- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #3.601
Kızlar tatildeydim, görmedim yazdıysanız da. Beklenmeyen adetlerinizi alabilir miyim? Sular yükseliyor, hadi az kaldı
benide al listeyeee hamişlerin altına doğru alinden sora 2.sırayı aldım hiç adet görmeden hamile kalanlarda:)
slm kizlar bende kürtajdan 1bucuk ay sonra adet görmeden galiba hamileyim iki keren kürtaj oldum aslinda korunuyoduk nasil oldu anlamadim Allah nasip etti oldu..
gecen persembe kan degerim 2.5 du dün yaptirdim 200lerde bide adet olayim diye adet söktürücü kullandim 1hafta ins bisi olmaz doktor olmaz dedi.haftaya gitcem bakalim hayirlisi olsun benim gibi durumda olan arkadaslar varmi
senlen ayniyiz sanirim bende bugün hem kan hemde evde test yaptim pozitif cikti bende bi hafta adet söktürücü kulllanmistim doktorum bisey olmaz atma dha dedi in bidaha aci yasamayiz kucagimza aliriz bebeklerimizi
Kızlar tatildeydim, görmedim yazdıysanız da. Beklenmeyen adetlerinizi alabilir miyim? Sular yükseliyor, hadi az kaldı
oyyy oyyyyy sizin ağzınız neler söylüyo öyleebakalım yarın netleşir. gerçekten hamileysem ama bu ciddiden bayağı bi geç döllenmedir. dr soracak satı ben diyecem 17 mayıs çünkü 23 haziranda bile 0 lıydı değer.. gebelik yok diye dr söktürücü vermişti. içtim, o da yetmedi soğan kürü başlamıştım..ama işte nasibi varsa olur.kızlar yarın haber veririm sonucu alıralmaz öpüyorum hepinizi
bende düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım inşallah öyledir inanamıyorumda hala alinden sora 2.sıradayım buna sevinsemmi ğüzülsemmi bilemedim ya sen yaposana şu testi yemin ederim böle güzel haberler aldıkça accaip mutlu oluyorumayy senem benide koymuşsun listeyeinşallah böyle devam eder.kocişi yolladım test için bi tane daha yapıp öyle gidecem dra.ama döne döne söyleidm aynı markadan alma diye test arıyo şimdi garibim
Düzeltme yaptım Canım. Tebrikler bu arada
ben bu duayı hep ederim .Emri vakili gibi hayırla olsun olan değil mi :)Erken doğum topiğinden bir arkadaş yazmış. Ben de Allah'ım hakkımda hayırlısı neyse o olsun ama benim istediğim hayırlı olan olsun diye dua ederdim ara ara bencilce bir dua mı diye düşünerek. Rahatladım:
Rabbim sizede nasip eder inşallah ama ben şunu bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyosam Hz. Ali hep şöyle dua edermiş: ALLAH'IM SEN BİZİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜMÜZE RAZI EYLE
amin canım cümlemize inş...Candaşcım iyiyiz çok şükür canım. yani şimdilik bişey yok. kısmen uyku hali başladı okadar.. Çok yakın zamanda seninde bu duyguyu tatmanı diliyorum.. Hem feng shui'ye göre, Hemde mübarek 3 aylar hürmetine. AMİN
süperrrr oleeyyyyyy :)) çok sevindim vallla hep aklımdan geçiyodu olabilri mi diye, bende okumuştum bi yerden aynı bu durumu :) bi örnekte pileomuz oldu :) hadi gözümüz aydın bu basbayağı hamile olduğunu gösteriyor, silik filan değil :) tebrikler canımkızlaaaaaarr nerdesinizzzz ya ben şoklardayım. kızlar gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne şimdi biri bişe desin bana. resmini çektim ellerimin titremesi geçince yükleyecem bakın diye.ya test yanlış olabilir mi.allahım ben bugün ölmesem daha ölmem heralde. ya can sıkıntısı işte bi tane vardı evde yapayyım tek çizgi görğünce kırmızları getirtebilrim dedim. bide soğan kürüne başlamıştım 4 gündür içmeden bi daha bakayım dedim bide bugün göğsüm sızlamıştı ya hani. hatta tam burda yazarken söyledimde size dedim bakayım bi daha sonra içeyim soğanı.yapmamla 2. çizgi çıktı. şoktayım.farlutal içmiştim ben söktürücü soğan suyu allahım sen esirge yarabbim.heyecandan yazamıyorum
valla şlk bereket yaseminle senden :) dilerim ay sonuna dek aynı bereket devam etsin inş :)canııııııım yazdıkalrını okurken bile tüylerim diken diken oldu:)) taa oralardan içimi bi hoş ettin.canım benim eğerki gerçektende hamileysem gel peşimden sakın bırakma beni:))) bugünkü sitemlerimi unut. hani gelme peşimden diyodum yaa:))inşallah güzelim yaaa içim içime sığmıyo yemek bile yiyemedim heyecandan . destinaaaa sabah olsun hemenn gideyim ama çok da kaptırmayayım kendimi du bakalım dimi.hele ne bu kanda çıkmadı idrarda çıktı gerçi tam 12 gün olmuş kandan yapalı.hayırlısı.
candasS bereket bugüne mi acaba :))))
pileo canımmmm tebrikler hadi ben her sabah açtığımda valla ne güzel haberler geliyor böyle candaşın dediği gb gerçekten hem 3 aylar hemde bereketli aylarmı geldi ne hadi insalllahhh geride kalanlarımızn tez sürede göbişleri dolsunnn herkesee güneaydınlarr bu arada
kızlar şimdi yaptım testi. evet akşamki gibi belirgin 2. çizgimercimeğim geri geldi kızlar. allahıma şükürler olsu. drdan randevu alıp gidecem bugün. inşallah güzel haberler veririm. inşallah hep güzel haberler alırız dua edin kızlar...
yamateke hemen atıyorum canım :)
Dualarımız senle olsun pileo ) bebeğin sana hiç unutamayacağın bir süpriz yaptı :) inş herşey çok güzel olacak :) hemen yaz bize tamam mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?