slm, ben yeniiyim buralarda.... 10 gün önce 8 haftalık bebişim öldü. sonra kürtaj oldum.... hala depresyondayım... insan kendi başına gelmez sanıyo. ama ne zaman ne olacağını kimse bilmiyo işte....
Maşallah canım. 10 tepsi bayağı işine yarar. Süt olsun diye kompostoluklar da koy bol bol...
vayyyyyyy beeee benim aklıma hiç gelmez..
chnb bende sendenim canım.haftada 1-2 o kadar..tüyo verin bakim bu işin sırrı ne:84::84: ayrıca bazı arkadaşlarım var eşinin istemediği konuları ,özel isteklerini falan cazibelerini kullanarak kabul ettiriyorlar..ben nerde eşim hayatta sevmez öyle şeyleri kızar ayrıca...elimde bi koz olsun çok isterdim ahhhhh ahhhh
slm, ben yeniiyim buralarda.... 10 gün önce 8 haftalık bebişim öldü. sonra kürtaj oldum.... hala depresyondayım... insan kendi başına gelmez sanıyo. ama ne zaman ne olacağını kimse bilmiyo işte....
sizede geçmiş olsun. Allah kimseye yaşatmasınne kadar zormuş... insan aynı şeyii yaşamaktan korkuyo..
Bak o hiç aklıma aklıma gelmemişti. Çok teşekkürler. Hemen yarın meyve stoğu yapayım, malum, kış meyvesi pek az
ben öyle bir şey yapsam varya değerim pul olur pull...
chnb ilgin için tesekkürler. ben öncesinde pıhtılaşma ve kromozom analizi yaptırdım sonuçlar normal geldi. bebeğin kalbi durdu evet. sonra kürtaj oldum. şimdi arastırma yapılmayacak. şimdi hemen tekrar hamilelik istiyorum. doktorum 2 ay bekle dedi. sabredecez artık....
Evet öyle oluyor bazen. Ben uyumluyumdur bu konularda.Eşim de tam tersi. Nedeni sorgular hep...
Hadi hayırlısı olsun tatlım. Klomen işe yarasın inşallah. Bu ay es geçtik...Birkaç kişiden haber alsak bu ay...
Normaldir canım. İlk adetten sonra genelde korunulmadı. Korunma verdi mi?
Canım temizlik vakit alıyor ve yorucu oluyor. Bana zor geliyor. Biz de haftasonu veli toplantısına gittik. Orada Can Dündar'ın Musalla Taşı slaytını izlettiler. Ben de çok ağladım ve sınıftan çıktım. Hala çok etkileniyorum bazı şeylere... Birara bak internette var müzikli...
Canım geeçmiş olsun, ayrıca gözün aydın. Ben bu konularda biraz daha temkinlilerdenim. Bazen eğer vücutta problem varsa pozitif olmak yetmiyor. Siz neden düşük yaptığınızı öğrendiniz mi? 2 düşük tekrarlayan düşük kategorisine giriyor. Bunun için de pıhtılaşma, bağışıklık ve genetik testleri yaptırılıyor genelde. nEDEN OLDUĞU BELLİ OLDU MU DÜŞÜKLERİNİZİN? sEBEBİ VARSA YENİ GEBELİĞİNİZDE ÖNLEM ALMIŞSINIZDIR...
cANIM BU AY OLMASADA SONRAKİ AY OLUR İNŞALLAH. Benim de 3. saatim boştu..
Amin...
Yazılanları okuyunca şaşırıyorum. Bizim haftada bir ya da en fazla 2 dir. Bir geçen hafta günaşırı istekliydi nasıl olduysa. Ne yediriyorsun eşine?Düşüğe normalde neden olmaz eğer rahimağzı yetmezliği varsa ya da lekelenme o zaman yasaklıyor doktorlar canım. Bir yazı paylaşmıştım o yazıda da her günün sperm sayısı ve kalitesini düşürdüğünü yazıyordu. Bir sefer de gün aşırı deneyin bakalım ne olacak? Bir de doktora sor bakalım her gün 2 kere hamile kalmamaya neden oluyor muymuş?
Kırılmış demek eşin. Dediğin doğru bazen isteksiz olunca dönüyoruz sırtımızı aslında dediğin gibi yapmamak lazım...
chnb ilgin için tesekkürler. ben öncesinde pıhtılaşma ve kromozom analizi yaptırdım sonuçlar normal geldi. bebeğin kalbi durdu evet. sonra kürtaj oldum. şimdi arastırma yapılmayacak. şimdi hemen tekrar hamilelik istiyorum. doktorum 2 ay bekle dedi. sabredecez artık....
canım benim eşim ne versen yiyoama çekirdek çok yer bide çay çok içer, reçel ,pekmez tayin karışımını çok sever , isveçtede bolca nutella ve hemen hemen 2 günde bir somon yiyo etkisi var mı bilmiyorum ama ne yerse yesin adam öyle , inan var ya gidip sarılamıyorum öpemiyorum adamı sonu hep kötü bitiyo romantik bi an yaşıyım sarılıyım koklıyım diyorum , iş oraya bağlanıyo ..valla peygamberimiz bile 4 günde bir öneriyor canım, bide adet bitiminden sonraki gün hemen yapılmasını öneriyo.. eşime diyorum bak peygamberimiz öyle demiş ..valla o yaşlılara göredir bence diyo gün aşırıda anlaşıyoruz , ama hep bozuyo , saat hesabı yapıyo b,de diyoki 2 gün oldu yapmadık diyo , ya diyorum dün yaptık ya daha diyorum yok sen yanlış hatırlıyon diyo benimde kafamı karıştırıyo karambole getiriyo...
Allah bozmasın canım mı diyeyim ya da nasıl edeyim duayı?Ben rahatım genelde ama bu aralar bizim de eskiye göre daha iyi ama imkansız size hiç ama hiç erişemeyiz... Adet döneminden sonraki güne uyarız ama bak...
AH AH. tekrar o günleri görsek de söylemesi kusur kalsa. ilkinde ben testte çıkar çıkmaz tel açtım, 21 ay olmuştu çünkü, sevinçten çıldıracak gibiydim. resmen şok geçirdim ilk defa çift çizgiyi görünce o kadar testten sonra. ama kısa sürdü sevincimiz malesef.kızlar başka bi topikte hamile olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz diye bir sayfa var.orda bi bayan yazmış..evinin kapı tokmağına bebek çorabı takmış eşinin öyle anlamasını sağlamış ama malesef onu kaybetmiş..bir daha hamile kalırsam bu sefer asansörün numara bölümüne örneğin 4. katta oturuyorsa 4 ün üstüne bebek çıkartması yapıştıracakmış..çok hoşuma gitti hemen aklıma güzel fikirler geldi:)))
valla normal olan sizin ki canım ..haftada 2 kere dr larda o şekilde öneriyor. peygamberimizde öyle öneriyo demek ki sağlıklı olan o.. böyle hergün felan olunca inanki soğuyorum artık bi anlamıyo kalmıyo ilişkinin. inan ben isteksiz olunca eşimde ertesi gün böyle yüzü düşüyo bana tafra yapıyo.. özellikle denedim dikkat ediyorum istekli olduğum zaman ,gece iyi geçince ertesi gün adamın yüzünde güller açıyo böyle güzel sözler felan ,bide olta atıyo acaba yine yaparmıyz sabah diye :) gece kötü geçsin surat beş karış.. hiç hoşuma gitmiyor bu durum ,kendisinede söylüyorum hiç farkında değiim hadi canım öyle mi yapıyorum diyo.. tamamen bilinçaltının dışa vurumu..ideal olan sizin ki..
ya şu dondurucuya meyva atma işini merak ettim güzel oluyo mu? hiç denemedim? hangi meyvalar iyi oluyo bende atayım
AH AH. tekrar o günleri görsek de söylemesi kusur kalsa. ilkinde ben testte çıkar çıkmaz tel açtım, 21 ay olmuştu çünkü, sevinçten çıldıracak gibiydim. resmen şok geçirdim ilk defa çift çizgiyi görünce o kadar testten sonra. ama kısa sürdü sevincimiz malesef.
nasılsınız kızlar?
ben her zamanki gibi yoğunluktan ve de yorgunluktan giremedim.
yarın test yapıcam ben de. eşimin doğum günü için. ama akşam üzeri eve gelince yapıcam. bilmiyorum. karışık duygular içerisindeyim. midem yine bulanıyor ama anladım artık ben kafayı yedim bu belirtiler üzerine, yine boş çıkacak. ama hayal etmek bile çok güzel. daha 2-3 gün var günüme ama belli olur netice.
yoğun çalışma yaptığımız aylar piskolojik midem bulanıyor benim.
Canım ben de memnunum durumumdan. Dediğn gibi sık olsa insanın canı istemez. Benim babamdan bilirim günaşırı banyoya kalkarlardı. Evlendim bizim de öyle olur sandım olmadı ama şikayetçi değilim...:))Ama beyler arzulu olalım istiyorlar. Ben çilek, şeftali, kayısı, vişne , üzüm koyarım. Kavun, karpuzi muz dışında her şeyi doğrar poşetler koyarım...
İnşallah yeniden alırsın haberi. Benim de 3 gün geçti, ama korunduk elimde son bir test vardı yaptım tabi negatif. Korkmuştum açıkçası. Şimdi de niye adetlerim her ay 3-4 gün gecikiyor merak ediyorum. Doktora sorsam mı ki?
valla normal olan sizin ki canım ..haftada 2 kere dr larda o şekilde öneriyor. peygamberimizde öyle öneriyo demek ki sağlıklı olan o.. böyle hergün felan olunca inanki soğuyorum artık bi anlamıyo kalmıyo ilişkinin. inan ben isteksiz olunca eşimde ertesi gün böyle yüzü düşüyo bana tafra yapıyo.. özellikle denedim dikkat ediyorum istekli olduğum zaman ,gece iyi geçince ertesi gün adamın yüzünde güller açıyo böyle güzel sözler felan ,bide olta atıyo acaba yine yaparmıyz sabah diye :) gece kötü geçsin surat beş karış.. hiç hoşuma gitmiyor bu durum ,kendisinede söylüyorum hiç farkında değiim hadi canım öyle mi yapıyorum diyo.. tamamen bilinçaltının dışa vurumu..ideal olan sizin ki..
ya şu dondurucuya meyva atma işini merak ettim güzel oluyo mu? hiç denemedim? hangi meyvalar iyi oluyo bende atayım
allahım kimseye aynı acıları yaşatmasın inş olanlarınkinide saglıkla kucaga almayaı nasip etsn inş çok sagolmelek3 canım adet düzenimiz değişebiliyor..ayrıca ilkinde hemen hamile kalıp kürtajdan sonra bekleyenler var..yani kürtajdan sonra arkası açık falan değil malesef..ben zaten ilkinde de zor hamile kalmıştım hala beklemedeyim..umarım ikinci hamileleiğin hemen ve sorunsuz olur...çok şükür burdaki arkadaşlarımızın hemen hemen hepsinde ikinci bebekleri sağlıklı oldu ve tekrar bi düşük olmadı..bu benim moralimi yüksek tutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?