şafak kaç canım çok şükür canım bende ilk reglimi oldm bakalım artık
kürtaj olalı 10 günmü oldu canım doktorun 2 aymı önerdi korunma2 ay bekliycez ya daha 10 gün oldu. ama muhtemelen ben bekleyemeyeceğim((
kürtaj olalı 10 günmü oldu canım doktorun 2 aymı önerdi korunma
günaydın canım kolay gelsinnnn...arkadaşlarım diyor ki(okuldan)bol bol böğrülce koysun..süt yapar..şimdi kışın süt yapsın diye şekerli şeyler yemesin kilo vermesi zor oluyor diyolar...böğrülceyi haşlayıp koysun salatasını yoğurtlamasını ekşilemesini yapar diyolar:)Ben hamile kaldığım ay, yumurtlama testi kullanmıştım. O sebepten günler belliydi. Ama görev gibi olunca bişeyler, komik de oluyorŞimdi de bazen doktorumuz bu konuda önerilerde bulununca, iyice suyu çıkıyor olayın. Umarım bebişten sonra eski günlerimize dönebiliriz
Buzlukta meyve olayına gelince, ancak kek, komposto vs. için kullanabiliyorum ben. Taze meyve gibi olmuyor, çözülünce. Ama genelde ayıklayıp kompostolara, püre yapıp pastalara,soslara falan koyuyorum. Bu sene aklıma gelmemişti hiç telaştan. Sağolsun chnb hatırlattıTavsiye ederim. Çileği püre yapıyorum. Şeftali, kayısı falan doğranabilir kompostoluk. Vişnenin çekirdeklerini çıkarıp koyabilirsin, keklerde, tartlarda süper oluyor. Hazır dondurulmuşlar çok pahalı.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hemen toparlanda kondisyondan düşmeeeegünaydın kızlarrr
akşam yine kaynatymışınızbende sabah okuyorum artık ben hasta oldum çok sinirim bozuk grip burnum akıyo ateşim varr üşüme gelio hafta sonuna kadar iyileşmem lazım benim:)adamada bulaştırmasam bari ikimizde hasta olmayalım çalışma falan zor olur hiç dermanım yok işe zor geldim
mutlu günler herkeseee kocamann öptüm hepinizi
günaydın canım kolay gelsinnnn...arkadaşlarım diyor ki(okuldan)bol bol böğrülce koysun..süt yapar..şimdi kışın süt yapsın diye şekerli şeyler yemesin kilo vermesi zor oluyor diyolar...böğrülceyi haşlayıp koysun salatasını yoğurtlamasını ekşilemesini yapar diyolar:)
geçmiş olsun canım dikkat et kendine hemen toparlanda kondisyondan düşmeeee
candasım ben akrep burcunun genel özelliklerini iyi taşırım
loneliness umarım güzel bir doğum günü olur...hediyelerin en güzeli
seninledir...
melek63 sağol canım çay simit peynir olunca neşem yerinde oluyor malum derste boş....ohhhhhhh ne güzelmiş öğretmenler odasında rahat rahat oturmak
yeni mi evlisin canım? genelde öyleler sanırım.. erkekler daha ilgili :) ama evliliğin en biinen yanı cinsellik. o yüzden idare etmek gerk :) sık dişini bebeiş olunca kaytarma vakti bol olur ) ben sadece 1,5 ay korundum.kasımda yılım dolacak dneyeli yani.. çok saol canım.. inş hepimiz hemencik oluruz da sıkntısan kurtuluruz..sen korundunmu peki tatlım ay inş hemen hamiş olursn içimden geçti senin adına ya valla delirtti beni adam artık herkese soruyrm seninkide böylemi benimkindemi sorun var diye aynen valla ya olmayınca hemen gözler fır dönüyo ne pis nefisleri var ya ama inan sık olmuyo iki keze bile dayanamıyorm acım oluyo istek gelmiyor ya ondan sanırım ama olmayıncada sanki tün huzur gidiyo evlilik bumuymuş ya
günaydın :) valla yaşasın ingilizce.gün içersinde seni görmüş oluyoruz ne güzel :)günaydın kızlarrrrrrrrrr
yaşasın ingilizceeeeeee
2 ay bekliycez ya daha 10 gün oldu. ama muhtemelen ben bekleyemeyeceğim((
korku mutlaka oluyo canım hayırlısı olsn inş stres yapmaaynen öyle canım. 2 ay bile cok geliyo. bu depresyondan çıkmanın tek yolu tekrar gebelik ama herkes gibi bende yeniden kürtajdan korkuyorum...
cumaya kadar iyileşmem lazım cezammm isteksiz ilişkiden maraz çocuk doğarmış:)iyileşeyimki isteksiz olmasın dimi:)
Aynen canım... Biz eskidik zaten:))
hayırlısıyla gleir inşallah canım, bizide haberdar et lütfen
günaydın kızçem, geçmişler olsun aman çok dikkat et güzelim, taf biliyorsun bademcik iltihabı olmuştu gebelikte zor geçiyormuş hastalıklar sende malum çalışmalara yakınsın :) ilaç da var
günaydın tatlımm, İngilizceee ohh süper oldu sana soluk alacak bir ara oldu.
candaş canım kitap ne alemde? bu hafta sonu eşin gelecek değil mi?
herkese günaydınn,,, güzel günler olsun...
yeni mi evlisin canım? genelde öyleler sanırım.. erkekler daha ilgili :) ama evliliğin en biinen yanı cinsellik. o yüzden idare etmek gerk :) sık dişini bebeiş olunca kaytarma vakti bol olur ) ben sadece 1,5 ay korundum.kasımda yılım dolacak dneyeli yani.. çok saol canım.. inş hepimiz hemencik oluruz da sıkntısan kurtuluruz..
günaydın :) valla yaşasın ingilizce.gün içersinde seni görmüş oluyoruz ne güzel :)
günaydın canım.eğer herşey yolundaysa bence yinede 1 adet bekle.. bizler genelde 1 adet bekleyip denemeye başladık ... ilk hamişimizde senem :)
yeni mi evlisin canım? genelde öyleler sanırım.. erkekler daha ilgili :) ama evliliğin en biinen yanı cinsellik. o yüzden idare etmek gerk :) sık dişini bebeiş olunca kaytarma vakti bol olur ) ben sadece 1,5 ay korundum.kasımda yılım dolacak dneyeli yani.. çok saol canım.. inş hepimiz hemencik oluruz da sıkntısan kurtuluruz..
günaydın :) valla yaşasın ingilizce.gün içersinde seni görmüş oluyoruz ne güzel :)
günaydın canım.eğer herşey yolundaysa bence yinede 1 adet bekle.. bizler genelde 1 adet bekleyip denemeye başladık ... ilk hamişimizde senem :)
ya bizde öyle haftada 3 gibi bir şey yok da en çok 3 en az 1 diyelim. Ama şu gebelik olaylarında pek hoş olmuyor ne bilim yada bana cazip gelmiyor artık.
günaydın kızçem, geçmişler olsun aman çok dikkat et güzelim, taf biliyorsun bademcik iltihabı olmuştu gebelikte zor geçiyormuş hastalıklar sende malum çalışmalara yakınsın :) ilaç da var
ben hamile olduumu öğrendiimde bebek 5v haftalıktı 14.haftada düştü o zamana kadar hiç yapmadık ben izin vermedim eşimde çok ısrar etmedi ama başına vuruyodu o kadarda saygı duyduk beyefendiye ama duramadı yerinde:)iyileşmem lazım hellom inşallah daha kötü olmamda bugün daha iyi hissediorum şükür akşam dinlendim bol bol
korku mutlaka oluyo canım hayırlısı olsn inş stres yapma
korku mutlaka oluyo canım hayırlısı olsn inş stres yapma
ya bizde öyle haftada 3 gibi bir şey yok da en çok 3 en az 1 diyelim. Ama şu gebelik olaylarında pek hoş olmuyor ne bilim yada bana cazip gelmiyor artık.
aslında tersini söylüyorlar..hamilelikte anne kendini daha bi kadınsı hissediyor diyee..yanlışmı yönlendiriyorlar bizi hellom:) şimdi sınavlar yokta rahat giriyorum..kağıt okumaktan giremeyebilirim sonraları..
günaydın canım.. kitap iyidir .. 5 te 1 bitti :) gece rüyamda kitap kahramanlaryla uğraştım durdum.düşün ne kadar kağtırmışım kendimi :)) se nasılsın ?ya bizde öyle haftada 3 gibi bir şey yok da en çok 3 en az 1 diyelim. Ama şu gebelik olaylarında pek hoş olmuyor ne bilim yada bana cazip gelmiyor artık.
yeni sayılırsınız yinede :) ben 3 yıllık evliyim inş 25 ekimde 3. yılımız bitecek :) ama biz eşimle tayinciyiz henüz kavuşmıuş sayılmayız.. inş yeni bebekle tekkrardan rahatlarsın .. amin hayırlısı hepimize ...1 yıl 2 ay oldu canım bebiş oldugunda azıcık rahatlamştm ama oda kısmet olmadı inş hayırlısı olur hepimiz için ya
:)) hakkındır kızabilirsin :) iyi oldu ing. dersi.şimdiden sana iyi dersler hocam :)geçen sene siz yazıyodunuz ben anca eve gelince okuyodum...akşamda kimse olmuyodu...kızayım birazzzz:84::84:
böyle iyi oldu sohbet edebiliyorummm..neyse birazdan zil çalacak o zaman çıkarım..
ben hamile olduumu öğrendiimde bebek 5v haftalıktı 14.haftada düştü o zamana kadar hiç yapmadık ben izin vermedim eşimde çok ısrar etmedi ama başına vuruyodu o kadarda saygı duyduk beyefendiye ama duramadı yerinde:)iyileşmem lazım hellom inşallah daha kötü olmamda bugün daha iyi hissediorum şükür akşam dinlendim bol bol
bakalım şimdi heyecanla ilk adeti bekliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallaahhhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?