Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla durduk yerde sevesim geldi sorma :))

bizimkide evlenene dek hiç kıskanmıyodu adama noldu sonra anlamadım ... ama sanırım yalnız bırakıp gidince kıskanası geldi gibi :))

senin eşinde sınırı çizmiş ama :)) bende benimkine diyorum baksana ya fıstık gibi kızlar geçiyo niye bakmıyon filan diye. sonra diyorum kızım kaşınma :)) zaten adam yalnız gurbet ellerde :)

hehh al bendende o kadar, geçen gün diyorum tatile çık arkadaşlarınla bunalmadın mı? yok ya ne işim var aaa dedi bende üstelemedim kardşeim vardı abla kaşınıyorsun bence dedi evde olmaktan bunaldım ben birde way arakdaş evin temizliği hiç bitmiyor neymiş bu böyle yahu, dün komşunun kızı geldi çikolata yedi ama kapılarada yedirmiş sanırım kapılar bizim beyaz kabak gibi belli oluyor gelde silme. ben pasaklıyım galiba evimin hiç işi temizliği bitmiyor ha birde akşam yine ütüm var nevresimler falan :)

kızlar günaydınlar...

ooo kıskançlıklara girilmiş...

nazlım, ayy bende çok beğendim diziyi kocamla izledik benimki hiç kıskanç değil sözde benim beğendiğim hiç bir erkeği beğenmez:)) yok yaa hiç yakışıklı değil bence der... oda cansu dereyi, demet akalını çok beğeniyor bende hıı diyorum ama bu tarz şaylerde gerçekten hiç kıskançlığım yok benim düğünde filan güzel kız olursa candas gibi ben gösteririm zorla bakar güzelmiş evet der o kadar ayyy kaşınıyoz galiba ama onlara güvendiğimiz için biz gösteriyoruz bence

yaa bu arada ne çok dizi başladı arkadaş hangisini zilasek dün 10 kanalı takip etmeye çalıştık nerdeyse...

hellom, canım yapma herşey çok güzel olacak hem daha varki senin bebişi hissetmene bir hisset artık dayanamıcaksın tekmelere ben tekmelerden gece uyuyamıyordum oderece yani canım benim...

candas, harbi 1 ay oldumu vay bee çabuk geçiyor zaman bazen bende kocamı severim böyle durduk yere kanım kaynar destinayı alıştırıyoruz bazen bizi kıskanıyor el ele tutuştuğumuzda ayırıyor sabahları yatakta beraber görünce bizi hıhh hıhhh diye sesler çıkartıp çıkıyor odadan bazende ben nereye yatıcam anne sen kalk diyor bizde alışsın diyee bazen birbirimize sarılıyoruz öpüyoruz onuda çağırıyoruz yanımıza öpüyoruz nerdeyse kocamla ayıracak beni velet çok kıskanıyor ama alışması lazım ...

günaydın kızlar..ne var ne yok...destinacım öyle valla bi sürü dizi var hangisini izleyecez bilmiyorum..eskilere devam edecem yenileri izlemeyecem diye düşünüyorum ama kuzey güney ilgimi çekiyo.:) bizim yengeye alıştık bilee

biz geçen gün mudanyaya gittik anammm bi kız geçöti tay gibi nası güzel giymiş şortları falan kendimi alamadım bakmaktan benim herife diyom anammm karıya bak diye ben sölendim benmi erkeğim senmi belli diil diyo deli:)kocalara güvendiimiz için rahatız çok çok şükür

:)) kaşınıyoruz valla ... allahtan onlar istikrarlıda sıkıntı yok :)) saolsunlar eşlerimiz :)
bence paaklılıktan değilde titizlikten temzlikten bitmiyodur şeker ... valla ben 2 günlüğüne uğruyorum benim bile işim bitmiyo .. eve girme yeter kki değil mi ...
evet ya saolsunlar onlara güveniyoruzda öyle takılıyoruz ama aranmasak iyi olacak galiba :) zilli destina :) kıskanırmışta annesini ... bence en iyisini yapıyosun çocuklar bilmeli yani boş hayallere kapılmalı...bizim kuzenin çocuğuda ben büyüyünce babamla evlencem diyo ... gülüyoruz ama çok yanlış yapıyoruz işte anneyi atıyolar sonra zilli kızlar :) valla gitmeyelide 1 ay oluyo.zman akıyo hiç farkında değiliz ...
:)) bizim topiğin kızlrı hep aynı desene :) aman eşlerimiz böyle kalsında biz laf atan olalaım yani :) maşallah hepsine

hoşgeldin.aynen devam.senden naber ? benim dizi listem kabarık ben 10 yıldır filan dizi izleyemiyodum film falanda.konsantre bozukluğu vardı ama şükür 2 yıldır hız kazandım.bu yıl listem kabarık ...
yahşi cazibe / öyle bir geçer zamanki / bir çocuk sevdim / anneler ve kızları / ay tutulması / firar / neclanın yeni oynadığı dizi / muhteşem yüzyıl ooooo bissürü ... dahada aklıma gelmeyenler var :))

ama kaptan alinin dizisini izlemek gerçekten tehlikeli kıtty nın dediği gibi ama vazgeçemiyoruz ki ... ayrıca ben erkan petekkayayı çoookk severim ama bu idişle nefret etcem adamdan yaa :)

Son düzenleme:
Şimdi şu testlerimi yaptıran hastaneden geldim. Genetik doktorunun sanırım eşi gelmiş soyadları aynı. Epey konuştuk. Sizin çoklu probleminiz var her gebeliğiniz farklı nedenden sonlanmış dedi. Bunları artık biliyorum zaten. Değişik olarak söylediklerini söyleyeyim. Bendeki pıhtılaşma farklı iki grup homozigot olarakmış. Aslında tek olsa çok sorun değildi ama iki farklı grup olduğu için sorunlu dedi. Gebelikten 3-4 ay öncesi tedavi olmalısınız dedi. Bir ilaç grubu vereceğiz size şu eşinizin testini de yapalım dedi. Bir de gebelikte hareketli olmalı bu tarz hastalar, 5 km yürüyüş öneriyoruz deyince ben gülümsedim gayri ihtiyari. Tabi sizin durumunuzdakiler için rahimağzı problemi olduğu için önermiyoruz dedi. Yatakta yapılacak egzersiz hareketleri gösterdi omuz, ayak bacak hareketleri. Bir de serklaj için Ankarada bazı doktorlar dikiş değil de halka koyuyormuş. Bunu duydum ama hiç uygulanan biriyle karşılaşmadım dedim topikten bahsettim. Bir de doğumdan sonra da 6 hafta iğneye pıhtılaşma için devam dedi. Sezaryen olmama rağmen normal doğumu önerdi. Sorun yoksa normal dedi. Çünkü hareket etmeliymişim. Şimdiye dek hareketli yaşam sürdüğünüz için pıhtılaşma sorun olmamış dedi. Testlerimi çok incelemişler çok sık rastlanan kromozomlar değildiler. Ne olduğunu bulmak için bu testi yapmamız lazım sonra küçük bir test kalıyor geriye dedi. Ben de Cemil Beyle görüştüm evet yaptırmayı düşünüyorum ama o bana benden haber bekle dedi şu an onun bilgisi olmadan hareket etmek istemiyorum dedim. Burada kimin kontrolü altında olduğumu sordu. Sürekli iletişim kurduğum erken doğumumu da yaptıran doktorumu dedim. Eşimin sık ilşki istememe sorununu söyledim. 4 kez gebe kaldığınıza göre sorun yoktur bence üroloğa görünsün ama bu konularda deneyimli iyi bir psikoloğa görünsün dedi:)) Amma da yazmışım kızlar...

candaşşşş bitane dizi vardı erkan petekkaya gamze özçelik bide şuan muhteşem yüzyıldaki ibrahim paşayı canlandıran çocuk adı neyse:)serseri diye hatırlıonmu ben o diziden beri erkan petekkayaya bayılıorum ama ne hale gelmiş adamceğiz son bölümde korkunçtu:)

yolumuz uzun ve zorlu görünüyor ama çok şükür allaha umudumuz tam. Doktoru bir kaç gün sonra skıştır istersen niçin bekle dedi acaba? Ben büyük bir heyecanla bekliyordum zaten ama asıl şu cemil bekle dedi ya ben onu bekliyorum. Bu habere sevinilir mi ama sevindim en azından tedavinin yaşam tarzının şekli belli oldu tabii bana demesi kolay ama olacak hemde çok güzel olacak inşallah.

candaşcım ayrıntıları öğrendiğine sevindim..inşallah tedaviyle sağlıklı bir kızçen olur.. kızlar çok güldüm bende sizler gibiyim isveçte fıstık gibi kızlar var bi dışarı çkınca rastladığınız her 10 kişiden 8 i resmen taş bebek ben dönüp dönüp bakıyorum eşime diyorum vay anasını bunlar insan mı diyorum o hiç dönüpte bakmıyo bile ,bazen soruyorum metroda şu karşıdaki fıstıklardan hangisi daha güzel hangisini seçerdin diyorum, sarılıyo öpüyo yanağımdan bunu seçerdim diyo ne bileyim bende kocama çok güveniyorum açıkcası gözü dışarda olsa belli eder her hareketiyle bence...

bi yazı okumuştum kadınlara üzerinde bi istatislik yapılıyor
soru şu: eşinizi başka bi kadınla aynı yatakta yakalasanız ne yapardınız?

italyan kadınların çoğu; ikisinide öldürürdüm

ingiliz kadınların çoğu ; kocamı öldürürdüm

fransız kadınlar..; kadını öldürürdüm

türk kadınların çoğu ; benim kocam yapmaz

demiş

öyle güzel cümlelerle anlatmışsınki canım yemin ederim okurken kafamda seni karnı burnunda yatakta el kol hareeti yaparken hayal ettim herşey yoluna girecek inşallah allahın izniyle

öncelikle çok şükür ki sorunu öğrendik ve yapmamız gereknleri biliyoruz... ayrıca en önemlisi çok soğukkanlısın bu da süreci kolaylaştıracak bence... hamile kalmada da bencede sıkıntı olmaz... yeniden bi kayıp yaşamamk içn herşeye dikkat edeceğine eminim... eşin içinde haklı kadın napsın :) mesela bende kesin gitmeliyim psikolağ..erkek kadın farketmeli yıpratıyo demekki ... canım valla sıkıntıyı öğrnememiz ve tedavisinin olmasına çok sevindim. yolun hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun inş :) iyi yönünden bakarak çözümlü birşey olduğu için topikçek gözümüz aydın olsun :) dualarımızda senle olsun ...
hattılamam mı :) süperdi orda... evet o çocukta iyi ya ama ordAKİ rolü süperdi de bence gerçek yaşntısında da çatlak bi tipe benziyo :)

aman allahta korusun yani bakmasınlar :) akıllı kocalarımız bizim ya

onu bende okumuştum ve bence özetlemiş.. kesinlikle benim kocamda yapmaz

ne kadar ayrıntılı anlatmış doktor. beğendim.
dil sınıfım var, hem de ben başlatıcam 10. çok şükür.
bu aydan pek fazla umudum yok. kısmet.
anneme iğne tedavisi verdiler, bir hafta. her gün sağlık ocağına ya da hastaneye gideceğiz.
candaş, tam anlayamadım, heryeri okuyamadım. tedaviye mi başlıyorsun?
nazlım, hamile mi?anlayamadım.
yarım yarım okuyunca böyle oluyo kusura bakmayın.
renkli atlas, evin yeni sanırım ki görmeye geliyorlar. güle güle otur. içinde bıcır bıcır çocuk sesleri çınlasın.

allah aldatılan kadınlara sabır versin ne acı bişey anammm ben bazen düşündüümde bile neler yapabileceğimi kestiremiorum

yok kuzum hamile diilim malesef saçma testlerin gazabına uğradım 4 idrarda gebelik testi pozitif çıktı kan verdim 0,100:)bu arada ben yasemin kimdir bu nazlım deme :)

yok kuzum hamile diilim malesef saçma testlerin gazabına uğradım 4 idrarda gebelik testi pozitif çıktı kan verdim 0,100:)bu arada ben yasemin kimdir bu nazlım deme :)

Iş yerinden bi arkadaşım eşinden boşanıyomuş bi bana anlattı bugün bizim mahallede bi yurt var öğrenci yurdu çalışanlarada oda veriolarmış artık kendine oda tutmuş ordan bu sabah beraber bindik servise çok üzüldüm deli gibi severek evlenmişlerdi daha 2 yıllık evliler bana dediki bugün sen böle bebek bebek diye üzüyosun ya kendini zindan etme hayatı kocan senin yanında akşamları evinin kapısını açıosun huzurla yaşıosunuz bebek elbet olur bak benim yuavm yıkıldı keşke eşimle ii olsaydımda çocuumuz olmasaydı dedi bende bişi diyemedim

canım yok tedaviye başlamıyroum.eşimin yanına gitmeyeli 1 ay oluyorda onun yanına gitcem.atlas chnb diyeceğine candaş demiş sanırım :) karışıklık ondan oldu ...
allah aldatılan kadınlara sabır versin ne acı bişey anammm ben bazen düşündüümde bile neler yapabileceğimi kestiremiorum
amin çok zor.kimlere yaşatmasın allah ...

buna şükretmeliyiz bencede... ama mutlu bi evlilikten sonra insanlar çocuğum olmadı üzülmüyorumda diyemez ama öncelik tabiki mutluluk.Mutuz ve çocuklu olmayı bende tercih etmezdim ... allah arkadaşına sabırlar versin maalesef çok zor artık evliliklerde mutlu olabilimek. ama her son kötü değildir eğer bi ihtimali varsa inş hayırla düzerlir yoksada inş bu kötü son onun için mutluluun başlangıcı olur.Allah bazen 2. lerde insana gülebiliyo ama ne olursa olsun boşanma aşaması gerçekten zorlu Allah yardımcıs olsun ... yinede kzızın dediği gibi halimize şükürler olsun mutluyuz bve hamile kalşabiliyoruz. biz bu adar üzülürsek diğerleri napsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…