Oğlana olan stresten mi gecikti dersin?Ben diğer türlü korunduğumuz için hiç stres yapmadım. Fsh a mı baktırsam acaba? Aklıma her şey geliyor (
Canım kendi dikkat ediyor biz 5 sene öyle korunduk hiç kaza olmadı:)) Test 10 hcg değerine duyarlı. Eminim değilim ama 4 gün oldu gelmedi, ben de sizin kervana mı katılıyorum dersin. Ceza, Günlük ve senin...
Oğlana olan stresten mi gecikti dersin?Ben diğer türlü korunduğumuz için hiç stres yapmadım. Fsh a mı baktırsam acaba? Aklıma her şey geliyor (
Canım kendi dikkat ediyor biz 5 sene öyle korunduk hiç kaza olmadı:)) Test 10 hcg değerine duyarlı. Eminim değilim ama 4 gün oldu gelmedi, ben de sizin kervana mı katılıyorum dersin. Ceza, Günlük ve senin...
Kızlar, burdaki doktorumu aradım. Dediki bundan sonra adet düzenin 32-33 güne çıkmış olabilir dedi. Normal dedi. Değişebiliyormuş düzenlerimiz. Hayırlısı bakalım... Cemil bey'den haber bekle bir bildiği vardır dedi...
geçmiş olsun canım.inş tedavisi kolay ve kısa sürelidir.inş hamileliğe yararı çabuk olur tedavinin ...
canım hala bekliyoruz ya..1 ayı geçiyor göndereli .. hala ses yok.red cevabı geldide eşim üzülmesin diye arkadaşları saklamıyosa şaşırtıcı yani gelmemesi ...
Sen daha uyuyamadın mı şekercim ? off havalarda karardı artık habire uyuklar dururuzyaa bide bebek olunca sizler giremezsiniz kışın.özleyeceğiz sizi
uyuyamadım canım ya, başım çatlıyor ayrıca hiç modum yok bugün. girerim giremez olur muyum ilk zamanlar sanırım kayganamda başta olduğu için zor günler bekliyor :)))) birde sizler hamile kalacaksınız merak ederim ben ayyy.
yamatake iyi olduğunuza sevindnim, kaç ay kaldı gerçekten. Karin'i öpüyorum
chnb kuzu ben bilmiyorum hiç bu adet olaylarını kelin ilacı olsa ben 35.günde falan regl oluyordum. Pco yok bişi yoktu. Geç çatlatıyoruz sanıyorum.
birde topikte var bir hayır regl ler klomenler inşallah.
nazlım nasıl oldun kız.
kapıyı bacayı kapadım üstümde kalın kazak var şalımıda attım sırtıma ıhlamur yaptı usta öğlen onu içtim ama gittikçe daha kötü oluyorum dayak yemiş gibiyimmmgeçmiş olsun canım.inş tedavisi kolay ve kısa sürelidir.inş hamileliğe yararı çabuk olur tedavinin ...
canım hala bekliyoruz ya..1 ayı geçiyor göndereli .. hala ses yok.red cevabı geldide eşim üzülmesin diye arkadaşları saklamıyosa şaşırtıcı yani gelmemesi ...
Sen daha uyuyamadın mı şekercim ? off havalarda karardı artık habire uyuklar dururuzyaa bide bebek olunca sizler giremezsiniz kışın.özleyeceğiz sizi
uyuyamadım canım ya, başım çatlıyor ayrıca hiç modum yok bugün. girerim giremez olur muyum ilk zamanlar sanırım kayganamda başta olduğu için zor günler bekliyor :)))) birde sizler hamile kalacaksınız merak ederim ben ayyy.
chnb kuzu ben bilmiyorum hiç bu adet olaylarını kelin ilacı olsa ben 35.günde falan regl oluyordum. Pco yok bişi yoktu. Geç çatlatıyoruz sanıyorum.
nazlım nasıl oldun kız.akşamda babası ölen arkadaşıma gitcem dün uğramadım aklım hep onda hiç kıyamıom kuzumaaaaaa
hadi gözün aydın ablacım kafan rahatlamıştır şimdi yarın gelir kesin:)
geçmiş olsun canım.inş tedavisi kolay ve kısa sürelidir.inş hamileliğe yararı çabuk olur tedavinin ...
nazlım nasıl oldun kız.
Ben 28 günde bir olurdum canım ama artık uzadı araları. Hoşlanmadım ama sorun olmasın da. Geç de gelse razıyım...
canım enfeksiyonda iltihaptır zaten merak etme. inflamasyon onun laticesi. viral enfeksiyon yok ama muhtemel bakteriyel yadav mantar enfeksiyonudur o... geçmiş olsun...
teşekkür ederim arkadaşım..eşime sordum önemli bişey değil o dedi, bakterilerden dolayı enfeksiyon olunca vücudun savunma mekanizması ile iltihap oluşuyo dedi... neyse artık zaten vajinal tablet verdi doktor onu kullanıcam dr u aramadım eşimden öğrenince ayrıntıları:2:
chnb cim korunurken hamile kalırsan çok şaşırcam vallasakınan göze çöp batar derler çok doğruu valla hayırlısı olsun canım sizin için hangisi iyiyse o olsun
canım günaydın ben adetimin 8.günündeyim hala lekelenme var maşallah bitmedi bu ay klomen verdi doktorum yarın bitcek cuma çalışmalara başlıcaz inşallah bu sperm olayını çok takma giden içeri gidiodur zaten bana doktorum ilişkiden sonra yarım saat kalkma dedi bende bi saat filan yatmıştım ilk bebğimde mutlaka akar hatta gün içinde bile gelebilir işten ayrılmışsın hayırlısı olsun evinde bebek çalışmaları yaparsın bol bol:)selam kizlar herkes nasil?
gecmisi okudum ins hatirlayabildigim kadar yazicam. YAslandikca unutka olmaya basladim 50 yas halimi dusunemiyorum.. bilirmisiniz bilmem annem hep sey derdi kizim mezarlik taslarini okuma unutkan olursun diye bende inadina okurdum asi kizmisim vesselam iste annemin dedigi cikiyo galiba neyse..
gunluk canim senin kiz bicir bicir bisi masallah allah hayirli uzun omurler nasip etsin kizlar oyle olur lafina laf ustesinden gelemezsin benim ablamin kizida oyle suan 10 yasinda hala ayni :)))) bende camasirlarimi birazini yakadim dun atacaktim makine doluydu bana sira gelmedi artik yarina tekrar bakarim bos mu diye cok sinir bozucu bisey..
senemcim cok guzel aciklamis ama ben bu dolapta saklama islerini hiic yapamiyorum elim gitmiyo ben bu topigin tembel kziyim galiba :))) sadece bende kofte yapip atarim buzluga..kayinvalidem birsuru seyler yapmis gelinde vereyim diyor buraya nasil getiririm kavanoz falan aklim almadi
chnbcim ablacim sende cok yoruluyorsun ins gelir senin kirmizilar kesin stressden dir benimde gecen ay 2 gun gecikmem oldu testte yapmissin galiba eger negatifse merak etme yoktur bisi Allah hayirlisini versin
loneliness canim uzulme sende onumuzdeki maclara bakicaz artik ins obur aya istedigimiz gibi olur hersey
hellom sen neler yapiyosun iyisindir insalah
renkliatlascim sen nasil oldun ins hastaligin gecmistir hasta olmanin tam vakti sonbahar dikkatli olun canim
nazlim sen nasilsin sen mi adet gormustun hayirlisi olsun canim
valla kizlar unutuyorum kusura bakmayin ic kafa kalmadi kesin unuttgum bisiler var ama .......
buarada bende isten ciktim.. anlatmaya kalksam okadar uzun surerki sinirlerim cok bozuk o yuzden resmen derler ya ekmegimi elimden aldin diye.. yani oyle biri ekmegimi alimden aldi. HIcbisi demiyorum allahlarindan bulsunlar..yani artik evdeyim topige daha cok zaman ayiricam insallah
dun adetimin 13.gunuydu ve cift kirmiziyi gordum bende anlamadim acaba yanlismi cikti falan diye ama cikti tabii bizde calismayi yaptik insalah bu ay gunasiri kuralini tamamen uygulamak istiyorum esimede tahin pekmez karisim yaptim uyuz sadece keciboynuzu pekmezini yemiyor tadi guzel degilmis bende oyle bi care buldum yemesi icin...ins bu aksamda yapicam bakalim test ne cikacak..
birde bisi sorucam cok uzattim ama simdi iliskiden sonra kalkmayalim yatalim bir saat diyoruz yaa ben oyle 1 saat kalkmiyorum ama o 1 saattten sonra kalkinca yine sivilar akiyo asagiya yani hepsi gidiyormudur yoksa o bir saat icinde dol tutacaksa tutuyormudur bunu cok merak ediyorum cunku kocam bazen isten geliyor yemegimizi yiyoruz adami tutamiyorum buarada benim kocamda boga burcu..haydi kendimi malum yerde buluyorum saatte erken oldugu icin uyumuyoruz tabi hemen kalkmiyorum 45 dk- 1 saat sonra kalmiyorum.. yani diyecegim spermler gitmiyordur demi onu merak ettim bilen varsa bilgilendirsin lutfen herkese cok selam ve sevgiler yolluyorum opuyorum
kızlar malesef negatif, olsa çıkardı.
sağolun teşekkür ederim hepinize.
ilki gibi bu da zor olacak, anlaşıldı. beklicez, başka çaresi yok.
chnbcim, adet mi olmadın?kız iyice korundun mu sen bu ay?nele korundun?kaza falan olmasın bişey?
memnum oldum canım ya hiç sorma senn evllk uzun olmş ama öncede yokmş bazılarında oluyo işte gerçi benden istyr ama ben okyleyemyrm çünkü sıkıntı oluyo bana bu kezde surat beş karış tüm huzur gidiyo ne yapacagımı şaşırdm vallaBu sene yapmadım ama genelde komposto yapıyorum canım. Segemy yazmış ayrıntılı.
Geçmiş olsun canım... Kivi çok iyi gelirmiş, bir de kuşburnu çayı iç canım...
Canım 5 mi dedin? Sizleri okuunca şaşırıyorum biz eskidik 11 yıl oldu ama ilk yıllarda bile günde 2 den fazla hiç olmadı. Gerçi sıkıntılı bir durummuş. Bizim haftada bir ya da 2 dir. Ama bu aralar daha sık oluyor. Ama her gün olmaz canım bizde...
İlk adetten sonra denersiniz, hemen hamile olan da oldu, genelde beklemeliyiz topikçek. Hemen hamile kalanlar topiği hemen terk etti zaten:))
Canım bizde hep yasaktı ama kitapta görmüştüm ileri aylarda hangi pozisyonların tavsiye edildiğin...
Amin...
Ne güzel muhabbet kuulmuş. Ben de Hataydayım. Açılım oldu: Ankara, İstanbul,Denizli, Hatay, Bursa, İzmir, Konya, Urfa, Trakya bölgesi, Ege...
kızlar malesef negatif, olsa çıkardı.
sağolun teşekkür ederim hepinize.
ilki gibi bu da zor olacak, anlaşıldı. beklicez, başka çaresi yok.
chnbcim, adet mi olmadın?kız iyice korundun mu sen bu ay?nele korundun?kaza falan olmasın bişey?
günaydın kızlar sabahınız hayırlı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?