Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heehhh işte budur :) ne kadar zorlıuklarla evlenmişsiniz en zor aşamaları atlatmışsınız, bebeğinizin olacağını biliyosunuz bu aşama daha kolay ama beklemek zor... şimdi akşama kocacına doyasıya sarıl bugün benim için değişim günüdür capcanlı neşeli bi nazlım geliyo de başlat hayatı .. sonra bebek kaçabiliyo mu snden bak bakalım :)) eşlerden başkası bu acıyı çokta içten yaşayamıo zaten. sanırım hepimzin bu konuda sarıp sarmaşıp ağlamışlıpı var gibi :)) şimdi önümüzdeki maçlarda sıra :) hem şükret kızım akşama sarılcak bi koca var :) ben onu bile hayali yapıyorum aayy akşam konuşmalarımzıı bi duysanız koparsınız.Yatıyoruz ya hadi iyi geceler aşkım ben yatağa gidiyorum eee az da bana yer bırak hemde sana sarılayım ... aa bak ama yanağına uzanıyorum kaçıyosun kaçmasana öpcem filan :)) valla kırılırsınız :) uzağız ya hayal yoluyla öpüşüyoruz sarılıyoruz :)) hadi şeker ilaçlarda azalmış çok şükür sonra gelsin bebekleer :)

ay canım benim yaaa sende kavuşcan kocana inşallah asker miydi kız kocan bi sürü karı olduk burda hepimizin hikayeleri birbirine karıştı sen nye onun yanında değilsin neler oluyorrr anlat bakimm

ay canım benim yaaa sende kavuşcan kocana inşallah asker miydi kız kocan bi sürü karı olduk burda hepimizin hikayeleri birbirine karıştı sen nye onun yanında değilsin neler oluyorrr anlat bakimm

ya yemin ederim çok tatlısın yasemin gülmekten öldürdün beni burda yaa

bak acaba aldığın ilaçlar ne ilacı ??umutlandırmak istemem ama hormon ilaçları falan değilse hamilelik belirtileri topiğinde beta hcg önce 0,100 çıkıp gebe kalanlar falan var bi okusana ama genede umutlandrmak istemem bak senin durum ilginç ya o yüzden dikkatimi çektii,genede en sağlıklı sonucu dr lar söler ama benimkide bi fikir iştee ne bilim,olumsuzda olsa üzülmee sakın:44::44::44:

askerde değilde askeriye de sivil memur.. 3 yıllık evli 3 yıldırda ayrı olan bendim :) çoğu gitti azı kaldı inş seneye eylül ekimde artık beraber olcaz.. zorlayacaz artık şansımzıı yapmama ihtimallerini sıfırlıcaz :) eekavuşalım diye bebek yapalım desekte bebekte yalan oldu .. şimdi hamile kalsam doğumdan 1 hafta sonra bile tayin olabilme imkanı var :) amaaaaa hiç sanmıyorum olacağını ... inanmıyorum yani .. ne zaman eşim gelir o zman bebek gelir gibime geliyor ... sıpa babam gelmeden doğurtmama anne seni, dedemin yanında karnını şişirtip utandırmam diyo galiba :)

canım benim herşeyin vakti zamanı var rabbim her zaman hayırlısını nasib etsin inşallahhhh hepimiz için babanın evinde hamilelik geçirmende zor olur ama umutsuzluk yok bizde karnı burnunda offf offf idye diye gezecez ortalarda inşallahhhhhhhhhhhhh

yok kızzz valla üzülmedim ekşın oldu giden 19 lirama yanarımmm yanarımmm ben onla neler alırdım:):):) ne alcaksam o paraylada

canım benim herşeyin vakti zamanı var rabbim her zaman hayırlısını nasib etsin inşallahhhh hepimiz için babanın evinde hamilelik geçirmende zor olur ama umutsuzluk yok bizde karnı burnunda offf offf idye diye gezecez ortalarda inşallahhhhhhhhhhhhh

yok kızzz valla üzülmedim ekşın oldu giden 19 lirama yanarımmm yanarımmm ben onla neler alırdım:):):) ne alcaksam o paraylada

kızlar tansiyonum mu düştü ne bir karnım ağrıdı uzanayaım dedm şimdi kalktım...

nazlım kuzum haytırlısı olsun, olacak o günlerde gelecek inşallah. Senin şu yoğun kanaman kafamı karıştırdı, testler yanlış değildir daha önce benim değil ama teyzemin başına gelmişti kürtajdan sonra hormon kendini sıfırlamıyor ondan silik çizgi çıkmıştır birde dr gitme imkanın var mı kürtajdan sonra sen gittin mi doktora ay böyle diyorum diye sakın kızma, çok üsteliyor olabiirim ama inanan benim ve teyzemin kürtaj hikayelerini kafama kazıdım ondan. Çok heyecanlandık bak ne güzel hala umudumuz var çokşükür allahıma, dr bebek olmaz dediği insanlarda var allah yardımcımız olsun.

candaşım canım aynı hesapları bende yaptım biliyor musun? annem şu yaştayken ben şu kdarlıkmışım :)))

chnb önce dr muzu bekleyelim sonra kohttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_coolaa.gifrunmayı düşünürüz. Eşinde ne yapsın be canım onlar kim bilir neler düşünüyorlar.

ya dinazor diyince bende çok merak ettim dinazorları bir kitap ısmarladım geçen hafta hala gelmedi benimde ilgimi çekiyor, resim dersine gelince ben varya allah tarafından resim kabilyeti alınmış bir kulum cin ali çizebiliyorum süper başka çizemem, yaz tatilinde elimde resim defteri gezerdim ailede resim çizebilen çok kişi var onlara temalı resim çizdirirdim belirli gün ve haftaların resim hocası atıyorum 23 nisanı çiz derse çarttttt koparır resim defterini giderdim hocaya birde bazen format boyalar değişiyor diye boyamazdım onları :))))))))) her sene vazgeçmezdim takkii lise sona kadar.

hamile arkadaşlarada allah yardımcı olsun, bende çok korkuyorum herhangi bir olumsuzluk olacak diye birde ben face yazdım işte oğlumuz olacak diye falan kardeşim dedi uan nazar değecek sonra uğraşacaksın. allah hepimizi korusun.

Sağ ol canım. Nazarduaları oku canım. Bir de felak ve nas nazara karşı iyiymiş. Bol suyu da unutma 3 litre.

kız ben 15 günde bir doktoradayım zaten adam bıktı benden dalga geçio millet artık pikniğe gitces karar veremioruz doktrunu ara sor falan diyolar gece 10-11 hiç farketmio sürekli arıyorum adamı:) hormonlar sıfırlanmış canım bak kan tahlili sonucum 0,100 çıkmış:)ayy valla üzülmedim hee cidden yani accık umut etmiştim ama napalım hakkımızda hayırlısı ben çok pipirikliyim bu konuda herrrşeyde gittim doktora aman kis olmasın aman rahimde bişey kalmasın diye bide ben doğum yaparak kaybettim bebeğimi direk kürtaj olmadım canım yani suyum geldi kan geldi sora bildiin ıkına ıkına doğurdum doğumuda örenmiş oldum kolaymış sanki :)kimse korkmasın sonrasında plesantayı doğuramadım parça kaldı içimde ondan kürtaj oldum rahim tertemiz şuan maşallah hiç bişey yok ama testler yanlıştı heralde

öyle canım ya üzülsemde alıştım artık :) bebekten ziyade eşimin yokluğuna... en büyük yokluğuda bu olur inş ... ama tabiki herşeye rağmen pes etmek yok .. aslında ben istiyorum da eşim dinlemiyo mecburen pes edemiyorum :)
canım benim ya sağolasın.. bayramı değilde arefeyi biraz indan geçirdim yani ... bayramın ilk günü çok çocuk gördüm üzüldüm biraz sonra saçmaladığımı farkettim .. sonuçta bizler için asla diye bi durum söz konusu değil ... kötüyü düşüneerek kötüye götürmemeliyim deyip toparladım sonra :) olacak inş bigün hepimizin değil mi ? senin durumunda da çok haklısın bende olsam aynısını düşünürdm ki senin yerine kendimi koyduğumda tamda böyleoldu ... mucizeler allahtan eğer olurda bu süreçte hamile kalırsan herşey lehine döner inş :) umdundan güzel olur her bişey ... Maşallah sen iyi sabrettin dr olayı uzadı aksi gibi .. ben bile meraktan çatladım ya sonuçlar için .... eşin senin kadar dirayetli olamıyo demekki onlarıda anlıyoruz ama tedbiri elden bırakmamkta fayda var ... oğlunada maşallah eminim seninde destinanında çocukları çok akıllılar.. şimdikiler çok kuduruk cidden .. ne durdan ne sustan anlıyolar.. tabi çocuk çocuktur anlamazda önüne geçmeyen anne babaya kızıyorum ben çok ... oğlun demiş ya ondan geldi aklıma :)
hıhı kavuşma inş haftasonu cumartesiye. ama sınavı var eşimin .. aöf ... haftayada ben gitcem ... epeydir gidemedim sıkıldım valla :)

iyi misin şimdi canım ? aman dikkat et kendine ...

demekki geçtiğimiz yollar hep aynı ...

gerçekten bizler şöyl ohh be hamileyim diyemedik ağız tadıyla ( hamişlerimiz için diyorum ) ki bizlerde aynı yönde ilerliyoruz gibi ... bu bile bi mutluluk ... umarsızca çoşamadık ... hamileliği anlayamadık vs vs ... öğlen arkadaşım diyor ki hamileiğin sıkıntısı çoktu ama en ağır hamilelik bile annelikten rahatmış diye ... ama bize o rahatlıkta yokkii ... bence bizim için de hamilelik zor sonrası kolay olacak .. zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır misali ... çekeceğiz zorlanacağız okulları kreşleri hastalıkları vs çok yıpratacak ama olsun bunada şükür varda şikayet ediyoruz diyebileceğiz bence ....

Sağ ol canım. Nazarduaları oku canım. Bir de felak ve nas nazara karşı iyiymiş. Bol suyu da unutma 3 litre.

sağol canım okuyorum bende, suyumuda içiyorum en sık içtiğim şey su.

kızlar ben artık akşam gireyim bakayım, şu halıları vanişlicem öptüm sizleri.

Git canım şöyle el ele dolaşın bir. Ben de aslında şöyle bir kaçamak yapsam da yakın bir ile gitsem ne iyi olurvallahi. Kahramanmaraşta yine benim gibi doğduktan sonra bebeğini kaybetmiş arkadaş var onunla buluşalım diyoruz. Gideyim diyorum bir akıl vallahi. Stres atmak güzel...

Olacak canım olacak. Bir kez oldu yine olacak... Biraz umut ve biraz sabır sadece...

Eğer ayarlayabilirsen bencede mutlaka git.yeni insanlarla tanışmak yeni şehrler görmek insanı motive ediyor ... gerçi kk daki arkadşlarla yeni tanışıyomuşuz gibi olmuyo o da ayrı :) birde k.maraş güzel bi yermiş bi arkadaşım memurdu orda ...

bencede belki biraz bekleyeceğiz üzüleceğiz ama sonunda güleceğiz bizde ...

kızlar geçmişi okuyabildiğim kadar okudum. yasemin hakkında hayırlısı olsun. ama o testteki çizgiler neyin nesiki acep?:97: kanda çıkmayıp testte çıktıysa ve hepsi de aynı marka ise vardır bi bozukluk. başka markayla denesydin bide. neyse artık ilaca devam zamanı gelince bebişde gelecek göbişe. akşam dediklerini yap eşine sıkısıkı sarıl bakem.
destinaa stres yaparsan gelemzki kırmızlar. hep niye gelsinki ateşli günler oldu o kadar eşin için de hayırlısı olsun tez zamanda istediği işi bulur inşallah..
kittyy kayınvalideler geliyomuş. hadi gözün aydın güzelim boşversene isteyen istediğini yapsın yesin. sen hiiiç düzenini bozma. gerekirse söyle kusura bakmayın uzanmam lazım drum söyledi de yat.
sinuaa bebişimiz iyiymiş hep iyi olsun kuzucuk
taf işten ayrılmış. hayırlısı olsun. arada görecez sanırım. bende bugün işi netleştiridm kızlar. bundan 4 ay önce çalıştığım kurumdan ayrılmıştım. şimdi tekrar dersaneciliğe dönüyorum. aslında kpss ye hazırlanacktım ama şubata kadar anlaşma yaptık.hepsini birden idare edebilirim umarım.
candass herşey güzel olacak canıımm
chnb hadi korun bakalım spiralle. biran önce sonuçlarınız herbişey düzelir korunmasız günlere geçersiniz.
kızlar ben bugün yorulmuşum uzanacam biraz. bu arada dişimin ağrısı bayağı azaldı. ilaç ancak etki etti. bugün doyasıya yedim valla.hepinizi öpüyorum ismini saymadığım o kadar çok kişi varki hepinizi öptümmmm

Son düzenleme:
nazlım ya benimde aklıma parça mı kaldı geldi ama soramadım bir türlü o zaman gitme doktora ama ben bişi diyim mi ben çok az gördüm 2. çift çizgi çıkanı bence sen dikkat et kendine birde sonuç kaç çıkmış kan, umudumuz var allaha şükür olsun.

candaşım bir yere mi gidiyorsun anlayamadm

pileo hogşeldin iyi olduğuna olduğunuza sevindim, haftaaya galiba doktor senin, çok yorulmamaya bak , dişinin geçtiğinede ayrı sevindim. allaha emanet olun. öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…