Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmş olsn canım sanada hayırlı sabahlar

nazlım geçmiş olsun , ben yeni yeni kalktım.. acaip bi grip salgını var hiç böyle grip görmedim ben yüzümün tüm kemikleri zonkluyordu..şimdide pek düzelmiş sayılmam ama en azından ayaklandım.. dikkat et kendine bol bol bal ye , ben arı sütü aldım onu yedim bol bol iyi geldi sanırım..

bende bu kış tüm ayşe kulin serisini okuycam inş :) haftada 3 uygundur :) şimdide hamilelikten normaldi herhalde :))
valla bazıları öyle kazmaki napsın kadınlar, cazibe kullanırlar tabi... ben yapamam ama sanırım :)
aslında iyi fikir de herkes anlar ya .. böyle yapamazdım sanırım ben ... senin aklına ne fikirler geldi ? paylaşsana , eğer ölmeden o günleri görürsek senden kopya çekeriz belkim :)
seni anladımda inanki eşin düşkün olmayanını ilkkez duyuyorum :)) ohh şanslısın valla :) ama şimdik Allah var haftada 3 uygundur.. yaşlanınca zaten azalacak, değerlendirmek lazım gençliği de :) benim eşim boğa burcu.. duyduğum kadarıyla cinsellikle en ilgili burcun 1. si akrep, 2. boğa... bizde kaçış yok.neyse ki bende boğa değilim :)
erkeğin 2 şansı vardır.biri iyi kadın ikincisi kötü kadın. Ama kadının öylemi. Bunun odunu var öküzü var kazması var .varogluvar
valla haklı :)
ya nedense bende bu ay umutluyum..geçen sene eylül ayında tam da bu zamanlar doktor tedavisine başlayalım dedik ekim 21 de hamile olduğumu öğrendim...belki ondandır bu umut....
Y HADİ İNŞ CANIM YA YİNE UĞUR GETİRSİN DİLERİM.BENDE 14 EKİMDİ SANIRIM ÖĞRENDİM.AMA TAM 10 GÜNLÜK GECİKMEME VARDI :) ŞİMDİ 1 GÜN GEÇSE ACABA DİYROUM O ZMANDA YOKTR YOKTUR DEDİK VAR ÇIKTI :) İNŞ BU AYDA ÖĞRENİRSİN BEBEĞİM BENLEYMİŞ DERSİN ...
ışıkta kesmiyo ki :) sen deyince aklma geldi..bende genelde k.validemlerde ve annemlerde az bi cilve yaparım ... evde bön bön bakıyon burda da çoşuyon diyo :) yazık demekki kuduruyo adam haa :)) aklıma geldi sende boğaydın değil mi ?:))
ohhh ellerine sağlık...az kaldı artık.. hazırlıklarda hızlandı ... inş sağlıklı günlerde gelenlere ikramlarınız bol olsun.nehirde akıllı kız olsun ...
İyiydi canım. Biraz yeme sorunumuz varmış. Genel sorunlar konuşuldu, yapmamız gerekenler istendi.

.
çocuklar hep yemeden sıkıntılı... face koyabilrsen ders çalışırken sızmış oğluşunu görmek isteriz bence :) çok sevimlidir eminim :)
slm, ben yeniiyim buralarda.... 10 gün önce 8 haftalık bebişim öldü. sonra kürtaj oldum.... hala depresyondayım... insan kendi başına gelmez sanıyo. ama ne zaman ne olacağını kimse bilmiyo işte....
canm geçmiş olsun.maalesef hepimiz başlarda böyleydik ama geçecek.umutlu ve sabırlı ol.sağlıklı hamilelikler olsun yeniden...
aha da şimdi aklıma geldi.arkadaş bunun saati mi olurmuş ya diye kızıyo bana.anamız babamız vakte göre mi yapmışta olmuş diye :) ama yani 3-5 saatte birde olmaz ki :) şu romantik sarılmalar cidden olmuyodu bi ara hiç...arkadaş hep seks hep seks olmaz ki... neyse artık oturur rayına...onlarıda anlamak lazım :)
ayyy canım inşşş uğurlu gelir doğumgünü..dualarımz senle olsun ...

günaydın.geçmiş olsun.dikkat et kendine.havalar çok soğudu... ilaç filan içtin mi ? ben hiç sevmem ilacı ama mecbur kalıyouz bazen.

geçmş olsn canım arısütü iyi ama bende gebe kalmadan önce yemştm

hiç dermanım yok kızz sanki dayak yemişim hee gözlerimin içi yanıyo akşam ıhlamur kaynattım bol limon sıktım ohh mis gibi evde olsam yaparım yine ama iş yerindeyim balı sademi yemem lazım

ben hiç ilaç almam canım anca böyle baş ağrısından kafamı duvara vuracak hale gelirim belki öyle alırım onun dışında hiç sevmem ilaç kullanmayı bitkisel çözümler daha cazip gelio bana

o kadar dikkat ediom ama cenaze evinde üşüttüm sanırım ben ordaki herkesde hasta çünkü

inan bende delircem elinden istek gelmiyo içimden bu kez ilişki soguk geçince surat yapıyo ve istedigide hep olmalı bazen günde 5 kez bile isteyomş ben istemyrm istek yok diyrm nasıl olmaz önceki anları hayal edince hemen istek gelrmş ya bilmyrm bu kadar zamanın acısımı çıkıyo zamnla düzelrmi anlamadm

elhamdülillah canım ilk reglimi oldm işte ve insan ne kadar sabırsız oluyo bende çok sabırszm hemen hamiş olayım istyrm
evet sabırsızız maalesef ama bu sıpalar sabrı öğretiyo bize.ben 10. reglimi oldum.dayanamam uzun vakitte pes ederim diyodum elden bişey gelmeyince beklemeye alışıyosun işte.inş sen alışmazsın buna ...
dikkat et canım sanada geçmiş olsun.seversen ıhlamur filan mı içsen ?
bende asla içmemeye çaılışırımda en son hastalandığımda içtim..bende bitkileri sevmem ancak limon keser :) geçsinde neyle geçerse eçisn..

düzelir düzelri...hep aynı erkekler.biz kadınlarda isteksiziz.zamanla orta yolu buluruz.bi de hayatlarına başkalarının girmemesi adınada istemesekte mecburuz sanki :) ama hayallede olmaz ki yani.onlara göre basit :)

sen korundunmu peki tatlım ay inş hemen hamiş olursn içimden geçti senin adına ya valla delirtti beni adam artık herkese soruyrm seninkide böylemi benimkindemi sorun var diye aynen valla ya olmayınca hemen gözler fır dönüyo ne pis nefisleri var ya ama inan sık olmuyo iki keze bile dayanamıyorm acım oluyo istek gelmiyor ya ondan sanırım ama olmayıncada sanki tün huzur gidiyo evlilik bumuymuş ya

günaydın kızlarrrrrrrrrr

yaşasın ingilizceeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…