Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kız naz hamile:) ay nasıl mutlu oldum bennnnnn anlatamammm

yok kız naz hamile:) ay nasıl mutlu oldum bennnnnn anlatamammm

tünaydın kızlar,

ben dün yazmayı unutmuşum, benim şeker yüklemem falan vardı babam bir tanıdğının yeri varmış oraya gittik sabah 7 de daha yeni geldim eve,

herkes iyidir umarım, geçmişi okudum şöyle bir özet geçim, ismini olayı unuttuklarım varsa darılıp kırılmasın söylesin ama kimi unuttuğumu bileyim.

yamatake tam sezonun kolay gelsin canım, ben şu anda 22+4 haftalığım detaylıda 1 hafta ileri dedi ama daha gidemedim doktora haftaya çarşamba günü gidicem o zaman ksinleşir, şeker yüklemesi bir sürü test falan vardı onları yaptırdım bugün. Sizinde azz kalmış sağlıkla inşallah kucağımıza almayı nasip etsin mevlam, hepimize.

candaş kuzenin içinde allah sağlıkla ömürle kucağına almay nasip etsin, mevlam kimsnein kucağını boş bırakmasın. Evet zaten annelere bir sorsan öyle uyutmuyor böyle fena böyle kötü, ya elbet zor zamanları vardır kolay olur mu hiç ama bu kadar da olumsuzluk insanlara aktarılmaz, kişinin hayattan ne aldığı kişiye kalmış, İnsan bir nevi cennetini de cehenneminide kendisi yapıyor.
Ayrıca geçen gün düşündüm bence bebek büyütmenin en zor zamanları onlar yürüyemeye başladığı zaman çok hızlı yürüyorlar bir merak içindeler :)

nazlım kuzu ya geçmiş olsun yine enişteyey de bulaşmış, erkeklerin çok feci oluyor ya hastalığı

loniness canım sıkma canını, evet bizim bebekelr inatçı çıktılar :) eşinin doğum günü bugün müydü hatırlayamadım, nice beraber mutlu çoluklu çocuklu yıllarınız olsun.

citaknuray şu mezarlık taşlarını annanemde bana çok söyelrdi bende unutkanımdır :) İş olayına gelince her şerde varmış bir hayır. İşsizlikde vardır bir sebebi beni işten kovmuşlardı 2. ayında ancak geldi bebek. Giden ulaşan ulaşıyordur yarım saat yeter sanırım. Candaşın dediini de duymuştum.
Ovulasyon testi ise 2. çizgi giderek koyulaşabiliyor dikkat derim

canlar ben dün çok demoralizeydim nedenini bilemeidm bir türlü, bugünde tahlildi sabah erken kalkmaktı derken yine çok enerjim yok malesef.
Bebek çok hareket etmiyor millet beni çok olumsuz etkiliyor diyeceksin derdin bu olsun fakat insan kafasını çok takıyor.

taf' geçen face deydi bacemcilk iltihabı dolayısıyla geniz akıntısı oluyor oda onun midesini bulandırıyordu, iyiydi. çok şükür, görüşen selam sölesin.

çok öpüyourm siz.

merhaba kizlar
yamatakecigim sana gelecektim guya pehh ben bir tembelim bir tembelim evden cikarabilene askolsun gecen hafta kbb uzmanina gorundum artik bu bende tik mi oldu diye bogazimda birsey varmis hissinden dolayi surekli bogazimi temizleme hissi doktor bakti psikolojik degil bu hissin geniz akintin genzinde akinti var gamileligin basinda gecirdigim grip durumunun devami olarak kalmis olabilir dedi hamilelikte bu tur durumlar uzun sure devam edebilir yapacak birsey yok ileriki donemlerde hala devam ediyorsa ilac verilebilir dedi.
Bu arada cinsiyet belli olmadi 2li testin sonucu da henuz cikmadi olcumlerim saglikli cikmisti gerci,1 haftayi gecti bakalim belki bugun arar doktorum:26: bir sonraki muayenemiz 2 kasimda o zaman 17+2 olacagiz allah kismet ederse doktor 4lu test yapacagini soyledi belki o zaman cinsiyet belli olur:26:
inanin telefondan 1 yorum yazmak 10 yorum yazmaya bedel siz de masallah cok kaynatiyorsunuz kacirdiklarim oluyor ne kadar okusam da

Selammm.... bu sabah çok mutlu uyandım nedendir bilinmez... ama moralim bozuldu işyerimde...offf......

kıtty, bencede insan cennetide cehennemide kendi yaratıyo bi yerde ..evet ya çocukların en zor dönemi yeni yürüme dönemi..banada öyle gelir hep .. birde diş çıkartırken ateşleniyolar filan ya.. gerisi idare eder herhalde.. elbet zordur da o dönem çok dikkat ister yani :) inş o günleri görüncede anlarız.canım şeker yüklemesinin sonucu iyidir inş.. olabilir sıkılıyosundur biz herşeyi hoş karşılarız biliyosun :) can sıkmaya çalışanlara bakma, keyfine bak.bizlerde olsak bizlde sıkılabiliriz normaldir.. enerjisiz hissetmende acaba havalardanmı ne ?

dr_alb; canım hayır olsun sıkma canını.hava kapalıysa ondandır belkide ...

Kızlar, tafın hepinize slm ı var.neşesi çok yerindeydi maşallah yani.yazmak çok zor oluyo dedi telden.bende tam yazarken aramışım aksi gibi :)) bebeğin cinsiyetinide dr ne zman sorarsa o zmöan öğrencem. çünkü ikisinide aynısı kadar sevincem diyo :) valla biz ondan çok merak etmiş gibiyiz yani :))

K.validem aradı beni.. 2 yıl boyunca hiç aramamıştı.ilk 1 yılda belki en fazl 15 kere aramıştır.şimdi 2 haftada 3 kez aradı.demekki taşlar zamanla yerine oturur diye boşuna demiyolar.dilerim üzerindeki bu iyilik kalıcı olur ... benle beraber çorluya gelmeye niyetlendi. araba alıncamı gelsem yoksa dedi.eşim araba alayımda o zman gelin gezdiririm filan diyodu.dedim o zman bu hafta değilde 2 hafta sonra gidelim hem maaşlarımızı almış oluruz gezdiririz diye. bide k.validem en iyi huyu annemle beraber planlar yapar.. benden daha çok annemi sevdiğine eminim :)

melkcim, ben burdyım canım.naber?keyfin nasıl *

Son düzenleme:
gördm canım ya kaynanana gelnce gerçekten zamanla oturablyr sanırım niyetler görüldkçe anlaşılıyo bide iyiyse sıkıntı olmuyo zaten ama bazen zor oluyo

hani herkesn bildgn kaynanası vardr ya benm kaynanam kayınbabamdr varya ondan çekyrm ben

gördm canım ya kaynanana gelnce gerçekten zamanla oturablyr sanırım niyetler görüldkçe anlaşılıyo bide iyiyse sıkıntı olmuyo zaten ama bazen zor oluyo
iyisine düşen yaşadı.bizlerde idaresini bilmiyoruzdur belki ama işte onlarda çok aksi oluyolar.
hani herkesn bildgn kaynanası vardr ya benm kaynanam kayınbabamdr varya ondan çekyrm ben

hadi canım erkekler işe karışınca çok can sıkıcı oluyo.bende de görümceden ziyade kayınbirader problemi var o yüzden tahmin edebiliyorum ....

erkekler huymu degiştrdi ne anlamadm bende hepsi var anlayacagn herşeklde zor

erkekler huymu degiştrdi ne anlamadm bende hepsi var anlayacagn herşeklde zor

galiba :) allah merhamet versin diyecek bişey yokki ... in şbebekler olunca zaten herkes kendi dalgasında olur. tabi gelebilirse yaramazlar :)

enfeksiyon hastalıkları canım. benim bebeğimde yaşıyor olsaydı 10 haftalık olacaktı(

bi hasta geldi sabah 10 haftalık gebe. ilk gebelikmiş. kızda kızamıkçık testi pozitif geldi. canım sıkıldı. muhtemelen alınacak bebeği(

hergün bi yenisi ekleniyo kara listeye inş yeni bebeğine sağlıcakla kavuşur

enfeksiyon hastalıkları canım. benim bebeğimde yaşıyor olsaydı 10 haftalık olacaktı(

bu sendromları daha çok yaşayacaksın şu kadardı bu kadardı diye..ben yılı dolmadan unuturum sanmıştım.gelmeyince unutulmuyo .. hoş gelsede unutulmazda... bizimkilerde yaşasaydı yaklaşık 4 aylık olacaklardı ama karnmda değil dünyada ... elden bbişey gelmeyince de kabulleniyoruz işte .. inş sen bizler kadar beklemeden kavuşursun ...

muhtemelen kavusamayacak. kontrol tetkiki de pozitif. alınmasını önerecek kadın doğum

yani uzun süreli bi tedavi mi ? alınması gerektiğini anladımda bi süre korunmasını mı gerektirecek ? onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…