Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım şimdilik hallettim gibi:)kızlar tarihlerini söylediklerinde eklicem inş ama kendi tarihim belli diil 17 ağustos adet 30 ağustos adet:)21 eylülde doğum kontrol hapım bitecek inş sonra baklım ne zaman adet olurum

kızlarrrrrrrrrr herkese slm. kimseler yok şuanda topikte enrlerdesiniz. ben zaten pek uğrayamıyoruma artık. malum yoğun çaışıyorum. ama sormayın halimi bi uyku bastırıyo öğleden sonra dersanede beni esne esne ders analtıyorum. pileo derdin neydi evde yatıp uyusaydın diye kızyorum kendime. akşam eve git yemekti duştu derken ben uykuya dalıyorum hemen.bu arada göbek çıktı bende pantolonlarımın beli artık hiç olmuyo. 1 haftadır aynı elbiseyi giyiniyorum onuda iş çıkışı acele ile aldım. bebişimde iyidir heralde bu aralar birazda duygusalalştım sanırım bizde başka bi gelişme yok
ceza küre başlamışsın ama sanki kafana göre bi kür olmuş. güzelim ben suda haşlanan soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim. belki daha öncede yazmıştım tanıdığım bi abla 3 sene çocuğu olmadı soğan kürünün 2. ayında hamile kaldı. ama bebeğini 6 aylıkken kaybetti o ayrı(
hellookitymm üzmesin seni kimsecikler izin verme takma kafana hiç. bebişini düşün. sen odayı nasıl istiyosan öyle planla kaynana söylesin sende bakarız de geç. ama ağlama(
destina bu kezki gecikmeyi bebişe yorsak diyorum
candas geçmiş olsun dikkat et kendine.
senemg gelmiş. yoğunluğunu tahmin edebiliyorum. bende şubata kadar yaptım sözleşmeyi. doğum mart görünüyo nasipse. erken gelmek gibi bi sürpriz olmasa sözleşmeye tam uymuş olurum.
chnb oğluşuna zihin açıklığı diliyorum başarılı bi öğrenci olur inşallah. masraflarınıda tahmin edebiliyorum(
minikler gecikmen vardı diye okudum en son nedir gelişme varmı. hayırlısı olsun inşalllah
nazlımm bitmedimi doğum kontrol hapın. bitince hemen regl olacaksın sonrası gelsin bebiş.
kızlar bu nasıl bi iştir. önce regl oldum diye sonraki ay hamile kalamdım diye üzüldüm sonra regl olamadım diye derken bebişime sevinndim yarımyamalak. halada kokular devam ediyo. hep Rabbim ol derse olur yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir diyorum. ama bi yanımda şu 4.5 aylıkken kaybetmişti şu 6 aylıkken şu doğumda şu doğduktan sonra vs. bitmiyo korku kızlar. dua ederken allahım sağsalim kucağıma alamayı nasip et derdim. şimdi onuda derken korkuyorum bu kez ekliyorum allahım sağklıklı uzun ömür ver diye.... ismini saymadığım bütün kızlar hepinizi öpüyorum.herşeyin hayırlısı olsun. vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun. hamişlerede sağlıklı günler diliyorum

evet güzel olacak hissediyorum...

canım ben double soğan kürü yapıyorum soğan suyuda içiyorum, soğanıda yiyiyorum yaşasın soğannnnn
iyi olanam sevindim..evde oturmak zor canım...çalışma kher zman iyidir diye düşünüyorum.verimli olmak hoşuma gidiyor..para kazanmakta canım bu arada branşı nneydi? rabbim bebeklerinize sağlııs lkıhhatli uzun ömürler versin....

bilgisayardasO run var biraz hızlı yazdım mı harfler karışık uloYo..elimden geldiğince düleztiyorum

bizde seni öpüyorus canım benim ilaç inşallah salı çarşamba günü bitecek:)allaha emanet olll

evet canim o Nuray benim :))))

canim beklemedeyim regl olmadim daha ya bugun ya yarin diye bekliyorum ama insallah gelmez esime diyorum bugun cuma namzada dua et diye
sende insallah duzene girersin sogan kuru yapiyomuydun sen ?

hellocum Allah yardimcin olsun canim ya ama sinirlenme bak destinaninda dedigi gibi bebege cok yansiyor onu dusun he de gec sen kafana cok takma

Senemcim hosgeldin sende, dershane yogunlugunu bende bilirim arkadaslarimdan. dikkat et kendine iyi bak

Kızlar gezmekten ve alışverişten cevap da veremedim tek tek. Pek bir yaramazlık yok gördüğüm kadarıyla. Şimdi de bebek görmeye gideceğiz. Burada akşam 9 dan sonra gidiliyor misafirliğe. Ramazan da 7- 7.30 gibi akşam oluyordu. Hataylılar çekinmese ezan 9. da okunsun diyecekler diye espri yapıyordum. İlk taşındığımızda eşime ara misafirleri bize geleceklerini mi unuttular acaba deyip aratıyordum. Biz de buralı olduk...

kızlar moralim çok bozuk ocakda özür gurubu ataması olmayacakmış artık.. ücretsiz izini 20 ocağa kadar aldım.. o zaman bi kere daha ocaktan temmuza kadar almam gerekecek..bakana beddua edip duruyorum valla öyle sinirliyim kii 4 yıldır zaten ayrıyız ocakta olur dedik oda olmadı..iyiki izin almışım

canım face var ama eklemek için özelden mi mesaj atıyorsunuz nasıl oluyor merak ettim aslında ama topikte henüz yeniyim die sesimi çıkaramadım :):):)

ohh afiyet olsun cnm ya valla ben normalde soğanı çok seviyorum salata da felan bol bol kullanıyorum :) bahsettiğin gibi de deniz ürünlerinin yanında pek güzel oluyo acaba işe yarar mı??
buarada pazar da bizim topantı(arkadaşta davet) var ortama yeni giriş yaptım ama balıklama daldım :)

heheheh becerdim uzun süredir gelmeyenleri siliorum canım herkesin haberi olsun herkes bildirsin bana gününü yazarım
nazlım ben bugün adet oldum tekrarı da 19- 20 ekim gibi olur sanırım 20 ekim olarak benide uğurlu listeye alırsan sevinirim cnm :)

canım sen fırsat buldukça dinlenmeye bak.. ama bana kalırsa çalışmakla ii yapmışsın evde olsan daha çok kendşnş dinleyecek çoğu zaman kendini boş şeylere üzecektin biliyorum yorucuoluyo çalışmak ama koşuşturma içinde olunca zamanın nasıl ilerlediğini farketmiyosun..
bugün doktora gittim cnm usg için 30 eylüle gün verdiler sabahtan ağrım vardı akşamda geldi beklenen :) umutlanmıştım ama kısmet hayırlısı olsun artık..

:) burda da aynısı misafirlik 9 da başlıo.. geçen sene kayganalar varken misafirlerim gelecek haırlık yaptım saat 7den başladı kaygana arayın bi tüh gelmeyecekler heralde hazırlıkta yaptın :) anne gelirler burası geç başlıo gezmeye diyorum 9 a kadar bu sohbet tekrarlanmıştı
hello kity cnm he anne de geç bildiğini yap cnm ben bu sene yanıma gelirlerse hiçbişeyime müdahale ettirmeyi düşünmüyorum yüz vermiycem baştan kötü gelin bilsinler de fazla sarmasınlar bana :) eltinin evi daha güzelse orayı beğeniyosa çıksın gitsin şu cadıya bak milleti takcak birbirine.. temizlik konusunda arkadaşlar ne güzel demiş uzat bacaklarını relaks ol canım hatta dağıt kirlet temizlesin bezdirme politikası izle :) böyle her işe burnunu sokan kişilerden nefret ediyorum.. onların huyu bu benimkini de bahsettimya huyu bu napalım sabrımız varmışki bize böylesi düşmüş :)

kızlar bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum ne zamandan yapmaya başlıyoruz yumurtlama gününe yakınmı yoksa adet bittikten sonra hemen başlıyoz mu??

maalesef gelen gideni aratır derler meb de bu olay yaşanıyo iki bakandır durum düzelmek yerine sürekli kötüye gidiyor ama hayırlısı olsun cnm belki bişeyler değişir türkiyede neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyor olmadı dediğin uzatırsın iznini..

yasemincim benim adet tarihimi de yarin olarak yazarmisin. yani 17 eylul gelmez insallah :18::18:
ben chnb,nin tavsiye ettigi 4 cuma duasinida yapiyorum. Bugun 4.sunu okuyacam insallah.. Allah kabul etsin

maalesef gelen gideni fazlasıyla arattı...uzatıcam izni mecbur yapacak bişey yok

pileo canımm hoşgeldin iyi olduğunuza çok sevindim, demesi zor bana biliyorum ama çalışmak çok güzel keşke bende çalışsaydım. allah kolaylık versin

senem hoşgeldin dmeişmiydim bilmiyorum ama tekrar hoşgeldin.

citaknuray güzel haberler alırız inşallah, tavsiyen için çok teşekkür ederim ama cidden diyorum allah başınıza böyle bir kayınvalide vermesin neler neler yaptı anlatacağım bir ara şok olursunuz.

destinam ne oldu doktor şekerim.

ya ben çemberin dışındayım anlayamıyorum sana atamamı olmadı.

ceza aynı soğanı ben yedim sumaklı falan çok severek yemiştim hemde ve yediğim ay soğanı kendiliğinden regl olmaya başlamıştım.

soğan kürüne dikkat etmek gerek sanırım sürekli yapılabileceğini sanmıyorum kızlar.

herkese selam öpüyorum.

passifloraa naptı acaba yahu

yasemincim benim adet tarihimi de yarin olarak yazarmisin. yani 17 eylul gelmez insallah :18::18:
ben chnb,nin tavsiye ettigi 4 cuma duasinida yapiyorum. Bugun 4.sunu okuyacam insallah.. Allah kabul etsin
gelmez umarım..güzel haberlerini bekliyoruz canım..

maalesef gelen gideni fazlasıyla arattı...uzatıcam izni mecbur yapacak bişey yok
normal atamanın kalkması normal ama özür grubu atamaları kalkmasın..çok kötü olur yoksa..umarım sadece sözde kalır.

bakalım ben çok düzenli kullanmıyorum,nasıl sonuç alacağız bakalım..hastalanacağım galiba.karnım feci ağrıyor

Üzüldüm canım belli olmaz, olmaz derler olur. Bakan yeni ya belki yapar... Bak ek sorumluluk sınavı çıktı liselerde...

Adetin iyi olmuş bence. İlk adet gördükten sonra idi genel kanı. İnşallah bu ay tutar. Folikleriihmal etme...
Ortama dalman iyi olmuş, canın sıkılmaz...
Ödev verdin mi miniklerine? Bizim ödev vermemiş öğretmen. Ya da bizimki söylemedi:))
Hangi ildeydin bu arada?

Bu kullanım Tablosuda siklüs gününüze göre belirlenmiş şöyleki;

-eger periyodunuz 21 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 5. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz22 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 5. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz23 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 6. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz24 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 7. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz25 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 8. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz26 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 9. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz27 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 10. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz28 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 11. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz29 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 12. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz30 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 13. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz31 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 14. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz32 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 15. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz33 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 16. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz34 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 17. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz35 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 18. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz36 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 19. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz37 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 20. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz38 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 21. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz39 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 22. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz40 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 23. günde testi kullanmaya başlayın.

gelmez umarım..güzel haberlerini bekliyoruz canım..

bakalım ben çok düzenli kullanmıyorum,nasıl sonuç alacağız bakalım..hastalanacağım galiba.karnım feci ağrıyor

Canım inşallah düzene girer...

cezam hakkında hayırlısı olsun güzel olacak inşallah herşey.

senemcm hoşgeldin kuzummm, çalışkan annem benim bende evde oturup duruyorum mal gibi :)

Kuşum valla en iyisini yapıyorsun. Rahat rahat alışverişimi yapmak, evimle ve kendimle ilgilenmek isterdim ama söz verdik bir kere. Akşam eve geldiğimde ayaklar oluyor birer davul

ben bu listede hamile gözüküyorumm bi ara hormonlarım benimle dalga geçmiştiya:)biz hallederis gerisini saol bebeğim

Oyyy Kuşum en yakın zamanda gerçeğe dönüşsün o zaman

Valla Tatlım bana doktor 6 ay korun dedi ama dedim bu yaştan sonra nereye 6 ay? Hiç korunmadık. Üçüncü ay kısmet oldu bebiş. Zaten vücudun toparlanmadan hamile kalamıyorsun. Kalırsan bil ki her şey yolunda. Şimdiden stres yapma. Bunun en büyük düşmanı stres valla.

Pileom sen naaptın yahu! Bi sakin, bi relaks Hayırlısıyla bu kez her şey yolunda gidecek. Olmamış şeyler için endişelenip üzülmeye ne vaktimiz var, ne enerjimiz, ne de hakkımız di mi? Sözleşmeyi iyi etmişsin. Artık erken de gelirse sıpalar, kusurumuza bakmasınlar. Zor ama dershanecilik bu halde. Bizim bir de hızlandırma dönemi tam bir ay sürdü.08.30-18.30 çalıştım valla. Günde en az 7-8 saat ders, öğrenci görüşmeleri, kafayı yiyordum nerdeyse.

Sağol Canım, dikkat etmeye çalışıyoruz artık napalım. Dualarım seninle, en yakın müjde senden gelecek inşallah

nazlım..................................................... ?

destina0409............................................. ?

Ketenhelva................................................. ?

Ladybugg................................................... ?

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................20 ekim

Sardunyaa...................................................

citaknuray......................................................17 eylül

_CandaS_...................................................... ?

minikler...................................................... 20 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

günaydın kızlarrr uğur getirsin listemiz hadi günlerinizi söleyinde yazayım azcık kişi kalmışız zaten:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar....tabloda benim adım yok neden? beklenmeyen adetim 1 ekim...

chnb cim bakan tv de çıktı olmyacak dedi şubatta özür ataması,çok dik başlı bi insan! öğretmenlerin yaz tatilini 3 ay yapmasına izin vermiycem diyo,zaten 3 ay değil onu bile bilmiyor..yani yaz tatilini kaldıracakmış:2: kimseyi taktığı yok,maaşlarımızı iyileştircek yere çalışma yüünü arttırıyor! madem full çalışıcaz polisler kadar maaş alalım...bu bakandan bi nane çıkmaz.. herşey öğrenciler için öğretmenler için bişey yok anlayacağın...

nazlım..................................................... ?

destina0409............................................. ?

Ladybugg................................................... ?

chnb........................................................... ?

renkliatlas........................................................... 1 ekim

ceza83........................................................20 ekim

Sardunyaa...................................................

citaknuray......................................................17 eylül

_CandaS_...................................................... ?

minikler...................................................... 20 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

günaydın kızlarrr uğur getirsin listemiz hadi günlerinizi söleyinde yazayım azcık kişi kalmışız zaten:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…