sen çözdün bu olayııı:)))))))))))))) çıkmazsın artık faceden
kizlar nasilsiniz? gecmisi cok okuyamadim ama cezanin kaza haberini gordum cok gecmis olsun cezacim
bende kotu bir beklenti icindeyim... hic bir belirtim yok gibi..diyorum ki adetim gelsin yada insallah hamile oldugumu goreyim oyle yazicam diye ama dayanamadim..
adetim ha bugun gelecek ha yarin gelecek diye oluyorum meraktan.. hamilelik testide yaptim 3 gun once bisi cikmadi.. gecen ay adetime 10 gun varken gelmisti kirmizilar bugun gecen aya gore 2 gun kaldi bakalim bekliyorum olumlu yada olumsuz size haberleri vericem opuyorum
abla günaydın çok moralim bozuldu senin girdiin diğer topiğede takılan bi ark vardı esmeray diye bebek 7 aylık görünüomuş sanırım yaşamaz demiş doktor nolur hep beraber dua edelim ona face de görmüşler msni filan varmı sende ay ağladım resmenGünaydın kızlar,
Ne güzel çoğunuzla arkadaş olmuş oldum facede.
Çitaknuraycığım bir Nuray kabul ettim, sen misin?
Hello canım ilk bir yaşına kadar ayrı oda zor ya sen onun odasına gideceksin,ya da o senin odana gelecek. Emzirmeye çok sık kalkıldığı için zaten odası da boşuna eskiyecek. Şifonyer al ama eşyası çok oluyor, hem de beşiğinki yetmiyor. Bir de şimdi kızlar park yatak filan aldılar diğer topikte. Ben büyüyen beşik almıştım, hiç iyi değil. Sonra baza alınca atıla çıktı. Kardeşi kullanır dedi o da gelemedi, depolarda ne alemde kim bilir... Çok da sıkma canını.
Renklitaş filme gidebildiniz mi? Nasıldı? Bu aradadün gece dikkat ettim bizimki kendine keçiboynuzu pekmezi sulandırmış içiyorArtık bakmıyorsun bana işin bitti diyor... Geçen ay çok zorladım onu diye bir de ramazandı diye sıkıntı olmuştu, şimdi korunuyoruz ya kendi istiyor. Güven bana diyor...Hayırlısı bakalım...
Nazlım geçmiş olsun, dediğin gibi nazar değdi.
Biz de bugün arkadaşa gideceğiz biraz da çarşıya. Hala önlük alamadım kendime. Pazartesi okul açılacak...
bende dün ekledim seniGünaydın kızlar,
Ne güzel çoğunuzla arkadaş olmuş oldum facede.
Çitaknuraycığım bir Nuray kabul ettim, sen misin?
Hello canım ilk bir yaşına kadar ayrı oda zor ya sen onun odasına gideceksin,ya da o senin odana gelecek. Emzirmeye çok sık kalkıldığı için zaten odası da boşuna eskiyecek. Şifonyer al ama eşyası çok oluyor, hem de beşiğinki yetmiyor. Bir de şimdi kızlar park yatak filan aldılar diğer topikte. Ben büyüyen beşik almıştım, hiç iyi değil. Sonra baza alınca atıla çıktı. Kardeşi kullanır dedi o da gelemedi, depolarda ne alemde kim bilir... Çok da sıkma canını.
Renklitaş filme gidebildiniz mi? Nasıldı? Bu aradadün gece dikkat ettim bizimki kendine keçiboynuzu pekmezi sulandırmış içiyorArtık bakmıyorsun bana işin bitti diyor... Geçen ay çok zorladım onu diye bir de ramazandı diye sıkıntı olmuştu, şimdi korunuyoruz ya kendi istiyor. Güven bana diyor...Hayırlısı bakalım...
Nazlım geçmiş olsun, dediğin gibi nazar değdi.
Biz de bugün arkadaşa gideceğiz biraz da çarşıya. Hala önlük alamadım kendime. Pazartesi okul açılacak...
günaydın canlarım,
nasılsınız bugün :)
günaydın canlarımmm....
hello, ne oluyor orda yaa o kimmiş benim hellomu üzmüş ağlatmış vallahi böyle sakin konuştuğuma bakmasın oo zaten regl olamamışım canım burnumda gelirsem oraya 1 saat kadar yakınım sana beni dah fazla sinirlendirmesin otursun ... üstüne ayar etmesinn heee....yaa boşver gülüm söylesin dursun yaa benim kzım 4 yaşında henüz bir odası çekyat üzerinde yatırıyorum hoşş bir yeride eksilmedi kızımın allahıma şükür...onlar boş işler canım sıkma canını yaa kıskançlıktan ne diyeceklerini şaşırdılar yahuu hani ne oldu senin tezine kuzum onların huyu öyle yapıcak bişey yokk ne söylersen söyle boşş basmıyo biliyonmu yaaa merak ettim senin eltin hamilemide oda moda falan konuşuyorlar yoksa daha ortada olmayan bebeğe biçilen bir kaftanmı varrhobbaaa öyleyse huyları bir yana sıyırdıklarının resmidir canım tamam hayal kurabilir bir bebeği olsun isterde abartmışlar daha bebek yokken öylemi? sen geç tv karşısına uzan canın ne istiyorsa yeee içççç bulaşığınıda kaldırma kaynanan kaldırır boşver canınmı sıkıldı yalanmı yok marketten bişey alıcam dee çık dışarı deniz yakınsa git otur deniz kenarında nefes al bol bol ayyyy sinirlerim bozuldu yaa gelicem bak oraya anlamaz gülüm anlamaz duyma teyzeni çağır anneannene git bırak kalsın yalnız temizlesin dursun yaa bu senin içine gelir relax ol canım lütfen çok üzüldüm ağlama ne olur ben çok ağladım hamileliğimde vee kızım çok sinirli vee agresif bir bebekti şimdi daha yeni yeni duruluyor düşün üzme bebeğinide karnını sevv özür dile oğlundan bir daha üzmeyeceğini söyle babannenin huyu böyle canım dee idare edicez... çok öptüm seni canım benim...
nazlım, kür konusunda doğru diyorsun zaten bugün dr gidicem ondan sonra uygularsam uygulayacağım yaa kiloda veremiyorum bu kist yüzünden regl olamıyorum anlatamam yaa o kadar rahatsız ve huzursuzumki umarım bugün dr güzel bir tedavi verirde birazda olsa rahatlarım...
chnb, evet olamadım hala regl canım bakalım saat 2 de randevum var hayırlısı... ekledim seni canım yakışıklı ve afacan oğlunuda dünya gözüyle gördüm çok tatlı maşallah...allah bu güzelliğe birde kardeş nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı...
candas, kuzum ne oldu yaa nazlımın dediği gibi nazar var üzerimizde toptan okunmamız lazım...ayağın nasıl şimdi geçmiş olsun..
nuraycığım, hayırlısı olsun canım oldunmu regl yoksa bekliyormusun?
ceza, canım evet oo sumakla yapılan soğan ama saraçoğlunun değil anladığım kadarıyla çünkü en fazla yüzde 15 etki eder diyor... senin adet ne zamandı canım?
kızlar artık regl oldum diye sakın üzülmeyin olurmu oluncada sadece hayırlısı böyleymiş deyin vee hatta sevinin 4 ay olacak 1 defa oldum adet vee okadar kötüyümki umarım bir an önce düzene girerim offff...
günaydın canlarımmm....
hello, ne oluyor orda yaa o kimmiş benim hellomu üzmüş ağlatmış vallahi böyle sakin konuştuğuma bakmasın oo zaten regl olamamışım canım burnumda gelirsem oraya 1 saat kadar yakınım sana beni dah fazla sinirlendirmesin otursun ... üstüne ayar etmesinn heee....yaa boşver gülüm söylesin dursun yaa benim kzım 4 yaşında henüz bir odası çekyat üzerinde yatırıyorum hoşş bir yeride eksilmedi kızımın allahıma şükür...onlar boş işler canım sıkma canını yaa kıskançlıktan ne diyeceklerini şaşırdılar yahuu hani ne oldu senin tezine kuzum onların huyu öyle yapıcak bişey yokk ne söylersen söyle boşş basmıyo biliyonmu yaaa merak ettim senin eltin hamilemide oda moda falan konuşuyorlar yoksa daha ortada olmayan bebeğe biçilen bir kaftanmı varrhobbaaa öyleyse huyları bir yana sıyırdıklarının resmidir canım tamam hayal kurabilir bir bebeği olsun isterde abartmışlar daha bebek yokken öylemi? sen geç tv karşısına uzan canın ne istiyorsa yeee içççç bulaşığınıda kaldırma kaynanan kaldırır boşver canınmı sıkıldı yalanmı yok marketten bişey alıcam dee çık dışarı deniz yakınsa git otur deniz kenarında nefes al bol bol ayyyy sinirlerim bozuldu yaa gelicem bak oraya anlamaz gülüm anlamaz duyma teyzeni çağır anneannene git bırak kalsın yalnız temizlesin dursun yaa bu senin içine gelir relax ol canım lütfen çok üzüldüm ağlama ne olur ben çok ağladım hamileliğimde vee kızım çok sinirli vee agresif bir bebekti şimdi daha yeni yeni duruluyor düşün üzme bebeğinide karnını sevv özür dile oğlundan bir daha üzmeyeceğini söyle babannenin huyu böyle canım dee idare edicez... çok öptüm seni canım benim...
nazlım, kür konusunda doğru diyorsun zaten bugün dr gidicem ondan sonra uygularsam uygulayacağım yaa kiloda veremiyorum bu kist yüzünden regl olamıyorum anlatamam yaa o kadar rahatsız ve huzursuzumki umarım bugün dr güzel bir tedavi verirde birazda olsa rahatlarım...
chnb, evet olamadım hala regl canım bakalım saat 2 de randevum var hayırlısı... ekledim seni canım yakışıklı ve afacan oğlunuda dünya gözüyle gördüm çok tatlı maşallah...allah bu güzelliğe birde kardeş nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı...
candas, kuzum ne oldu yaa nazlımın dediği gibi nazar var üzerimizde toptan okunmamız lazım...ayağın nasıl şimdi geçmiş olsun..
ceza, canım evet oo sumakla yapılan soğan ama saraçoğlunun değil anladığım kadarıyla çünkü en fazla yüzde 15 etki eder diyor... senin adet ne zamandı canım?
kızlar artık regl oldum diye sakın üzülmeyin olurmu oluncada sadece hayırlısı böyleymiş deyin vee hatta sevinin 4 ay olacak 1 defa oldum adet vee okadar kötüyümki umarım bir an önce düzene girerim offff...
abla günaydın çok moralim bozuldu senin girdiin diğer topiğede takılan bi ark vardı esmeray diye bebek 7 aylık görünüomuş sanırım yaşamaz demiş doktor nolur hep beraber dua edelim ona face de görmüşler msni filan varmı sende ay ağladım resmen
bende dün ekledim senihayırlı uğurlu olsun face e katılışın gidemedik filme epey oturdular annemler.. bugünde kardeşimin nişanı için bohça alışverişi yapacaz inşallah akşam gidebiliriz..
herkese günaydın
Canım biz Esmerayla çok fazla yazışamadık ama biliyorum onu. 7 aylıktan fazlamıymış da 7 aylık görünüyormuş, nereden duydun? Allah yardım etsin...
Hadi bakalım ben de aştım kendimi. Gidin güzel olur biz senelerdir gitmedik eşimle...
bebek 22 haftalık şuan da ama etrafı su dolmuş nasıl oluyosa karnı şişmeye başlamış diğer topikteki ark sölediler face yazmış sanırım orda grupları var
inşallah abla doktor inan çok önemliymiş allah yardımcısı olsun inşallah önemli olan hamile kalabilmek değil malesef ondan sonrası allahım hepimiz için hayırlısını versin hep böle dua ediorumÇok üzüldüm canım. İnşallah sorun çözülür cinstendir. Bazı çok iyi doktorlar bazı müdahaleleri anne karnında yapabiliyor. İyi bir doktora gitse keşke...
bebek 22 haftalık şuan da ama etrafı su dolmuş nasıl oluyosa karnı şişmeye başlamış diğer topikteki ark sölediler face yazmış sanırım orda grupları var
canım bende esmerayı hatırlıyorum bir ara burayada yazıyordu helloyu yada senemmi biriyle konuşuyordu ama allah yardımcısı olsun zaten öncedende kayıbı olmuştu diye hatırlıyorum çok üzüldüm allah tekrar yaşatmasın...nazlım senin face yokmu ekledik biz birbirimizi sen yoksun...
minikler canım sende yoksun varmı face..
şimdi bir baba kızın düetini paylaştım facede bakın çok tatlılar...
ben çıktım kızlar hazırlanayım duşa girceğim dr gideceğim ya allttan bakıcak offf bıktım bu alt olayından
3.günü genel hormon testi 22. gün progestana bakıyorlar canım...ama ben korunmak istemiyorum..ilacın etkisi geçmedi ise korun diyebilir bakalım...senin kaynana da çok oluyo haaaa.boşver umursama..sen keyfine bak..bahane bul dışarıya falan çık..kızlar selam,
kayganamın gitmesine çok var bunaldım acaippppppppp bunaldım adeta gitsin diye duaya çıkacağım.
iki gündür evde dip köşe temizlik yapıyor, halılar kirliymiş herşeye bir .ok buluyor herşeye bir kusur bir tatminsizlik, uyuz musun nedir abi?
kendimi o kadar yetersiz hissettirdi ki anlatamam, bizim bebek odası yapacağımız bir yerimiz yok çalışma odamız var kütüphane çalışma masası kanepe oraya park yatak gibi bişi alınacak o kadar, zaten bebek odalarını sevmiyorum büyüdükten sonra güzel bir oda yaparım allah izin verirse. ya suratın görseniz eltimi örnek veriyor o bebek oadası alacak çok güzel olacak. ağzını kırayım senin :)))))))))))) doğmamış çocuğa don biçilmez yokkkkkkkk arkadaş yok. Sizin oda karman çorman öyle çocuk büyümez. böyle çocuk olmaz. öyle bebek odası yap böyle şunu yap. Efendim bir torpili varmış ben heran çocuk doğduktan sonra işe girebilir mşim? kurbanınız olayım aç değiliz açık değliz 1 aylık bebek çok mecburi değilsen bırakılırda gidilir mi? zaten devlet bile yanılmıyorsam 3 aylık olana kadar izin veriyor. öyle mutsuzum ki anlatamam size ağlıyorum şu an yani... tüketti beni bu kadın. Ya sabır ya selamet
sizleri hiç soramadım bile kusuruma bakmayın.
Candaş geçmiş olsun şekerlik, şimdi nasılsın
cezam 3.günü gidersen süper olur hormon testleri öyle çıkıyor ben tam hatırlamıyorum ama 3. günü ile sanırım 22.günü mü ne tahlil yaptırmıştım, gör bak hiçbirşey çıkmayacak sana doğum kontrol hapı vermek isteyebilir kabullenip gelme emin ol kullanman gerektiğinden öyle kullan derim canım benimm
destinam sen nasılsın Regl olabildin mi?
diğer kuzuların canını sıkan bir durum var mı ?
iyiyim ben okula gitmedik bugün tüm arkadaşlar bi öğretmenimizin evine kahvaltıya gittik..seminerlerin son gününü böyle tamamladık..günaydın canlarım,
nasılsınız bugün :)
canım ben geçen ay 20 sinde adet oldum bakalım bu ay kaçında olcam.yakındır gibime geliyor çünkü karnım ağrıyor..ben 2 günde bir soğanı sumakla karıştırıp yemeye çalışıyorum..içine biraz sirke limon ve nar ekşiside koyuyorum tadı güzel olsun diye..bu da benim kürüm iştegünaydın canlarımmm....
hello, ne oluyor orda yaa o kimmiş benim hellomu üzmüş ağlatmış vallahi böyle sakin konuştuğuma bakmasın oo zaten regl olamamışım canım burnumda gelirsem oraya 1 saat kadar yakınım sana beni daha fazla sinirlendirmesin otursun ... üstüne ayar etmesinn heee....yaa boşver gülüm söylesin dursun yaa benim kzım 4 yaşında henüz bir odası yok çekyat üzerinde yatırıyorum hoşş bir yeride eksilmedi kızımın allahıma şükür...onlar boş işler canım sıkma canını yaa kıskançlıktan ne diyeceklerini şaşırdılar yahuu hani ne oldu senin tezine kuzum onların huyu öyle yapıcak bişey yokk ne söylersen söyle boşş basmıyo biliyonmu yaaa merak ettim senin eltin hamilemide oda moda falan konuşuyorlar yoksa daha ortada olmayan bebeğe biçilen bir kaftanmı varrhobbaaa öyleyse huyları bir yana sıyırdıklarının resmidir canım tamam hayal kurabilir bir bebeği olsun isterde abartmışlar daha bebek yokken öylemi? sen geç tv karşısına uzan canın ne istiyorsa yeee içççç bulaşığınıda kaldırma kaynanan kaldırır boşver canınmı sıkıldı yalanmı yok marketten bişey alıcam dee çık dışarı deniz yakınsa git otur deniz kenarında nefes al bol bol ayyyy sinirlerim bozuldu yaa gelicem bak oraya anlamaz gülüm anlamaz duyma teyzeni çağır anneannene git bırak kalsın yalnız temizlesin dursun yaa bu senin işine gelir relax ol canım lütfen çok üzüldüm ağlama ne olur ben çok ağladım hamileliğimde vee kızım çok sinirli vee agresif bir bebekti şimdi daha yeni yeni duruluyor düşün üzme bebeğinide karnını sevv özür dile oğlundan bir daha üzmeyeceğini söyle babannenin huyu böyle canım dee idare edicez... çok öptüm seni canım benim...
Allahım acil şifalar versin..sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...aminabla günaydın çok moralim bozuldu senin girdiin diğer topiğede takılan bi ark vardı esmeray diye bebek 7 aylık görünüomuş sanırım yaşamaz demiş doktor nolur hep beraber dua edelim ona face de görmüşler msni filan varmı sende ay ağladım resmen
Kızlaaar nasılsınız? Bugün hızlandırma döneminin son günüydü, bünye isyan bayrağını çekti sonunda. Öğle yemeği için eve geldik eşimle, baş dönmesi ve halsizlikten gidemedim dershaneye. Aradım, gelemiyorum diye artık. Çok zorlanmaya başladım çalışırken. Ayaklarım çok şişiyor, rahatsızlık veriyor artık. Ama daha izne ayrılamıyorum, ekim ayını da atlatmam lazım.Çok şükür ağrı sızı yok başka bi yerimde ama halsizim çok. Sizde ne var ne ok? Çok ihmal ettim topiği ya, hiç giremedim bir aydır neredeyse. Ceza'cım, keyfin nasıl? Senin de dersler başlıyor, Allah kolaylıklar versin inşallah. Seni yakaladım sana sordum bir tek hal hatır. Geçmişi okuyup herkse laf atarım yakında zatenÖzlemişim ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?