Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

Sinua................................................................................... ?

destina0409........................................................................ ?

passifloraa.......................................................................... ?

Ketenhelva.......................................................................... ?

Ladybugg............................................................................ ?

_CandaS_............................................................................ ?

chnb................................................................................... ?

taf...................................................................................... ?

ceza83................................................................................6 TEMMUZ:

Sardunyaa...........................................................................22 TEMMUZ

citaknuray...........................................................................28 TEMMUZ

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

yasemin_dogru86...

Pollyannaa...

Pileo...

Son düzenleme:
Kızlar tatildeydim, görmedim yazdıysanız da. Beklenmeyen adetlerinizi alabilir miyim? Sular yükseliyor, hadi az kaldı

Kızlar tatildeydim, görmedim yazdıysanız da. Beklenmeyen adetlerinizi alabilir miyim? Sular yükseliyor, hadi az kaldı

benide al listeyeee hamişlerin altına doğru alinden sora 2.sırayı aldım hiç adet görmeden hamile kalanlarda:)

senlen ayniyiz sanirim bende bugün hem kan hemde evde test yaptim pozitif cikti bende bi hafta adet söktürücü kulllanmistim doktorum bisey olmaz atma dha dedi in bidaha aci yasamayiz kucagimza aliriz bebeklerimizi

desene aynıyız.seninde hayırlı olsun canım. bende söktürücüden çok endişe duydum ama bak senin dr bişe olmaz demiş. bende 2. testi yapayım yine pozitif çıkarsa dra gidecem hemen. canım ya senle aynı şeyleri yaşamışız ama sen hiç regl olmadan hamile kalmışsın. ben kürtajdan sonra 2 kere olmuştum.3. gelmedi bi türlü iyikide gelmemiş ya:))) seninle aynı durumu yaşayan alin84 diye bi arkadaş var.hiç regl olmadan hamile kaldı bebeğini yeni kaybedip korunma sürecine geçenler topiğinde bi uğra istersen o topiğe. benim söktürücü biteli 1 hafta olmuştu ama sen yarıda kesmişsin. inşallah bi sıkıntı olmaz.

ayy senem benide koymuşsun listeye inşallah böyle devam eder.kocişi yolladım test için bi tane daha yapıp öyle gidecem dra.ama döne döne söyleidm aynı markadan alma diye test arıyo şimdi garibim

Başka topikte bi arkadaşta aynı sen gibi oldu. 50 gün boyunca adeti gelmedi. 10 gün söktürücü içti. hala adet olmayınca test yaptı veeee hamileydi. şimdi 2 aylık flan hamile:))

Hadi hakkında hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum

ayy senem benide koymuşsun listeye inşallah böyle devam eder.kocişi yolladım test için bi tane daha yapıp öyle gidecem dra.ama döne döne söyleidm aynı markadan alma diye test arıyo şimdi garibim
bende düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım inşallah öyledir inanamıyorumda hala alinden sora 2.sıradayım buna sevinsemmi ğüzülsemmi bilemedim ya sen yaposana şu testi yemin ederim böle güzel haberler aldıkça accaip mutlu oluyorum

tafcım sana özelden msn attım bu arada insallah yanlış yerlere göndermemişimdir:) ben pek bilmiyorum buranın sistemini sadece formda mesaj atıyordum:)

pileo canımmmm tebrikler hadi ben her sabah açtığımda valla ne güzel haberler geliyor böyle candaşın dediği gb gerçekten hem 3 aylar hemde bereketli aylarmı geldi ne hadi insalllahhh geride kalanlarımızn tez sürede göbişleri dolsunnn herkesee güneaydınlarr bu arada

kızlar şimdi yaptım testi. evet akşamki gibi belirgin 2. çizgi mercimeğim geri geldi kızlar. allahıma şükürler olsu. drdan randevu alıp gidecem bugün. inşallah güzel haberler veririm. inşallah hep güzel haberler alırız dua edin kızlar...

CANDAŞIM özelden sana telimi vereyim ama önce senin atman lazım yada bana nasıl atacağımı göstermeniz lazım taf atmış bana mesaj özelden cevapla kısmından ona cevaplayabildim sende boş bir mesaj at istersen sanada yazayım hem mail adresimi hem facebook adresimi hemde telimi ok mi canım:)

ben bu duayı hep ederim .Emri vakili gibi hayırla olsun olan değil mi :)
amin canım cümlemize inş...
süperrrr oleeyyyyyy :)) çok sevindim vallla hep aklımdan geçiyodu olabilri mi diye, bende okumuştum bi yerden aynı bu durumu :) bi örnekte pileomuz oldu :) hadi gözümüz aydın bu basbayağı hamile olduğunu gösteriyor, silik filan değil :) tebrikler canım nazar: allah tamamına erdirsin kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin :) darısıda başımıza olsun :)
[
valla şlk bereket yaseminle senden :) dilerim ay sonuna dek aynı bereket devam etsin inş :)

aminnn :) artık bebek bekleyenleri azaltıyoruz bu süper bişey :) iyisiniz değil mi şekerim ?

yamateke hemen atıyorum canım :)

Dualarımız senle olsun pileo ) bebeğin sana hiç unutamayacağın bir süpriz yaptı :) inş herşey çok güzel olacak :) hemen yaz bize tamam mı :)

Canım ben bu sabah adet oldum. Ama biz bu ay eşimle ayrı olacağız. O yüzden bu ay beni yazmayalım. Sonra dönünce yeni adette4 söylerim tarihi... Bu arada Segemy sen de hamilelik öncesi luteal fazdan dolayı progestan kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Progestan hamile isen tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Değilsen adet oluyormuşsun. Ancak 3-7 gün arasında gecikme yapabiliyormuş. Ben de 3 gün geciktirdi...

Sana ve Yasemin'e tekrar maşallah...

Dualarımız senle olsun pileo ) bebeğin sana hiç unutamayacağın bir süpriz yaptı :) inş herşey çok güzel olacak :) hemen yaz bize tamam mı :)

sürprizki ne sürpriz candaSım . şoklardayım destina çok güzel tanımlamış 17 sinden beri bağırıyomuş bebişim buralardayım diyede ben duymuyomuşum :))) inşallah güzel haberlerle gelirim.umarım hepimiz için bereketli bir ay olur. ayağımızı sürteriz hepinizi peşimizden sürükleriz

Ankara kızları nerde ve ne zaman buluşuyosunuz ??

Bizim binaya görüntülü sistem takılmaya başlandı yaaaaa((
ne zaman biter bilmiyorum50:

Puuufff böle şeylerde hep beni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…