Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlaaarrrr...

candaş, fıkra süperdi bütün kaynanalarmı aynı canım nee ama benim annem kaynana yaa görseniz işte yengem çalışıyor 2 çocuk var annem bakıyor yemek annem yapıyor işten 8 buçukta geliyor yemeği yiyor alt kata kendi evine geçiyor çocukları alıp bulaşıklarıda annem yıkıyor bide sorsana annen gelin hakkında ne diyor hiç bişey bazen ben kızıyorum annem gelin evdeyken bile çocukları alıp gezmeye gidiyor anne birazda kendine vakit ayır diyorum öyle alışmışki çocuklara sanırsın torunları değil çocukları alem kadın yaa nehir büyük olanı aldı onu izmire götürdü düğüne küçüğüde 3 yaşında dursa onuda götürecektide durmaz diye götürmedi vallahi komedi kadınsın anne diyorum....

chnb, canım sen oğlunu anlatıyon kızım geliyor aklıma hem heyecanlanıyorum hemde ahhh öğretmen inşallah kızmaz diyorum çünkü benim kıza birisi kızınca morali bozulup ağlamaya başlıyor yandım desene

hellom nasıl yanii yaa ayyy patladım gülmekten hayırr yaaa niye öpüyomuş senin oğluşunu daha sen öpemedin açma canım benim zaten huylanıyormuşsun ayyy sinir oldum yaa bende hayatta açmam zaten hiç sevmem öyle öpmek öpülmek falan kırılırsa kırılsın canım yeminde etsin başı ağrımaz hiç bişey olmaz canım merak etme...

yamatake, günaydın sanada canım ooo bebek olunca o koloniye çok ihtiyacın olacak ama rahata erince kırmadan kovala gitsinler çünkü insan eş çocuk ve kendi kalmak istiyor...

minikler, sendekide kayganaymış gerçekten balayına neden gidemediniz? ayyy ben 1 dakika bile kalmazdım yine iyi sabretmişsin canım...

valla canım bende ateşli biriydim ama bebek meseleleri oldu ondan beridir çıkar için yapışıyom kocama..bu gece yapmadı bişe kaş göz işareti yaptım kocama pişt pişt yaptım yatak odasını gösterdim.. oda bana kaşlarını kaldırarak ııı ıııı dedi yemezler dedi,çıkarın için yapıyon dedi..

ben yumoşun hep o kokusunu alıyorum hem hassas olduğundan kokusu çok güzel..

hello kız göbüş olayı çok komikmiş ayy nee o öyleee.. bende öptürmem anacım iğren yaa

günaydınnn

how are you nevar you ? kıslar

ya bacılarım kaygana ile öyle bir durum içerisindeyiz, eltim aradı demin hello allahaşkına cmt gününe kadar idare et ne olur çok bunaldım diyor :)) ay töwbe ne dedikodu yapıyoruz he bir deşifre olsak kadınlar klubü değil ancak bizi MOR ÇATI kurtarır. Allah korusun. ZOrda olan tüm kadınların yardımcısı olsun allah.

yamatake canım çok iyi anlıyorum seni bizimkilerde şehir dışında biz de küçük bir koloniyiz, bayramda kayganalardaydık sonra onlar geldi sonra biz eltime gittik sonra kayganam bana geldi sonra biz onlara gideriz sonra eltime. şeytan 3'lüsü şeklindeyiz. Teyzem çok kızıyor bana odaklann diyor bebeğine odaklan. İnsanın kendi ailesi bile olsa bunalıyor işte. karin'i öpüyorum

minikler way arkadaş ya yahu bizlerde böyle olur muyuz? ne ayıp bişi değil mi kızın ailesine kızın sevişiyor diyorsun şöyle düşünsen demekki kayınvalidenin kayınpederinden gördüğü sevişme şekli bu. Çapı bu demek ki ya insanları çok zorlamayalım diyorum da uygulamaya gelince fıssss.
bunlar kayganaların son direnişleri sanırım eyvah oğullarım beni terk edecek artık başka bir kadını düşünüyor oda onun eşi diye düşünüyorlar.

Bizimki Kraliçe arı yemin ederim ya, eltimi uyuz etmiş. Bizim evin eşyasına karışır kafasına görre değiştirir evin şeklini ve o şekil alana kadar hiççççççç susmaz dediğini yapmazsan surat asar bizimki çok dişli ya okumuş cahilliği var kayınpedeirm çok gazlıyor bizim kayganayı. Benimkinin kafası zehir gibi çalışıyor maşallah. Hep kendi kendine yargılara varır diyorum kendi kendime ya bu gelin benim eve geliyor hiç kaırşmıyor ben niye karışıyorum dimi

hamilelik konusunda diyecekleirm var candaşım bende şöyle bir duygu dalgalanması olmuştu önce bu niye benim başıma geldi sonra isyan sonra kalp kırıklığı benim kalbim çok temizdir niye böyle sonra kabulleniş sonra yalvarış yakarış şükür sonra yeniden deniyelim sonra kaygılanma sonra başkalarına imrenme sonra kıskanma ciddi anlamda kıskanıyordum ama bu topikte olan kimseyi değil ilginç oydu. Sanki biz hamile kalalım hakettik ama diğerleri haketmiyor gibi ruhani duruma baksana bir.

Ben dizi izliyordum arkadaş herkes hamile, tv kavga ediyordum eşim diyordu olur yaaaaaaaaa kafana takma olur olur. Ama ne zaman? zamanı ne zaman ? örenğin şimdi hamileyim ve o 9 ay neler çektim siz bliyorsunuz şimdi ise bir srü korku kaygı devam ediyor.

bir an önce sağlıkla sıhattle anne olmamızı 2.anneliği tatmamızı var olan bebeişlerimizin çocuklarımızın kardeşlerinin olmasını o kadar çok istiyorum ki inanamazsınız. Çok güzel olsun artık herşey.

Destinacığım kızlar bakma sen erkeklerden yine de başkadır. Bir de öğretmenler kişisine göre davranır... Kaygılanma sen...

Hellocuğum ne güzel anlatmışsın duygularını...

Renklitaş, gitti mi kayınpederin?

Minikler okulun nasıl geçiyor? Öğrenciler alıştı mı?

Loneliness yazmıyorsun pek bu aralar? Ne zaman dönüyor annen? Tedavide ilerleme var mı?

Benim de yine lekelenmem oluyor, demek yumurtlama günümdeyim kasık ağrım da var. Bu sefer de bu günlerde tehlike var olmasın diyorum bir ayda ne çok şey değişti(

Ceza akşam nasıldı? Doğum günü kutladınız mı? Yoksa gündüzün etkisi sürdü mü?

...

yok canım gitmedi,bu gece çin bilet bakıcaz gidecek inşallah.. sen ne yaptın oğlan alıştımı okula ? nasıl gdiiyor?

evet cnm şimdilik küçük gelinim bide askerde kayınbirader var.. biran önce gelsinde evlendirelim istiyorum çünkü işi olmadığı için kayganalar onunla yaşayıp yardımcı olmak istiyorlar.. kurtuluşumuz gelen gelinin kayganıyı kabullenmesine bağlı yani :) keşke ikisi birden gelse çok seviyorum ikizleri ama bizim ailede ikiz yok eşimin anne tarafında var bizede vururmu piyango :)

o da güzelmiş :) allahtan görümcem yok :) ama yinede kayganada kalmaktan daha iyidir emin ol :)

destina cnm benim annemde annen gibi.. gerçi uzakta olduğu için senede en fazla 2 ay kalır yengemde.. yengem ısrar eder gelmesi için hele ilk evlendiler 1buçuk 2 yıl nerdeyse hiç gitmedi bizimkiler önce evliliğiniz otursun dediler.. keşke kayganalar da böle olsa :) buarada kız çocukları gerçekten daha farklı oluyo derli toplu olmaları yetio :)

canım annem zaten gerekli cevabı verdi ne güzel dedi kızımızla oğlumuz birbirini çok seviyo demekki ben çocuğumu değil seni kınadım dedi benimde oğlum gelinim var uzak otursalar içime kurt düşüyo acaba aralarında bişeymi oldu die dedi veee kaygananın son uumudu da tükendi :) anneme de artık şikayet edemeyecek hehehe
buarada kaygana genç kaynata çok yaşlı bizim yaşıtlarımız torunları var etliye sütlüye karışmaz çok da severim babacığımı :) bazen diyorum kıskandığından yapıo :) ama senin bi lafın varya onların huyu bu die bende çok tuttum bu sözü biraz daha rahat hissediyorum kendimi böylelikle :)

bugün tatil evdeyim ama alıştılar hiç bu kadar sevgi dolu öğrencilerim olmamıştı dün bahçeye çıkardım bi ara bacağıma biri sarıldı baktım sınıfımn en küçüğü bi erkek öğrencim :) çok mutlu oldum okul bana ii gelecek :) seninki de anlatıyordur öğretmeni nasılmış :) inşallah okul hayatı boyunca seveceği öğretmenlerle karşılaşır ben ilkokul son sınıf öğretmenimi hiç sevmezdim okumayı bırakcaktım babam zorla ortaokula yazdırmıştı.. adamın yüzünden hayatım kararıyormuş :)
canım sen daha iyi bilirsin ama böylesi en hayırlısı demekki tekrar bi acı yaşatmasın rabbim hayırlısıyla versin ve yüzümüzü güldürsün.. doktor kontrolünde olduğunda sen de hamilelik döneminde bu kadar gaygılı olmazsın sanırım

bikaç işle birden uğraşıyorum yarım saattir cvp yazamadım yahu :)

yok canım gitmedi,bu gece çin bilet bakıcaz gidecek inşallah.. sen ne yaptın oğlan alıştımı okula ? nasıl gdiiyor?

Alıştı canım, 2gün okul yok pazartesi gidecek artık, inşallah ödevlere alışır, anaokulunda ödevleri zor yaptırırdım... Hep başında durarak...:))

Kıskanıyorlar demek ki... Negatife de üzülme. Bu ay kürtaj sonrası antibiyotik kullanıldığı için iyi olmuş bence bir de Sat'ın net belli olsun kafan karışmaz. İnsan hemen istiyor ama kısmet...

Öğrencilerine alışmana sevindim. Birinci sınıflar köy okulunda daha samimidir. Bizimkiler de fazla heyecan yoktu, doyumsuz olmuşlar sanki, her dedikleri yapıldığı için. Hiç çekinen filan yoktu. Gayet rahat yeni jenerasyon.

Hamilelik için de doktorumun cevabını bekleyeceğim. Bakalım nasıl bir yönlendirme olacak?

Bugün sakin kalmış burası. Ben de mahallede küçük pazar var oğlana atlet ve alt çamaşır aldım. Bir de çorap...
Çarşıya gitmeye üşendim... Önlük almam lazım kendime ama çıkmaya üşeniyorum, haftasonuna artık...

Alıştı canım, 2gün okul yok pazartesi gidecek artık, inşallah ödevlere alışır, anaokulunda ödevleri zor yaptırırdım... Hep başında durarak...:))

Kıskanıyorlar demek ki... Negatife de üzülme. Bu ay kürtaj sonrası antibiyotik kullanıldığı için iyi olmuş bence bir de Sat'ın net belli olsun kafan karışmaz. İnsan hemen istiyor ama kısmet...

Öğrencilerine alışmana sevindim. Birinci sınıflar köy okulunda daha samimidir. Bizimkiler de fazla heyecan yoktu, doyumsuz olmuşlar sanki, her dedikleri yapıldığı için. Hiç çekinen filan yoktu. Gayet rahat yeni jenerasyon.

Hamilelik için de doktorumun cevabını bekleyeceğim. Bakalım nasıl bir yönlendirme olacak?

Bugün sakin kalmış burası. Ben de mahallede küçük pazar var oğlana atlet ve alt çamaşır aldım. Bir de çorap...
Çarşıya gitmeye üşendim... Önlük almam lazım kendime ama çıkmaya üşeniyorum, haftasonuna artık...

kızlar rabbime çok şükür bu aşamada sorunsuz atlatıldı,duydum yavrumun kalp sesini 6+4 müş bakalım,inşallah sırasıyla diğer zamanlarınıda atlatıp kucağıma almak nasip olur.eve gelince mide bulantısından azck sızmışım şimdi kalktım o yüzden geciktm kusura bakmayn,hepinizi çk seviyorum hepinizden allah razı olsun.rabbim en kısa sürede sizlerede nasip etsin

gözün aydın cnm allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin.. mide bulantısı zor bi durum ama bugünki sevince değer bence.. inşallah kısa zamanda bulantın da geçer bebişinle güzel mutlu günler yaşarsın.. allahım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin aminnn

bende seni merak ettim kuzum maşallahhhhh canım benim güzel dileklerin için saol rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahh

Maşallah... Ender Saraç demişti günde birkaç karanfil düşük riskini azaltıyormuş. Bir de armut ve ananasta bebeğin tutunmasını kolaylaştıran progestan varmış. İnşallah her şey yolunda ilerleyecek, yine de hatırladıklarımı yazayım dedim. Bir dahaki kontrol ne zaman?

amin canım...atlattım canım ama şimdi her kavşağa geldiğimde mutlaka birşey söylerim...dün dışarı çıktık alışverişe arabayı vermedim..ben kullanırım dedim..

teneffüsler yarım saat süpermişmebe dilekçe verelim..

inşallah diğer aya diyelim canım..öyle teselli buluyoruz..bu arada kayınvaliden ayıp etmiş..

Mebi bilmem ama öğretmene dilekçe vereceğz bu gidişle...

Çocuklara 10 dakika az geliyor demek...

Canım ufak da olsa bir sadaka ver. Kaza savmışsınız...
Artık güzel haberler sizden...

ay inşallah...önümüzdeki ay için farklı duygular içersindeyim geçen sene en son 23 eylülde hastalanmıştım 24 ekimde öğrenmiştim...bakalım bu ay neler olacak..

benim bu ay içim acıdı....kıskanmak asla değil....benden sonra hamile kalan 2 yakın arkadaşım birkaç gün ara ile doğum yaptı fotolarını koymuşlar..onları görünce bi garip oldum..ne kadar şanslıydılar.ben de o günleri görürmüyüm acaba?Allah nasp ederse tabii göreceğim ama bu cevabı bile bile imkansızmış gibi geliyo annelik..
kutladık canım...eve gelince hemen uyudum çünkü çok sinirlenmiştim eşime..uyandıktan sonra daha iyiydim..ama bundan sonra her tehlikeli kavşakta hatırlatırım..
ya yerim ben onları..her zaman derim bir başbaşkadır köyde sınıf öğretmeni olmak..

çok sevindim canım..Allahım kucağına almayı da nasip etsin..umarım hamileliğin sorunsuz bir şekilde devam eder..

Mebi bilmem ama öğretmene dilekçe vereceğz bu gidişle...

Çocuklara 10 dakika az geliyor demek...

Canım ufak da olsa bir sadaka ver. Kaza savmışsınız...
Artık güzel haberler sizden...

6 yaşında okul öncesine gidince hemen alışıyorlar 1. sınıfa

ama yıllarca kreşe giden öğrenciler bu sürece biraz zor alışıyorlar..zaten alışma dönemindeler öğretmenide uzatsın canım biraz

çocuklara birşeyler dağıtmayı düşünüyorum olur dimi..

valla 3-4 gündür giremedim. okula da gittim iki gün. cuma tekrar gideceğim. küçük yerlerde çok toplantı oluyor.
yarın annemi tekrar götürcem, kontrole.
kendime de cumartesi sabahına aldım. 4. adetimi gördüm ya bi gideyim okullar açılmadan içim rahatlasın biraz.
akıntı problemim var, bir de bu ay çok yoğun adet oldum. söylemesi ayıptır küçük parmağım uzunluğunda ve kalınlığında pıhtı geldi, çok korktum. resmen et gibiydi, sertti çok. gelirdi sms bu boyutts olmazdı. anneme söyledim, normal dedi. doktora da söyliycem bakalım.
herkes ne yaptı, geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok var.
bi kaygana sohbeti almış gidiyor.
napalım arkadaşlar sabır edecez ne yapalım. ben de pek hoşlanmıyorum ama, baksanıza anne bile olamadık daha. bir de olunca neler yaşayacağız.
minikler, kurtuluşunuz kutulu olsun. bugün aklıma geldi. orda olsaydım tatil diye düşündüm. ama özlemiyorum çünkü annem ben de . bayram dönüşü getirdik.

valla 3-4 gündür giremedim. okula da gittim iki gün. cuma tekrar gideceğim. küçük yerlerde çok toplantı oluyor.
yarın annemi tekrar götürcem, kontrole.
kendime de cumartesi sabahına aldım. 4. adetimi gördüm ya bi gideyim okullar açılmadan içim rahatlasın biraz.
akıntı problemim var, bir de bu ay çok yoğun adet oldum. söylemesi ayıptır küçük parmağım uzunluğunda ve kalınlığında pıhtı geldi, çok korktum. resmen et gibiydi, sertti çok. gelirdi sms bu boyutts olmazdı. anneme söyledim, normal dedi. doktora da söyliycem bakalım.
herkes ne yaptı, geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok var.
bi kaygana sohbeti almış gidiyor.
napalım arkadaşlar sabır edecez ne yapalım. ben de pek hoşlanmıyorum ama, baksanıza anne bile olamadık daha. bir de olunca neler yaşayacağız.
minikler, kurtuluşunuz kutulu olsun. bugün aklıma geldi. orda olsaydım tatil diye düşündüm. ama özlemiyorum çünkü annem ben de . bayram dönüşü getirdik.

Ali Bey'e mi gideceksin?

Ali Bey'e mi gideceksin?
yok canım ya ona gidecektim ama adetim bitmedi hala. perşembeye bitmeyeceğini tahmin ediyordum, o yüzden ondna randevu almadım. cuma toplantım var tekrar. cumartesi de çalışmıyomuş o. burdaki kendi doktorumdan aldım yine randevuyu. görmeyeli uzun zaman olmuştu.
sen bu ay korunuyomuşsun.
sahalardan uzak kaldın.
olsun durumun netleşince yine şafak sayarız beraber inşallah.
ilk 3 ay kendimi kandırmıştım ama 4. gol çok fena koydu bana.
bu seferde yumurtlamayı denk getiremedim biliyorum ama yine de bi doktorta gideyim dedim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…