Kızlar bir taraftan yemek yapıyoum bir taraftan buraya bakıyorum,oğlan aşağı indi aradada ona bakıyorum. Evdeyken şevval oruçlarını tutatyım dedim. Açarken dualarımda olacaksınız...
ah ablacım canımsın rabbim kabul etsin inşallah
sinua hayırlı güzel haberlerle dön canım, haberdar et lütfen.
bugün yorgunluktan ölüyorum resmen ölüyorum ayaklarımın altından ateş çıkıyor. Bugünün bilançosu fena eşim kayganaya hello çok yoruldu 2 haftadır siz geleceksiniz diye evi temizliyor dediği anda kafa göz yarmak istedim.
Kaygana sokuyor lafları hello yutuyor golleri :) göbek öpme krizi devam ediyor :) anlattım size bilmiyorum ama kaygana istanbula gelirken arkidişine rastlamış
arkidiş : nereye gidiyorsun bacım
kaygana : istanbul'a çocuklara
arkidiş: aaa bebek sevmeye öp öp onu ısır gel
kaygana : kız neyi öpüp sevim daha doğmadı ki
arkidiş: göbeğinden öp olsun o seni hisseder
kaygana : kız olur mu hiç
arkidiş: olur olur yemin et
kaygana : olur öpüp gelcem. diyerek konuşmalar olmuş. Derken pazar günü şöyle oldu bizdeki konuşmalar.
kaygana : göbeğini öpeceğim
hello: efendim
kaygana: göbeğini öpecem böyle böyle olaylar oldu
hello : alla alla
kaygana : yemin ettim vallahi.
hello: elinle kondur öpücüğü
kaygana : olmaz ben öpücem
hello: peki sen bilirsin
kaygana : aç göbeğini
hello: üstten öp anne, (ben göbek ve göbek deliğinden acaip huylanırım, usg bile zorlanıyorum) ben huylanırım biliyorsun
kaygana :.......................
eşim gece yatarken : kadını ne kırıyorsun öpsün işte.
hello : ya üstüme iyilik sağlık huylanıyorum
eşim gece yatarken: arkadaş ne var bunda kadını kırdığına değmez.
hello: yarın göbeğini aç annname öptürcem
eşim gece yatarken : ayyyy çok iğrenç bişi.
hello: yaaaa
eşim gece yatarken : idare et sende yaşlılar.
hello :içinden küfür sallar.
:)))))))) bugün yine göbek öpme girişimleri oldu, daha bizdeler, bebek alışverişine çıkılacakmış, çok görgüsüzlük yapıyor sabır.
hepinizi çok seviyorum kaygana seslendi. :))))))))
şu çizelge olayını harbiden yapalım bir hafta biri bir hafta biri idare eder ? ama önce nasıl yapılıyor anlatılması gerek bana.
allah kabul etsin bende 1 tane tuttum pazartesi ... şimdi çok hastayım boğaz ve başım felaket.. gripte oldum ... ne güzel ardarada tutacaktım ... seninkinide allah kabul etsin inş dualarınıda :) yalnız geçen yılda oruç bitti 2 hafta sonra hastalandım ilkkez .. ateşli gribal ... 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ... şimdide teori üretim aşamasındayım geçen senede böyleydi vs diye ... ama biliyorum ki bunlar sadece boş pembe hayaller ... :)Kızlar bir taraftan yemek yapıyoum bir taraftan buraya bakıyorum,oğlan aşağı indi aradada ona bakıyorum. Evdeyken şevval oruçlarını tutatyım dedim. Açarken dualarımda olacaksınız...
canım bulantılar iyiye işaret bizim dilimizde biliyosun :) inş atışlarda gümbür gümbür gelecek :)) rast gele ...kızlar gündüzleri pek vaktim olmadığından giremedim fazla,mide bulantılarım başladı bu aralar iştahımda pek yok sayılır,herşey kokuyoo,rabbim nasip ederse yarın kalp atışlarını dinlemeye gitcez saat 1 gibi bakalım dua edin nolur herşey yolunda gitsin sağlıklı bi bebeğim olsun.dönünce haberdar ederm sizleri allaha emanet olun,sağlıcakla kalın
canım ya inş yılını doldurmadan gelir ... benimde ilk gebelikteki satın 1 yılı doldu .. 7 eylüldü ... 15 ekimde filan hamile kaldığımı öğrendim .. 7 kasımda alındılar ... umudumsa hiç yok .... yılıda geçer gider ama yine gelen gden olmaz .. ben lıştım ... ama dilerimki sende böyle olmazda destinanın kardeşi gelir ... gerçekten hayatı umarsızca yaşamak güzelmiş.dün dedim ya jkuzenimm 2. ye hamile ve faceden yazmış .. bizler asla yazamayacağız mesela .. ne ilkinde ne 2. de ... iş arkadaşıma bahsettim ama o da kaybedebilir sende yazarsın tesellisi verdi onunda 1 oğlu var allah bağışlasın ... sanırım insanları kıskandığımı düşündü ... karar aldım kimseyle paylaşmayacağım ... sizlerden başka kimse anlayamıyo bu duyguyu .. dün eşimde kızdrdı mesela ... çok takıyomuşum ... napayım yani tek kelime etmeyim mi ? insana ara ara vurmaz mı bu dert ? sürekli konumuyorum belki en erken 2 haftada birdir bu hüzün gelişi ... kimseyle dertleşemiyorum anneme desem takntılısın eşime desem takıntılısın .... herşey ne kadar basit onlara ... dün diyorum ki artık bebeği hiç istemiyoruz brikaç yıl diyeceğim dedim ... sonuçta beraber olup 1-2 yıla hamile kalnlarda çok ... millete madara olmayım dedim ... annem bi yandan eşim bi yandan ... bıktım artık her seferinde ayn şeylerden ... rabbim sabrımızı ya arttırsın ya da göndersin artık çok daraldık ...iyi geceler kızlar ...
yaa ben sayfayı okuyup bişeyler yazayım diyene kadar siz 2 sayfa yazmış oluyorsunuz ne iş anlamadım yaakaynana görümce falan ooo anlatsak bir kitabı geçer sanırım neyse anlat maya devam ederiz aklımıza geldikçe
chnb, canım çok isterdim ama kendimi bildiğim için bebek değil kist diye gidiyorum ama sıkıldım şu kist olayından yok olsada normal adet döngüme kavuşsam çok güzel olacak...hamile olan kabız olur derlerya bende afedersiniz ishal gibi bişey oluyor yanii bebek kesin yok
renkliatlas, gülüm sen benide geçtin yaa maşallah kızlar bilirler benim ateşli gecelerimi bahsediyordum arada bir ama ateşi az geldi galiba bir tutturamadık dibini:26::26: seninki tutsun inşallah...
minikler canım seninle aynı durumdayız ama sen kğrtaj sonrası adet olmadın henüz dimi hayırlısıysa inşallah bebeğin seninledir canım...
cezacığım, çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun bizde aynı olayı yaşadık eşim 1 sene kadar atlatamadı olayı ama yine eski haline döndü ben hala atlatamadım ve sürekli yavaş dikkatli diyorum kafasını şişiriyorum ama oda dikkat etsin sinirlerimi bozmasın dimi ama...
hello, canım nasıl geçti günün ?
sinau, canım dualarımız seninle canım benim allah yardımcın olsun pıt pıtları duyda gel canım benim...
candasım yaa diyorsunya her aya bir umudum var bu ay kızımın doğum gününde gelir kardeşi dedim olmadı...ekim 22 kaybettiğim bebeğime hamile kaldığım sat dı... yani tam bir sene doluyor vayyy bee bari bu ay tutsa diye hayal kuruyorum işte ne yapayım allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah...
bayağı eğlenceli geçiriyosunuz vakitlerinizi anlaşılan :))) bol şanslar :)sinua hayırlı güzel haberlerle dön canım, haberdar et lütfen.
bugün yorgunluktan ölüyorum resmen ölüyorum ayaklarımın altından ateş çıkıyor. Bugünün bilançosu fena eşim kayganaya hello çok yoruldu 2 haftadır siz geleceksiniz diye evi temizliyor dediği anda kafa göz yarmak istedim.
Kaygana sokuyor lafları hello yutuyor golleri :) göbek öpme krizi devam ediyor :) anlattım size bilmiyorum ama kaygana istanbula gelirken arkidişine rastlamış
kaygana : olur öpüp gelcem. diyerek konuşmalar olmuş. Derken pazar günü şöyle oldu bizdeki konuşmalar.
hello: üstten öp anne, (ben göbek ve göbek deliğinden acaip huylanırım, usg bile zorlanıyorum) ben huylanırım biliyorsun
:)))))))) bugün yine göbek öpme girişimleri oldu, daha bizdeler, bebek alışverişine çıkılacakmış, çok görgüsüzlük yapıyor sabır.
şu çizelge olayını harbiden yapalım bir hafta biri bir hafta biri idare eder ? ama önce nasıl yapılıyor anlatılması gerek bana.
selamlar kızlar
chnb[/B kuzumm özel mesajını yeni gördüm inanır mısın? ben senin verdiğin adresi yazdım aramaya kapalı galiba, sana yazdığım gmail facebook adresi üzerimde mavi bişi var yanımda da gençten bir irkek :)) var o ben ve kardeşim yan yanayız arkamızda da palmiye ağacı var.
kızlar gündüzleri pek vaktim olmadığından giremedim fazla,mide bulantılarım başladı bu aralar iştahımda pek yok sayılır,herşey kokuyoo,rabbim nasip ederse yarın kalp atışlarını dinlemeye gitcez saat 1 gibi bakalım dua edin nolur herşey yolunda gitsin sağlıklı bi bebeğim olsun.dönünce haberdar ederm sizleri allaha emanet olun,sağlıcakla kalın
iyi geceler kızlar ...
chnb, canım çok isterdim ama kendimi bildiğim için bebek değil kist diye gidiyorum ama sıkıldım şu kist olayından yok olsada normal adet döngüme kavuşsam çok güzel olacak...hamile olan kabız olur derlerya bende afedersiniz ishal gibi bişey oluyor yanii bebek kesin yok
candasım yaa diyorsunya her aya bir umudum var bu ay kızımın doğum gününde gelir kardeşi dedim olmadı...ekim 22 kaybettiğim bebeğime hamile kaldığım sat dı... yani tam bir sene doluyor vayyy bee bari bu ay tutsa diye hayal kuruyorum işte ne yapayım allah herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah...
sinua hayırlı güzel haberlerle dön canım, haberdar et lütfen.
allah kabul etsin bende 1 tane tuttum pazartesi ... şimdi çok hastayım boğaz ve başım felaket.. gripte oldum ... ne güzel ardarada tutacaktım ... seninkinide allah kabul etsin inş dualarınıda :) yalnız geçen yılda oruç bitti 2 hafta sonra hastalandım ilkkez .. ateşli gribal ... 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ... şimdide teori üretim aşamasındayım geçen senede böyleydi vs diye ... ama biliyorum ki bunlar sadece boş pembe hayaller ... :)
canım bulantılar iyiye işaret bizim dilimizde biliyosun :) inş atışlarda gümbür gümbür gelecek :)) rast gele ...
canım ya inş yılını doldurmadan gelir ... benimde ilk gebelikteki satın 1 yılı doldu .. 7 eylüldü ... 15 ekimde filan hamile kaldığımı öğrendim .. 7 kasımda alındılar ... umudumsa hiç yok .... yılıda geçer gider ama yine gelen gden olmaz .. ben lıştım ... ama dilerimki sende böyle olmazda destinanın kardeşi gelir ... gerçekten hayatı umarsızca yaşamak güzelmiş.dün dedim ya jkuzenimm 2. ye hamile ve faceden yazmış .. bizler asla yazamayacağız mesela .. ne ilkinde ne 2. de ... iş arkadaşıma bahsettim ama o da kaybedebilir sende yazarsın tesellisi verdi onunda 1 oğlu var allah bağışlasın ... sanırım insanları kıskandığımı düşündü ... karar aldım kimseyle paylaşmayacağım ... sizlerden başka kimse anlayamıyo bu duyguyu .. dün eşimde kızdrdı mesela ... çok takıyomuşum ... napayım yani tek kelime etmeyim mi ? insana ara ara vurmaz mı bu dert ? sürekli konumuyorum belki en erken 2 haftada birdir bu hüzün gelişi ... kimseyle dertleşemiyorum anneme desem takntılısın eşime desem takıntılısın .... herşey ne kadar basit onlara ... dün diyorum ki artık bebeği hiç istemiyoruz brikaç yıl diyeceğim dedim ... sonuçta beraber olup 1-2 yıla hamile kalnlarda çok ... millete madara olmayım dedim ... annem bi yandan eşim bi yandan ... bıktım artık her seferinde ayn şeylerden ... rabbim sabrımızı ya arttırsın ya da göndersin artık çok daraldık ...
bayağı eğlenceli geçiriyosunuz vakitlerinizi anlaşılan :))) bol şanslar :)
günaydınlar herkese ....
pileo epeydir yok nerelerde acaba ?
Sabah, babamla erkek kardeşim bi yere gideceklerdi .. arabamız bozuk sıkıntılı ama arabayla gitmeleri şart ... biraz evvel beni aradı korkuyla telefonu açtım .. sesi kötü ... işe gittin mi ? evet ne oldu ? yok bişey ! ne oldu ? samsun yolunda kaz vardı bi genç kız ölmüş, yerde yatıyodu !!
insan buna üzülsün mü sevinsin mi ? Allahım sabırlar versin ailesine(
sinua hadi canım hayırlı haberlerle dönersin insallah kalben senleyiz.
kaynana lafları dönmüş benim pek bir sorunum yok çok şükür ama bende artık evimde kocamla yalnız kalmak istiyorummm..düşündükçe kafaları yicem annemler burdaydı 3 ay yeni gittiler şimdide kaynanamlar geliyor kasım başı onlar gidicek anne artık kasım sonu doğum için gelicek nisana kadar bende olcaklar sonra kaynanamlar derkennn yıllar geçmiş biz koloni halinde yasayan bir aile olcazz:::::::??? uzaklık olunca işte geldilermi en az 1 ay neyse artık yaşlanınca kocamla başbaşa olucam:)...
candaşım her işte bi hayır vardır valla bende inan hep dua ederken hayırlısı neyse o olsun diyenlerdenim,allah bizimle zaten meleklerimiz hep yanımızda bir iş olacaksa zaten hiçç zorlamadan geliyorlar yapılıyor babanlar içinde öle bak arabaları iyiki bozulmuş....
tafcım naptı acaba evde günleri nasıl geçiyor haftasonu arayım bilgilendiririm sizleride,
her iyidir insallah destinacım kızımın nasıllar onu ısır benim yerime,chnb oğluşumuzun okulu nasıl başladı memnunmu yoksa seni hep istiyormu yanında??
herkesei öpüyorum...
dualarımız seninle inşallah müjdeli güzel haberler gitirirsin bugünün sevinci sen olursun cnmkızlar gündüzleri pek vaktim olmadığından giremedim fazla,mide bulantılarım başladı bu aralar iştahımda pek yok sayılır,herşey kokuyoo,rabbim nasip ederse yarın kalp atışlarını dinlemeye gitcez saat 1 gibi bakalım dua edin nolur herşey yolunda gitsin sağlıklı bi bebeğim olsun.dönünce haberdar ederm sizleri allaha emanet olun,sağlıcakla kalın
allah yardımcın olsun bi taraftan gülüyorum bir taraftan da bende aynısını yaşarsam korkusu :) huylanmam ama yüzümü bile öptürmek istemem kadından iice soğudumbugün yorgunluktan ölüyorum resmen ölüyorum ayaklarımın altından ateş çıkıyor. Bugünün bilançosu fena eşim kayganaya hello çok yoruldu 2 haftadır siz geleceksiniz diye evi temizliyor dediği anda kafa göz yarmak istedim.
allah kabul etsin bende 1 tane tuttum pazartesi ... şimdi çok hastayım boğaz ve başım felaket.. gripte oldum ... ne güzel ardarada tutacaktım ... seninkinide allah kabul etsin inş dualarınıda :) yalnız geçen yılda oruç bitti 2 hafta sonra hastalandım ilkkez .. ateşli gribal ... 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ... şimdide teori üretim aşamasındayım geçen senede böyleydi vs diye ... ama biliyorum ki bunlar sadece boş pembe hayaller ... :)
canım bulantılar iyiye işaret bizim dilimizde biliyosun :) inş atışlarda gümbür gümbür gelecek :)) rast gele ...
canım ya inş yılını doldurmadan gelir ... benimde ilk gebelikteki satın 1 yılı doldu .. 7 eylüldü ... 15 ekimde filan hamile kaldığımı öğrendim .. 7 kasımda alındılar ... umudumsa hiç yok .... yılıda geçer gider ama yine gelen gden olmaz .. ben lıştım ... ama dilerimki sende böyle olmazda destinanın kardeşi gelir ... gerçekten hayatı umarsızca yaşamak güzelmiş.dün dedim ya jkuzenimm 2. ye hamile ve faceden yazmış .. bizler asla yazamayacağız mesela .. ne ilkinde ne 2. de ... iş arkadaşıma bahsettim ama o da kaybedebilir sende yazarsın tesellisi verdi onunda 1 oğlu var allah bağışlasın ... sanırım insanları kıskandığımı düşündü ... karar aldım kimseyle paylaşmayacağım ... sizlerden başka kimse anlayamıyo bu duyguyu .. dün eşimde kızdrdı mesela ... çok takıyomuşum ... napayım yani tek kelime etmeyim mi ? insana ara ara vurmaz mı bu dert ? sürekli konumuyorum belki en erken 2 haftada birdir bu hüzün gelişi ... kimseyle dertleşemiyorum anneme desem takntılısın eşime desem takıntılısın .... herşey ne kadar basit onlara ... dün diyorum ki artık bebeği hiç istemiyoruz brikaç yıl diyeceğim dedim ... sonuçta beraber olup 1-2 yıla hamile kalnlarda çok ... millete madara olmayım dedim ... annem bi yandan eşim bi yandan ... bıktım artık her seferinde ayn şeylerden ... rabbim sabrımızı ya arttırsın ya da göndersin artık çok daraldık ...
bayağı eğlenceli geçiriyosunuz vakitlerinizi anlaşılan :))) bol şanslar :)
günaydınlar herkese ....
pileo epeydir yok nerelerde acaba ?
ayyy canımmm :)) koloni halindesiniz hee :)) allah kolaylık versin :)) eminim zordur , tamam sizin iççiin ama insan yinede sıkılır :) en tez zamanda başbaşa vakitler diliyorum :))sinua hadi canım hayırlı haberlerle dönersin insallah kalben senleyiz.
kaynana lafları dönmüş benim pek bir sorunum yok çok şükür ama bende artık evimde kocamla yalnız kalmak istiyorummm..düşündükçe kafaları yicem annemler burdaydı 3 ay yeni gittiler şimdide kaynanamlar geliyor kasım başı onlar gidicek anne artık kasım sonu doğum için gelicek nisana kadar bende olcaklar sonra kaynanamlar derkennn yıllar geçmiş biz koloni halinde yasayan bir aile olcazz:::::::??? uzaklık olunca işte geldilermi en az 1 ay neyse artık yaşlanınca kocamla başbaşa olucam:)...
candaşım her işte bi hayır vardır valla bende inan hep dua ederken hayırlısı neyse o olsun diyenlerdenim,allah bizimle zaten meleklerimiz hep yanımızda bir iş olacaksa zaten hiçç zorlamadan geliyorlar yapılıyor babanlar içinde öle bak arabaları iyiki bozulmuş....
tafcım naptı acaba evde günleri nasıl geçiyor haftasonu arayım bilgilendiririm sizleride,
her iyidir insallah destinacım kızımın nasıllar onu ısır benim yerime,chnb oğluşumuzun okulu nasıl başladı memnunmu yoksa seni hep istiyormu yanında??
herkesei öpüyorum...
Aslında tüp bebeği değilde aşılamayı düşündüm açıkçası geçen aylarda hem ikiz ijtimali için hemde stres olmamak içn.. ama sanırım bunu eşim kabul etmez .. insanı psikolojik açıdan etkiler bende etkilenirim ama düşününce belki sonuçta sadece bununla olabilecek çocuğumuz diyroum .. böykle olursa geçen vaktede üzülürüm biliyorum ... yılbaşına dek deneyip olmazsa dr a ayrıntılı muayeneye gideceğim .. rahim testi vs .. eşim için spermiyogram ... zaten onlarda da bişey çıkarsa vay geldi halime ... geçen vakte ağlar ağlar dururum ama yinede tabi zararın neresinden dönersen kar misalide olur ... bilmiyorum ki naparım ... ne zormuş bee ... aslında gerçekten bu aralar hamile kalmaya hiç ama hiç niyetim yok sadece her geçen + 1 ay üzüyo.. bu ayda eklenirse 10 olacak .. çift basamaklara geçmek can sıkacak vs... ama gelen hayırlı gelsin ... sensiz olmazı izledim geçen akşam... orda kadın oğlunu kurtarmak için çocuk yapmak zorunda kalacak sanırım. onu görünce şükret aline sadece sevgi çoğalsın diyeistiyosun bebeği , sağlığın yada sağlığımız düzelsin diye değil ...Haklısın canım senden, Cezadan, Destinadan en tez haber bekliyorum. Diğer kızlar da sıraya girerler hemen... Gerçekten de daraldık. Candaşım ya aklıma ne geldi, siz ayrıyız filan demeseniz, hastaneden sebepsiz infertilite raporuyla ücretsiz tüp bebek yaptıramaz mısınız? Hem ikiz olma ihtimali daha çok olur. Boş yere vakit kaybı ve strese gerek olmaz. Bizim çocuğumuz var diye bize yapılan tüp bebek işlemleri ücretli. Bir danışsana doktora...
Zor bir durum. Allah korusun kazalardan hepimizi...
dualarımız seninle inşallah müjdeli güzel haberler gitirirsin bugünün sevinci sen olursun cnm
allah yardımcın olsun bi taraftan gülüyorum bir taraftan da bende aynısını yaşarsam korkusu :) huylanmam ama yüzümü bile öptürmek istemem kadından iice soğudumdün okudum bende kayganayı döktürmüştüm ama oğlu hissetti sanırım yanıma yaklaşınca sayfayı pat kapattım gönder yapamadım :) içimde kalmasın bari tekrar yazayım
kızlar biz balayına çıkamadık ilk gecemiz için yer ayarlamıştık sonra kayganaya döndük evi kibrit kutusu gibi oturma odasında yatıypduk bazen kaygana yanımızda tv izliyodu :) ee doğal olarak saygımızı yitirmemize kendi neden oldu :) kapı vurma adeti yok kaygananın öle alışmış tek yaşamış hep yanımda kaldığındada sabah erken gidiyodum eşim benden geç gidio oda dağınık kalıo kaygana bizim odayı topluyodu uyardım uyardım en son tartışmıştım ayıp ama değilmi :) bu sene tatilde annemlerde kaldık çoğunluk e napalım ev küçük yatacak yer yok eltimlerde orda üstelik oturma odasında eltim kalıo neymiş onun çocukları varmış kaygana kıyamamış :) biz tavan arası yere (bende hamiştim üstelik sürekli yatmam gerekti).. allahtan eşim çok anlayışlı aldı annemere götürdü dedim 5 çocuk yapmadan bi daha memlekete gelmiycem :) memleketten döndük bzim kaygana beni 20 gün hiç aramadı (düşük tehlikemi biliyodu) ben kürtaj oldum bi yerden duymuşlar aradılar ama oğullarını beni tele istemediler çok bozuldum iki gün sonrasında kaygana beni arıyo eee neymiş efendim oğlu yazın kadıncağzın bi işini yapmamış çok değişmiş ha bide oğlu evini ayırmış kadın üzülmüş :) anne oğlun yanımda vereyim yanlış aradın heralde dedim yok sana diyorum ben dedi o anda koptum daha geçmiş olsun demedin bana söylediklerine bak die felan sonra toplamaya çalıştı o gün bugündür eşim arıyo konuşuyo ne yapıolarmış die sormuyorum bile ama gelmeleri yaklaştı dün tele beni istedi sinirden gülerek konuşuyom sürekli davet etmemi bekliyo anladım ama anlamazlığa getirdim belki çok kötü bir gelinim bilmiyorum ama eltim ev hanıma ona gitsin. (geçen sene elti hamiş die ona gitmediler ben yeni evliydim bende kaldılar) ha bide yaz tatilinde herkesin içinde anneme dediki kızın yanımızda sevişiyo ah kalabalık olmasaydı bende diecektim sende yanımızda yatıyosun die :) (sevişme dediği yanaktan öpüyodum napayım fırsatım olmadıki eşime sevgi gösterecek) ohh rahatladım valla konuyu açanın eline ağzına sağlık :)
allahım oruç ve dualarınızı kabul etsin cnm.. şu sağdan soldan bebek düşünüyomusunuz lafına sinir oluyorum sanane ne düşündüğüm olursa görürsün olmazsa sanane nedeni değilmi ? bende okul değiştirdim malum köy okulu kadro az samimi ortam oluyo bende bir yıllık evli olunca soruyolar düşünüyorum diyorum sadece en son sölemek geldi içimden dedim yazın bir kayıp yaşadım belkş öğrenince daha bu konuda bi soru yönetmezler die çünkü gerçekten cvp vermek zor
buarada dün evde test yaptım negatifiçten içten umutlanmışım ama hayırlısı neyse o olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?