- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.901
ayyy canım ne güzel yaa niye korkuyorsun valla ne ilginç şeyler yaşadın allah sonunu hayır etsin yaseminciğim işten izin alamıyorsun sanırım sen bence iş çıkışı bir acile git kan tahlili yaptır umarım bu defa yüzün güler bizde sevincine ortak oluruz canım...
bende aynen dediğin gibi yapıcam inşallah canım akşam vercem kan izin alabilsem giderim ama bi sakinlik var üstümde yokmuş gibi sanki yine bi yanlışlık varmış gibi bakalım hayırlısı olsun inşallahhhGünaydın herkeslere :)
Kıtty, haklısın canım herkese her laf denmiyo işte.. sana sabırlar diliyorum ozamn:)
Yasemin, canım bence testi yaptır hemen ve eşine sonucu söylemeden cuma günü yeniden tekrarla diyorum ... inş mucizendir bu da ...
Destina, günaydın . nasılsın ? tafı arayacaktım unuttum ya, evet aramızda göremek istiyoruz onu :)
Senem hoşgeldin nasılsın ?
tüm arkadaşlarım nasılsınız ?
Ya dün ki dizide yine sinir oldum :)) Berrinde doğurmuş bi tane :) cemile hem yeniden anne hem anane :)) bizde aylardık kimleri hamile geçirdik kimleri doğurttuk anasını satayımda kendimize çare bulamadık :)) amaaa bu duurumuda değerlendirmek lazım ... napalım olmuyosa karalar bağlayacak halimiz yok ya :)
canım yok avrupada şişlideyim, bende 15.gün falan sanıyordum 23. gün yumurtladım bir keresinde, hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz nuraycım ya
kızlar günaydın ben sabah test yaptım o hayalet ikinci çizgi çıktı yine çok korkuyorum yanılmak istemiorum napcam ben şimdiii
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnn destina yasemin diyene kadar diyorum bu nazlım kim :) unutmuşum, canım ya bir kan tahlili yaptır sağlıkla sıhatle inşallah hamilesindir kuzum.
Günaydın herkeslere :)
candaşcım günaydın hiç sorma kuzum ya bende bir ara uyuz olmuştum hatırlıyor musun her izlediğim dizidekiler hamileydi kanuninin dizisi var orada karılar habere hamile uyuz olmuştum.
topiğimiz bir duraklama döneminde derken nazlım yasemin hamilelik heyecanı sardı,
loninesss hoşgeldin iyi olduğuna sevindim. Annenlerin sende olduğunu unutmuşummeraklanmıştım.
destina günyadın napıyor senin tatlış çok cimcime o çooook
canım yok avrupada şişlideyim, bende 15.gün falan sanıyordum 23. gün yumurtladım bir keresinde, hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz nuraycım ya
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnn destina yasemin diyene kadar diyorum bu nazlım kim :) unutmuşum, canım ya bir kan tahlili yaptır sağlıkla sıhatle inşallah hamilesindir kuzum.
bende diyorum benim kityim beni sallamıo hiç:):):):) adımı değiştirdim kızz napayım herşeyi yazıos burda herif okusa kafamı kırcak ya bebeğim 4 test yaptım hepsi pozitif gitcem kan vercem bakalım ama daha yeni adet oldum üstüne görme denen şeymi oluyo nedir buGünaydın herkeslere :)
candaşcım günaydın hiç sorma kuzum ya bende bir ara uyuz olmuştum hatırlıyor musun her izlediğim dizidekiler hamileydi kanuninin dizisi var orada karılar habere hamile uyuz olmuştum.
topiğimiz bir duraklama döneminde derken nazlım yasemin hamilelik heyecanı sardı,
loninesss hoşgeldin iyi olduğuna sevindim. Annenlerin sende olduğunu unutmuşummeraklanmıştım.
midem bulanıyo belim ve kasıklarım da ağrılar var bide ateş basıyo avuçlarımı falan ya kaptırmak istemiorum kendimi inan korkum çok akşam yaptırcam test bende merak içindeyim keşke çalışmasaydım offfgünaydın hellom, benim cimcime 7de kalktı bende tabiii kahvaltı yaptık az önce babanesine indi bizde kocacığımla başbaşayız kocamda taf gibi bize evdekilere katıldıişi bitti hayırlısı artık tekrar iş arayacak yaa hazırmısın diyor sabah sabah komedi benim adam yaa
yaseminciğim yaa ben çok heyecanlandım canım mide bulantın devam ediyormu peki vallahi topik hep ilginç bebeklerle doldu hepsi yaramaz olacak ben size söyleyeyim canımakşam yaptır testi meraktayım aayy eşin ne çok sevinecek yaa allah bu güzel haberini duymamızı nasip etsin canım...
günaydın candasım yaa bende sinir oldum ama farkettinmi alinin annesinden başka çocukla ilgilenen yok cemilede seviyo ama çocukların hiçbirisi yakın değildi mustafa bebeğehürremi görmedim allah bilir 10 uncusunuda doğurmuştur
günaydın hellom, benim cimcime 7de kalktı bende tabiii kahvaltı yaptık az önce babanesine indi bizde kocacığımla başbaşayız kocamda taf gibi bize evdekilere katıldıişi bitti hayırlısı artık tekrar iş arayacak yaa hazırmısın diyor sabah sabah komedi benim adam yaa
yaseminciğim yaa ben çok heyecanlandım canım mide bulantın devam ediyormu peki vallahi topik hep ilginç bebeklerle doldu hepsi yaramaz olacak ben size söyleyeyim canımakşam yaptır testi meraktayım aayy eşin ne çok sevinecek yaa allah bu güzel haberini duymamızı nasip etsin canım...
günaydın candasım yaa bende sinir oldum ama farkettinmi alinin annesinden başka çocukla ilgilenen yok cemilede seviyo ama çocukların hiçbirisi yakın değildi mustafa bebeğehürremi görmedim allah bilir 10 uncusunuda doğurmuştur
inş eşin çabucak en güzeli işi bulur canım ...maşallah neşene valla :)) evet ya hiç kimse ilgilenmiyodu yazık bebeğe ... hele berrin ne biçim anneydi öyle ya :)) berrin konuştukça ağlıyodu bebek ... hürremde de bu hırs varken 10 uncuyuda doğurur 20. yide valla:) aa dün bi arkadaş anlatyo , bi akrabalarının 4 çocuğu varmış kadın 35 yaşındaymış, en büyüğü 14 yaşında ilk içinin arasında 3 er yaş araları varmış küçüüde 1,5 yaşında. maşallah kadın emme basma tulumba misali çalışmış dedik :) üstelikte öğretmen ... gerçi bende 4 tane isterim diyorum ya lafta şimdiden çalışsam 50-55 te 4. yü ancak doğururm bu hızla :))
yasemin inş haberi patlatırsın ya ... evet bu topiğin bebekleri hep ilginç ya :) inş mucizede ilginçliklerle gelri :)
günaydın hellom, benim cimcime 7de kalktı bende tabiii kahvaltı yaptık az önce babanesine indi bizde kocacığımla başbaşayız kocamda taf gibi bize evdekilere katıldıişi bitti hayırlısı artık tekrar iş arayacak yaa hazırmısın diyor sabah sabah komedi benim adam yaa
maşallah ne kadar erken kalkıyorhayırlısıyla çok güzel bir iş bulur canım inşallah en kısa sürede, sıkıntı yapar mı kendine eşin. İnşallah herşey çok güzel olacak destinam ya.
adamı sevmiyor doğal olarak çocuğda pek sevmiyor gibi, mustafa konusunda ise anneleri tecavüze uğradı ya ondan sanırım. Bende dün baktım ama sürekli izlemeyi düşünmüyorum kendi kendime geriliyorum. cezayla beğendiğimiz dizi var bizim yenge ben ona takılacağım. Birde bir çocuk sevdim var ona bakarım aslında tv izlemek istemiyorum mecbur kalıyorum bazen.
insan korkuyor ya hiç olmazsa ya benim çocuğum olmazsa sanma ki hamile kalınca o korku bitiyor ya bişi olursa ya böle ya şöyle, denilse şu kadar ay sonra hamile kalacaksın falan o zaman rahatlıyacağız.Ben en çok çocuğumuz olmazsa eşimle bu sınavı geçebilecek miyiz diye düşünüyordum, şimdi ise sanki hamile değil mişim gibi davranıyorum en ufak bir h ayal kurmayı kendime yasaklıyorum. Konu bana bebeğe gelse hemen başka muhabbet yapıyorum. Can sağlığımız sıhatimiz olsun, normal bir hayatımız olsun istiyorum eşimiz, çocuğumuz ve hayat zaten yeterince yorucu
nazlım bende diyorum benim kityim beni sallamıo hiç:):):):) adımı değiştirdim kızz napayım herşeyi yazıos burda herif okusa kafamı kırcak ya bebeğim 4 test yaptım hepsi pozitif gitcem kan vercem bakalım ama daha yeni adet oldum üstüne görme denen şeymi oluyo nedir bu
maşallah ne kadar erken kalkıyorhayırlısıyla çok güzel bir iş bulur canım inşallah en kısa sürede, sıkıntı yapar mı kendine eşin. İnşallah herşey çok güzel olacak destinam ya.
adamı sevmiyor doğal olarak çocuğda pek sevmiyor gibi, mustafa konusunda ise anneleri tecavüze uğradı ya ondan sanırım. Bende dün baktım ama sürekli izlemeyi düşünmüyorum kendi kendime geriliyorum. cezayla beğendiğimiz dizi var bizim yenge ben ona takılacağım. Birde bir çocuk sevdim var ona bakarım aslında tv izlemek istemiyorum mecbur kalıyorum bazen.
inşallah canım bebişi duyunca neler hissettin sen korkun vardı içinde hala dimiinsan korkuyor ya hiç olmazsa ya benim çocuğum olmazsa sanma ki hamile kalınca o korku bitiyor ya bişi olursa ya böle ya şöyle, denilse şu kadar ay sonra hamile kalacaksın falan o zaman rahatlıyacağız.Ben en çok çocuğumuz olmazsa eşimle bu sınavı geçebilecek miyiz diye düşünüyordum, şimdi ise sanki hamile değil mişim gibi davranıyorum en ufak bir h ayal kurmayı kendime yasaklıyorum. Konu bana bebeğe gelse hemen başka muhabbet yapıyorum. Can sağlığımız sıhatimiz olsun, normal bir hayatımız olsun istiyorum eşimiz, çocuğumuz ve hayat zaten yeterince yorucu
renkliatlas, günaydın canım evi yeni almıştınız galiba hayırlı olsun canım güle güle oturun..
yok ya hamile kalınca bitmeyecek ona kanaat getirdim ben.ancak kucağımıza alıp ilk 3 ayını geçirince korkular biter.. sonrasında ya bana bişey olursada çocuum yalnıza korkuları başlayabilri. hayat zor gerçekten bende artık hayal kurmayı unuttum gçen aylarda farkeetim oysaki çok hayal kurardım bitti artık olmuyki her hayal.olan yaşantıda olsun hayal olunca hayat mutsuzlaşıyor ... dediğin gbi can sağlığımız yerinde olsun inş herşey olur ... açıkçası ben hiç çocuğumuz olmazsa kısmını düşünmedim bile sanki garantim var :) ama allah hepimzi korktuğundan esirgesin.Yalnız benim önümde bi örenke var ki onu şimdiye dek kimseye anlatamadım anlamazlar diye ... bi matematik hocam vardı çok hoş bi kadın 40 yaşlarına yakındı.çocupu yoktu istemiyo sanıyoduk ... kadını duyardık ki hamile sonra bi daha duyunca bebek gitmiş.Düşük kürtaj vs. kadın birkaç kere hamile kalmasına rağmen nasip olmamış dünyaya getirmek.. ne kadar zordu kimbilir yaşadıkları ... şimdilerde aklıma çok geliyo acaba anne olabildi mi ? tabi bunu yazıyorum da panik yok .. sizler gibi değil genelde 10. haftada filan kaybediyodu ... hani diyolar ya korkun olmasın hamile kalıyosun elbt olur diye.. var mı garantsi anne olabilmenin ? yok ... maalesef ki kulağımız hep kötüleri duyuyo tabi ki iyi örnekler daha çok ama ya o kötülerden biride ben olursam diye bende hayalleri yasakladım kendime :)insan korkuyor ya hiç olmazsa ya benim çocuğum olmazsa sanma ki hamile kalınca o korku bitiyor ya bişi olursa ya böle ya şöyle, denilse şu kadar ay sonra hamile kalacaksın falan o zaman rahatlıyacağız.Ben en çok çocuğumuz olmazsa eşimle bu sınavı geçebilecek miyiz diye düşünüyordum, şimdi ise sanki hamile değil mişim gibi davranıyorum en ufak bir h ayal kurmayı kendime yasaklıyorum. Konu bana bebeğe gelse hemen başka muhabbet yapıyorum. Can sağlığımız sıhatimiz olsun, normal bir hayatımız olsun istiyorum eşimiz, çocuğumuz ve hayat zaten yeterince yorucu
hadi rast gelsin inş güzel haberlerle dön ...kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkıom izin aldım 1-2 saate dönerim haber vercem size dayanamadımmm
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın ? yorulmuşsundur şimdi sen :) ve yaorulmayada devam etcen galiba :)selam kızlar? nasılsınız ?dün epey misafirim vardı ev görmesine geldiler birazdan yine gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?