Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldi canım..evet bizim maraton yeni başlayacak..heyecan içindeyim özlemişim çocuklarımı..yorma kendini daha erken ayrılamıyor musun?8h afta önce mesela..şuan kaç haftalıksınız?hazırlıkla nasıl gidiyor yatağını falan alıındz mı?kendine iyiab k canım..özletme kendini

Sağol Tatlım. Benim de dualarım sizinle... Tabloyu bulup yayınlıyorum hemen. Siz tarihleri eklersiniz artık.

Canım çıkamıyorum ya. Herşeyi kasım ayına göre ayarladık. Nehir Hanım sürpriz yapıp gelmezse ama 32. haftaya giriyoruz aslında, resmi olarak izin zamanı geldi. Ama ben doğumdan sonra daha çok zaman ihtiyaç duyacağım için sabretmeye çalışıyorum. Yatak odasını seçtik de, daha gelmedi. Boya badana olayı var önce. İş çok.

maşallah canım yaaa imreniorum sana ben bidaha hamile kalırsam yerimden kımıldayamam diye kokuyorum ama rabbim sanırım ferahlık verio içine insanın dimi inşallah herşey gönlünce olur canım

MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ

Sinua................................................................................... ?

destina0409........................................................................ ?

passifloraa.......................................................................... ?

Ketenhelva.......................................................................... ?

Ladybugg............................................................................ ?

chnb................................................................................... ?

ceza83................................................................................?

Sardunyaa...........................................................................?

citaknuray...........................................................................?

_CandaS_............................................................................ ?

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

yasemin_dogru86...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

Kızlar liste burada. Ben çok ilgilenemiyorum bu aralar. Biriniz devralıp takip ederse iyi olur. Uğur getiriyor biliyorsunuz Tarihlerin de güncellenmesi gerek bu arada.

Son düzenleme:

umarım planınız bozulmaz nehir ekin bir sürpriz yapmaz:)) bende senin gibi düşünürdüm herhalde..kolay gelsin canım..odası gelince fotosunu ekler misin?görelim merak ettimmm:86:

maşallah canım yaaa imreniorum sana ben bidaha hamile kalırsam yerimden kımıldayamam diye kokuyorum ama rabbim sanırım ferahlık verio içine insanın dimi inşallah herşey gönlünce olur canım
Allah gönlüne göre versin Kuşum. İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor, sıradan bir şey gibi geliyor bi zaman sonra. Bakalım, kucağımıza alınca neler olacak

umarım planınız bozulmaz nehir ekin bir sürpriz yapmaz:)) bende senin gibi düşünürdüm herhalde..kolay gelsin canım..odası gelince fotosunu ekler misin?görelim merak ettimmm:86:
İnşallah Canım benim. Aaaa bu arada isimde minik bir değişiklik var, stickerı değiştirmeye üşendim. Eşim "Eylül Nehir" istiyor. Ben de o bu kadar hevesli olunca kırmak istemiyorum. Erkek bebek istiyordu sözde ama evimize mobilya alırken karışmayan, her şeyi bana seçtiren adam, mobilyasından giyimine kadar kızın her şeyini seçmek istiyor. Ben de ilişmiyorum. Sonuçta Nehir diye çağırıcaz ama o kendinden bişeyler eklemek istiyor herhalde. Oda hazır olunca paylaşırım Canım.

senemcim masallah 32. haftaya girmissin oyy fistikimiz kocaman olmus allah hayirlisiyla bizlere de nasip etsin o gunlere erismemizi amin liste konusunda candas devam ettirmeye calisti iyi de oldu ben artik pek takip edemiyorum calismiyorum artik evdeyim evde de bilgisayar yok. Allah bundan sonraki haftalarinda calisacagin icin sana kolaylik versin oralar cok da sicaktir zor oluyordur ama sonrasinda izin kullanmak istedigin icin hak veriyorum sana.
Öpuyorum hepinizi kocaman

Ohhhh Tafcım minik pıtırcık da büyümüş maşallah ya Allah onu ve seni nazarlardan korusun En iyisi çalışmamak. Eşim her sabah bitkin halde uyandığı görünce bırak artık ne olursa olsun diyor ama yüzüstü de bırakamam insanları. Yanı stajyer aldılar ama tek başına halledemez, çok yeni daha. Öğrenmesi lazım işleri. Derslerimi toparlamam lazım, deli gibi derse giriyorum konularda ilerlemek için. Zamanımı minik sıpaya ayırmak istiyorum. Sen en iyisini yaptın ama. Keşke baştan söz verip de başlamasaydım bu seneye.

ben bu listede hamile gözüküyorumm bi ara hormonlarım benimle dalga geçmiştiya:)biz hallederis gerisini saol bebeğim

kızlar ben düzenlemeye çalışıcam listeyi becerebilirsemmceza sen sölesene adetini:)

kızlar ben 23 temmuzda kğrtaj oldum..9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için alınması gerekti..kürtaj sonrası ilk adetimi 21 ağustosda oldum ..ve muhtemelende 2 .adetimi pazartesi olurum die bekliyorum..drum 3 ay korunma verdi ama ben bu adeti bitimi başlamak istiyorum çalışmalara....ama kararsızımda bi o kadar..acaba 1 ay daha beklesem mi die ..tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum (

nazlım..................................................... ?

destina0409............................................. ?

passifloraa................................................ ?

Ketenhelva................................................. ?

Ladybugg................................................... ?

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................?

Sardunyaa...................................................

citaknuray......................................................?

_CandaS_...................................................... ?

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

Son düzenleme:
kızşar ben bi haltlar yedim biri el atsın tabloya :)

nazlım..................................................... ?

destina0409............................................. ?

Ketenhelva................................................. ?

Ladybugg................................................... ?

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................20 ekim

Sardunyaa...................................................

citaknuray......................................................?

_CandaS_...................................................... ?

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

passiflora da hamile canım...benim 20 ekim yaz düzeitlriz sonra çünkü bu ay ne zaman gelecek bilmiyom

heheheh becerdim uzun süredir gelmeyenleri siliorum canım herkesin haberi olsun herkes bildirsin bana gününü yazarım

cezam hakkında hayırlısı olsun güzel olacak inşallah herşey.

senemcm hoşgeldin kuzummm, çalışkan annem benim bende evde oturup duruyorum mal gibi :)

nazlım bende tabloya yardım edebilirim ama nasıl yapılıyor ne yapıııyor anlatmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…