herkese merhaba.Hiç ümitsiliğe kapılmayın.bende kürtajdan 7 ay sonra yeniden hamile kaldım.YAlnız kızlar hemen olmuyor çünkü vücut kendisini ancak toparlıyor.Hormonların yeniden eski değerini alması zaman alıyor.Bence en önemli şey üşütmeyeceksiniz ve ayaklarınızı sıcak tutacaksınız.Birde ben kürtajdan 4 ay sonra soğan kürü uygulamıştım içimi iyice temizlesin diye.Kahverengi akıntım gelmişti.Zaten ondan sonrada hamile kalmıştım.İnşallah Allah gönlünüzden geçeni tez zamanda versin
.
İnşallah Tatlım. Bu kez Allah yüzüne gülsün. Senin bünye maşallah neredeyse kendi kendine yapacak bebişitabi cnm gecen sene 10.ay da ilk gebeligim gelismedigi icin kürtaj oldum 10.haftada
sonra doktor ara ver dedi 4ay sonra tekrar hamile oldumu ögrendim bu sefer hersey yolundayken 11.haftada bebegimin kalbi durdu gene kürtaj oldum.bu arada almanyada yasiyorum.ikinci düsükten sonra kendimizi toparlamak icin türkiyeye tatile geldik eve geri döndümde hala adet olmadim diye doktora gittim kan degerim 2.5 du gecen hafta doktor adet söktürücü verdi kullandim gene gelmedi sonra pazartesi gene kan testi yaptirdim degerim 200lere cikmis doktorum hamile oldugumu söyledi ilaci birak dedi zarari yok dedi korkmaevdede test vardi yapim dedim öglenden sonra yaptigim halde ikinci cizgi hemen cikti..haftaya gene gitcem doktora ins bu sefer hersey yolunda gider iki bebegimde planli oldu bu plansiz oldu ins kardesleri gibi birakmaz beni..
yeni hamileligin hayirli olsun ins sorunsuz gecer.hemen olmuyo demisin ama olunca oluyo valla Allah istedikten sonra hemen oluyo.bende ilk kürtajdan sonra 4ay sonra olmustum.ikinci düsükten sonrada tam 1ay sonra oldum yani hic arada adet görmeden kazadan oldu yani olunca oluyo.önemli olan zamani deilki hayirlisiylan gelmis olmasi
İnşallah Tatlım. Bu kez Allah yüzüne gülsün. Senin bünye maşallah neredeyse kendi kendine yapacak bebişiDarısı bütün güzel kalpli arkadaşlarımın başına. Bizler de üçer beşer sırayla hamile kalıyoruz işte. Herkesin bünye farklı. Doğru zamanları bekliyor veletler, biz de onlara uyuyoruz napalım.
tabiki canım hemende kalınabilir ama kimisinin vücudu erken toparlanır kimisinin vücudu da geç toparlanır.İnsan kürtajdan sonra hemen gebe kalmak istiyor Çünkü insanın içi yanıyor.Birkaç olmayıncada acaba bende bir sorun mu var diye düşünmeye başlıyor.Yani demek istiyorumki genelde vücut 6 ayda eski halini alırmış. Bir kaç ay olmayınca hemen moral mozmamak gerekiyor.BEnde her adet oluşumda o günüm moralsiz geçerdi.
tabi cnm gecen sene 10.ay da ilk gebeligim gelismedigi icin kürtaj oldum 10.haftada
sonra doktor ara ver dedi 4ay sonra tekrar hamile oldumu ögrendim bu sefer hersey yolundayken 11.haftada bebegimin kalbi durdu gene kürtaj oldum.bu arada almanyada yasiyorum.ikinci düsükten sonra kendimizi toparlamak icin türkiyeye tatile geldik eve geri döndümde hala adet olmadim diye doktora gittim kan degerim 2.5 du gecen hafta doktor adet söktürücü verdi kullandim gene gelmedi sonra pazartesi gene kan testi yaptirdim degerim 200lere cikmis doktorum hamile oldugumu söyledi ilaci birak dedi zarari yok dedi korkmaevdede test vardi yapim dedim öglenden sonra yaptigim halde ikinci cizgi hemen cikti..haftaya gene gitcem doktora ins bu sefer hersey yolunda gider iki bebegimde planli oldu bu plansiz oldu ins kardesleri gibi birakmaz beni..
İnşallah Tatlım. Bu kez Allah yüzüne gülsün. Senin bünye maşallah neredeyse kendi kendine yapacak bebişiDarısı bütün güzel kalpli arkadaşlarımın başına. Bizler de üçer beşer sırayla hamile kalıyoruz işte. Herkesin bünye farklı. Doğru zamanları bekliyor veletler, biz de onlara uyuyoruz napalım.
Kayıpların için üzüldüm. Nedeni üzerinde araştırma yapıldı mı? Genelde erken hafta kayıplarında ve kalp durmasında kan pıhtılaşması üzerinde duruyorlar. Günlük iğne ve coraspin veriyorlar. Sana bir ilaç dendi mi?
Sağ olasın ...
Oyyyy kuşum yaaa kıyamam sana. Belli değil daha bişey, umut için de umutsuzluk için de çok erken. Arkadaşların dediği gibi kan değerin sıfırlanmamış da olabilir, idrarda çıkmayacak kadar minik bir bebiş de olabilir. Birkaç gün içinde yinelersin kan testini. Artış varsa bebiş de var demektir. Ama yoksa da üzülme hiç. Bak benim de düşükten sonra iki reglinin üstüne geldi. Genceciksin daha, yeni evlisin. Anlıyorum seni, kaybettiğin bebişin acısını dindirmek için yerine yeni bir bebiş koymak istiyorsun ama en doğru zamanı dilemekten başka çaremiz yok ki kuzucuk! Eşine de iyi davran bakiimO olmadan nasıl gelcekmiş bebiş Üzme hiç kendini. Sen şimdiden bu kadar üzülürsen bunca zamandır sabırla bekleyen anne adaylarını da çok üzersin bak.
dün yaptırdım canım test değer düşmüş tahmin ettiğim gibi düşüğün etkisinde olan bişey sanırım 7.8 miş 5.9 a düşmüş gebelik yok beni listeden silebilirsin bitanem hayırlısı olsun hepimziin hakkında kendime kızdım dün akşam bende haklısın sabretmek lazım dün eşimde hastalandı ateşi çıktı sıtma tuttu onu acle götürdüm gece sonra dedim allahım eşim başımda saolsun çocuk yine olur çok şükür huzurlu bi yuvam var ve daha 1 senelik evliyim rabbim zamanı gelince yine nasib eder inşallah şimdi adet olmayı beklicem bakalım sanırım bende ilaçla falan sökülebilcem 38.gün bugün daha gelen giden yok
dün yaptırdım canım test değer düşmüş tahmin ettiğim gibi düşüğün etkisinde olan bişey sanırım 7.8 miş 5.9 a düşmüş gebelik yok beni listeden silebilirsin bitanem hayırlısı olsun hepimziin hakkında kendime kızdım dün akşam bende haklısın sabretmek lazım dün eşimde hastalandı ateşi çıktı sıtma tuttu onu acle götürdüm gece sonra dedim allahım eşim başımda saolsun çocuk yine olur çok şükür huzurlu bi yuvam var ve daha 1 senelik evliyim rabbim zamanı gelince yine nasib eder inşallah şimdi adet olmayı beklicem bakalım sanırım bende ilaçla falan sökülebilcem 38.gün bugün daha gelen giden yok
Kızlar hayırlı cumalar olsun....
Mübarek cumayla başlayalım duaya... Chnb nin 1000 lik ve 707 lik duasını okumaya var mısınız ??
Kızlar hayırlı cumalar olsun....
Mübarek cumayla başlayalım duaya... Chnb nin 1000 lik ve 707 lik duasını okumaya var mısınız ??
sevindim canım. ne demek. yardımcı olmak isterdim. hayırlısıyla gelir inşallah da hayırlara vesile olur.Bu arada Lonelinessçiğim eşim sipariş etti. Kusura bakma msn de de beceremedim bu işi. Dedim ya bu konularda çok cahilim. Seni de uğraştırdım...
hayırlı cumalar hepinize. benim adet tam bitmedi o yüzden ben okuyamayacağım bugün geçen cuma okumuştum :97: bu akşam eşime okuturum okuyabilirse
bu arada bizim semen analizi değerlerimizi doktor telefonda eşime yorumlamış herşey normal görünüyor bu iş şans demiş deneyin siz zamanı gelince hamile kalır eşin demişiçim rahatladı ben zaten bu işin kısmet olduğunu biliyordum ama bir de doktordan duymak istemiştim çünkü tam yumurtlama gününü bilerek ilişki olmasına rağmen 6 aydır tutmadı herşey yolundayken bile hamile kalma ihtimali %25 miş doktorlar öyle diyor. o yüzden biz henüz o yüzdelik dilimine giremedik demekki
hayırlı cumalar hepinize. benim adet tam bitmedi o yüzden ben okuyamayacağım bugün geçen cuma okumuştum :97: bu akşam eşime okuturum okuyabilirse
bu arada bizim semen analizi değerlerimizi doktor telefonda eşime yorumlamış herşey normal görünüyor bu iş şans demiş deneyin siz zamanı gelince hamile kalır eşin demişiçim rahatladı ben zaten bu işin kısmet olduğunu biliyordum ama bir de doktordan duymak istemiştim çünkü tam yumurtlama gününü bilerek ilişki olmasına rağmen 6 aydır tutmadı herşey yolundayken bile hamile kalma ihtimali %25 miş doktorlar öyle diyor. o yüzden biz henüz o yüzdelik dilimine giremedik demekki
sevindim canım. ne demek. yardımcı olmak isterdim. hayırlısıyla gelir inşallah da hayırlara vesile olur.
herkese slm.kızlar sabah kan verdim. şimdi sonucu öğrendim 1955 olmuş 850 di ilk ölçüm. sanırım iyi bir artış ama daha drla görüşmedim.proesteron az bişicik düşmüş.19,63 tü bugün 19,04 olmuş. öğleden sonra giderim dra bakalım ne söyleyecek. benim içimden bi ses bu kez çok güzel olacak diyo. inanıyorum. belkide korkularımı bastırmaya çalışıyorum henüz ayrımı yapamadım ama aklıma kötü bişe getirmemeye çalışıyorum. allahım bu duyguyu herkese yaşatsın, sonuna kadar sürdürsün kimsenin kucağını boş bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?