Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm, ben yeniiyim buralarda.... 10 gün önce 8 haftalık bebişim öldü. sonra kürtaj oldum.... hala depresyondayım... insan kendi başına gelmez sanıyo. ama ne zaman ne olacağını kimse bilmiyo işte....

geçmiş olsun üzülme yine olur hatta düşükten sonra kalınıyo hemen derler bende 6 ay önce düşük yaptım şuan 7
haftalık amileyim allah bunda güldürür yüzümüzü işallah sanada en yyakın zamanda tekrar tatırsın moralini yüksek tut

sizede geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın ne kadar zormuş... insan aynı şeyii yaşamaktan korkuyo..

Maşallah canım. 10 tepsi bayağı işine yarar. Süt olsun diye kompostoluklar da koy bol bol...

Bak o hiç aklıma aklıma gelmemişti. Çok teşekkürler. Hemen yarın meyve stoğu yapayım, malum, kış meyvesi pek az

ben öyle bir şey yapsam varya değerim pul olur pull...

slm, ben yeniiyim buralarda.... 10 gün önce 8 haftalık bebişim öldü. sonra kürtaj oldum.... hala depresyondayım... insan kendi başına gelmez sanıyo. ama ne zaman ne olacağını kimse bilmiyo işte....

sizede geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasın ne kadar zormuş... insan aynı şeyii yaşamaktan korkuyo..

Geçmiş olsun. Öncelikle doğru yerdesiniz. Bebeğinizin kalbi durdu sanırım, sanırım ilkti. Ben 2 düşük, 25 haftalık bir de erken doğum yaşadım. Hepsi ayrı zor. Genelde ilklerde araştırılmıyor ama ben araştırılması taraftarıyım. İmkanınız dahlinde pıhtılaşmaya, bağışıklık sistemine bir de mümkünse kromozom analizine baktırmanızı öneririm. En azından pıhtılaşmaya baktırın bence. Bebeğin kanamayla düşük olması daha çok genetiği akla getiriyor ama kalbi durdu filan deyince benim aklıma ilk pıhtılaşma geliyor. Benim sağlıklı oğlum var ama hepsinde sorun çıktı bende...

Bak o hiç aklıma aklıma gelmemişti. Çok teşekkürler. Hemen yarın meyve stoğu yapayım, malum, kış meyvesi pek az

Şeftali filan poşetle koy iyi oluyor...

senemcim güle güle yiyin canım, çok iyi yapmışsın süper fikir :))) anneninde ellerine sağlık.

chnb ilgin için tesekkürler. ben öncesinde pıhtılaşma ve kromozom analizi yaptırdım sonuçlar normal geldi. bebeğin kalbi durdu evet. sonra kürtaj oldum. şimdi arastırma yapılmayacak. şimdi hemen tekrar hamilelik istiyorum. doktorum 2 ay bekle dedi. sabredecez artık....

Rica ederim. Ben biraz bu konularda bazı şeyleri garantiye almak istiyorum. Çünkü her bir kayıp ayrı yıpratıyor insanı. Sonuçlarınız güzel gelmiş. Sevindim. 2 ay da göz açıp kapayıncaya kadar geçer...

canım benim eşim ne versen yiyo ama çekirdek çok yer bide çay çok içer, reçel ,pekmez tayin karışımını çok sever , isveçtede bolca nutella ve hemen hemen 2 günde bir somon yiyo etkisi var mı bilmiyorum ama ne yerse yesin adam öyle , inan var ya gidip sarılamıyorum öpemiyorum adamı sonu hep kötü bitiyo romantik bi an yaşıyım sarılıyım koklıyım diyorum , iş oraya bağlanıyo ..valla peygamberimiz bile 4 günde bir öneriyor canım, bide adet bitiminden sonraki gün hemen yapılmasını öneriyo.. eşime diyorum bak peygamberimiz öyle demiş ..valla o yaşlılara göredir bence diyo gün aşırıda anlaşıyoruz , ama hep bozuyo , saat hesabı yapıyo b,de diyoki 2 gün oldu yapmadık diyo , ya diyorum dün yaptık ya daha diyorum yok sen yanlış hatırlıyon diyo benimde kafamı karıştırıyo karambole getiriyo...

çok geçmiş olsun canım... inşallah 2 ay sonra kavuşursun bebişine

Allah bozmasın canım mı diyeyim ya da nasıl edeyim duayı? Ben rahatım genelde ama bu aralar bizim de eskiye göre daha iyi ama imkansız size hiç ama hiç erişemeyiz...Adet döneminden sonraki güne uyarız ama bak...

valla normal olan sizin ki canım ..haftada 2 kere dr larda o şekilde öneriyor. peygamberimizde öyle öneriyo demek ki sağlıklı olan o.. böyle hergün felan olunca inanki soğuyorum artık bi anlamıyo kalmıyo ilişkinin. inan ben isteksiz olunca eşimde ertesi gün böyle yüzü düşüyo bana tafra yapıyo.. özellikle denedim dikkat ediyorum istekli olduğum zaman ,gece iyi geçince ertesi gün adamın yüzünde güller açıyo böyle güzel sözler felan ,bide olta atıyo acaba yine yaparmıyz sabah diye :) gece kötü geçsin surat beş karış.. hiç hoşuma gitmiyor bu durum ,kendisinede söylüyorum hiç farkında değiim hadi canım öyle mi yapıyorum diyo.. tamamen bilinçaltının dışa vurumu..ideal olan sizin ki..

ya şu dondurucuya meyva atma işini merak ettim güzel oluyo mu? hiç denemedim? hangi meyvalar iyi oluyo bende atayım

AH AH. tekrar o günleri görsek de söylemesi kusur kalsa. ilkinde ben testte çıkar çıkmaz tel açtım, 21 ay olmuştu çünkü, sevinçten çıldıracak gibiydim. resmen şok geçirdim ilk defa çift çizgiyi görünce o kadar testten sonra. ama kısa sürdü sevincimiz malesef.
nasılsınız kızlar?
ben her zamanki gibi yoğunluktan ve de yorgunluktan giremedim.
yarın test yapıcam ben de. eşimin doğum günü için. ama akşam üzeri eve gelince yapıcam. bilmiyorum. karışık duygular içerisindeyim. midem yine bulanıyor ama anladım artık ben kafayı yedim bu belirtiler üzerine, yine boş çıkacak. ama hayal etmek bile çok güzel. daha 2-3 gün var günüme ama belli olur netice.
yoğun çalışma yaptığımız aylar piskolojik midem bulanıyor benim.

şu hamile olduğnu eşine söyleme hikayeleri çok hoşuma gitti özelliklede asansöre bebek sticker i süperr bende öyle yapacam inşalllahhh

Canım ben de memnunum durumumdan. Dediğn gibi sık olsa insanın canı istemez. Benim babamdan bilirim günaşırı banyoya kalkarlardı. Evlendim bizim de öyle olur sandım olmadı ama şikayetçi değilim...:))Ama beyler arzulu olalım istiyorlar. Ben çilek, şeftali, kayısı, vişne , üzüm koyarım. Kavun, karpuzi muz dışında her şeyi doğrar poşetler koyarım...

İnşallah yeniden alırsın haberi. Benim de 3 gün geçti, ama korunduk elimde son bir test vardı yaptım tabi negatif. Korkmuştum açıkçası. Şimdi de niye adetlerim her ay 3-4 gün gecikiyor merak ediyorum. Doktora sorsam mı ki?

peki meyveleri çıkarınca direk yiyormusunuz yoksa komposto felan için mi? vişneyi bizde koyuyoruz ama çıkarıp kaynatıp vişne suyu yapmak için.. çilek felanda pasta için olur ,nasıl değerlendiriyorsun ?

Ben hamile kaldığım ay, yumurtlama testi kullanmıştım. O sebepten günler belliydi. Ama görev gibi olunca bişeyler, komik de oluyor Şimdi de bazen doktorumuz bu konuda önerilerde bulununca, iyice suyu çıkıyor olayın. Umarım bebişten sonra eski günlerimize dönebiliriz
Buzlukta meyve olayına gelince, ancak kek, komposto vs. için kullanabiliyorum ben. Taze meyve gibi olmuyor, çözülünce. Ama genelde ayıklayıp kompostolara, püre yapıp pastalara,soslara falan koyuyorum. Bu sene aklıma gelmemişti hiç telaştan. Sağolsun chnb hatırlattı Tavsiye ederim. Çileği püre yapıyorum. Şeftali, kayısı falan doğranabilir kompostoluk. Vişnenin çekirdeklerini çıkarıp koyabilirsin, keklerde, tartlarda süper oluyor. Hazır dondurulmuşlar çok pahalı.

günaydın kızlarrr

akşam yine kaynatymışınızbende sabah okuyorum artık ben hasta oldum çok sinirim bozuk grip burnum akıyo ateşim varr üşüme gelio hafta sonuna kadar iyileşmem lazım benim:)adamada bulaştırmasam bari ikimizde hasta olmayalım çalışma falan zor olur hiç dermanım yok işe zor geldim

mutlu günler herkeseee kocamann öptüm hepinizi

allahım kimseye aynı acıları yaşatmasın inş olanlarınkinide saglıkla kucaga almayaı nasip etsn inş çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…