Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben hastayım ama bitince haftaya istiyorum açıkçası...

Herkese hayırlı cumalar...
hAFTAYA BAŞLARSIN O ZMAN. İNŞ DUANDA ÇABUK KABUL OLUR.. BEN ŞİMDİ ÖĞLEYLE CUMA ARASI OKUAYACAĞIM.. O VAKİTLER DUANIN EN KABUL OLDUĞU VKİTLER DERLER YAA....

OOO SÜPER YA ÇOK İYİ artış :) nazlı çıktı ama maşallah çok sağlıklı bi bebek olacak allahın izniyle :)

Tafcım : ) hadi geçmiş olsun canım :) çok sevindim testte herşeyin normal olmasına valla inanki ben bile rahatladım yani :) inş bu ayda o rahatlıkla maleğein gelir :) sende duayı akşam eşine okut bari :) sana da uğurlu gelsin :)

Yasemincim; canım inş hakkında hayırlısı olsun ya üzülme... allahın izniyle yine olur... Rabbim en hayırlı zamanı bekliyor bizede bekletiyor demekki ... allahın izniyle ama geç ama erken hepimiz anne olacağız inanıyorum ben buna :)

Son düzenleme:
destinaaaa nerelerdesin hani cee demedi mi hala? hani arkamdan geliyodun yaptıın mı test. senin o lekelenme yerleşme kanaması ya hani.(evrene msj yolluyorum çaktırma) seninki benimkindeden nazlı heralde hala göstermediğine göre kendini:))

Allah kabul etsin canım.Bu ayı kaçırmazsın inşallah. Bir yolunu bulup eşinle buluşursun. Canım ya belki yumurtlama günün bir gün sonraya kayar. Sen ovulasyonu yap. Belki kaymış olur. Eğer erken olursa da eşin gelmeye çalışsın...

Maşallah canım değerin güzel artmış. Çok sevindim. Yavaş yavaş kese de görünmeye başlar. Bu ayın sürprizi ilk sen oldun...

daha kesesi var kalp atışı var 2 li 3 lü testleri var... var da var. herşey sonuna kadar güzel olur inşallah. doğru ilk sürpriz benden oldu ayağımı sürterimde peşimden gelirsiniz inşallah.

inş Allah bu bebeğinin ömrü uzun ve sağlıklı olsun... gelmek isteyince ne yapsan nafile işte ... Dr un deediği gibi şans, ilahiyatçıların dediği gibi nasip... allah utandırmasın yolunuzda ....

İnş canım.Allah hepimizin duasını kabul etsin.Bu haftayı bitirdim inş sayıları karıştırmamışımdır..haftaya yanımda tesbih getircem karışmasın diye :) aklıma gelen kızların adınıda saydım valla ....

Ya yumurutlama testinde niyetim var ama işte diyorum ya eşim olmadığı zamana denk gelirse üzülüyorum.Mesela pazartesi salı ve çarşamba yumurtlama olursa ihtimal 0, en fazla perşembe yumurtlama olsa apar topar gelir o da cumaya izin alabilirse... Ne bileyim akışna bırakıyım diyorum..Üstüne gittikçe olmuyor sanki .... Birde 2 ay sonra filan eşimin müdürü değişecek..Durumu bilen ve izin konusunda yardımcı olan bir müdür vardı yeniden o olacak sanırım.O olursa mutlaka testi yaparım ... Allah aratmasın artık ya gelsin istiyorum ama imkanlarda olmayınca elim kolum bağlanıyor... Bu duaya inanıyorum ben inş güzel olacak... İnciride yapıyorum ama o hergün hazırlanandan değil... inş allah bu ay nasip eder.Gerçi ben direk ağustos odaklıyım ramazanda oruç tutmamaya (bebek dolayısıyla) niyetliyim :) evren bari bu mesajımı alsın artık 8 ayın hatrına :))

Canım dua insanı rahatlatıyor. Bu arada kürlerle ilgili araştırdım da yumurtlama problemi yoksa da yumurtalıkları uyarıp kist yapabiliyormuş. Dün markete gidip incirleri de hazırlamıştım vaz geçtim. Sen nasıl kür yapıyorsun, nereden öğrendin? Kaç gün? Sen de testler konusunda haklısın. Biz de bu ay pas geçiyoruz ayrıyız diye. Gelemez de zaten uçak biletleri ayarlandı o annesinyle Tarabzon'da buluşacak. Göremem o zaman. kEŞKE PROGESTAN KULLANMASAYDIM GÜNÜDE GELSEYDİ O ZAMAN BU AYA DA UMUT OLACAKTI. hAYIRLISI DEMEKKİ... Şimdi resmi olarak kavuşma süreniz ne zaman?

teşekkür ederim arkadaşlar eşimin sonuçlarının iyi çıkması beni çok mutlu etti içim de rahatladı aklımda şüphe kalmadı ve inşallah kafam rahatladığı için şansım artar bakalım ya kısmet bu işler öyle senin istediğin zaman olmuyormuş
ankaralı arkadaşlarım yamakate candas haftaya buluşuyoruz değil mi? arayacağım sizi müsait zamanda randevu için

candascığım aklında bulunsun yumurta çatlamadan önce ki 2 gün yapılan ilişki her zaman iyidir yani diyelim senin yumurtan salı günü çatladı pazar günkü ilişki bile yeter yeter ki sperm salıya kadar uslu uslu beklesin tüplerde ki normalde sperm 36 saate kadar canlı kalabiliyor. yumurta çatladıktan sonra yapılan ilişki de şans azalıyor sperm tüplere ulaşana kadar yumurta deforme edebilir kendini diye:26:
yani diyelim senin cuma günü yumurtan çatladı sen cumartesi ilişki yapsan onun tutma yüzdesi çok düşük yumurta 24 saat canlı kalıyor çünkü :97:

kızlar merhaba ya,valla ben yumurtamın çatladığını bile anlamıyom ya ,ne güzel millet akıntıdan falan tahmin ediyo ben resmen sallıyom.kızlar adetime 1 hafta var ama midemde ufak ufak bulantılar var bence bu kadar erken den belli olmaz psikolojik olabilir diye tahmin ediyom çünkü geçen ay resmen hamlilelik belirtileri gösterdim ama anladımki psikolojikmiş buda tahminen öle galiba,artık kocamdan gzili gieriyom nete bunları okudumu görünce herif bana kafayı bebekle yemişsin muamelesi yapıyo o yüzden bende çaktırmadan o yokken girip bakıyorumyasemincim stres yapma canım benim kürtajdan sonraki ilk reglim 48. günde oldum ama olana kadar kafayı yedim diyebbilirim o yüzden sıkma canını.valla kızlar yanlış anlamayın ama yeni hamiş haberleir okıyunca olanlar adına çk sevinip kendim içinde içim buruluyo zaman zamanböle benimde niye olmuyo diye üzülüyorum ama sizlerin adına sevinip umut doluyorum yeniden.zaten demiştim ya heralde eylülden sonra kış gibi hamiş kalırım gibi geliyoo,amaannn valla ruh halimide manyak etti bu bebiş olayı ya,bizlere kafayı yedirtmeden gelseler bariiiiiiiigelince zaten poposuna poposuna vurup ısırıcam sıpayııııııııı

İnşallah bebiş vardır canım. En tez zamanda gelir de fazla bekletmezler bizleri. Gelip de 9 ay gitmezler inşallah... O da daha da önemli aslında. Hayırlı zamanda gelsinler önemli olan bu... Sen de şu testlerden al istersen Loneliness link verdi 4 sayfakadar önce. Ben oradan hem de uygun fiyata sipariş ettirdim eşime. Al da beraber bakarız... Ama inşallah gerek kalmaz da şu an hamilesindir...

sağol canım açıkcası ihtimal vermiyorum ama:44: bende şimdi o testlere bakıyodum netten olmazsa ilerleyen aylarda onlardan deneyebilirim,özellikle gg'den bakıyorum ama kullanıpda tavsiye edenler varmı belli bi marka ,içlerinde hem ovülasyon hemde gebelik testleri var daha uygun fiyata geliyo sanırsam.bide genel olarak ben wondfoyu duydum ama ondan artık kalmamış yokk,acaba senin varmı tavsiye edeceğin bi marka???

Canım benim aldığım one step. Loneliness iyi dedi. O ve bir arkadaş core tests diye bir marka kullanmış. Gitti gidiyorda şu an 26.90 a kampanya var. Uygun bence. Bak istersen. Ben de şimdiden hazırlıyayım dedim... İlk kez kullanacağım tecrübem yok. Bir an önce olsun istiyorum. Gerçekten saplantı haline geliyor sanırım...

evet onlarıda duymuştum bakk,evet bende bu adetten sonra başlim bunlardan.harbiden saplantılı bişi bu ya,allah biliyor ve allahım affetsin iilk hamileliğimde bu kadar istekli olmamıştım,o duyguyu tattıktan sonra insan daha çok istiyo,yarım kaldı ya bişiler doyamadım,allahım bidaha yaşatmasın inşallahh,bundan sonraki gebeliklerimizde çokkkk çokk çokkkkk sağlıklı olsun.

Amin arkadaşım. İnşallah. Benim işim biraz daha karışık 30 haftayı geçene dek hep huzursuz olacağım. Bir de büyük ihtimalle rahim ağzına dikiş atılacak. Bu ilde kim yapar bilmem. Gidince İstanbul'a bir de oradan doktor ayarlamaya çalışacağım. Yeni hamilelikte dikişişi için. İnşallah işlerim rast gider. Bu iş kumar gibi kaybettikçe kazanmak için yeniden oynamak istiyorsun...

ben coretest marka kullanmıştım hamile kaldığım ay ve ondan önceki ay ben de gg dan almıştım çubuk testti benimkiler kaset değildi hediye olarak erken gebelik testi de vardı içinde. kürtajdan sonra bir daha aldım ama kullanma gereği duymadım ateş ölçere yumurtlamamı takip ettiğim için

sanıırm yoktur.Ama bunla ilgili dr a danışmadım yani :) en yakın zamanda muayeneye gitcez bizimde kafa rahatlasın değil mi :) benim kürde zeytinyağında 2 adet inciri bekletiyosun, 1ini akşam 1 ini sabah aç karnına yiyosun.Yumurtlamayı güçlendiriyormuş.Burda kızlardan okudum nette de var ama kimin kürü biliyorum.Açıkçası pratik ya işime geldi :) birde süresi 30 günmüş kadınlar için.Erkeklerde aynı kürü yapıyomuş güçlü spermler için.Ama onların sürsi 72 gün imiş :) Sizde de bu ay pas desene
Buluşuyoruz şekerim :) tamam haberleşelim yalnız cuma dışında birgün olursa süper olur. Eşimin yanına gidiyorum o zman.Ama çokta sorun değil, olmadı 1 gece önceden hazırlarım çantamı :)
aaa bilmiyodum bunları bende yumurtlama günü daha verimlidir sanıyodum.Demek önceki günler daha verimli :) tam hatırlayamıyorum ama bizim ilk bebekteki riskte tahmini yumurtlamadan önceydi :26: o zaman testi almak yine de mantıklı :) yada ateş ölçebilrim bende.. ama bu ay geçti ağustosa inş :)
ayy keşke bebek olsa ama biz cidden psikolojimizi sapıttık :) o burulmalar normaldir canım.. seninki bize göre daha yeni ya onunda etkisi büyük... bi zaman sonra alışıyosun... bende bebek denerken anladımki benim adet belirtilerimde bulantı varmış :)

bende belki 80 tane test var.Yurtdışından pressedle beraber istemiştim.Ama testler bozukmuş nerden anladım dersen? elimde birde o siteden aldığım testler vardı en koyu çizgide bile diğerinde çizgi oluşmuyordu... atacam çöpe bide allahtan diğer testlerde varmış.yoksa bende yumurtlama sorunu var diye ağlar dururdum :)

Son düzenleme:

Ateş işi hep aynı saatte olması gerekiyor ya şimdi tatile de girdik daha zor gibigeldi. O da etkili tabi. Bir de benim ölçerim koltukaltı ölçerlerden. Hani bir dakika kadar sonra ses verenden. Bir de kulaktan birkaç saniyede ölçen vardı bozuldu. O yüzden ovulasyon alayım dedim bende. İnşallah işe yarar. İlk silik çıksa bile çalışmaya başlamak mı lazım acaba, yoksa daha koyuyu mu beklemek lazım?:26:

hepimizin takıldığı haftada korkusu var değil mi Allah bu kez yüzü hepten güldürsünde bebişin habire yorsun seni, habire ağlasın dursun, emmek istesin :) o zman rahatlayacaz biz.Bu beddualar bizim için en güzel yorgunluklar olacak sanırım:)

Canım kürdü, preseeddi, testti ne zormuş. Burada bir tanıdığımızın adeti biter bitmez düğünü olmuştu. Kız 3 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. Şu filmlerde zorla olan işlerde hemen tutuveriyor. Ne ilginç kiminin öyle, kiminin böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…