Kızlaaar nasılsınız? Bugün hızlandırma döneminin son günüydü, bünye isyan bayrağını çekti sonunda. Öğle yemeği için eve geldik eşimle, baş dönmesi ve halsizlikten gidemedim dershaneye. Aradım, gelemiyorum diye artık. Çok zorlanmaya başladım çalışırken. Ayaklarım çok şişiyor, rahatsızlık veriyor artık. Ama daha izne ayrılamıyorum, ekim ayını da atlatmam lazım.Çok şükür ağrı sızı yok başka bi yerimde ama halsizim çok. Sizde ne var ne ok? Çok ihmal ettim topiği ya, hiç giremedim bir aydır neredeyse. Ceza'cım, keyfin nasıl? Senin de dersler başlıyor, Allah kolaylıklar versin inşallah. Seni yakaladım sana sordum bir tek hal hatır. Geçmişi okuyup herkse laf atarım yakında zatenÖzlemişim ya!
seni ve nar tanesini kocaman öpüyoruz canım dikkat et kendine az kaldı allahın izniyle dualarımızdasın en azından arada gelip bize bilgi vermende yeter bilelim iyi olduunuzu yeterm allaha emanet ol canım
bide şu tablomuz vardı sendeymiş galiba devretsen birimize müsait olduunda olurmu bizde takip etsek
hoşgeldi canım..evet bizim maraton yeni başlayacak..heyecan içindeyim özlemişim çocuklarımı..yorma kendini daha erken ayrılamıyor musun?8h afta önce mesela..şuan kaç haftalıksınız?hazırlıkla nasıl gidiyor yatağını falan alıındz mı?kendine iyiab k canım..özletme kendini
maşallah canım yaaa imreniorum sana ben bidaha hamile kalırsam yerimden kımıldayamam diye kokuyorum ama rabbim sanırım ferahlık verio içine insanın dimi inşallah herşey gönlünce olur canımSağol Tatlım. Benim de dualarım sizinle... Tabloyu bulup yayınlıyorum hemen. Siz tarihleri eklersiniz artık.
Canım çıkamıyorum ya. Herşeyi kasım ayına göre ayarladık. Nehir Hanım sürpriz yapıp gelmezse ama32. haftaya giriyoruz aslında, resmi olarak izin zamanı geldi. Ama ben doğumdan sonra daha çok zaman ihtiyaç duyacağım için sabretmeye çalışıyorum. Yatak odasını seçtik de, daha gelmedi. Boya badana olayı var önce. İş çok.
Sağol Tatlım. Benim de dualarım sizinle... Tabloyu bulup yayınlıyorum hemen. Siz tarihleri eklersiniz artık.
Canım çıkamıyorum ya. Herşeyi kasım ayına göre ayarladık. Nehir Hanım sürpriz yapıp gelmezse ama32. haftaya giriyoruz aslında, resmi olarak izin zamanı geldi. Ama ben doğumdan sonra daha çok zaman ihtiyaç duyacağım için sabretmeye çalışıyorum. Yatak odasını seçtik de, daha gelmedi. Boya badana olayı var önce. İş çok.
Allah gönlüne göre versin Kuşum. İnsan güzel şeylere çabuk alışıyor, sıradan bir şey gibi geliyor bi zaman sonra. Bakalım, kucağımıza alınca neler olacakmaşallah canım yaaa imreniorum sana ben bidaha hamile kalırsam yerimden kımıldayamam diye kokuyorum ama rabbim sanırım ferahlık verio içine insanın dimi inşallah herşey gönlünce olur canım
İnşallah Canım benim. Aaaa bu arada isimde minik bir değişiklik var, stickerı değiştirmeye üşendim. Eşim "Eylül Nehir" istiyor. Ben de o bu kadar hevesli olunca kırmak istemiyorum. Erkek bebek istiyordu sözde ama evimize mobilya alırken karışmayan, her şeyi bana seçtiren adam, mobilyasından giyimine kadar kızın her şeyini seçmek istiyor. Ben de ilişmiyorum. Sonuçta Nehir diye çağırıcaz ama o kendinden bişeyler eklemek istiyor herhalde. Oda hazır olunca paylaşırım Canım.umarım planınız bozulmaz nehir ekin bir sürpriz yapmaz:)) bende senin gibi düşünürdüm herhalde..kolay gelsin canım..odası gelince fotosunu ekler misin?görelim merak ettimmm:86:
Ohhhh Tafcım minik pıtırcık da büyümüş maşallah yasenemcim masallah 32. haftaya girmissin oyy fistikimiz kocaman olmus allah hayirlisiyla bizlere de nasip etsin o gunlere erismemizi aminliste konusunda candas devam ettirmeye calisti iyi de oldu ben artik pek takip edemiyorum calismiyorum artik evdeyim evde de bilgisayar yok. Allah bundan sonraki haftalarinda calisacagin icin sana kolaylik versin oralar cok da sicaktir zor oluyordur ama sonrasinda izin kullanmak istedigin icin hak veriyorum sana.
Öpuyorum hepinizi kocaman
İnşallah Canım benim. Aaaa bu arada isimde minik bir değişiklik var, stickerı değiştirmeye üşendim. Eşim "Eylül Nehir" istiyor. Ben de o bu kadar hevesli olunca kırmak istemiyorum. Erkek bebek istiyordu sözde ama evimize mobilya alırken karışmayan, her şeyi bana seçtiren adam, mobilyasından giyimine kadar kızın her şeyini seçmek istiyor. Ben de ilişmiyorum. Sonuçta Nehir diye çağırıcaz ama o kendinden bişeyler eklemek istiyor herhalde. Oda hazır olunca paylaşırım Canım.
MÜSTAKBEL ANNEMİZ...............................................................BEKLENMEYEN ADETİMİZ
Sinua ................................................................................... ?
destina0409 ........................................................................ ?
passifloraa .......................................................................... ?
Ketenhelva .......................................................................... ?
Ladybugg ............................................................................ ?
chnb ................................................................................... ?
ceza83 ................................................................................?
Sardunyaa ...........................................................................?
citaknuray ...........................................................................?
_CandaS_ ............................................................................ ?
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
alin84 . ..
Pollyannaa . ..
Pileo . ..
taf . ..
kızlar ben düzenlemeye çalışıcam listeyi becerebilirsemmceza sen sölesene adetini:)
passiflora da hamile canım...benim 20 ekim yaz düzeitlriz sonra çünkü bu ay ne zaman gelecek bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?