- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.921
tatlım master kaydım vardı bugn onla uğraştık , bu akşam halalarım gelecekler eşli felan onlara hazırlık yaptım,
dün sana özelden msj attım raporunla ilgili, eşim baktı cinsiyet belirleyen kromozomlarda değilmiş bu fazla kromozom d gurubu kromozom dedikleri bi gurub kromozomun adı dedi anlatsam anlamazsın karışık dedi ,rapora göre eşindeki fazla olan kromozomun hangisi olduğunu öğrenmek istiyorlarmış bunun içinde başka testler gerekiyormuş ve bu testler çok pahalı dedi zor testler dedi. böyle işte bu rapora gre bişey demek çok zor ama toplumda %5 oranında insanda kromozom fazlalığı olurmuş bu faktörler genetik olmaya bilir ailesinde olmaya bilir çevresel faktörler çalışma ortamı,kimyasallara maruz kaldıysa felan olabilir diyo..mesela kimyacılar lab. da sürekli kimyasallarla uğraşıyor diyo onlar bile etkileyebilir diyo..böyle işte canım hayırlısı olsun en azından sağlıklı bir evladınız var Allaha şükür..
Canım sağ olasın, eşine de teşekkürlerimi ilet. Okudum, cevap yazmamışmıyım yazdım sanıyorum...
Şu an o testi yaptırmayacağım. İstanbulda teşhis aşaması için gittiğim prof. Dr. Cemil Akgül var. Sağ olsun genetikçileriyle konuşacağım benden haber bekle şu an yaptırma dedi. Ne bileyim kurcaladıkça bir şeyler çıkıyor...
chnb hoşgeldin nasıl geçti günlerin, bugün sonuç vardı 1 de ne oldu? ayrıcaaa sen korunma işini ne yaptın şeker, oğluşun nasıl
Sağ ol canım. Adetin son günü. Eşim biraz yaklaşmaya çalıştı hastayım daha olmaz dedim. Sonra zaten ben de şu an istemem malum günlere dedi. Ne dedim ve kızdım ben istemiyorum dedim. O da Allah'ın dediği olur dedi bak oğlumuz var. Ben de Allah bize doğru yolu gösterdi artık sorunlarımızı biliyoruz bile bile nasıl denerim dedim. Şu an bizim için ihtimal şöyle:
Doğal yolla denersem:
1. Yine erken haftada düşecek.
2. Diğer oğullarım gibi sağlıklı gen tutacak.
3. Koryosentez(12. hafta), amniyosentez(24-16.) sonucuna göre problemli olursa karar bize kalmış hamileliği devam ettirip ettirmeme konusunda. Ben de 2. ihtimali sorunumu bile bile nasıl alayım ya. Zaten eşim de sonlandırtmaz, ben de kıyamam.
Ben haklı değil miyim? Gidip gizlice spiral mi taktırsam ya? Korkutuyor beni bu tutumu...
O kadar gurur yaptı ki bu genetik işini. Ben de 4 problem var ben yapmadım o kadar...
canım hamilelii gerçeken erteledin mi yoksa kafandan mı çıkarmaya çalışıyosun orasını tam anlaamadım.
biraz okudum ama heryeri okuamadım.
sinuadan başka gzel haber gelmedi bu a gerçeken. olsun boş geçmekten iidir.
tek tek bütün arkadaşlardan alını yapamadım. zor yazıorum malesef. laptopun bir kaç tuşu çalışmıo. işin kötüsü ikimizinki de.yeni bir tane alacaız.
bir de annem ben de demiştim. onunla ilgileniyorum. o nedenle giremiorum. tabi dönem de bir başladı pir başladı. 30 saa derse gireceim. zor bi dönem olacak ama en azından oyalanırım.
tatilim ii geçti. özellikle isanbulda sahura , iftara hep bi yerlerdeydik. hatta eve sahura yakın zaman saatlerde de geldiimiz olduu için çalışmalar çok sık olamadı.gün aşırı 3 kez denedik. ikisi zaten kendi evimizde olduumuz zamanlardı. geçen ay 16 günde yumurtladım die testleri de aralıklı yaptım. çok koyu olan gün göremedim. ya bir gn önce ya da sonra ilişki oldu. ama bu ay galiba eski düzenim de 12-13 civarı yumurladım.
batım da 10-12 eylül arası bekliorum. kısmet artık, çok da takmıyorum, bayramda ve okulda beni gördüklerinde karnıma şişlik var mı die resmen gözlerini dikerek bakan insanları saymazsak.
chnb cim, maşallah oğluna. Allah daha güzel gnlerini göstersin.
destina , kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun.
tafçım, iş olayına üzüldüm, ama dinlenmiş olursun gebeliğin boyunca.
passiflora, maşallah herşey yolunda ve kitty senin de. canım takma kayınvalidenleri sabırlı ol, bak senin de oğlun olacak.
renkliatlas ve dier kırmızı gören arkadaşlar, bir dahaki aya inşallah. kendimi de böle teselli ediyorum her zaman.
Canım gerçekten isteyemiyorum. Sonuçlarımı Cemil Hoca konuşacak ona göre...
Senin de ders saatin çokmuş. Dil sınıfı verdiler mi?
İnşallah vardır bu ay...
günaydın canlarım...
lonelines ve nuraycığım teşekkürler darısı sizin bebişlerinize inşallah allah o günleri sizlerede göstersin...
chnb, canım ben biliyorum sen yanlış anladın sanırım test derken bu yaptıracağın 700 tllik test vardıya ondan bahsetmiştim:)) tamam canım anladım umarım zorlu bir süreç olmaz sizin için...
hellom canım benim düşündüğüm yok artık bebişi ben şu sıralar adet olamıyacağım psikolojisiyle yaşıyorum çok etkilemiş şu uzun süre adet olamamak beni pek anlamamışım ilk başlarda ama adet yaklaşınca olmayacağım stresi başladı inşallah olurumda offf tekrar git dra ilaç falan uğraşmak zor canım sende biliyorsun...
Evet canım yanlış anlamışım. :)) O testi hoca benden haber bekle yaptırma dedi. Beklemedeyim...
ya eğer gerçekten testler yanlış değilse ki dün akşam iki tane daha yaptım sölemesi ayıp:)eğer varsa bebişim mucize gibi bişey bu eşime bile sölemedim biliomusunyine çıkmaz üzülürüm diye
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkıom izin aldım 1-2 saate dönerim haber vercem size dayanamadımmm
Ayyy, ben okula gideceğim birazdan. Çatlarım meraktan...
yasemin bekliyoruz canım hayırla gel inşallah...
hellom, inşallah ben pek stres yapmıyorumda eşim iş buluyo aslındada yinede stres yapıyo bende hayırlısı olsun diyerek rahatlatıyorum kredi borcumuz varya eşim borç altında kalmaktan nefret ettiği için hayırlısı inşallh bulacak allahın izniyle...
Canım ben kaçırdım sanırım yine. Allah kolaylık versin biz de ev borcu ödüyoruz. İnşallah her şey en iyi şekilde yoluna girer...
evet canım yeni aldık sağolasın.. gerçi 1+1 ufak bi ev sonra yine taşınacaz büyük eve baharda inş. gelenlerde öyle diyo şimdi ufak eve ufak hediye büyük eve geçince büyük hediye alacaz diyolarbi düzene giremedik biz böyle geçiyo hayat...
sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?
Allah huzurla oturmayı nasip etsin... Sonra bebeişe göre değiştirirsiniz canım...