hepimizin takıldığı haftada korkusu var değil mi Allah bu kez yüzü hepten güldürsünde bebişin habire yorsun seni, habire ağlasın dursun, emmek istesin :) o zman rahatlayacaz biz.Bu beddualar bizim için en güzel yorgunluklar olacak sanırım:)
ya şu ovülasyon testlerinden bile anlamam gibi geliyoki,ateş ölçme işinden hiç aanlamam.ovülasyon testleri ,ateş ölçmeden daha kolay gibi gözüküyo gözüme önce onlardan denicem bakim nolcak,kendimi bu kadar dinlememem lazım aslında yoksa yakındır çizecemm
Canım kürdü, preseeddi, testti ne zormuş. Burada bir tanıdığımızın adeti biter bitmez düğünü olmuştu. Kız 3 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi. Şu filmlerde zorla olan işlerde hemen tutuveriyor. Ne ilginç kiminin öyle, kiminin böyle...
yurtdışından gelenler canım... tr den gelenler iyiydi yani :)Bu arada yurtdışından gelenler mi bozuk çıktı?:26: Buradan aldıkların mı?
:))Amin... Cümlemizin:))
bende ilk başta hiç anlamıyodum.. zamanla alışırsın dediler alıştık :) inş sen alışamadan hamiş olrusun :)ya şu ovülasyon testlerinden bile anlamam gibi geliyoki,ateş ölçme işinden hiç aanlamam.ovülasyon testleri ,ateş ölçmeden daha kolay gibi gözüküyo gözüme önce onlardan denicem bakim nolcak,kendimi bu kadar dinlememem lazım aslında yoksa yakındır çizecemm
Bu arada Candaşçığım bizim yazıştığımız diğer topikte bir arkadaş ikizlerini kaybetmişti yine ikizleri oldu, şu an 1 yaşındalar. Bir de benim doktoruma giden bir bayanla tanışmıştım. O da geçen sene ikiz kaybetmiş yine ikiz hamile. Hem de normal yolla...:))
gerçekten ilginç... B örneğini ben yaşadım maalesefkesinlikle 4 yıl bebek istemiyoduk.hamileliğimi öğrenince üzüldüm ya nasıl neden dedim? kaybettik olsun dedim... ilkinde istemeden geldi ikincisinde ara dur gelmiyo.. Valla ilginç :)
aa sanırım sabah sen sormuştun kvuşma ne zaman diye? allah nasip ederse sneye hazirandan itibaren her an olabilir :) inş eylülü geçirmeden kavuşmuş oluruz.Kurum itibariyle 1 sene daha uyduruk bir sebeple diğer seneyede bırakabililer ki ben bu ihtimali düşünmek istemiyorum
yurtdışından gelenler canım... tr den gelenler iyiydi yani :)
:))
bende ilk başta hiç anlamıyodum.. zamanla alışırsın dediler alıştık :) inş sen alışamadan hamiş olrusun :)
yaa :) çok sevindim buna :) ben sadece 1 defa duymuştum ikizi olanın yeniden ikizi olduğunu.Onların çocukları 17 yaşında ölmüş.. yıllar sonra yeniden ikizleri olmuş ve yine doğal yollarla ..onlarda 8 yaşındalarmış... aayyy darısı bana olsun o zman:) tabi ikiz isteyenler varsa onlarada olsun :) ben kendime kesinlikle şans vermiyodum 1 kere oldu hakkımı kaybettim diye ama olunca oluyomuş demek ki :) ikizlerimiz olursa yeniden o zman dile benden ne dilersen :) o kadar yani :)
evet canım bu.Benimkinde parçalayın yazmıyodu.Ama tüm yemek çok zor bende bugünküleri parçalayacaktım :) pratif tavsiye ederim.Zararı olmaz diye düşünüyorum ki kimse kötü bi yorum yapmamış bununla ilgili...Akşamdan 1 su bardağı sızma zeytinyağının içine 1 tane inciri 4 parçaya bölüp atınız. Bu şekild eincir yağı içine çekecek ve her sabah bu incirleri yiyeceksiniz.Zeytinyağını hergün kullanabilirisiniz hergün yenilemenize gerek yok.Tabi bir ay sonra yenileyebilirsiniz.Erkekler bu kürü 72 gün yapmalı kadınlşar ise 1 veya 3 ay arası.
written by Prof. Dr. Ömer Çoşkun
Hazirana en geç olur inşallah...
Artık beraber bir horon çekeriz tabi doğumdan sonra...
yasemin canım nasılsın? durumda değişiklik var mı netleşti mi ?
canım sabah yazmıştım sanırım görmedin sen değerim düşmüş 5.9 7.8 di benim çocun benjamin button:)büyümesi gerekirken küçükülo şaka bi yana bi yandan sevindim hatta sadece sevindim kızlar hepinizden allah kat kat razı olsun dert ortaklarım kardeşlerim canlarım hepinizi öpüyom kokulu kokulu
ben iyiyim yaa kocam hasta eve gidip ona çorba yapcam sadece canıo çorba istiyomuş kocama ii bakmam lazım adam bebeği kaybettimizden beri düzelemedi ben ilgilenmeyince böle oluyo sanırım anlıcaan candaşım bebiş yok olmazsada canı saolsun oğluma dedim biz babasıyla dedik hem kardeşi olursa yanına almıcak bize söz verdi hepinize tek tek cvp vermek istedim ama bilgisayar o kadar yavaş ki
okudum canımda işlerde algı problemi yaşıyorum sanırım :) özür dilerim ya...
aman koçişe dikkat o yoksa bebek yok yani :) Allah korusun tabi... iyice ilgilende çabucak düzelsin... bebişte söz vermiş size gitmeyecekmiş gelince :) sende iyiki varsın şeker ? bu arada ankarada değilsin değil mi ? olsaydın toplaşırdık senledeçok öpüyorum kendine ii bak koçişinede gelecek bebişede:) moralinin iyi olmasına inan çok sevindim :) üzülünce herşey kötü oluyo da
destinaaaa nerelerdesin hani cee demedi mi hala? hani arkamdan geliyodunyaptıın mı test. senin o lekelenme yerleşme kanaması ya hani.(evrene msj yolluyorum çaktırma) seninki benimkindeden nazlı heralde hala göstermediğine göre kendini:))
teşekkür ederim arkadaşlar eşimin sonuçlarının iyi çıkması beni çok mutlu etti içim de rahatladı aklımda şüphe kalmadı ve inşallah kafam rahatladığı için şansım artarbakalım ya kısmet bu işler öyle senin istediğin zaman olmuyormuş
ankaralı arkadaşlarım yamakate candas haftaya buluşuyoruz değil mi? arayacağım sizi müsait zamanda randevu için
herkese iyi akşamlar iyi tatiller kızlar pazartesi görüşürüz öptüm hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?