Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi kaç gün daha bekle istersen sora ararsın doktoru hepimiz geciktik biliosun sanırım stresten

bi kaç gün daha bekle istersen sora ararsın doktoru hepimiz geciktik biliosun sanırım stresten

Kızlar, burdaki doktorumu aradım. Dediki bundan sonra adet düzenin 32-33 güne çıkmış olabilir dedi. Normal dedi. Değişebiliyormuş düzenlerimiz. Hayırlısı bakalım... Cemil bey'den haber bekle bir bildiği vardır dedi...

hadi gözün aydın ablacım kafan rahatlamıştır şimdi yarın gelir kesin:)

hadi gözün aydın ablacım kafan rahatlamıştır şimdi yarın gelir kesin:)

Gelsin canım gelsin. Bekliyorum hoş gelsin, sefa gelsin:))

canım enfeksiyonda iltihaptır zaten merak etme. inflamasyon onun laticesi. viral enfeksiyon yok ama muhtemel bakteriyel yadav mantar enfeksiyonudur o... geçmiş olsun...

teşekkür ederim arkadaşım..eşime sordum önemli bişey değil o dedi, bakterilerden dolayı enfeksiyon olunca vücudun savunma mekanizması ile iltihap oluşuyo dedi... neyse artık zaten vajinal tablet verdi doktor onu kullanıcam dr u aramadım eşimden öğrenince ayrıntıları:2:

chnb cim korunurken hamile kalırsan çok şaşırcam valla sakınan göze çöp batar derler çok doğruu valla hayırlısı olsun canım sizin için hangisi iyiyse o olsun

Yok canım biz evliliğimizin ilk 3 yılı artı son 1.5 yıldır doğal yolla eşim korunuyor ve hiç kaza olmadı şimdiye dek. Zaten gelecek sivilcelerim bile oldu , test de yaptım negatif. Strestendir dedi doktor...

ooo kaç sayfa oldu yaa sayamadım:))

kızlar kızlar nasılsınız?

candaş, canım ben balık burcuyum yalnız çok ateşli çıktım balığa tersmiyim yoksa çok anlamam bu burçlardan...

lonelines, canım merak ettim yaptınmı hayırlısı olsun inşallah...

chnb, bencede okula yeni başlama stresidir canım merak etme gelir ama bize katılma ne olur bu konuda( olamamak çok zor...

ceza, canım benim selam...ayyy börülceyi çok severim ben ama buralarda hiç yok( annem geçen sene izmirden getirmişti buzluğa attık onları yiyoruz...

senemm, süper anne ellerine sağlık anneninde tabii ayyy ne güzel bir telaş bu böyle bize öreneksin inşallah bizde hamile kalınca doğuma yakın yaparız bu etkinlikleri:))

helloo, uyudunmu bacım ne yaptın bugün misafirsiz bir gün sanırım iyi olmuş dinlen canım...

minikler, naber canım?

nazlım, geçmiş olsun canım bu akşam bir terleyiversen süper olur yarına birşeyciğin kalmaz...

renkliatlas, canım sorunun çözülebilmesi güzel eşinde destek olmuş bu konuda geçmiş olsun çabuk geçsin canım inşallah...

yamatake, sende dayan canım senem ve senin karaya çıkmanıza az kaldı allahın izniyle...

nuraycığım nasılsın canım,çamaşırları yıkadınmı:))

melekciğim, sabır canım sabır bizde bekliyoruz inşallah tez zamanda kavuşuruz sağlık ve hayırla bebeklerimize...

dr arkadaşım yeni katıldın aramıza hüzünlü bir hoşgeldin canım umarım hepbirlikte yaşamayız artık bu acıları...geçmiş olsun canım...

bende bugün sabah 9 da evden bir çıkmışım akşam saat 6 eve geldim yaa sürekli arkadaşlar çağırıyor kışda geldiği için pek çıkamayacağız diye kızımı gezdiriyorum bugün ilk testimi yapacağım kızlar ovulasyon yani:)) kızımda başımda konuşuyor evcilik oynuyormuşuz güya ama benim kafamı karıştırdı yazacağımıda unutturdu velet kaynanam gibi hiç susmuyor

işte böyle bugünlük akşama kaldı test ama yarın erken yapıcam...unuttuğum varsa affedin tekrar yazarım kızlar...

kaç sayfa ilerlemiş yine oku oku yoruldum :) okuldan da yorgun geldim öyle bir geçer zamanki izliyorum :) bir taraftan yazmaya çalışıyorum aramıza yeni katılanlar var inşallah bekleyen sayımız gelecek aya verilen müjdelerle azalır.. ovulasyon testine başlıycaktım ama unutuyorum sanırım geçti günüm bugün hafif çizgi çıktı yarında unutmazsam tekrarlayacam gerçi bu ay korunuyoruz.. buarada bizim de 2-3 oluyo ama bebiş düşündüğümüzde her gün ödev gibi olmuştu :) gelecek ay gün aşırı kuralını uygulayacaz :)
nazlım çok geçmiş olsun cnm
loneliness canm test yapıcam yazmışsın sonucunu bende merak ettim eşine de seninle bir ömür mutlu yıllar diliyorum cnm bugün doğumgünü sanırım yanlış anlamadıysam..
gunluk cnm kızını benzetme yaparken kurduğun cümle bitirdi beni :) seni onu söylerken hayal ediyorum :)
chnb cnm mevsim değişiliğinden etkiliniyormuydun daha öncesinde mesela benim baharlarda gecikmelerim olur.. inşallah bi an önce gelir kırmızı da rahatlarsın cnm
renkliatlas cnm bitki çayı iç bol bol.. inşallah iyileşirsin iznin de gelir yurtdışından bize güzel mesajlar yazarsın
hello cnm buara rahatsın sanırım aman artık bırak dinlen artık sen hakediyosun cnm..
ceza ben henüz 1. sınıfım öyle ingilizce felan yazma cnm insanın canı çekiyo :) teneffüsüm bile yok biliyo musun hatta öğle aramı bile çocuklarla geçiriyorum ama şikayet etmiyorum hepsi inci tanesi ama biraz sirkelisinden :)
candaş senden naber
senemgy çok teşekkür ederim sayende dolaba neler koyabileceğimi öğrendim :) pasta ve tatlılarda kulanmak içinde olsa koyayım bende..
dr alp ve melek geçmiş olsun kızlar inşallah tesellimize en yakın zamanda kavuşacağız pozitif düşünelimki testlerde pozitif çıksın :)

:) haftada 2-3 oluyo yanlış yazmışım tv izlerken :) günde 2-3 olanlar şaka gibi geliyo bana kızlar allah yardımcınız olsun ha bide kendimi ii hissetmediğimde eşim hissediyor hiç üzerime gelmiyor bu konuda çok rahatım hatta bazen ben onun üzerine gidiyorum adamı kaptırmayım die :) :) :) duygusallığı seviyorum yanına uzanıyım sarılsın saçlarımla oynasın ben uyuya kalıyım :) allahım dağına göre kış vermiş diyorum şimdi :) :)

kızlar malesef negatif, olsa çıkardı.
sağolun teşekkür ederim hepinize.
ilki gibi bu da zor olacak, anlaşıldı. beklicez, başka çaresi yok.
chnbcim, adet mi olmadın?kız iyice korundun mu sen bu ay?nele korundun?kaza falan olmasın bişey?

selam kizlar herkes nasil?

gecmisi okudum ins hatirlayabildigim kadar yazicam. YAslandikca unutka olmaya basladim 50 yas halimi dusunemiyorum.. bilirmisiniz bilmem annem hep sey derdi kizim mezarlik taslarini okuma unutkan olursun diye bende inadina okurdum asi kizmisim vesselam iste annemin dedigi cikiyo galiba neyse..

gunluk canim senin kiz bicir bicir bisi masallah allah hayirli uzun omurler nasip etsin kizlar oyle olur lafina laf ustesinden gelemezsin benim ablamin kizida oyle suan 10 yasinda hala ayni :)))) bende camasirlarimi birazini yakadim dun atacaktim makine doluydu bana sira gelmedi artik yarina tekrar bakarim bos mu diye cok sinir bozucu bisey..

senemcim cok guzel aciklamis ama ben bu dolapta saklama islerini hiic yapamiyorum elim gitmiyo ben bu topigin tembel kziyim galiba :))) sadece bende kofte yapip atarim buzluga..kayinvalidem birsuru seyler yapmis gelinde vereyim diyor buraya nasil getiririm kavanoz falan aklim almadi

chnbcim ablacim sende cok yoruluyorsun ins gelir senin kirmizilar kesin stressden dir benimde gecen ay 2 gun gecikmem oldu testte yapmissin galiba eger negatifse merak etme yoktur bisi Allah hayirlisini versin

loneliness canim uzulme sende onumuzdeki maclara bakicaz artik ins obur aya istedigimiz gibi olur hersey

hellom sen neler yapiyosun iyisindir insalah

renkliatlascim sen nasil oldun ins hastaligin gecmistir hasta olmanin tam vakti sonbahar dikkatli olun canim

nazlim sen nasilsin sen mi adet gormustun hayirlisi olsun canim

valla kizlar unutuyorum kusura bakmayin ic kafa kalmadi kesin unuttgum bisiler var ama .......

buarada bende isten ciktim.. anlatmaya kalksam okadar uzun surerki sinirlerim cok bozuk o yuzden resmen derler ya ekmegimi elimden aldin diye.. yani oyle biri ekmegimi alimden aldi. HIcbisi demiyorum allahlarindan bulsunlar..yani artik evdeyim topige daha cok zaman ayiricam insallah
dun adetimin 13.gunuydu ve cift kirmiziyi gordum bende anlamadim acaba yanlismi cikti falan diye ama cikti tabii bizde calismayi yaptik insalah bu ay gunasiri kuralini tamamen uygulamak istiyorum esimede tahin pekmez karisim yaptim uyuz sadece keciboynuzu pekmezini yemiyor tadi guzel degilmis bende oyle bi care buldum yemesi icin...ins bu aksamda yapicam bakalim test ne cikacak..

birde bisi sorucam cok uzattim ama simdi iliskiden sonra kalkmayalim yatalim bir saat diyoruz yaa ben oyle 1 saat kalkmiyorum ama o 1 saattten sonra kalkinca yine sivilar akiyo asagiya yani hepsi gidiyormudur yoksa o bir saat icinde dol tutacaksa tutuyormudur bunu cok merak ediyorum cunku kocam bazen isten geliyor yemegimizi yiyoruz adami tutamiyorum buarada benim kocamda boga burcu..haydi kendimi malum yerde buluyorum saatte erken oldugu icin uyumuyoruz tabi hemen kalkmiyorum 45 dk- 1 saat sonra kalmiyorum.. yani diyecegim spermler gitmiyordur demi onu merak ettim bilen varsa bilgilendirsin lutfen herkese cok selam ve sevgiler yolluyorum opuyorum

canım günaydın ben adetimin 8.günündeyim hala lekelenme var maşallah bitmedi bu ay klomen verdi doktorum yarın bitcek cuma çalışmalara başlıcaz inşallah bu sperm olayını çok takma giden içeri gidiodur zaten bana doktorum ilişkiden sonra yarım saat kalkma dedi bende bi saat filan yatmıştım ilk bebğimde mutlaka akar hatta gün içinde bile gelebilir işten ayrılmışsın hayırlısı olsun evinde bebek çalışmaları yaparsın bol bol:)

kızlar günaydın herkese ben iyileşmek yerine daha kötü oldum kocamada bulaştırdım sanırım dün yılıştı durdu öpme diyorum dinletemedim sabah burnunu çekerek uyandı bana da bulaştırdın diyo ikimizde hasta hasta nasıl çalışma yapcas blmem:)benim adetim bitmedi yaaa temizlenemiom bi damla damla gelio sürekli akıntımda çokyumurtalar gelişiomu ne:)hadi inşallah herkese mutlu mutlu günler diliorum geçmiş olsun diyen herkesi öpüyorum sizede bulaşsın grip:):):):)şaka şaka kimse hasta olmasın amannn berabt bişeyy nefes alamıorum

hayırlısı olsun canım aklına kötü şeyler getirme herşeyin vakti zamanı var biz naparsak yapalım vakit saat gelmedimi olmuyo bişiler günün ne zamandı senin

memnum oldum canım ya hiç sorma senn evllk uzun olmş ama öncede yokmş bazılarında oluyo işte gerçi benden istyr ama ben okyleyemyrm çünkü sıkıntı oluyo bana bu kezde surat beş karış tüm huzur gidiyo ne yapacagımı şaşırdm valla

allah büyük canım inş öteki aya gösterir kendini hayırlısını isteyelm inş rabbim aratmadan nasip etsn bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…