Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kurnazında önde gideni.. kayınbabama yaptıklarını bildiğimden uzak duruyorum,kadın tam bir ruh hastası tedavi olmas lazım...
aman senin görümceler çok Allahtan 1 tane var 5 taneye bedel,abisini benden kıskanıyor! biz nişanlıyken aramıza girerdi abisinin koluna girerdi ayırırdı bizi gıcık

ay şu 7 8 sene evli oolan adama çok güldüm bencede adaın erkeklere ilgisi vardır bende eşime diyorum ya bende vajinusmus felan olaydı millet 10 ene karısını bekliyo sabrediyo,sen ne yapardın diyom ilk geceden hallederdim diyo affetmezdim diyo o adamlarda anormallik var diyo ama işte başa gelmeyince bilinmez davulun sesi uzaktan hoş gelir...ama seninki sormuş en azından öyle bişey mi var söyle diye ben evlendikten 1 ay sonra babannem sordu,sema sen hiç kadına benzemiyon kızkende böyleydin evlenincede aynısın yoksa o iş olmadı mı dedi yuh dedm babanne ne saçma soru yaa hemen kaçtım ordan, yengem kızdı babanneme herif onu süs biberi mi aldı mutfağamı asacak olmaz mı o iş hiç illa ki olmuştur ,alnında mı yazacak bu karı bu kız diye neymiş evlenince biraz kilo alacakmışım yuvarlaklaşacakmışım öyle anlaşılcakmış karı olduğum babannem öyle anlıyormuş bide eşimle ne zaman ziyaretine gitsek kapıdan bizi uğurlarken derki inşallah bi dahaki gelmenize müjdeyle gelirsiniz 2+1 olursunuz diyo çok gülüyorum o lafa

benim eşim hayatta karşılık vermez ailesine...beni hiç savunmaz..onlar büyük saygılı olmak lazım der..isterdim beni korusun.

hepsi mi aynı bu adamların yaaa inanmıyorum sen sıkma canını yavrum buna şükür atlatmışsınız

görümceeee ... allah onlardan da uzak etsin. canım benimki pek bi merhametlidir ya öyle kıyamaz kimselere ... ama tabi sadece lafta.. gerçekten göremedik biz bunu ... aman dediğin gibi en iyisi bile ıyyy ....

allahtan ilk gelinsin yani :) eminim hem iyi yanı vardır hem kötü .. bende ilk gelin olcam :) k.validem çok pişman olcak bana yaptıklarına .. 2. gelin ahımı bırakmayacak onda kesin :)
birde yaşlı k.validelerlede hayat zordur belki ama gençlerle daha zor bence. saolsunlar ki oğullarını koc gibi görüyolar...
bu arada face adresimi bende vereyim kaydet :)
ya kötü olmuş canım ya geçmiş olsun yine bunnla..tabi onlar erkekler korkmazlar yiğitte serlik var ... özür dileyincede kızarlar ama neyse sakinleyince tatlı dille anlatta işe yaramaz bence .. kafalarına koymasnlar yeterki ... bi hasar var mı ?

kesinlikl :) bende öyle diyorum huyları bu diye .. gerçekten bazısı huyları bazısı kasıt ama takmaklada ömür geçmez .. şimdi ben onları çatlatıyorum oğlu avcumda :)) mesela kardeşiyle ve yeğeniyle görüşmüyoruz çok kötülük ettiler bana .. eşimde hem fikir. ve kçvalideyide uyarmış adını bile anma eşimin yanında diye ... şimdi nasıl rahatım bi bilesen :) demekki eşi kandırıp öyle zafer alacakmışız :) zmanında bilemedim..

konuşulmamsıda iyi tabi yüz göz olurduk kesin..dalga konusu candaş yani ...

hepsi mi aynı bu adamların yaaa inanmıyorum sen sıkma canını yavrum buna şükür atlatmışsınız

şükür evet...arabayı sağ tarafımda gördüğüm an kesinlikle bize çarpacak dedim ve o 1 saniyelik anda ölürmüyüm diye düşündüm..erkekler iyi araba kullanıyordlar ama bayanlar kadar dikkatli değiller...

benim eşim 4 kardeş en küçükleri iki ablası bi abisi var daha önceden belki anlatmışımdır aile kendi arasında bi cumhuriyet kurmuş büyüklerin hepsi bekar ablalarıda diğer aile fertleride beni kabullenemediler eşim aksidir biraz taviz vermez onlara abisi yıllardır işsiz ben adahil olmak üzere bi sürü insan iş bulduk çalışmadı eşimde ailenin tek çalışan üyesiydi bide babanın emekli maaşı kendini kullanılıo gibi hissediodu bizim evlenme muhabbeti hep vardı hep eşyalarımızı aldık ödedik beraber bi kuruş faydalarını görmedik onlarınn sonuç olarak eşim kötü oldu e bunuda benim tetiklediimi düşündüler ve sürekli bana karşı cephealdılar ama eşim saolsun her zaman benim yanımda durdu bize geldiklerinde ben tek kelime etmiorum tv izliorum hizmet ediorum oğullarıyla konuşuolar genelde bana da soru sorarlarsa cvp veriyorum

valla canım aferin eşine takdir ettim! seni savunsun tabii... ben hiç öyle bi duruma düşmedğimden bilmiyorum eşim beni mi savunur ? hiç bi fikrim yok haklıysam savunur tabiki .. ben hala sizli bizli konuşuyorum kayınbabamla kaynanamla çok mesafeliyim hepsine ,görümcem imalı laflar sokunca ya sabır çekiyorum anlmamazlığa geliyorum. işimiz zor valla insanlarlal uğraşmak kadar zor bişey yok

geçmiş olsun canım erkekler böyle eğer o hatayı sen yapsaydın dilinden düşmezdin kimbilir sana neler sayardı

hasar yok çünkü araç çarpmadı..yoksa gerisini düşünmek bile istemiyorum..eşim önceden böyle değildi son 1 yıldır çok değişti anlam veremiyorum..ben daha da sakinleştim inatçılığım geçti..eşim ise aksine husuzlaştı çok çabuk sinirlenmeye başladı..

ayy senin k.valide olayı daha kötü .. unuttum ben yazmayı kocsı kadının oğluyla ilişkisinden allah tüm gelinleri kurtarsın ama sana güveniyorum başa çıkarsın :))

evet ya bizimkiler nerden çıkma o zman.. benimkide töbe affetmezdi .. zaten etmedide 4. günde vurgun yedim ... uyuz ya elinden kaçamadım da :) o adamda enteresan yani :) şimdi 1 yıl oluyo boşanalı ama o çocuk ne anaya benziyo ne babaya :)) pisliğim üzerimd :) şaka yapıyorum tabi günahlarını almayım.gerçi adamda bildiğin odundu hani :) ne bulmuşta evlenmişse ?

babanenin 2+1 ini tuttum süpermiş :) inş bu ay 2+1 olarak gidersiniz :) yaşlılar alem .. yuvarlak değilsen kız yuvarlksan kadın :)) benimde babanem sen yapamazdın nasıl hallettin diyo ? zaten korkutan sensin be dedim :)
benim eşim hayatta karşılık vermez ailesine...beni hiç savunmaz..onlar büyük saygılı olmak lazım der..isterdim beni korusun.
benimkide eskiden öyleydide o olay çok büyüktü inanki aynı durumda olsa senin eşinde savunurdu ... ama şimdi olayın byük olması şart değil yaptığı haksızlıkları görüyo çok şükür haksızda olsam savunuyo ki fazlasını yapmasınlar diye .. darısı sana diyeyim inş .. tabiki saygılı olmak güzel ama bazen kendileri zorluyolar buna ... ama zamanla oluyo sanırımda mesele inş hiç birzaman huzursuzluğunuz olmasın ailesiylede savunmasın te ...

tabi akan musluk kapanacak değil mi ? birde ilk erkek evaldının evliliği resmen yas olmuş onlarda diye düşündüm ... sen iyide olsan tetikleyicisin, silahın içinde kurşunsun sonuçta gelinsin ya ! yazık ama bu zihniyete çok yazık.inadınada mutlu olun inş hep çoğalında kıskananlar çatlasın ...
bende hiç beni savunmaz sanıyodum ama savundu da diyorum ya ciddi haksızlıkla vardı yapılan .. kendide gördü ki savundu ... şimdi hepsi unutulsada yarası içerde .. allaha havale ettim artık ... ama en güzeli mesafeli duruş , keşke bende zamnında bunu yapsaydım ... görümcende annesinin kızıdır kesin, onun için ne yapsa yeridir..bol sabırlar inş da bi çoğalsaydıkta derdimiz bebeklerimiz olsaydı ....

kıtty şimdi kayganayla nasıl tatlı sohbettedir kmbilri :)))
şükür .. sanırım eşini bebek olayı çok etkiledi ... hani bi kere bişey dediğini söylemiştin ... herkeste mi hamie diye bağırmıştı ailesinin yanında ? bununla ve mesleğiyle bağlantılı olabilri huzursuzluğu .. inş bebek gelirde sakinleşir... benimde eşim eskiden çok sakindi artık çok sinirli bende aynen tam aksi ben sakinledim eskiden çok sinirliydim ...
sağol canım..evet..siz kadınlar hep böylesiniz diyerek başlar cümle

ooo bitmez o zaman o söz dizisi :))

Son düzenleme:

erkeklerin bi dönemimi oluyo acaba canım benim eşimde bi aydır falan pek aksi normal konuşamıo adam sesini yükseltiyo ve farkında diil sürekli uyarmak zorun da kalıyorum ama aileside öyle seslerinin ayarları yok

bazen ablalarının bebeğin düştüğüne bile sevindiklerini düşünüorum çünkü hiç aramadılar ne beni ne eşimi geçmiş olsun diye evede gelmediler ablası süper fal bakıo ii olduumuz dönemlerde bana fal bakmıştı nişanlıyken senin ilk bebeğin ölecek demişti uyuzz ben tabi o zaman sallamadım

Ters bir anına mı geldi ki? Genelde dikkatli bir sürücüyse belki dalgınlığına geldi ama yine de dikkatli olmak lazım. Hastanede strese sokmuş olabilir. Doğum günüymüş madem, unutup güzel değerlendirmeye çalışın yine de...

Başta bana da çok yaptılar da ben sakinim eşim de dengeyi kurdu, çok ezilmedim. İşin kötü yanı 3'ü bekar. Büyük ihtimalle yaşlılıklarında benimle kalmak isterler... Eşimden büyükler...

2+1 süpermiş. Büyükler 2+4 filan da isterler gerçi...

Canım benimki de yanımda yapmaz. Yokken dengeyi sağlar, konuşur. Bazıları ailelerine tapıyor malesef...

Faceyi kaydetmeyi deneyim olmazsa ben sana vereyim adresi bana istek gönder pek beceremiyorum...

Şükür bir şey yokmuş. Bizim hiç arabamız olmadı ne baba evinde ne koca evinde. Bu aralar çok baktım bizim tedavi işi olacaksa masraf çok olur parayı bağlamayalım diye erteledik biraz...

Eğer seviniyolarsa allah layıklarını mutlaka verecektir... bende bazen düşünüyorum ama sonra yok ya saçmalama diyorum ... maşallah yani fala bak. adam onu görüpte söyler mi ? hastaa mı ne ?

Eğer seviniyolarsa allah layıklarını mutlaka verecektir... bende bazen düşünüyorum ama sonra yok ya saçmalama diyorum ... maşallah yani fala bak. adam onu görüpte söyler mi ? hastaa mı ne ?
bence hasta canım ben öyle düşünüorum eşimde benim ablam hasta normal diil diyo

eeşimin az önce yazdığı mesajı aynen yazıyorum
canım dün akşam aldığımız yumuşatıcının üstünde bebek resmi vardı ben sabah işe giderken onu çıkardım haberin olsun :) manyak bu adam yaaaa üzülcem diye onu bile çıakrmış

ay canım yaa saolsun eşlerimiz valla .. ne kadar düşünceli ... allahta bozmasın innş hiç birzman ...

maşallah eşine ne kadar hassas.. bende o yumuşatıcıdan kullanıyorum yumoşun hassas yumuşatıcısı, bende o bebişi görünce üzülüyorum gerçekten.bide ovulasyon testinde vardı bebek resmi hemen attım çöpe insanı etkiliyo.üzüyo.. ne iyi düşünmüş eşin

Tabi söylenmemeli, tuhaf...

ay canım yaa saolsun eşlerimiz valla .. ne kadar düşünceli ... allahta bozmasın innş hiç birzman ...

valla allah razı olsun çok duygulandım deli adam bende yumoş aldım kız ilk defa denicem güzel kokuyomu bari velette pek tatlıydı dün markette elim direk ona gitti kokusuna bile bakmadan onu aldım bide baktıım böle onu gördü heralde evde sürekli ağlak bi hatun görmek istemiyo ben çok duygusalım kızlar biraz ketun olabilsem keşke ve aşırı belli ederim oda napsın arada yıpranıyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…