yok kız naz hamile:) ay nasıl mutlu oldum bennnnnn anlatamammmcanım günaydın.atlattım ben şükür :) en çok siz dikkat edin .. sizn için daha zor olabilir hastalıktafı bugün inş ararık untmam, sizede yazarım.çok ayıp ettim valla
aman aman olmasın o zman :) maşallah allah bozmasın uyumunuzu :))
günaydın canım nasılsın ?
yaa :)) süper bu ya :)) paşam dı değil mi ? çok sevindim yaa :)) darısı hepimize inş.. bende dün söz verdim duayı okuyamadım diyodum .. okumadan yerleşmiş demekki meleği :) inş bu kez çok sağlıklı olurlar hepsi ...
yok kız naz hamile:) ay nasıl mutlu oldum bennnnnn anlatamammmcanım günaydın.atlattım ben şükür :) en çok siz dikkat edin .. sizn için daha zor olabilir hastalıktafı bugün inş ararık untmam, sizede yazarım.çok ayıp ettim valla
aman aman olmasın o zman :) maşallah allah bozmasın uyumunuzu :))
günaydın canım nasılsın ?
yaa :)) süper bu ya :)) paşam dı değil mi ? çok sevindim yaa :)) darısı hepimize inş.. bende dün söz verdim duayı okuyamadım diyodum .. okumadan yerleşmiş demekki meleği :) inş bu kez çok sağlıklı olurlar hepsi ...
adaşım nbr hayırdr ya ne olduSelammm.... bu sabah çok mutlu uyandım nedendir bilinmez... ama moralim bozuldu işyerimde...offf......
gördm canım ya kaynanana gelnce gerçekten zamanla oturablyr sanırım niyetler görüldkçe anlaşılıyo bide iyiyse sıkıntı olmuyo zaten ama bazen zor oluyokıtty, bencede insan cennetide cehennemide kendi yaratıyo bi yerde ..evet ya çocukların en zor dönemi yeni yürüme dönemi..banada öyle gelir hep .. birde diş çıkartırken ateşleniyolar filan ya.. gerisi idare eder herhalde.. elbet zordur da o dönem çok dikkat ister yani :) inş o günleri görüncede anlarız.
dr_alb; canım hayır olsun sıkma canını.hava kapalıysa ondandır belkide ...
Kızlar, tafın hepinize slm ı var.neşesi çok yerindeydi maşallah yani.yazmak çok zor oluyo dedi telden.bende tam yazarken aramışım aksi gibi :)) bebeğin cinsiyetinide dr ne zman sorarsa o zmöan öğrencem. çünkü ikisinide aynısı kadar sevincem diyo :) valla biz ondan çok merak etmiş gibiyiz yani :))
K.validem aradı beni.. 2 yıl boyunca hiç aramamıştı.ilk 1 yılda belki en fazl 15 kere aramıştır.şimdi 2 haftada 3 kez aradı.demekki taşlar zamanla yerine oturur diye boşuna demiyolar.dilerim üzerindeki bu iyilik kalıcı olur ... benle beraber çorluya gelmeye niyetlendi. araba alıncamı gelsem yoksa dedi.eşim araba alayımda o zman gelin gezdiririm filan diyodu.dedim o zman bu hafta değilde 2 hafta sonra gidelim hem maaşlarımızı almış oluruz gezdiririz diye. bide k.validem en iyi huyu annemle beraber planlar yapar.. benden daha çok annemi sevdiğine eminim :)
melkcim, ben burdyım canım.naber?keyfin nasıl *
iyisine düşen yaşadı.bizlerde idaresini bilmiyoruzdur belki ama işte onlarda çok aksi oluyolar.gördm canım ya kaynanana gelnce gerçekten zamanla oturablyr sanırım niyetler görüldkçe anlaşılıyo bide iyiyse sıkıntı olmuyo zaten ama bazen zor oluyo
hani herkesn bildgn kaynanası vardr ya benm kaynanam kayınbabamdr varya ondan çekyrm ben
iyisine düşen yaşadı.bizlerde idaresini bilmiyoruzdur belki ama işte onlarda çok aksi oluyolar.
hadi canımerkekler işe karışınca çok can sıkıcı oluyo.bende de görümceden ziyade kayınbirader problemi var o yüzden tahmin edebiliyorum ....
erkekler huymu degiştrdi ne anlamadm bende hepsi var anlayacagn herşeklde zor
adaşım nbr hayırdr ya ne oldu[/QUOTEben de doktorum da. bi hasta geldi sabah 10 haftalık gebe. ilk gebelikmiş. kızda kızamıkçık testi pozitif geldi. canım sıkıldı. muhtemelen alınacak bebeği(
adaşım nbr hayırdr ya ne oldu[/QUOTEben de doktorum da. bi hasta geldi sabah 10 haftalık gebe. ilk gebelikmiş. kızda kızamıkçık testi pozitif geldi. canım sıkıldı. muhtemelen alınacak bebeği(
mesleğinin kötü tarafıhangi bölümde doktorsun
bi hasta geldi sabah 10 haftalık gebe. ilk gebelikmiş. kızda kızamıkçık testi pozitif geldi. canım sıkıldı. muhtemelen alınacak bebeği(
hergün bi yenisi ekleniyo kara listeyeinş yeni bebeğine sağlıcakla kavuşur
enfeksiyon hastalıkları canım. benim bebeğimde yaşıyor olsaydı 10 haftalık olacaktı(
muhtemelen kavusamayacak. kontrol tetkiki de pozitif. alınmasını önerecek kadın doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?