasS bereket bugüne mi acaba :))))
amiiiin senemcim amiiiinnnnnnn. dua edin test doğru olsun bebeğim benimle olsun ve bi daha bırakmasınha bide umarım söktürücünün bi zararı olmamıştır uyuyayımda hemen sabah olsun hepinize iyigecelerr
senlen ayniyiz sanirim bende bugün hem kan hemde evde test yaptim pozitif cikti bende bi hafta adet söktürücü kulllanmistim doktorum bisey olmaz atma dha dedi in bidaha aci yasamayiz kucagimza aliriz bebeklerimizi
Eki Görüntüle 219751
Eki Görüntüle 219751
Eki Görüntüle 219751
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?