Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım belki acaip olacak ama bizim etrafmızda bizim gibi evlilik yok nazara bende çok fazla inanıyorum bizi herkes konuştu senelerdir eşim içinde aman ne saygılı efendi çocuk aman ne değer verio valla iyiydik nazar değdi sanırım oluyo böle şeyler düzelir bi kaç güne inşallah

canım benim biz bi kez yaşadık acı sen 3 kez ama inanıorum ki derdi veren rabbim dermanınıda hediye ediyo yanında bizler seçilmiş melek anneleriyiz diliorum ki hepimizin evlatları elele cennet bahçesinde annelerini bekliolar

Eh işte şöyle:))

Eh işte şöyle:))

ah abla hemde nası seviyorum biliomusun 10 senedir hala dokununca içim titriyo sarıldıımda dünya benim oluyo o olmadıında ev o kokuyo ya o bile beni mutlu ediyo ama benim ki herşeyi içinde yaşar abla içinde fırtınalar kopar senin ruhun duymaz nasıl açcam bu adamı bilemedim

Ne güzel yazmışsın bak canım. Allah daim etsin... Bazıları da öyle işte. Belki öyle olmasa sen onu o kadar sevmezdin. Bir de bu tarafından bak...

Ne güzel yazmışsın bak canım. Allah daim etsin... Bazıları da öyle işte. Belki öyle olmasa sen onu o kadar sevmezdin. Bir de bu tarafından bak...

hepimiz birer polyanna olmayı öğrendik bardağın boş tarafını görmek kolay ama dolu tarafını görmek ne zormuş daha doğmadan yazılmış kaderimiz allahım güzel ömür güzel ölüm nasib etsin inşallahhhhh

ah kyamam ...valla canım akşam adama bişe yapma az kapris yaparsın sonra seleyi suya ver gitsin yaa..yemişim kavgasını tantanasını aşk sevgi gibisi var mıı

ah kyamam ...valla canım akşam adama bişe yapma az kapris yaparsın sonra seleyi suya ver gitsin yaa..yemişim kavgasını tantanasını aşk sevgi gibisi var mıı

yok bebeim bi kaç gün sürünsün valla hemen sular aşaa olmaz yani akşam o adım atarsa belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben çok fenayım çokkkk

ah ah.. bizim topiğin şarkısı o.. benimmm halaaa umuuduumm varr.. güzel günlerr bizi beklerrr...
Kesinlikle :) bizim hala umudumuz var ... bizim bebeklerin 2. adları umut olsa yeridir hani :))
Evet ya nazarda olabilir, insanın kötülüğünden değmez ya hep..bencede aslında anlatmamak gerek .... nazar için o 2 duayı hep okumak lazım aslında ya... birde ayetel küsi güçlü ... hmm birde annem şunu yapar bize 50 kere besmele çeker yüzümüze üfler nazar dğeceğini hissettiği an... tam kavga edecekken dönüş yaparız mucize gibi :)

Şebnem Ferah'ın Sil Baştan'ı nı da dinleyin derim. Bayılıyorum şimdi dinleyeyim bari...
bu da bizim topiğe hediye olsun :)) sil baştan başlamak gerek bazen ... şimdi ki gibi ....

bende kayahandayım ... Seni versin ellere, beni vursunlar... ama ne beni vursunlar nede onu versinler :) allah korusun be zaten kavuşamayoz :)
işte... senden bezdiğinden değil onunda sıkıntısından..seni hep mutlu ol bakalım o nasıl oluyo ? bence burda kimsenin kocasına laf yok .. maşallah hepsi çok iyi insanlar anlaşılıyo anlatılanlardan.. Allahta bozmasın her diam iyi olalım hepimiz.olmayanlarada allah merhamet ve huzur versin inş ...
kayahan ın 2. şarkısı sana gelsin eşinle :) seninle herşeye varım ben
seçilmiş melek anneleri :) tuttum bunu :) sonu acıda olsa çok güzel bi hitap bu ya ...
yok bebeim bi kaç gün sürünsün valla hemen sular aşaa olmaz yani akşam o adım atarsa belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben çok fenayım çokkkk

nazlımmmm biz kime diyoruz kızım :) 2 naz et sonra bezdirme be adamı . eee ne demişler .. fazla naz aşık usandırır ... usandırmayalım adamları be ... bende çok fenayımdır da o yüzden diyoru valla ... bazen kendim bile nazımı çekemiyorum ya :)

kesinlikle ya :) var mı ötesi aşktan sevgiden başka güzellik

kendimi sevgi pıtırcığı gibi hissediyorum şuan :):):) evet seçilmiş melek anneleri süper oldu kulağa ne hoş gelio dimi kuzum allahın sevgili kuluyuz ki bizi melek annesi yaptı

kendimi sevgi pıtırcığı gibi hissediyorum şuan :):):) evet seçilmiş melek anneleri süper oldu kulağa ne hoş gelio dimi kuzum allahın sevgili kuluyuz ki bizi melek annesi yaptı

:) sevgi ptırcığı :) öptüm seni :) hep böyle gül işte şeker :) evet bu bile bi güzellik değerini bilene değil mi ... kıtty nin dediği gibi isyana gidebilirdi insan bu durumda ama şükürler olsun arada umudu kaybetsekte hep inandık hep umut ettik ... kerşılığını yüce allahım verecek yakında hepimize ...

Amin... Doluyu gör canım. Fazla da naz yapma bence. Eşin fırlattığın mumluk ya başıma falan gelseydi deyip uzatmamış ne güzel. Benimki olsa bana çok kızardı sanırım. Sen fazla naz yapma. Evliliğinizin ilk ayları canım. Daha balayıda sayılırsınız. Nazara geldik her halde deyip öp eşini ve...

Amin...

sevdim bu işi:)biz çok kavga etmios ablacım şükürler olsun ama dün ikimizinde sinirleri baya bozuktu sanırım baeışırız inşallah bakalım

kızlar selam....

yaa kızlar yetişemedim size ooo yine ilerlemiş sayfalar dolu dolu kocam evde olunca oturamıyorum başına bir aralık buluverdim...bende eskilerden bahsetmek isterdim

neyse daha yazdıklarınızı bitiremedim zaten devam edicem şimdilik chnb, canım senin içinin ferahladığını gördüm çok sevindim daha bir iyi oldu öğrenmek değilmi neler olacağının detayını bilmek hayırlısı olsun inşallah ohhh kısa bir süre ve spiral olmaz demiş buna daha çok sevindim....

okudukça yazarım yine kızlar öpüyorum hepinizi...ayy içimde kalmasın yazayım renkliatlas canım havlu konusunu belki bitirdiniz ama bencede hello süpersin canım bende kesip yer bezi yapardım bide verirdim kocama yerleri sil bakalım derdim benimkide bekarken bir kız buna çok aşıkmış kız zorla bunu elde etmiş hep birlikte olmak istiyormuş bizimki hayır diyormuş allahım ne saf kocam var dimi tabii ben şimdi yazacaklarım için saf diyorum yanlış anlamayın kızlar neyse bir gün arkadaş ortamı çok içmişler falan benimki sızmış ama haberi yok tabii kız demişki biz beraber olduk 1 ay sonra kız gelip demesinmi ben hamileyim ohhhh benim safım inanmış tırsmış evlenicek kızla arkadaşları demiş sen napıyorsun kızı bir araştırıyorlarki ooooo kızın beraber olmadığı kalmamış kaynanamlar falan gitmişler demişlerki para verelim oğlumuzun peşini bırak falan ne güldüm yaa sonra eşim safım öyle bir huyu varki birde gururlu hatırlamıyor olayı ama kızla evlenicek namusunu kirlettiğini sanıyorya arkadaşları diyorlarki dna yaptır allahtan arkadaşları var sağolsunlar tabii sonuç nagatif öylelikle kız bırakmış kocacığımın peşini ayy kocam vayy kocam yaa...

Kıslarrrrr ben geldim

üstümü bile soymadım daha, hemen size yazayım dedim.

herşey yolundaymış çok şükür, 3 kilo almışım, haftada 2 balık yemek gerekiyormuş falan filan işte. Geçen sefer bebek kilo almış sen almamıştın bu sefer sankim sen almışsın bebek az almış dedi bakalım bu 1 ay boyunca daha dikkatli olacağım ve haftalık yeme listesini dr mail atıcam.
yolda gelirken düşündüm bebeği hissedemiyorum diye sizi çok gerip bencillik yaptıysam özür dilerim.
geçmişi okuyamadım akşam okurum sanırım.

bu arada arabayla geçerken bir reklam gördüm dinazor parkı açılmış bir yere yaa dedim keşke chnb burada olsaydı onun oğlu çok seviyormuş dinazorları eşim döndü o kim nasıl bir isim o üniversiteden mi arkadaşın dedi , yok dedim klupten hııı dedi eşim böyle allah ıslah etsin der gibi oğlunun ismi neydi bu arada

canımsın nasıl mutlusundur şimdi allahım nazarlardan korusun senide miniğinide kaç haftalık oldu kuzum yaa sen ev işlerine biraz ağırlık verisoun sanırım anladıım kadarıylannn dikkat et kendine kuzum allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhh

renkliatlas güle güel kullan bebekli kullanmaklar nasip olsun ovulasyon mikroskopun, 90 lirada çok aman aman pahalı değilmiş dediğin gibi zaten o para bizden çıkıyor, gerçi olmayınca 90 lirada çok. ama çok şükür

yamatake günaydın iyi olduğunuza sevindim, kendinize iyi bakın, karin'e sevgilerle.

nazlım, candaş, renkliatlas

nazlım dün kudurduyduk burada kocalarımız şöyle iyi böyle iyi diye, nazar değdirdik kendi kendimize. Candaş'ın yazdığı uzun bir yazı var katılıyorum ona.
taşma olmuş, ama kafasına mumluk atmak olmadı nede olsa eniştemizde bizim müstakbel babamız, senin kadar babamızında ruh sağlığının yerinde olması gerekiyor, şu erkeklerin iş bunalımlarını anlayamıyorum bende stresli çalışıyorum ama bizimkinin günü iş yerinde güzel geçsin diye kendimden çok ona dua ederdim çalışırken hoş halada ediyorum. Böyle sivri, sinirli kadın tipi değil malesef acısını suskun puskun yaşayan mağdur kadınları daha çok anlıyor erkekler sanki acının dışa vurumu sessizlik olmalı herkeste. Bende çok hırçıınlaşmıştım bir şey dediğinde parlar olmuştum çünkü o anda aklımdan bebek ya olmazsa bu ayda olmadı gibi şeyler düşündüğümden o ne dese batıyordu? sende haklısın renkliatlas da haklı ama diyorum ya yaratılış öyle anaçlık beklememek gerekli zaten üstlerine düşeni yapıyor bizimkiler çok şükür, aldatmıyorlar, seviyorlar, ellerinden geldiğince anlayışşlılar adamlar resmen ovulasyon karnesine göre cinsel hayat yaşıyorlar allah korusun cinsellikten bile soğuyabilirler elleri ekmek tutuyor, aile sorumluluğunu paylaşıyorlar,elbette hataları erkeklilkleri tutuyor.

Kuzum sende alltan al ya eniştemi aaa.

sevdim bu işi:)biz çok kavga etmios ablacım şükürler olsun ama dün ikimizinde sinirleri baya bozuktu sanırım baeışırız inşallah bakalım

Çok sevindim canım bebekler son aylara doğru daha çok alıyor hep diyorum size ya şu rahimağzı uzunluğuna baktırın diye. Arada baktır olur mu? Oğlanın adını yazarsam kesin birileri beni tanır. Ben özelden sana kendi ismimi ve oğlumun ismini yazayım. Oğlanın 2 ismi var yan yana yazarsam bu şekilde yan yana kullanan yok tanırlar. Hemen atıyorum. Bu arada bana kimse sen de gel faceye demedi küstüm:))

Çok sevindim canım bebekler son aylara doğru daha çok alıyor hep diyorum size ya şu rahimağzı uzunluğuna baktırın diye. Arada baktır olur mu? Oğlanın adını yazarsam kesin birileri beni tanır. Ben özelden sana kendi ismimi ve oğlumun ismini yazayım. Oğlanın 2 ismi var yan yana yazarsam bu şekilde yan yana kullanan yok tanırlar. Hemen atıyorum. Bu arada bana kimse sen de gel faceye demedi küstüm:))

he bacım nazar değdi valla bende de hata var susmayı bilmiom hiç bide hemencik ağlıom çocuk gibi çok duygusalım arkadaşlar bana duygusal panda der :)kadının ağlaması erkeklerin en nefret etiikleri şey kocama daha ii davranıcam söz arkadaşlarım size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…