günaydın kızlarrr
akşam yine kaynatymışınızbende sabah okuyorum artık ben hasta oldum çok sinirim bozuk grip burnum akıyo ateşim varr üşüme gelio hafta sonuna kadar iyileşmem lazım benim:)adamada bulaştırmasam bari ikimizde hasta olmayalım çalışma falan zor olur hiç dermanım yok işe zor geldim
mutlu günler herkeseee kocamann öptüm hepinizi
bende bu kış tüm ayşe kulin serisini okuycam inş :) haftada 3 uygundur :) şimdide hamilelikten normaldi herhalde :))ayşe kulin'i ve anlattığı kadın potrelerini seviyorum, önce aşk ve erkeklerde kendini arayan güçlü ama güçsüz kadınlar sonra kendi gerçekleriyle buluşup devleşen kadınlar :) Beğendim daha bitmedi tabiiki.
efendime söyliyim biz haftada 3 dü :) ilk 3 ay korunduk son 2 haftadır haftada 1'e indirdik :)))
bugün ssk sgk işlerini hallettim geldim, Şimdi biraz uyuyacağım. öpüyorum sizi.
valla bazıları öyle kazmaki napsın kadınlar, cazibe kullanırlar tabi... ben yapamam ama sanırım :)vayyyyyyy beeee benim aklıma hiç gelmez..
chnb bende sendenim canım.haftada 1-2 o kadar..tüyo verin bakim bu işin sırrı ne:84::84: ayrıca bazı arkadaşlarım var eşinin istemediği konuları ,özel isteklerini falan cazibelerini kullanarak kabul ettiriyorlar..ben nerde eşim hayatta sevmez öyle şeyleri kızar ayrıca...elimde bi koz olsun çok isterdim ahhhhh ahhhh
aslında iyi fikir de herkes anlar ya .. böyle yapamazdım sanırım ben ... senin aklına ne fikirler geldi ? paylaşsana , eğer ölmeden o günleri görürsek senden kopya çekeriz belkim :)kızlar başka bi topikte hamile olduğunuzu eşinize nasıl haber verdiniz diye bir sayfa var.orda bi bayan yazmış..evinin kapı tokmağına bebek çorabı takmış eşinin öyle anlamasını sağlamış ama malesef onu kaybetmiş..bir daha hamile kalırsam bu sefer asansörün numara bölümüne örneğin 4. katta oturuyorsa 4 ün üstüne bebek çıkartması yapıştıracakmış..çok hoşuma gitti hemen aklıma güzel fikirler geldi:)))
seni anladımda inanki eşin düşkün olmayanını ilkkez duyuyorum :)) ohh şanslısın valla :) ama şimdik Allah var haftada 3 uygundur.. yaşlanınca zaten azalacak, değerlendirmek lazım gençliği de :) benim eşim boğa burcu.. duyduğum kadarıyla cinsellikle en ilgili burcun 1. si akrep, 2. boğa... bizde kaçış yok.neyse ki bende boğa değilim :)cancazım bizde çok bişiler yaşayan çift değiliz yeni evliyiz ama bende eşimde düşkün değiliz haftada 2 kesin bazen 3 e çıkıo e oda yetiyo da nolsun :)ben kayınvalideme pislik olsun diye onlar her geldiklerinde eşimi ayartıorum çok oturmasınlar diye benim saf kocam hala anlamadı bu olayı:)bizde hergün bişiler yaşamıos valla şimdi 2 günde bir olması lazım ya bunun banyosu var saç taraması kurutması var erken yatamıcan oyy oyyy zor gelio valla
valla haklı :)erkeğin 2 şansı vardır.biri iyi kadın ikincisi kötü kadın. Ama kadının öylemi. Bunun odunu var öküzü var kazması var .varogluvar
Y HADİ İNŞ CANIM YA YİNE UĞUR GETİRSİN DİLERİM.BENDE 14 EKİMDİ SANIRIM ÖĞRENDİM.AMA TAM 10 GÜNLÜK GECİKMEME VARDI :) ŞİMDİ 1 GÜN GEÇSE ACABA DİYROUM O ZMANDA YOKTR YOKTUR DEDİK VAR ÇIKTI :) İNŞ BU AYDA ÖĞRENİRSİN BEBEĞİM BENLEYMİŞ DERSİN ...ya nedense bende bu ay umutluyum..geçen sene eylül ayında tam da bu zamanlar doktor tedavisine başlayalım dedik ekim 21 de hamile olduğumu öğrendim...belki ondandır bu umut....
ışıkta kesmiyo ki :) sen deyince aklma geldi..bende genelde k.validemlerde ve annemlerde az bi cilve yaparım ... evde bön bön bakıyon burda da çoşuyon diyo :) yazık demekki kuduruyo adam haa :)) aklıma geldi sende boğaydın değil mi ?:))kızlar yaa bitiremedim...kızımda rahat vermiyorki yazayım evcilik oynuyoruz bu arada:)
nazlım, canım klomen hep duyuyorum ama içeriğini yeni öğrendim:)) hayırlı olsun canım klomenin:)) umarım bu ay hamile haberlerinide alacağız...
ceza, sende nazlımla aynı evredesin inşallah sırayla hamile haberleriniz gelecek...
morallerimiz düzelmeye başladı hamile haberleride uzun zamandır almıyoruz inşallah bu ay güzel şeyler olacak cezam bende bu ayda hamile kalmıştım bayram sonu öğrenmiştim, artık yüzümüz gülsün allahım...
chnb, alem hatunsun vesselam boşverya haftada 1 daha iyi bencede kızlara katılıyorum çok yorucu, üzerinden dozer geçmiş gibisin her akşam düşünsene offf...sınıftaki her çocuğun seninki gibi olmasına sevindim insana morral oluyor dimi benim kızda böyle olacağı için:))
minikler, canım çok sevindim sendende bişey çıkmadığına bende 1 adet sonrası başlamıştım hayırlısı olsun canım...
hellom,aman uyu oğlunda yoruldu seninle canım benim...
candaş canım doğru diyorsun o zaman ışıklarıda kapatmak lazım görmesin numaryı
tüyolara gelince nazlım vallahi bişey yaptığım yok dicem doğallık, aynen senin gibi misafir bile olsa evde eşim mutfağa çay tazelemeye gelir mesela öyle bir bakarımki adam bardağı nasıl alıp gittiğini bilemez...evde bir yerden biryere geçerken karşılaşırız mesela bi dudak alırım yerden kesilir:)), sonra masadaysak alttan biraz dokunmalar yaparım kızım yanımızda yoksa tabii o yeter onayatağa girincede okkalı bir öpücük gerisini getiriyor canım...
senemciğim, canım raporu düzeltmene sevindim..nasılsınız? misafir gelsede yapma bişeycikler onlar seni anlarlar canım off sende benim gibisin hürmetkar annee öptüm kızınıda senide...
kızlar yaşlarımız ne güzel birbirine yakın ve herkez birbirini anlıyor...seviyorum sizi yaa...
nuraycığım nasılsın?
lonelines sen nasılsın canım?
yaa bende kitap okumak çok istiyorum ama hiç vakit olmuyor( ama zaman yaratmam lazım çok seviyorum kitap okumayı...
ohhh ellerine sağlık...az kaldı artık.. hazırlıklarda hızlandı ... inş sağlıklı günlerde gelenlere ikramlarınız bol olsun.nehirde akıllı kız olsun ...Hımmmm, sonbahar berketli olur derler bakalım bakalımBiliyo musun cezacım, ben de hamile kaldığım ay çok umutluydum, belki hatırlarsın. Psikolojik biraz da, morallaeri tepede tutmakta fayda var kesinlikle.
Ayyyy benim minnoş da büyüse de evcilik oynasak, nasıl özendim bak şimdiİyiyiz biz. Misafirler gelmedi. Başka zaman gelecekler artık. Ben de bugün yine rahat durmadım, bebek görmeye gelecek misafirler için şimdiden poğaça, kurabiye falan yapıp dondurucuya attım. Bugün fırına tam 10 tepsi atmışım, saydım Annem de yardım etti tabi, kadını getir götürde kullandım
Biz de öptük teyzesi seni kocaman kocaman
çocuklar hep yemeden sıkıntılı... face koyabilrsen ders çalışırken sızmış oğluşunu görmek isteriz bence :) çok sevimlidir eminim :)İyiydi canım. Biraz yeme sorunumuz varmış. Genel sorunlar konuşuldu, yapmamız gerekenler istendi.
.
canm geçmiş olsun.maalesef hepimiz başlarda böyleydik ama geçecek.umutlu ve sabırlı ol.sağlıklı hamilelikler olsun yeniden...slm, ben yeniiyim buralarda.... 10 gün önce 8 haftalık bebişim öldü. sonra kürtaj oldum.... hala depresyondayım... insan kendi başına gelmez sanıyo. ama ne zaman ne olacağını kimse bilmiyo işte....
aha da şimdi aklıma geldi.arkadaş bunun saati mi olurmuş ya diye kızıyo bana.anamız babamız vakte göre mi yapmışta olmuş diye :) ama yani 3-5 saatte birde olmaz ki :) şu romantik sarılmalar cidden olmuyodu bi ara hiç...arkadaş hep seks hep seks olmaz ki... neyse artık oturur rayına...onlarıda anlamak lazım :)canım benim eşim ne versen yiyoama çekirdek çok yer bide çay çok içer, reçel ,pekmez tayin karışımını çok sever , isveçtede bolca nutella ve hemen hemen 2 günde bir somon yiyo etkisi var mı bilmiyorum ama ne yerse yesin adam öyle , inan var ya gidip sarılamıyorum öpemiyorum adamı sonu hep kötü bitiyo romantik bi an yaşıyım sarılıyım koklıyım diyorum , iş oraya bağlanıyo ..valla peygamberimiz bile 4 günde bir öneriyor canım, bide adet bitiminden sonraki gün hemen yapılmasını öneriyo.. eşime diyorum bak peygamberimiz öyle demiş ..valla o yaşlılara göredir bence diyo gün aşırıda anlaşıyoruz , ama hep bozuyo , saat hesabı yapıyo b,de diyoki 2 gün oldu yapmadık diyo , ya diyorum dün yaptık ya daha diyorum yok sen yanlış hatırlıyon diyo benimde kafamı karıştırıyo karambole getiriyo...
ayyy canım inşşş uğurlu gelir doğumgünü..dualarımz senle olsun ...AH AH. tekrar o günleri görsek de söylemesi kusur kalsa. ilkinde ben testte çıkar çıkmaz tel açtım, 21 ay olmuştu çünkü, sevinçten çıldıracak gibiydim. resmen şok geçirdim ilk defa çift çizgiyi görünce o kadar testten sonra. ama kısa sürdü sevincimiz malesef.
nasılsınız kızlar?
ben her zamanki gibi yoğunluktan ve de yorgunluktan giremedim.
yarın test yapıcam ben de. eşimin doğum günü için. ama akşam üzeri eve gelince yapıcam. bilmiyorum. karışık duygular içerisindeyim. midem yine bulanıyor ama anladım artık ben kafayı yedim bu belirtiler üzerine, yine boş çıkacak. ama hayal etmek bile çok güzel. daha 2-3 gün var günüme ama belli olur netice.
yoğun çalışma yaptığımız aylar piskolojik midem bulanıyor benim.
günaydın kızlarrr
akşam yine kaynatymışınızbende sabah okuyorum artık ben hasta oldum çok sinirim bozuk grip burnum akıyo ateşim varr üşüme gelio hafta sonuna kadar iyileşmem lazım benim:)adamada bulaştırmasam bari ikimizde hasta olmayalım çalışma falan zor olur hiç dermanım yok işe zor geldim
mutlu günler herkeseee kocamann öptüm hepinizi
allahım kimseye aynı acıları yaşatmasın inş olanlarınkinide saglıkla kucaga almayaı nasip etsn inş çok sagol
nazlım geçmiş olsun , ben yeni yeni kalktım.. acaip bi grip salgını var hiç böyle grip görmedim ben yüzümün tüm kemikleri zonkluyordu..şimdide pek düzelmiş sayılmam ama en azından ayaklandım.. dikkat et kendine bol bol bal ye , ben arı sütü aldım onu yedim bol bol iyi geldi sanırım..
günaydın canım .. nasılsın ?
nazlım geçmiş olsun , ben yeni yeni kalktım.. acaip bi grip salgını var hiç böyle grip görmedim ben yüzümün tüm kemikleri zonkluyordu..şimdide pek düzelmiş sayılmam ama en azından ayaklandım.. dikkat et kendine bol bol bal ye , ben arı sütü aldım onu yedim bol bol iyi geldi sanırım..
inan bende delircem elinden istek gelmiyo içimden bu kez ilişki soguk geçince surat yapıyo ve istedigide hep olmalı bazen günde 5 kez bile isteyomş ben istemyrm istek yok diyrm nasıl olmaz önceki anları hayal edince hemen istek gelrmş ya bilmyrm bu kadar zamanın acısımı çıkıyo zamnla düzelrmi anlamadmbende bu kış tüm ayşe kulin serisini okuycam inş :) haftada 3 uygundur :) şimdide hamilelikten normaldi herhalde :))
valla bazıları öyle kazmaki napsın kadınlar, cazibe kullanırlar tabi... ben yapamam ama sanırım :)
aslında iyi fikir de herkes anlar ya .. böyle yapamazdım sanırım ben ... senin aklına ne fikirler geldi ? paylaşsana , eğer ölmeden o günleri görürsek senden kopya çekeriz belkim :)
seni anladımda inanki eşin düşkün olmayanını ilkkez duyuyorum :)) ohh şanslısın valla :) ama şimdik Allah var haftada 3 uygundur.. yaşlanınca zaten azalacak, değerlendirmek lazım gençliği de :) benim eşim boğa burcu.. duyduğum kadarıyla cinsellikle en ilgili burcun 1. si akrep, 2. boğa... bizde kaçış yok.neyse ki bende boğa değilim :)
valla haklı :)
Y HADİ İNŞ CANIM YA YİNE UĞUR GETİRSİN DİLERİM.BENDE 14 EKİMDİ SANIRIM ÖĞRENDİM.AMA TAM 10 GÜNLÜK GECİKMEME VARDI :) ŞİMDİ 1 GÜN GEÇSE ACABA DİYROUM O ZMANDA YOKTR YOKTUR DEDİK VAR ÇIKTI :) İNŞ BU AYDA ÖĞRENİRSİN BEBEĞİM BENLEYMİŞ DERSİN ...
ışıkta kesmiyo ki :) sen deyince aklma geldi..bende genelde k.validemlerde ve annemlerde az bi cilve yaparım ... evde bön bön bakıyon burda da çoşuyon diyo :) yazık demekki kuduruyo adam haa :)) aklıma geldi sende boğaydın değil mi ?:))
ohhh ellerine sağlık...az kaldı artık.. hazırlıklarda hızlandı ... inş sağlıklı günlerde gelenlere ikramlarınız bol olsun.nehirde akıllı kız olsun ...
çocuklar hep yemeden sıkıntılı... face koyabilrsen ders çalışırken sızmış oğluşunu görmek isteriz bence :) çok sevimlidir eminim :)
canm geçmiş olsun.maalesef hepimiz başlarda böyleydik ama geçecek.umutlu ve sabırlı ol.sağlıklı hamilelikler olsun yeniden...
aha da şimdi aklıma geldi.arkadaş bunun saati mi olurmuş ya diye kızıyo bana.anamız babamız vakte göre mi yapmışta olmuş diye :) ama yani 3-5 saatte birde olmaz ki :) şu romantik sarılmalar cidden olmuyodu bi ara hiç...arkadaş hep seks hep seks olmaz ki... neyse artık oturur rayına...onlarıda anlamak lazım :)
ayyy canım inşşş uğurlu gelir doğumgünü..dualarımz senle olsun ...
günaydın.geçmiş olsun.dikkat et kendine.havalar çok soğudu... ilaç filan içtin mi ? ben hiç sevmem ilacı ama mecbur kalıyouz bazen.
evet sabırsızız maalesef ama bu sıpalar sabrı öğretiyo bize.ben 10. reglimi oldum.dayanamam uzun vakitte pes ederim diyodum elden bişey gelmeyince beklemeye alışıyosun işte.inş sen alışmazsın buna ...elhamdülillah canım ilk reglimi oldm işte ve insan ne kadar sabırsız oluyo bende çok sabırszm hemen hamiş olayım istyrm
dikkat et canım sanada geçmiş olsun.seversen ıhlamur filan mı içsen ?nazlım geçmiş olsun , ben yeni yeni kalktım.. acaip bi grip salgını var hiç böyle grip görmedim ben yüzümün tüm kemikleri zonkluyordu..şimdide pek düzelmiş sayılmam ama en azından ayaklandım.. dikkat et kendine bol bol bal ye , ben arı sütü aldım onu yedim bol bol iyi geldi sanırım..
bende asla içmemeye çaılışırımda en son hastalandığımda içtim..bende bitkileri sevmem ancak limon keser :) geçsinde neyle geçerse eçisn..ben hiç ilaç almam canım anca böyle baş ağrısından kafamı duvara vuracak hale gelirim belki öyle alırım onun dışında hiç sevmem ilaç kullanmayı bitkisel çözümler daha cazip gelio bana
o kadar dikkat ediom ama cenaze evinde üşüttüm sanırım ben ordaki herkesde hasta çünkü
inan bende delircem elinden istek gelmiyo içimden bu kez ilişki soguk geçince surat yapıyo ve istedigide hep olmalı bazen günde 5 kez bile isteyomş ben istemyrm istek yok diyrm nasıl olmaz önceki anları hayal edince hemen istek gelrmş ya bilmyrm bu kadar zamanın acısımı çıkıyo zamnla düzelrmi anlamadm
sen korundunmu peki tatlım ay inş hemen hamiş olursn içimden geçti senin adına ya valla delirtti beni adam artık herkese soruyrm seninkide böylemi benimkindemi sorun var diye aynen valla ya olmayınca hemen gözler fır dönüyo ne pis nefisleri var ya ama inan sık olmuyo iki keze bile dayanamıyorm acım oluyo istek gelmiyor ya ondan sanırım ama olmayıncada sanki tün huzur gidiyo evlilik bumuymuş yaevet sabırsızız maalesef ama bu sıpalar sabrı öğretiyo bize.ben 10. reglimi oldum.dayanamam uzun vakitte pes ederim diyodum elden bişey gelmeyince beklemeye alışıyosun işte.inş sen alışmazsın buna ...
dikkat et canım sanada geçmiş olsun.seversen ıhlamur filan mı içsen ?
bende asla içmemeye çaılışırımda en son hastalandığımda içtim..bende bitkileri sevmem ancak limon keser :) geçsinde neyle geçerse eçisn..
düzelir düzelri...hep aynı erkekler.biz kadınlarda isteksiziz.zamanla orta yolu buluruz.bi de hayatlarına başkalarının girmemesi adınada istemesekte mecburuz sanki :) ama hayallede olmaz ki yani.onlara göre basit :)
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn..........
günaydın canım nasılsın
şafak kaç canım çok şükür canım bende ilk reglimi oldm bakalım artıkiyidir canım gün sayıyorum şimdiden:))) sen nasılsın?
günaydın kızlarrrrrrrrrr
yaşasın ingilizceeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?