Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım sağ olasın, eşine de teşekkürlerimi ilet. Okudum, cevap yazmamışmıyım yazdım sanıyorum...

Şu an o testi yaptırmayacağım. İstanbulda teşhis aşaması için gittiğim prof. Dr. Cemil Akgül var. Sağ olsun genetikçileriyle konuşacağım benden haber bekle şu an yaptırma dedi. Ne bileyim kurcaladıkça bir şeyler çıkıyor...

chnb hoşgeldin nasıl geçti günlerin, bugün sonuç vardı 1 de ne oldu? ayrıcaaa sen korunma işini ne yaptın şeker, oğluşun nasıl

Sağ ol canım. Adetin son günü. Eşim biraz yaklaşmaya çalıştı hastayım daha olmaz dedim. Sonra zaten ben de şu an istemem malum günlere dedi. Ne dedim ve kızdım ben istemiyorum dedim. O da Allah'ın dediği olur dedi bak oğlumuz var. Ben de Allah bize doğru yolu gösterdi artık sorunlarımızı biliyoruz bile bile nasıl denerim dedim. Şu an bizim için ihtimal şöyle:

Doğal yolla denersem:

1. Yine erken haftada düşecek.
2. Diğer oğullarım gibi sağlıklı gen tutacak.
3. Koryosentez(12. hafta), amniyosentez(24-16.) sonucuna göre problemli olursa karar bize kalmış hamileliği devam ettirip ettirmeme konusunda. Ben de 2. ihtimali sorunumu bile bile nasıl alayım ya. Zaten eşim de sonlandırtmaz, ben de kıyamam.

Ben haklı değil miyim? Gidip gizlice spiral mi taktırsam ya? Korkutuyor beni bu tutumu...
O kadar gurur yaptı ki bu genetik işini. Ben de 4 problem var ben yapmadım o kadar...

Canım gerçekten isteyemiyorum. Sonuçlarımı Cemil Hoca konuşacak ona göre...
Senin de ders saatin çokmuş. Dil sınıfı verdiler mi?
İnşallah vardır bu ay...

Evet canım yanlış anlamışım. :)) O testi hoca benden haber bekle yaptırma dedi. Beklemedeyim...

ya eğer gerçekten testler yanlış değilse ki dün akşam iki tane daha yaptım sölemesi ayıp:)eğer varsa bebişim mucize gibi bişey bu eşime bile sölemedim biliomusun yine çıkmaz üzülürüm diye

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkıom izin aldım 1-2 saate dönerim haber vercem size dayanamadımmm

Ayyy, ben okula gideceğim birazdan. Çatlarım meraktan...

Canım ben kaçırdım sanırım yine. Allah kolaylık versin biz de ev borcu ödüyoruz. İnşallah her şey en iyi şekilde yoluna girer...

Allah huzurla oturmayı nasip etsin... Sonra bebeişe göre değiştirirsiniz canım...

Renklitaşçığım bu arada masterın hayırlı olsun. Tezli mi? Ben 2003'te tezli bitirmiştim. Eğitimden mi yapacaksın? Ben çok sevdim sınıf öğretmenliğini oranın. Çok iyi hocalar vardı formasyon almıştık hem de sınıf öğretmenliği formasyonu Çanakkaleden. Hüseyin Aydın Başardı sanırım çok kaliteli bir hocaydı 12-13 sene öncesi tabi...

selam kızlar? nasılsınız ? dün epey misafirim vardı ev görmesine geldiler birazdan yine gelecek..

canım bende senin ev aldığını kaçırmışım güle güle kullanın ağız tadıyla inşallah. seninde çok misafirin geliyor be kuzu.

Evet Hello Kity ciğim, eşimden korkuyorum vallahi ya korunacağım deyip korunmazsa. Biz doğal yollarla korunduk yıllarca. Kaza da olmadı. Şimdi korunacağım deyip yanlışlık oldu derse diye korktum vallahi. Erkenden uyuyayım o günlerde. Bulaşmasın bana...

Lonelinesçiğim, bizim eski aralık annelerinden bir arkadaşın suyu gelmiş, 26 haftada şu aralar bebeği sezaryenle aılıyorlarmış. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Birinin de rahimağzında açılma varmış hastaneye yatırmışlar. Dua etmek lazım... Allah evlat acısı yaşatmasın... Amin...

kızlar ben geldim ama sonuçları öğrenemedin iş yerine geri dönmek zorunda kaldım internet sayfaları bozuk bakamıorum ay sinir oldummmmmm telefonda sonuç sölemio gıcıklar faks varsa çekelim diolar ama benim yanımda faks yok yukarda var ordada herkes görsün istemiyorum napcam yaaa

ay çk heycanlı ya bak ben bile heyecan yaptım,telde nasıl sölemezler ya ara telefonla internet sayfanız bozuk de öğrenmek istiyorm acil de belki sölerler.

ay çk heycanlı ya bak ben bile heyecan yaptım,telde nasıl sölemezler ya ara telefonla internet sayfanız bozuk de öğrenmek istiyorm acil de belki sölerler.

ömğrendim canım sonuç negatif bu idrar testlerini yapan firmanın ne kadar sülalesi varsa hepsini......................

abi 4 test pozitif çıktı ya hadi biri yanlış üzülmedim ama biliodum böle olacağını mucizeleri kim kaybetmiş ben bulayım

sizide heycanlandırdım hakkınızı helal edin ama bunca test pozitif çıkınca bende aptallık bida asla böle bişi yapmızam

yaseminciğim seni çok iyi anlıyorum canım şu adet olamadığım 2.5 ayda yaşadıklarını yaşadım sağlık olsun aslında bunun teselliside zor ama hayırlısı olsun diyelim...canım kendini başka bişeyle meşgul et yoksa insan çok takıyor kafaya ilaçlarınada devam et canım...

ediyorum canım merak etme bırakmam zaten hayırlısı ama o testleri aldıım yerdekilere yedirmek istiyorum şuan

sizide heycanlandırdım hakkınızı helal edin ama bunca test pozitif çıkınca bende aptallık bida asla böle bişi yapmızam

saçmalama canım benim olurmu öle şey,sen canını sıkma şimdi boşver ama gerçekten çk tuhaf ,eğer gebe değilsen neki buu pozitiflar falan??biraz kendini toparlayınca bi dr'a gözük belki o bi yorum getirebilir.kendinede kızma çok normal böle düşünmen hangimiz olsak öle düşünürdk,ama senin durum gerçekten farklı böle bişi ilk defa duyuym,değerin kaçmışş peki öğrendinmi??

yok ya sölemedi işte gebelik yok dedi neden sormadıysam:)amannn biliodum böle olcanı kanım kaynıyo kanım hepimiz böleyiz valla hayırlısı canım ya iiki eşime sölememişim

yok ya sölemedi işte gebelik yok dedi neden sormadıysam:)amannn biliodum böle olcanı kanım kaynıyo kanım hepimiz böleyiz valla hayırlısı canım ya iiki eşime sölememişim

hımm anladm canım ,olsun en azından için içini yicekti bugün gitmesen,kafan rahatlamış oldu bi açıdan.unutma Rabbim ol dediği zaman oluyooo,sıkma canınıı zamanı var annesii,gelicek oda naz yapıyoo iştee

pes etmek yok yola devam :)) Allahın izniyle o günleride göreceğiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…