Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yamatake hoşgeldin ne kadar kaldı doğuma :)

nbr nasılsın canım

grippppppppppppppppppppppppppppppppp elimde mendille dolanıom etrafta evimde olsammm yatsam dinlensem bizim iş yerinde izin almak olayy hemen laf söylenio bugün gelmesem süper olcaktı ama malesef burdayım sen nasılsın canım

hamişmi ya merak ettm ne kadar sonra hamiş kaldı allahım acızsız kurtarsın inş

altta sesszi duran arkaaşımızı hamile yamatake yeni arkadaşımıza anlat :)ne kadar da hamile kaldın kaç haftalıksın nasılsın canımmm

belkide diyecektim ama dr açıklamasını yapmış..off alışamadık bi türlü şu gecikmelere ya sormuştumda cevabını hatırlayamadım ya, ne zmana dek korunmaya devam edecektiniz ? kafam karışıyo bazen bazende hepsini okuyamıyorum yazılanlarında kaçırmış olabilrim özür dilerim ya ...
bugün dinlenmişsindir inş... girersiniz tabide, belki yazmaya fırsat olmaz. anne topiklerinde okuyorum hep.diyolarki takip ediyorumda emzirmekten yazamıyorum filan :)) kopmayız tabi , bağlandık bi kere :) inş kayganayla başlarda mutlu haftalar diliyorum :) benim kuzeniminde doğumu ya bugün olacak yada birkaç gün daha ertelenecek.sezeryan yapacak.zaten normal istemiyodu kndide.darısı sizlere sağlıcakla olsun inş ...
evet ya sakınırsın olur :) sen adet oldun değil mi ? başladı mı çalışmalar ?

balıkta ters tepmişdir belkide :) hani duygusallar filan ya :)) ben genelde ilgiliyimdirde burçlarla bazılarını hiç bilmem.ters tepmişsede iyiki tepmiş :))

kızın vaken kayananaya gerek yok hee :))) hadi rastgelsin testler ablacım :))

canım merhaba, iyiyim sen nasılsın ? rastgele inş testler :) yaa günde 2-3 olana allahtan kolaylıklar olsun :)) ya evet bazen sadece bi sarılmaya ihtiyaç duyuyo insan... neyse vaktimizi doldurunca bende doya doya sarılcam :)
canım ya hayırlısı olur inş.belkide çıkmamıştır testte.yada yoksada inş çok bekletmez ilki gibi.valla yok arkadaş bu iş şans işi ... diyolar ya ilkine 3 senede hamile kaldım 2. ye ilkinde... tesr tepiyo filan ... inş seninkide ters teperde tez gelir... üzülme
selma canım ya işten çıkmana üzüldüm allah sebep olanın ayağına dolayacaktır inş .. eden bulur üzülme sende bi boğa mağdurusun demek :) canım 1 saat yattıktan sonrada aksa o 1 saate giden gitmiştir sanırım.bi arkadaşa dr u söylemiş, spermin yumurtayla karşılaşması 2 sn. fazlasına ihtiyaç yok diye.hadi 2 sn olması 1 dk olsun .. giden gitmiş olur bence :) aman bi gönderemedik o şeyler gitti :)

canım günaydın ... gelen hastalık senden gelsin be şeker :) eşin hastalanmasında fazla belki şu sperm olayını etkileyebilir.ama senin hasta olman hamilelğini etkilemez bence.hayırlı haber olsun sonuçta :)

herkesler nasıl ?

hamişmi ya merak ettm ne kadar sonra hamiş kaldı allahım acızsız kurtarsın inş

altta sesszi duran arkaaşımızı hamile yamatake yeni arkadaşımıza anlat :)ne kadar da hamile kaldın kaç haftalıksın nasılsın canımmm

günaydın nazlım valla daha var 27.ci haftaya giriyoruz aralık sonu benimki ama karnım iyice büyüdü:)

günlükcüm sende sormuştun candaşın dediği gb işte elim kasım aralık 2,5 ay diyelim öncelik ablasının nar tanemizin senemin allah onu tek nefeste bir kurtarsın sağlıklıca sonra bizde zaten sanırsam benden sonra hemen hellocum sen geliyosun 3 haftamı vardı aramızda yanlış hatırlamıyorsam??

herkes iyidir insallah candaşım kurtuldunmu şu hastalıklardan aman kızlar bu aralar çok salgın dikkat edin bol bol c vitamini alın millet kırılıyor...
chnbcim oğlusun okulu nasıl gidiyor insallah ikinci kız olurda ilki gb sorunsuz dertsiz bir hamişlik sürersin zaten sen zor şartlarda dahil bir oğlan sahibi olabilmişşin bak bence beklemediğin anda gelecek kızın:)
çünki kız bebekler daha dayanıklı oluyormuş anneye tutunması daha kolaymış erkek çocuklar biraz bünyeleri daha dayanıksızmış,
tafla görüşen varmı haber alıyonuzmu acaba cisiyeti belli oldumu??
herkese selamlar çokk öptüm...

sanki bende kapıcam gibi hava degişiyo ya dikkat et canım agırlaşmasn aman bitki çayları tüket sık sık bide çeyına limon kat tatlım çok iyi

melekcim ben ocakta kürtaj oldum 8 haftalıktı kalp atımı durmuştu doktor en az 2 adet gör dedi bende aynen onu dinledim zaten adetlerim düzensizleşmişti,35 -38 günde oldum normalde 28 günde bir olurdum saşmazdı mağlum 3.adete kalmadan hatta öylee yumurtlama hesabı yapamıyordum dediğim gb şaşmıştı bide benim eşim doktor haftada 4 gün nöbette denk getirmek zordu:) ama allahtan nisanda hamile kalabildim çok şükür bundada ilk başlarda kanamam oldu yattım 2 ay ama şimdilik insallah allah kucağımıza aldıracak darısı tez sürede sana oldun ve diğer isteyen anne adaylarına olsun insallah...

allah bi avazda kurtulmanı nasib etsin canımm seneme ve diğer hamile kalan arkadaşlarımıza inşallah kolay doğum nasib etsin bizlerede önce gebelik sonra doğum nasib etsinnn

aman ona bulaşmasın zaten benim eşim çok nazlı malesef sürekli ilgi isteyen bi tip hasta olduunda o benle de çok ilgilendi hastalık dedinmi adam bi tuaflaşıo ben çok sevmem ilgiyi de ilgilenmeyide malesef benim kocamda balık burcu pek duygusal hemen alınır üzülür kırılır herşeye bende koçum uyumsuz ama bi o kadar uyumlu bi çiftiz:)

rabbim sana bagışlasın inan sanki kendm yaşamış gibi sevndm bu bize büyük bi teselli oluyo çok güzel ya allahım acısız atlatmayı nasip etsn inş dua et bizede olurmu ama benm reglim tam zamanında geldi az yogun kanamam oldu ama az sürdü sence normalmi başka bişey olamaz demi yada gününde gelmesi anormalmi tekrar 10 gün sonra gelmez demi

canım nazlım benim sessiz durmuyorum iş yerinde bir masa üstü pc var birde benim laptop var yani iki pc bu masa üstündeki pcye sabah gelince direk giriyom topiğe bütün gün açık kalıyor arada işlerim hafifleyince bir bakıyom kim ne yazmış diye sizleri takip ediyom ama bir taraftan öbür laptopla kendi işlerimi yapıyorum kış başladı ben doğalgaz sektöründeyim yoğunluk var cevap veremesemde mutlaka gün içinde yanıtlarım sen merak etme:) ama dediğim gb buraya pek yazı yazamıyorum telefonlarım maşallah susmak bilmiyorr.....

canım benim sessiz duran derken o anda yazmadın ya okuyosundur diye düşünerek öyle dedim biliorum sen sürekli giriosun haberdar ediosun bizi bizde merak edioruz hep sizleri

melekcim hiç dert etme ben hamile olmayı çok istiyordum ama öncelik sağlıklı olayım dedim önce anne sağlığı eğer bizler zaten sağlıksız isek bebiş dayanmıyor içerde imha ediyor kendini:) kafanı ferah tut odaklanma kanamalar düzene girebilir bakarsın öbür ay şaşırır sen bunları dert etme zaten bir kez ilaçsız hamiş olduğun için hamile kalmanda sorun yokk dediğim gb sen içini ferah tut zamanında hiç seni bekletmeden bebişler gelicek ben görüyorum sadece bebişe odaklanan arkadaşlarım hamiş kalamıyor çok yakın arkadaşım öyle ama ızın kafasında devamlı neden olmuyor şunu denedim bunu denedim gb elbette çok zor bizler birer kayıp yasadık istiyoruz hemen olsunn ama inat yapıyor hormonlar beyne kötü sinyal veriyor bebiş gelmiyor sen zamanında yapsan bile yasın gençse biraz zamana bırak derim gör bak kafandan bebiş stresini attığın an annesi seni bulup yakalıyacakk korkma hiç bişey için hayırlısı ise diyerek aya başla devamını allaha havale et bak gör karnısın yeniden dolacak...

allah razı olsu canım ya biz insanlar çok sabırsızız bişey hemen olsun derz hayırlı olmayan şey sonuca ulaşıncada niye oldu diyrz herşey allahtan hayırlısını istemek lazım ve hayırlı zamanda tabi çok sagol allahım sana bagışlasın inş biz teyzeleride yiyelim onu

candaş diğer geldiin topikteki ikizlerini kaybeden arkadaş varya hamile haberini aldık bugünnn ay kızlar çok mutluyum 22 haftalık ikizledini kaybetmişti 6 ay korunması bu ay bitmişti ilk aydan nasib etti rabbim bizede etsin inşallahhh

ay inş ya rabbim bu kez acısını göstermesn

canım günaydın.atlattım ben şükür :) en çok siz dikkat edin .. sizn için daha zor olabilir hastalık tafı bugün inş ararık untmam, sizede yazarım.çok ayıp ettim valla
aman aman olmasın o zman :) maşallah allah bozmasın uyumunuzu :))
günaydın canım nasılsın ?

yaa :)) süper bu ya :)) paşam dı değil mi ? çok sevindim yaa :)) darısı hepimize inş.. bende dün söz verdim duayı okuyamadım diyodum .. okumadan yerleşmiş demekki meleği :) inş bu kez çok sağlıklı olurlar hepsi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…