cezam hakkında hayırlısı olsun güzel olacak inşallah herşey.
senemcm hoşgeldin kuzummm, çalışkan annem benim bende evde oturup duruyorum mal gibi :)
nazlım bende tabloya yardım edebilirim ama nasıl yapılıyor ne yapıııyor anlatmak gerek.
senemcm hoşgeldin kuzummm, çalışkan annem benim bende evde oturup duruyorum mal gibi :)
nazlım bende tabloya yardım edebilirim ama nasıl yapılıyor ne yapıııyor anlatmak gerek.
kızlarrrrrrrrrr herkese slm. kimseler yok şuanda topikte enrlerdesiniz. ben zaten pek uğrayamıyoruma artık. malum yoğun çaışıyorum. ama sormayın halimi bi uyku bastırıyo öğleden sonra dersanede beni esne esne ders analtıyorum. pileo derdin neydi evde yatıp uyusaydın diye kızyorum kendime. akşam eve git yemekti duştu derken ben uykuya dalıyorum hemen.bu arada göbek çıktı bende pantolonlarımın beli artık hiç olmuyo. 1 haftadır aynı elbiseyi giyiniyorum onuda iş çıkışı acele ile aldım. bebişimde iyidir heralde bu aralar birazda duygusalalştım sanırımbizde başka bi gelişme yok
ceza küre başlamışsın ama sanki kafana göre bi kür olmuş. güzelim ben suda haşlanan soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim. belki daha öncede yazmıştım tanıdığım bi abla 3 sene çocuğu olmadı soğan kürünün 2. ayında hamile kaldı. ama bebeğini 6 aylıkken kaybetti o ayrı(
hellookitymm üzmesin seni kimsecikler izin verme takma kafana hiç. bebişini düşün. sen odayı nasıl istiyosan öyle planla kaynana söylesin sende bakarız de geç. ama ağlama(
destina bu kezki gecikmeyi bebişe yorsak diyorum
candas geçmiş olsun dikkat et kendine.
senemg gelmiş. yoğunluğunu tahmin edebiliyorum. bende şubata kadar yaptım sözleşmeyi. doğum mart görünüyo nasipse. erken gelmek gibi bi sürpriz olmasa sözleşmeye tam uymuş olurum.
chnb oğluşuna zihin açıklığı diliyorum başarılı bi öğrenci olur inşallah. masraflarınıda tahmin edebiliyorum(
minikler gecikmen vardı diye okudum en son nedir gelişme varmı. hayırlısı olsun inşalllah
nazlımm bitmedimi doğum kontrol hapın. bitince hemen regl olacaksın sonrası gelsin bebiş.
kızlar bu nasıl bi iştir. önce regl oldum diye sonraki ay hamile kalamdım diye üzüldüm sonra regl olamadım diye derken bebişime sevinndim yarımyamalak. halada kokular devam ediyo. hep Rabbim ol derse olur yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diyorum. ama bi yanımda şu 4.5 aylıkken kaybetmişti şu 6 aylıkken şu doğumda şu doğduktan sonra vs. bitmiyo korku kızlar. dua ederken allahım sağsalim kucağıma alamayı nasip et derdim. şimdi onuda derken korkuyorum bu kez ekliyorum allahım sağklıklı uzun ömür ver diye.... ismini saymadığım bütün kızlar hepinizi öpüyorum.herşeyin hayırlısı olsun. vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun. hamişlerede sağlıklı günler diliyorum
canım ben double soğan kürü yapıyorumsoğan suyuda içiyorum, soğanıda yiyiyorum yaşasın soğannnnn
iyi olanam sevindim..evde oturmak zor canım...çalışma kher zman iyidir diye düşünüyorum.verimli olmak hoşuma gidiyor..para kazanmaktacanım bu arada branşı nneydi? rabbim bebeklerinize sağlııs lkıhhatli uzun ömürler versin....
kızlarrrrrrrrrr herkese slm. kimseler yok şuanda topikte enrlerdesiniz. ben zaten pek uğrayamıyoruma artık. malum yoğun çaışıyorum. ama sormayın halimi bi uyku bastırıyo öğleden sonra dersanede beni esne esne ders analtıyorum. pileo derdin neydi evde yatıp uyusaydın diye kızyorum kendime. akşam eve git yemekti duştu derken ben uykuya dalıyorum hemen.bu arada göbek çıktı bende pantolonlarımın beli artık hiç olmuyo. 1 haftadır aynı elbiseyi giyiniyorum onuda iş çıkışı acele ile aldım. bebişimde iyidir heralde bu aralar birazda duygusalalştım sanırımbizde başka bi gelişme yok
ceza küre başlamışsın ama sanki kafana göre bi kür olmuş. güzelim ben suda haşlanan soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim. belki daha öncede yazmıştım tanıdığım bi abla 3 sene çocuğu olmadı soğan kürünün 2. ayında hamile kaldı. ama bebeğini 6 aylıkken kaybetti o ayrı(
hellookitymm üzmesin seni kimsecikler izin verme takma kafana hiç. bebişini düşün. sen odayı nasıl istiyosan öyle planla kaynana söylesin sende bakarız de geç. ama ağlama(
senemg gelmiş. yoğunluğunu tahmin edebiliyorum. bende şubata kadar yaptım sözleşmeyi. doğum mart görünüyo nasipse. erken gelmek gibi bi sürpriz olmasa sözleşmeye tam uymuş olurum.
chnb oğluşuna zihin açıklığı diliyorum başarılı bi öğrenci olur inşallah. masraflarınıda tahmin edebiliyorum(
minikler gecikmen vardı diye okudum en son nedir gelişme varmı. hayırlısı olsun inşalllah
nazlımm bitmedimi doğum kontrol hapın. bitince hemen regl olacaksın sonrası gelsin bebiş.
kızlar bu nasıl bi iştir. önce regl oldum diye sonraki ay hamile kalamdım diye üzüldüm sonra regl olamadım diye derken bebişime sevinndim yarımyamalak. halada kokular devam ediyo. hep Rabbim ol derse olur yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diyorum. ama bi yanımda şu 4.5 aylıkken kaybetmişti şu 6 aylıkken şu doğumda şu doğduktan sonra vs. bitmiyo korku kızlar. dua ederken allahım sağsalim kucağıma alamayı nasip et derdim. şimdi onuda derken korkuyorum bu kez ekliyorum allahım sağklıklı uzun ömür ver diye.... ismini saymadığım bütün kızlar hepinizi öpüyorum.herşeyin hayırlısı olsun. vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun. hamişlerede sağlıklı günler diliyorum
Günaydın kızlar,
Ne güzel çoğunuzla arkadaş olmuş oldum facede.
Çitaknuraycığım bir Nuray kabul ettim, sen misin?
Hello canım ilk bir yaşına kadar ayrı oda zor ya sen onun odasına gideceksin,ya da o senin odana gelecek. Emzirmeye çok sık kalkıldığı için zaten odası da boşuna eskiyecek. Şifonyer al ama eşyası çok oluyor, hem de beşiğinki yetmiyor. Bir de şimdi kızlar park yatak filan aldılar diğer topikte. Ben büyüyen beşik almıştım, hiç iyi değil. Sonra baza alınca atıla çıktı. Kardeşi kullanır dedi o da gelemedi, depolarda ne alemde kim bilir... Çok da sıkma canını.
Renklitaş filme gidebildiniz mi? Nasıldı? Bu aradadün gece dikkat ettim bizimki kendine keçiboynuzu pekmezi sulandırmış içiyorArtık bakmıyorsun bana işin bitti diyor... Geçen ay çok zorladım onu diye bir de ramazandı diye sıkıntı olmuştu, şimdi korunuyoruz ya kendi istiyor. Güven bana diyor...Hayırlısı bakalım...
Nazlım geçmiş olsun, dediğin gibi nazar değdi.
Biz de bugün arkadaşa gideceğiz biraz da çarşıya. Hala önlük alamadım kendime. Pazartesi okul açılacak...
günaydın canlarımmm....
hello, ne oluyor orda yaa o kimmiş benim hellomu üzmüş ağlatmış vallahi böyle sakin konuştuğuma bakmasın oo zaten regl olamamışım canım burnumda gelirsem oraya 1 saat kadar yakınım sana beni daha fazla sinirlendirmesin otursun ... üstüne ayar etmesinn heee....yaa boşver gülüm söylesin dursun yaa benim kzım 4 yaşında henüz bir odası yok çekyat üzerinde yatırıyorum hoşş bir yeride eksilmedi kızımın allahıma şükür...onlar boş işler canım sıkma canını yaa kıskançlıktan ne diyeceklerini şaşırdılar yahuu hani ne oldu senin tezine kuzum onların huyu öyle yapıcak bişey yokk ne söylersen söyle boşş basmıyo biliyonmu yaaa merak ettim senin eltin hamilemide oda moda falan konuşuyorlar yoksa daha ortada olmayan bebeğe biçilen bir kaftanmı varrhobbaaa öyleyse huyları bir yana sıyırdıklarının resmidir canım tamam hayal kurabilir bir bebeği olsun isterde abartmışlar daha bebek yokken öylemi? sen geç tv karşısına uzan canın ne istiyorsa yeee içççç bulaşığınıda kaldırma kaynanan kaldırır boşver canınmı sıkıldı yalanmı yok marketten bişey alıcam dee çık dışarı deniz yakınsa git otur deniz kenarında nefes al bol bol ayyyy sinirlerim bozuldu yaa gelicem bak oraya anlamaz gülüm anlamaz duyma teyzeni çağır anneannene git bırak kalsın yalnız temizlesin dursun yaa bu senin işine gelir relax ol canım lütfen çok üzüldüm ağlama ne olur ben çok ağladım hamileliğimde vee kızım çok sinirli vee agresif bir bebekti şimdi daha yeni yeni duruluyor düşün üzme bebeğinide karnını sevv özür dile oğlundan bir daha üzmeyeceğini söyle babannenin huyu böyle canım dee idare edicez... çok öptüm seni canım benim...
nazlım, kür konusunda doğru diyorsun zaten bugün dr gidicem ondan sonra uygularsam uygulayacağım yaa kiloda veremiyorum bu kist yüzünden regl olamıyorum anlatamam yaa o kadar rahatsız ve huzursuzumki umarım bugün dr güzel bir tedavi verirde birazda olsa rahatlarım...
chnb, evet olamadım hala regl canım bakalım saat 2 de randevum var hayırlısı... ekledim seni canım yakışıklı ve afacan oğlunuda dünya gözüyle gördüm çok tatlı maşallah...allah bu güzelliğe birde kardeş nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı...
candas, kuzum ne oldu yaa nazlımın dediği gibi nazar var üzerimizde toptan okunmamız lazım...ayağın nasıl şimdi geçmiş olsun..
nuraycığım, hayırlısı olsun canım oldunmu regl yoksa bekliyormusun?
ceza, canım evet oo sumakla yapılan soğan ama saraçoğlunun değil anladığım kadarıyla çünkü en fazla yüzde 15 etki eder diyor... senin adet ne zamandı canım?
kızlar artık regl oldum diye sakın üzülmeyin olurmu oluncada sadece hayırlısı böyleymiş deyin vee hatta sevinin 4 ay olacak 1 defa oldum adet vee okadar kötüyümki umarım bir an önce düzene girerim offff...
canım face var ama eklemek için özelden mi mesaj atıyorsunuz nasıl oluyor merak ettim aslında ama topikte henüz yeniyim die sesimi çıkaramadım :):):)canım bende esmerayı hatırlıyorum bir ara burayada yazıyordu helloyu yada senemmi biriyle konuşuyordu ama allah yardımcısı olsun zaten öncedende kayıbı olmuştu diye hatırlıyorum çok üzüldüm allah tekrar yaşatmasın...nazlım senin face yokmu ekledik biz birbirimizi sen yoksun...
minikler canım sende yoksun varmı face..
şimdi bir baba kızın düetini paylaştım facede bakın çok tatlılar...
ben çıktım kızlar hazırlanayım duşa girceğim dr gideceğim ya allttan bakıcak offf bıktım bu alt olayından
ohh afiyet olsun cnm ya valla ben normalde soğanı çok seviyorum salata da felan bol bol kullanıyorum :) bahsettiğin gibi de deniz ürünlerinin yanında pek güzel oluyo acaba işe yarar mı??3.günü genel hormon testi 22. gün progestana bakıyorlar canım...ama ben korunmak istemiyorum..ilacın etkisi geçmedi ise korun diyebilir bakalım...senin kaynana da çok oluyo haaaa.boşver umursama..sen keyfine bak..bahane bul dışarıya falan çık..
iyiyim ben okula gitmedik bugün tüm arkadaşlar bi öğretmenimizin evine kahvaltıya gittik..seminerlerin son gününü böyle tamamladık..
canım ben geçen ay 20 sinde adet oldum bakalım bu ay kaçında olcam.yakındır gibime geliyor çünkü karnım ağrıyor..ben 2 günde bir soğanı sumakla karıştırıp yemeye çalışıyorum..içine biraz sirke limon ve nar ekşiside koyuyorum tadı güzel olsun diye..bu da benim kürüm iştedenemeni isterim
Allahım acil şifalar versin..sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...amin
nazlım ben bugün adet oldum tekrarı da 19- 20 ekim gibi olur sanırım 20 ekim olarak benide uğurlu listeye alırsan sevinirim cnm :)heheheh becerdim uzun süredir gelmeyenleri siliorum canım herkesin haberi olsun herkes bildirsin bana gününü yazarım
canım sen fırsat buldukça dinlenmeye bak.. ama bana kalırsa çalışmakla ii yapmışsın evde olsan daha çok kendşnş dinleyecek çoğu zaman kendini boş şeylere üzecektin biliyorum yorucuoluyo çalışmak ama koşuşturma içinde olunca zamanın nasıl ilerlediğini farketmiyosun..kızlarrrrrrrrrr herkese slm. kimseler yok şuanda topikte enrlerdesiniz. ben zaten pek uğrayamıyoruma artık. malum yoğun çaışıyorum. ama sormayın halimi bi uyku bastırıyo öğleden sonra dersanede beni esne esne ders analtıyorum. pileo derdin neydi evde yatıp uyusaydın diye kızyorum kendime. akşam eve git yemekti duştu derken ben uykuya dalıyorum hemen.bu arada göbek çıktı bende pantolonlarımın beli artık hiç olmuyo. 1 haftadır aynı elbiseyi giyiniyorum onuda iş çıkışı acele ile aldım. bebişimde iyidir heralde bu aralar birazda duygusalalştım sanırımbizde başka bi gelişme yok
:) burda da aynısı misafirlik 9 da başlıo.. geçen sene kayganalar varken misafirlerim gelecek haırlık yaptım saat 7den başladı kaygana arayın bi tüh gelmeyecekler heralde hazırlıkta yaptın :) anne gelirler burası geç başlıo gezmeye diyorum 9 a kadar bu sohbet tekrarlanmıştıKızlar gezmekten ve alışverişten cevap da veremedim tek tek. Pek bir yaramazlık yok gördüğüm kadarıyla. Şimdi de bebek görmeye gideceğiz. Burada akşam 9 dan sonra gidiliyor misafirliğe. Ramazan da 7- 7.30 gibi akşam oluyordu. Hataylılar çekinmese ezan 9. da okunsun diyecekler diye espri yapıyordum. İlk taşındığımızda eşime ara misafirleri bize geleceklerini mi unuttular acaba deyip aratıyordum. Biz de buralı olduk...
kızlar moralim çok bozuk ocakda özür gurubu ataması olmayacakmış artık.. ücretsiz izini 20 ocağa kadar aldım.. o zaman bi kere daha ocaktan temmuza kadar almam gerekecek..bakana beddua edip duruyorum valla öyle sinirliyim kii 4 yıldır zaten ayrıyız ocakta olur dedik oda olmadı..iyiki izin almışım
maalesef gelen gideni aratır derler meb de bu olay yaşanıyo iki bakandırdurum düzelmek yerine sürekli kötüye gidiyor ama hayırlısı olsun cnm belki bişeyler değişir türkiyede neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyor olmadı dediğin uzatırsın iznini..
kızlar moralim çok bozuk ocakda özür gurubu ataması olmayacakmış artık.. ücretsiz izini 20 ocağa kadar aldım.. o zaman bi kere daha ocaktan temmuza kadar almam gerekecek..bakana beddua edip duruyorum valla öyle sinirliyim kii 4 yıldır zaten ayrıyız ocakta olur dedik oda olmadı..iyiki izin almışım
gelmez umarım..güzel haberlerini bekliyoruz canım..yasemincim benim adet tarihimi de yarin olarak yazarmisin. yani 17 eylul gelmez insallah :18::18:
ben chnb,nin tavsiye ettigi 4 cuma duasinida yapiyorum. Bugun 4.sunu okuyacam insallah.. Allah kabul etsin
normal atamanın kalkması normal ama özür grubu atamaları kalkmasın..çok kötü olur yoksa..umarım sadece sözde kalır.maalesef gelen gideni fazlasıyla arattı...uzatıcam izni mecbur yapacak bişey yok
bakalım ben çok düzenli kullanmıyorum,nasıl sonuç alacağız bakalım..hastalanacağım galiba.karnım feci ağrıyorpileo canımm hoşgeldin iyi olduğunuza çok sevindim, demesi zor bana biliyorum ama çalışmak çok güzel keşke bende çalışsaydım. allah kolaylık versin
senem hoşgeldin dmeişmiydim bilmiyorum ama tekrar hoşgeldin.
citaknuray güzel haberler alırız inşallah, tavsiyen için çok teşekkür ederim ama cidden diyorum allah başınıza böyle bir kayınvalide vermesin neler neler yaptı anlatacağım bir ara şok olursunuz.
destinam ne oldu doktor şekerim.
ya ben çemberin dışındayım anlayamıyorum sana atamamı olmadı.
ceza aynı soğanı ben yedim sumaklı falan çok severek yemiştim hemde ve yediğim ay soğanı kendiliğinden regl olmaya başlamıştım.
soğan kürüne dikkat etmek gerek sanırım sürekli yapılabileceğini sanmıyorum kızlar.
herkese selam öpüyorum.
passifloraa naptı acaba yahu
canım face var ama eklemek için özelden mi mesaj atıyorsunuz nasıl oluyor merak ettim aslında ama topikte henüz yeniyim die sesimi çıkaramadım :):):)
ohh afiyet olsun cnm ya valla ben normalde soğanı çok seviyorum salata da felan bol bol kullanıyorum :) bahsettiğin gibi de deniz ürünlerinin yanında pek güzel oluyo acaba işe yarar mı??
buarada pazar da bizim topantı(arkadaşta davet) var ortama yeni giriş yaptım ama balıklama daldım :)
nazlım ben bugün adet oldum tekrarı da 19- 20 ekim gibi olur sanırım 20 ekim olarak benide uğurlu listeye alırsan sevinirim cnm :)
kızlar bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum ne zamandan yapmaya başlıyoruz yumurtlama gününe yakınmı yoksa adet bittikten sonra hemen başlıyoz mu??
gelmez umarım..güzel haberlerini bekliyoruz canım..
bakalım ben çok düzenli kullanmıyorum,nasıl sonuç alacağız bakalım..hastalanacağım galiba.karnım feci ağrıyor
ben bu listede hamile gözüküyorumm bi ara hormonlarım benimle dalga geçmiştiya:)biz hallederis gerisini saol bebeğim
kızlar ben 23 temmuzda kğrtaj oldum..9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için alınması gerekti..kürtaj sonrası ilk adetimi 21 ağustosda oldum ..ve muhtemelende 2 .adetimi pazartesi olurum die bekliyorum..drum 3 ay korunma verdi ama ben bu adeti bitimi başlamak istiyorum çalışmalara....ama kararsızımda bi o kadar..acaba 1 ay daha beklesem mi die ..tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum(
Sağol Canım, dikkat etmeye çalışıyoruz artık napalım. Dualarım seninle, en yakın müjde senden gelecek inşallahcanim beklemedeyim regl olmadim daha ya bugun ya yarin diye bekliyorum ama insallah gelmez esime diyorum bugun cuma namzada dua et diye
sende insallah duzene girersin sogan kuru yapiyomuydun sen ?
Senemcim hosgeldin sende, dershane yogunlugunu bende bilirim arkadaslarimdan. dikkat et kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?