Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada yurtdışından gelenler mi bozuk çıktı?:26: Buradan aldıkların mı?

Amin... Cümlemizin:))

ya şu ovülasyon testlerinden bile anlamam gibi geliyoki,ateş ölçme işinden hiç aanlamam.ovülasyon testleri ,ateş ölçmeden daha kolay gibi gözüküyo gözüme önce onlardan denicem bakim nolcak,kendimi bu kadar dinlememem lazım aslında yoksa yakındır çizecemm

Bu arada Candaşçığım bizim yazıştığımız diğer topikte bir arkadaş ikizlerini kaybetmişti yine ikizleri oldu, şu an 1 yaşındalar. Bir de benim doktoruma giden bir bayanla tanışmıştım. O da geçen sene ikiz kaybetmiş yine ikiz hamile. Hem de normal yolla...:))

Al benden de o kadar...

gerçekten ilginç... B örneğini ben yaşadım maalesef kesinlikle 4 yıl bebek istemiyoduk.hamileliğimi öğrenince üzüldüm ya nasıl neden dedim? kaybettik olsun dedim... ilkinde istemeden geldi ikincisinde ara dur gelmiyo.. Valla ilginç :)

aa sanırım sabah sen sormuştun kvuşma ne zaman diye? allah nasip ederse sneye hazirandan itibaren her an olabilir :) inş eylülü geçirmeden kavuşmuş oluruz.Kurum itibariyle 1 sene daha uyduruk bir sebeple diğer seneyede bırakabililer ki ben bu ihtimali düşünmek istemiyorum

Bu arada yurtdışından gelenler mi bozuk çıktı?:26: Buradan aldıkların mı?
yurtdışından gelenler canım... tr den gelenler iyiydi yani :)
Amin... Cümlemizin:))
:))
bende ilk başta hiç anlamıyodum.. zamanla alışırsın dediler alıştık :) inş sen alışamadan hamiş olrusun :)

yaa :) çok sevindim buna :) ben sadece 1 defa duymuştum ikizi olanın yeniden ikizi olduğunu.Onların çocukları 17 yaşında ölmüş.. yıllar sonra yeniden ikizleri olmuş ve yine doğal yollarla ..onlarda 8 yaşındalarmış... aayyy darısı bana olsun o zman:) tabi ikiz isteyenler varsa onlarada olsun :) ben kendime kesinlikle şans vermiyodum 1 kere oldu hakkımı kaybettim diye ama olunca oluyomuş demek ki :) ikizlerimiz olursa yeniden o zman dile benden ne dilersen :) o kadar yani :)

yasemin canım nasılsın? durumda değişiklik var mı netleşti mi ?

Akşamdan 1 su bardağı sızma zeytinyağının içine 1 tane inciri 4 parçaya bölüp atınız. Bu şekild eincir yağı içine çekecek ve her sabah bu incirleri yiyeceksiniz.Zeytinyağını hergün kullanabilirisiniz hergün yenilemenize gerek yok.Tabi bir ay sonra yenileyebilirsiniz.Erkekler bu kürü 72 gün yapmalı kadınlşar ise 1 veya 3 ay arası.

written by Prof. Dr. Ömer Çoşkun

Hazirana en geç olur inşallah...

Artık beraber bir horon çekeriz tabi doğumdan sonra...

Taf bu ovulasyon testleri ile yumurtladığını anlıyorsun da çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsun?:26:

evet canım bu.Benimkinde parçalayın yazmıyodu.Ama tüm yemek çok zor bende bugünküleri parçalayacaktım :) pratif tavsiye ederim.Zararı olmaz diye düşünüyorum ki kimse kötü bi yorum yapmamış bununla ilgili...
Hazirana en geç olur inşallah...

Artık beraber bir horon çekeriz tabi doğumdan sonra...

canım ya inş.... Valla horon bana bile hediye olur :)

yasemin canım nasılsın? durumda değişiklik var mı netleşti mi ?

canım sabah yazmıştım sanırım görmedin sen değerim düşmüş 5.9 7.8 di benim çocun benjamin button:)büyümesi gerekirken küçükülo şaka bi yana bi yandan sevindim hatta sadece sevindim kızlar hepinizden allah kat kat razı olsun dert ortaklarım kardeşlerim canlarım hepinizi öpüyom kokulu kokulu
ben iyiyim yaa kocam hasta eve gidip ona çorba yapcam sadece canıo çorba istiyomuş kocama ii bakmam lazım adam bebeği kaybettimizden beri düzelemedi ben ilgilenmeyince böle oluyo sanırım anlıcaan candaşım bebiş yok olmazsada canı saolsun oğluma dedim biz babasıyla dedik hem kardeşi olursa yanına almıcak bize söz verdi hepinize tek tek cvp vermek istedim ama bilgisayar o kadar yavaş ki

okudum canımda işlerde algı problemi yaşıyorum sanırım :) özür dilerim ya...

aman koçişe dikkat o yoksa bebek yok yani :) Allah korusun tabi... iyice ilgilende çabucak düzelsin... bebişte söz vermiş size gitmeyecekmiş gelince :) sende iyiki varsın şeker ? bu arada ankarada değilsin değil mi ? olsaydın toplaşırdık senlede çok öpüyorum kendine ii bak koçişinede gelecek bebişede:) moralinin iyi olmasına inan çok sevindim :) üzülünce herşey kötü oluyo da

herkese iyi akşamlar iyi tatiller kızlar pazartesi görüşürüz öptüm hepinizi :)

yok bebeğim yaaa bursadayım ben bursaya yolu düşen olursa her zamann beklerim bursa süper yer ankarayı görmedim hiç ama bursada gezilecek çok yer var valla dün akaşm dedim anam herif gidio ben çocuğu filan düşünemedim tabi onlar yoksa bebekde yok doğru kıymalı tarhana çorbası istedi nasıl yapcam ben onu yaa:)ben yemek yapmayı hiç beceremiorum 1 sene olacak evleneli ama sevemedim yemek yapmayı öğrenemedim şimdi normal tarhana yapıomda kıymayı hangi kısımda koysam acab bilemedim

canım pileom,cee dicekmi bilmiyorum canım yaa en son testten sonra yapmadım ayın 22 sini bekliyorum yapamam test çok moralim bozuluyor.bugün yamatake bişey yazmıştı, kürtaj sonrası bayağı bi adeti geç olmuşya snrada gelince sular seller gibi inşallah benimde içimde birikmemiştir...2 hafta sonra inşallah arkandan gelmiş olurum canım benim, evrene yoluyoz bakalım mesajları allah hayır etsin canım senin değerinde yükselmiş çok sevindim gerçekten söktürücüye rağmen bırakmadı annesini aferin ona yıldızlı pekiyi veee MUCİZE DİYE BUNA DENİR İŞTE...

CANIM TAF,moraller bebk olmasada yükseliyor eşinin ve senin herşeyinin normal olmasına çok sevindim canım...bu ayy bekliyoruz canım sıra bizlere geldi kaçış yok yani bebiş var

yaseminciğim, bizde varız bizde seninleyiz yalnız değilsin canım daha güzel günlerimiz olacak bebişimiz hayırlı zamanı bekliyor..üzülmemişsin yine için buruk olmuştur ama güçlü olki bebeğin geliversin sana ve eşinde demekki sana yansıtmamış içine atmış bak hasta olmuş canım ona iyi bak allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin....

herkese iyi akşamlar iyi tatiller kızlar pazartesi görüşürüz öptüm hepinizi :)

candaşım seni bu aralar keyifsiz gibi hissediyorum belki ben yanılıyorumdur umarım öle değildir,ama sıkma sakın canını bence bu bebek olayı için konuşuyorum eğer üzülüdüğün buysa yemin ederim çk içten sölüyorum sizdeki en büyük problem eşinle bir arada olamamak,bende 1,5 sene olcak evleneli,4 ay sonra bıraktık korunmayı ama vardiyeli çalışıyoduk ikimizde ben 2 vardiya eşim 3 vardiya çalışıyodu yemin ederim bazen birbirimizi göremiyoduk,ben geliyodum eve o çıkıyodu ,otel gibiydi ev bize sonra bu şekilde 6 ay devam etti ben istifamı verdim ocak ayında,eşimde gündüz vardiyaya geçti bi süre yani ilk defa evlenediğimizden beri akşamalrı falan beraberdik ve sölemesi ayıp o ayda gün aşırı yaptık adet olana kadar sonra hamile kaldımı öğrendim,yani demek istediğim biz eşimle buluşur buluşmaz hamile kalmıştım, inşallah sende tez zamanda eşinle buluşur bu olayı çzöersin canım,güzel rabbim bigün bizimde yüzümüze yeniden gülücek inşalllahhhhh,kandilde çok dua ettim hepimiz içinnn,inanıyorum olacak en kısa zamanda

Günaydın kuzular. Ya TAF'cım rüyamda seni gördüm. Sizin evde oturuyormuşuz. Diyorum ki içimden, ya ne güzel kızmış bu Taf Kimbilir ne güzel bebeği olacak. Allah hayra çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…