Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy canım ne güzel yaa niye korkuyorsun valla ne ilginç şeyler yaşadın allah sonunu hayır etsin yaseminciğim işten izin alamıyorsun sanırım sen bence iş çıkışı bir acile git kan tahlili yaptır umarım bu defa yüzün güler bizde sevincine ortak oluruz canım...

Son düzenleme:

ya eğer gerçekten testler yanlış değilse ki dün akşam iki tane daha yaptım sölemesi ayıp:)eğer varsa bebişim mucize gibi bişey bu eşime bile sölemedim biliomusun yine çıkmaz üzülürüm diye

Günaydın herkeslere :)

Kıtty, haklısın canım herkese her laf denmiyo işte.. sana sabırlar diliyorum ozamn:)

Yasemin, canım bence testi yaptır hemen ve eşine sonucu söylemeden cuma günü yeniden tekrarla diyorum ... inş mucizendir bu da ...

Destina, günaydın . nasılsın ? tafı arayacaktım unuttum ya, evet aramızda göremek istiyoruz onu :)

Senem hoşgeldin nasılsın ?

tüm arkadaşlarım nasılsınız ?

Ya dün ki dizide yine sinir oldum :)) Berrinde doğurmuş bi tane :) cemile hem yeniden anne hem anane :)) bizde aylardık kimleri hamile geçirdik kimleri doğurttuk anasını satayımda kendimize çare bulamadık :)) amaaa bu duurumuda değerlendirmek lazım ... napalım olmuyosa karalar bağlayacak halimiz yok ya :)

bende aynen dediğin gibi yapıcam inşallah canım akşam vercem kan izin alabilsem giderim ama bi sakinlik var üstümde yokmuş gibi sanki yine bi yanlışlık varmış gibi bakalım hayırlısı olsun inşallahhh

günaydın hellom, benim cimcime 7de kalktı bende tabiii kahvaltı yaptık az önce babanesine indi bizde kocacığımla başbaşayız kocamda taf gibi bize evdekilere katıldı işi bitti hayırlısı artık tekrar iş arayacak yaa hazırmısın diyor sabah sabah komedi benim adam yaa

yaseminciğim yaa ben çok heyecanlandım canım mide bulantın devam ediyormu peki vallahi topik hep ilginç bebeklerle doldu hepsi yaramaz olacak ben size söyleyeyim canım akşam yaptır testi meraktayım aayy eşin ne çok sevinecek yaa allah bu güzel haberini duymamızı nasip etsin canım...

günaydın candasım yaa bende sinir oldum ama farkettinmi alinin annesinden başka çocukla ilgilenen yok cemilede seviyo ama çocukların hiçbirisi yakın değildi mustafa bebeğe hürremi görmedim allah bilir 10 uncusunuda doğurmuştur

midem bulanıyo belim ve kasıklarım da ağrılar var bide ateş basıyo avuçlarımı falan ya kaptırmak istemiorum kendimi inan korkum çok akşam yaptırcam test bende merak içindeyim keşke çalışmasaydım offf

evet hatırlıyorum :) hani umutsuzluktan değilde sanki hep tek başıma bekleyecekmişim bebekte eşimde gelemeyecekmiş gibi geliyo içinde bulunduğum durum dolayısıyla ya o yzzden alıştığımı farkettim.Eskiden daha çok sinirleniyodum ve üzülüyodum dizide bile hamile kalnlara. zman herşeyin ilacıdır diye boşa denmemiş ... inş bu ayı canlandıranda yasemin olur ...

inş eşin çabucak en güzeli işi bulur canım ...maşallah neşene valla :)) evet ya hiç kimse ilgilenmiyodu yazık bebeğe ... hele berrin ne biçim anneydi öyle ya :)) berrin konuştukça ağlıyodu bebek ... hürremde de bu hırs varken 10 uncuyuda doğurur 20. yide valla:) aa dün bi arkadaş anlatyo , bi akrabalarının 4 çocuğu varmış kadın 35 yaşındaymış, en büyüğü 14 yaşında ilk içinin arasında 3 er yaş araları varmış küçüüde 1,5 yaşında. maşallah kadın emme basma tulumba misali çalışmış dedik :) üstelikte öğretmen ... gerçi bende 4 tane isterim diyorum ya lafta şimdiden çalışsam 50-55 te 4. yü ancak doğururm bu hızla :))

yasemin inş haberi patlatırsın ya ... evet bu topiğin bebekleri hep ilginç ya :) inş mucizede ilginçliklerle gelri :)

ah canım yüreklerinize sağlık ben normal hayatıma devam ediorum şuan heycan falan yok:)bebek olsa bile 14.haftayı geçene kadar sanırım korkcam allahım hepimize nasib etsin inşallahhhhhhhhhhh

inş eşin çabucak en güzeli işi bulur canım ...maşallah neşene valla :)) evet ya hiç kimse ilgilenmiyodu yazık bebeğe ... hele berrin ne biçim anneydi öyle ya :)) berrin konuştukça ağlıyodu bebek ... hürremde de bu hırs varken 10 uncuyuda doğurur 20. yide valla:) aa dün bi arkadaş anlatyo , bi akrabalarının 4 çocuğu varmış kadın 35 yaşındaymış, en büyüğü 14 yaşında ilk içinin arasında 3 er yaş araları varmış küçüüde 1,5 yaşında. maşallah kadın emme basma tulumba misali çalışmış dedik :) üstelikte öğretmen ... gerçi bende 4 tane isterim diyorum ya lafta şimdiden çalışsam 50-55 te 4. yü ancak doğururm bu hızla :))

yasemin inş haberi patlatırsın ya ... evet bu topiğin bebekleri hep ilginç ya :) inş mucizede ilginçliklerle gelri :)

nazlım bende diyorum benim kityim beni sallamıo hiç:):):):) adımı değiştirdim kızz napayım herşeyi yazıos burda herif okusa kafamı kırcak ya bebeğim 4 test yaptım hepsi pozitif gitcem kan vercem bakalım ama daha yeni adet oldum üstüne görme denen şeymi oluyo nedir bu[/QUOTE]

ya diyorum ben size bana hamilelikle mallık geldi dikkatimi zor topluyorum, destina ve candaşın dedii gibi topilk ilginç bebelerle dolu. İnşallah devamıda gelecek. akşam bir kan tahlili yaptıralım diyorum offf akşamda olmak bilmez şimdi bize. Hamileysen inşallah sağlıkla sıhatle gelir canım bebişimiz.

ya diyorum ben size bana hamilelikle mallık geldi dikkatimi zor topluyorum, destina ve candaşın dedii gibi topilk ilginç bebelerle dolu. İnşallah devamıda gelecek. akşam bir kan tahlili yaptıralım diyorum offf akşamda olmak bilmez şimdi bize. Hamileysen inşallah sağlıkla sıhatle gelir canım bebişimiz.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkıom izin aldım 1-2 saate dönerim haber vercem size dayanamadımmm

selam kızlar? nasılsınız ? dün epey misafirim vardı ev görmesine geldiler birazdan yine gelecek..

yasemin bekliyoruz canım hayırla gel inşallah...

hellom, inşallah ben pek stres yapmıyorumda eşim iş buluyo aslındada yinede stres yapıyo bende hayırlısı olsun diyerek rahatlatıyorum kredi borcumuz varya eşim borç altında kalmaktan nefret ettiği için hayırlısı inşallh bulacak allahın izniyle...

renkliatlas, günaydın canım evi yeni almıştınız galiba hayırlı olsun canım güle güle oturun..

renkliatlas, günaydın canım evi yeni almıştınız galiba hayırlı olsun canım güle güle oturun..

evet canım yeni aldık sağolasın.. gerçi 1+1 ufak bi ev sonra yine taşınacaz büyük eve baharda inş. gelenlerde öyle diyo şimdi ufak eve ufak hediye büyük eve geçince büyük hediye alacaz diyolar bi düzene giremedik biz böyle geçiyo hayat...
sen nasılsın canım nasıl gidiyor ?

yok ya hamile kalınca bitmeyecek ona kanaat getirdim ben.ancak kucağımıza alıp ilk 3 ayını geçirince korkular biter.. sonrasında ya bana bişey olursada çocuum yalnıza korkuları başlayabilri. hayat zor gerçekten bende artık hayal kurmayı unuttum gçen aylarda farkeetim oysaki çok hayal kurardım bitti artık olmuyki her hayal.olan yaşantıda olsun hayal olunca hayat mutsuzlaşıyor ... dediğin gbi can sağlığımız yerinde olsun inş herşey olur ... açıkçası ben hiç çocuğumuz olmazsa kısmını düşünmedim bile sanki garantim var :) ama allah hepimzi korktuğundan esirgesin.Yalnız benim önümde bi örenke var ki onu şimdiye dek kimseye anlatamadım anlamazlar diye ... bi matematik hocam vardı çok hoş bi kadın 40 yaşlarına yakındı.çocupu yoktu istemiyo sanıyoduk ... kadını duyardık ki hamile sonra bi daha duyunca bebek gitmiş.Düşük kürtaj vs. kadın birkaç kere hamile kalmasına rağmen nasip olmamış dünyaya getirmek.. ne kadar zordu kimbilir yaşadıkları ... şimdilerde aklıma çok geliyo acaba anne olabildi mi ? tabi bunu yazıyorum da panik yok .. sizler gibi değil genelde 10. haftada filan kaybediyodu ... hani diyolar ya korkun olmasın hamile kalıyosun elbt olur diye.. var mı garantsi anne olabilmenin ? yok ... maalesef ki kulağımız hep kötüleri duyuyo tabi ki iyi örnekler daha çok ama ya o kötülerden biride ben olursam diye bende hayalleri yasakladım kendime :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben çıkıom izin aldım 1-2 saate dönerim haber vercem size dayanamadımmm
hadi rast gelsin inş güzel haberlerle dön ...
selam kızlar? nasılsınız ? dün epey misafirim vardı ev görmesine geldiler birazdan yine gelecek..
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın ? yorulmuşsundur şimdi sen :) ve yaorulmayada devam etcen galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…