- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.021
inş canım ya peki sen hiç korunndunmu semacm şu ana kadar
tatlım eşim zaten yanımda değildi yurtdıışındaydı,2 ayda bir geldi hiç yumurtlama dönemine denk gelmedi.. kürtaj sonrası doktor 3 ay korunun dedi, zaten eşim olmadığından korunma sorunu olmadı.. bu ay çalışma yaptık canım sonuç negativ bundan sonrada devam edicez bebeği bulana kadar.. sen kürtaj mı oldun nasl oldu düşük ? şuan nasılsın?
slm kızlar bende 3 gün önce kürtaj oldum bebegm gelişmemeş kalbi atmıyordu ilk gebelgmde evliligmn birinci senesi geç kavuştm bebegme ama erken kaybettm kısmette yokmş ama çok zor haftalar geçirdm belki kalp atışı duyulur diye
nazlım ne listesi yapalım diyorsun bir tane tablo var zaten ama.?
düşük degl canım bebek gelişmemş kalp atışı yoktu kürtaj yaptılar şu an daha iyiym hafif kanama ve agrım var ama allahım sabrımı verdi yoksa napardm
allah razı olsun canım peki kaç ay oldu kürtaj sonrası benm zaten haftaya kontrlm var gidicem ama korunursam ya geç olursa zaten geç gelmşti bebegmburuk bir hoşgeldin, mevlam sabır versin, benim ilk gebeliğimde kalp atışı azdı ve her hafta azalarak 10.haftamda durdu kürtaj oldum.
korunma kısmına gelince dr gitmeni kesinlikle öneriyorum kafan rahat olur insanın gebelik düşünürken kafasının rahat olması çok önemli, drlar genelde 2.regl bekletiyorlar çok azı korun diyor, ben 2.regl den sonra korunmadım.
hep diyorum çocuk yapmamın bu kadar zor olduğunu bilsem evliliğim ilk yılından itibaren denermişim diye.
geçmiş olsun canım..benimde düşük oldu ama parçalar kaldı kürtaj oldum..sonra çok az kanama oldu çok hafif hafif..dikkat etmedim yolculuk felan yaptım biraz kanama o sırada olmuştu sonrasında bi rahatsızlık hissetmemiştim.. benim bebeğimde gelişmemiş canım düşük olmuş o yüzden..rabbim sabrını veriyor merak etme..ama bi süre korun en azından bu önümüzdeki ay korun canım rahim kendini toparlasın..
allah razı olsun canım peki kaç ay oldu kürtaj sonrası benm zaten haftaya kontrlm var gidicem ama korunursam ya geç olursa zaten geç gelmşti bebegm
unuttum ben o tabloyunerde haniii merak ettim:):)
tablo en son candaş taaydı...
senden de canım. kürtaj sonrası regl sapıttı sonra toparlandı falan derken 9.ayımda hamile kalabildim ve 26 ekimde kürtaj olmuştum.
selam hoşgeldin ne zaman kürtaj olmuştunslm herkese kurtajdan sonra hamile kalamiyorum hamis olmak istiyorum
kaç aylık canım rabbim bu bebegini sana bagışlasın geç gelmş ya bendede geç olursa diye korkuyrm korunmayayım en iyisi ne zaman gelrse artık kısmet evlendkten sonra ilk 4 ay korundm keşke korunmasaydm diyrm o yüzden korunmayayım
slm kızlar bende 3 gün önce kürtaj oldum bebegm gelişmemeş kalbi atmıyordu ilk gebelgmde evliligmn birinci senesi geç kavuştm bebegme ama erken kaybettm kısmette yokmş ama çok zor haftalar geçirdm belki kalp atışı duyulur diye
slm herkese kurtajdan sonra hamile kalamiyorum hamis olmak istiyorum
yavruşalar ben kaçar yeemekleri organize edim, bu akşam giremeyebilirim nete.
ayrıca yarın sabah annaneme gitcem oradan dr'a 1 de dr randevu. iyi giderse herşey bir iki işim var onları hallederim falan derken akşam üstü girerim merak eylemeyin. çok yazmayın anam geçmişi okumak zor oluyor. iyi geceler.
Kısmet işte. İnşallah fazla beklemezsin yeni bebiş için. İlk adetten sonra dene bence...
Geçmişolsun. Düzenli adet oluyorsan yumurtlama takibi yap. Ovulasyon testi güzel bence. En azından biliyorsun gününü...
Güzel haberlerle dön inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?