nbr nasılsın canımgünaydıınn canım seninde inşallahhh
nbr nasılsın canım
yamatake hoşgeldin ne kadar kaldı doğuma :)
hamişmi ya merak ettm ne kadar sonra hamiş kaldı allahım acızsız kurtarsın inş
belkide diyecektim ama dr açıklamasını yapmış..off alışamadık bi türlü şu gecikmelereOğlana olan stresten mi gecikti dersin?Ben diğer türlü korunduğumuz için hiç stres yapmadım. Fsh a mı baktırsam acaba? Aklıma her şey geliyor (
Canım kendi dikkat ediyor biz 5 sene öyle korunduk hiç kaza olmadı:)) Test 10 hcg değerine duyarlı. Eminim değilim ama 4 gün oldu gelmedi, ben de sizin kervana mı katılıyorum dersin. Ceza, Günlük ve senin...
bugün dinlenmişsindir inş... girersiniz tabide, belki yazmaya fırsat olmaz. anne topiklerinde okuyorum hep.diyolarki takip ediyorumda emzirmekten yazamıyorum filan :)) kopmayız tabi , bağlandık bi kere :) inş kayganayla başlarda mutlu haftalar diliyorum :) benim kuzeniminde doğumu ya bugün olacak yada birkaç gün daha ertelenecek.sezeryan yapacak.zaten normal istemiyodu kndide.darısı sizlere sağlıcakla olsun inş ...uyuyamadım canım ya, başım çatlıyor ayrıca hiç modum yok bugün. girerim giremez olur muyum ilk zamanlar sanırım kayganamda başta olduğu için zor günler bekliyor :)))) birde sizler hamile kalacaksınız merak ederim ben ayyy.
yamatake iyi olduğunuza sevindnim, kaç ay kaldı gerçekten. Karin'i öpüyorum
chnb kuzu ben bilmiyorum hiç bu adet olaylarını kelin ilacı olsa ben 35.günde falan regl oluyordum. Pco yok bişi yoktu. Geç çatlatıyoruz sanıyorum.
birde topikte var bir hayır regl ler klomenler inşallah.
nazlım nasıl oldun kız.
evet ya sakınırsın olur :) sen adet oldun değil mi ? başladı mı çalışmalar ?teşekkür ederim arkadaşım..eşime sordum önemli bişey değil o dedi, bakterilerden dolayı enfeksiyon olunca vücudun savunma mekanizması ile iltihap oluşuyo dedi... neyse artık zaten vajinal tablet verdi doktor onu kullanıcam dr u aramadım eşimden öğrenince ayrıntıları:2:
chnb cim korunurken hamile kalırsan çok şaşırcam vallasakınan göze çöp batar derler çok doğruu valla hayırlısı olsun canım sizin için hangisi iyiyse o olsun
balıkta ters tepmişdir belkide :) hani duygusallar filan ya :)) ben genelde ilgiliyimdirde burçlarla bazılarını hiç bilmem.ters tepmişsede iyiki tepmiş :))ooo kaç sayfa oldu yaa sayamadım:))
kızlar kızlar nasılsınız?
candaş, canım ben balık burcuyum yalnız çok ateşli çıktım balığa tersmiyim yoksaçok anlamam bu burçlardan...
lonelines, canım merak ettim yaptınmı hayırlısı olsun inşallah...
chnb, bencede okula yeni başlama stresidir canım merak etme gelir ama bize katılma ne olur bu konuda( olamamak çok zor...
ceza, canım benim selam...ayyy börülceyi çok severim ben ama buralarda hiç yok( annem geçen sene izmirden getirmişti buzluğa attık onları yiyoruz...
senemm, süper anne ellerine sağlık anneninde tabii ayyy ne güzel bir telaş bu böyle bize öreneksin inşallah bizde hamile kalınca doğuma yakın yaparız bu etkinlikleri:))
helloo, uyudunmu bacım ne yaptın bugün misafirsiz bir gün sanırım iyi olmuş dinlen canım...
minikler, naber canım?
nazlım, geçmiş olsun canım bu akşam bir terleyiversen süper olur yarına birşeyciğin kalmaz...
renkliatlas, canım sorunun çözülebilmesi güzel eşinde destek olmuş bu konuda geçmiş olsun çabuk geçsin canım inşallah...
yamatake, sende dayan canım senem ve senin karaya çıkmanıza az kaldı allahın izniyle...
nuraycığım nasılsın canım,çamaşırları yıkadınmı:))
melekciğim, sabır canım sabır bizde bekliyoruz inşallah tez zamanda kavuşuruz sağlık ve hayırla bebeklerimize...
dr arkadaşım yeni katıldın aramıza hüzünlü bir hoşgeldin canım umarım hepbirlikte yaşamayız artık bu acıları...geçmiş olsun canım...
bende bugün sabah 9 da evden bir çıkmışım akşam saat 6 eve geldim yaa sürekli arkadaşlar çağırıyor kışda geldiği için pek çıkamayacağız diye kızımı gezdiriyorum bugün ilk testimi yapacağım kızlar ovulasyon yani:)) kızımda başımda konuşuyor evcilik oynuyormuşuz güya ama benim kafamı karıştırdı yazacağımıda unutturdu velet kaynanam gibi hiç susmuyor
işte böyle bugünlük akşama kaldı test ama yarın erken yapıcam...unuttuğum varsa affedin tekrar yazarım kızlar...
canım merhaba, iyiyim sen nasılsın ? rastgele inş testler :) yaa günde 2-3 olana allahtan kolaylıklar olsun :)) ya evet bazen sadece bi sarılmaya ihtiyaç duyuyo insan... neyse vaktimizi doldurunca bende doya doya sarılcam :):) haftada 2-3 oluyo yanlış yazmışım tv izlerken :) günde 2-3 olanlar şaka gibi geliyo bana kızlar allah yardımcınız olsun ha bide kendimi ii hissetmediğimde eşim hissediyor hiç üzerime gelmiyor bu konuda çok rahatım hatta bazen ben onun üzerine gidiyorum adamı kaptırmayım die :) :) :) duygusallığı seviyorum yanına uzanıyım sarılsın saçlarımla oynasın ben uyuya kalıyım :) allahım dağına göre kış vermiş diyorum şimdi :) :)
canım ya hayırlısı olur inş.belkide çıkmamıştır testte.yada yoksada inş çok bekletmez ilki gibi.valla yok arkadaş bu iş şans işi ... diyolar ya ilkine 3 senede hamile kaldım 2. ye ilkinde... tesr tepiyo filan ... inş seninkide ters teperde tez gelir... üzülmekızlar malesef negatif, olsa çıkardı.
sağolun teşekkür ederim hepinize.
ilki gibi bu da zor olacak, anlaşıldı. beklicez, başka çaresi yok.
chnbcim, adet mi olmadın?kız iyice korundun mu sen bu ay?nele korundun?kaza falan olmasın bişey?
selma canım ya işten çıkmana üzüldümselam kizlar herkes nasil?
gecmisi okudum ins hatirlayabildigim kadar yazicam. YAslandikca unutka olmaya basladim 50 yas halimi dusunemiyorum.. bilirmisiniz bilmem annem hep sey derdi kizim mezarlik taslarini okuma unutkan olursun diye bende inadina okurdum asi kizmisim vesselam iste annemin dedigi cikiyo galiba neyse..
gunluk canim senin kiz bicir bicir bisi masallah allah hayirli uzun omurler nasip etsin kizlar oyle olur lafina laf ustesinden gelemezsin benim ablamin kizida oyle suan 10 yasinda hala ayni :)))) bende camasirlarimi birazini yakadim dun atacaktim makine doluydu bana sira gelmedi artik yarina tekrar bakarim bos mu diye cok sinir bozucu bisey..
senemcim cok guzel aciklamis ama ben bu dolapta saklama islerini hiic yapamiyorum elim gitmiyo ben bu topigin tembel kziyim galiba :))) sadece bende kofte yapip atarim buzluga..kayinvalidem birsuru seyler yapmis gelinde vereyim diyor buraya nasil getiririm kavanoz falan aklim almadi
chnbcim ablacim sende cok yoruluyorsun ins gelir senin kirmizilar kesin stressden dir benimde gecen ay 2 gun gecikmem oldu testte yapmissin galiba eger negatifse merak etme yoktur bisi Allah hayirlisini versin
loneliness canim uzulme sende onumuzdeki maclara bakicaz artik ins obur aya istedigimiz gibi olur hersey
hellom sen neler yapiyosun iyisindir insalah
renkliatlascim sen nasil oldun ins hastaligin gecmistir hasta olmanin tam vakti sonbahar dikkatli olun canim
nazlim sen nasilsin sen mi adet gormustun hayirlisi olsun canim
valla kizlar unutuyorum kusura bakmayin ic kafa kalmadi kesin unuttgum bisiler var ama .......
buarada bende isten ciktim.. anlatmaya kalksam okadar uzun surerki sinirlerim cok bozuk o yuzden resmen derler ya ekmegimi elimden aldin diye.. yani oyle biri ekmegimi alimden aldi. HIcbisi demiyorum allahlarindan bulsunlar..yani artik evdeyim topige daha cok zaman ayiricam insallah
dun adetimin 13.gunuydu ve cift kirmiziyi gordum bende anlamadim acaba yanlismi cikti falan diye ama cikti tabii bizde calismayi yaptik insalah bu ay gunasiri kuralini tamamen uygulamak istiyorum esimede tahin pekmez karisim yaptim uyuz sadece keciboynuzu pekmezini yemiyor tadi guzel degilmis bende oyle bi care buldum yemesi icin...ins bu aksamda yapicam bakalim test ne cikacak..
birde bisi sorucam cok uzattim ama simdi iliskiden sonra kalkmayalim yatalim bir saat diyoruz yaa ben oyle 1 saat kalkmiyorum ama o 1 saattten sonra kalkinca yine sivilar akiyo asagiya yani hepsi gidiyormudur yoksa o bir saat icinde dol tutacaksa tutuyormudur bunu cok merak ediyorum cunku kocam bazen isten geliyor yemegimizi yiyoruz adami tutamiyorum buarada benim kocamda boga burcu..haydi kendimi malum yerde buluyorum saatte erken oldugu icin uyumuyoruz tabi hemen kalkmiyorum 45 dk- 1 saat sonra kalmiyorum.. yani diyecegim spermler gitmiyordur demi onu merak ettim bilen varsa bilgilendirsin lutfen herkese cok selam ve sevgiler yolluyorum opuyorum
canım günaydın ben adetimin 8.günündeyim hala lekelenme var maşallah bitmedi bu ay klomen verdi doktorum yarın bitcek cuma çalışmalara başlıcaz inşallah bu sperm olayını çok takma giden içeri gidiodur zaten bana doktorum ilişkiden sonra yarım saat kalkma dedi bende bi saat filan yatmıştım ilk bebğimde mutlaka akar hatta gün içinde bile gelebilir işten ayrılmışsın hayırlısı olsun evinde bebek çalışmaları yaparsın bol bol:)
kızlar günaydın herkese ben iyileşmek yerine daha kötü oldum kocamada bulaştırdım sanırım dün yılıştı durdu öpme diyorum dinletemedim sabah burnunu çekerek uyandı bana da bulaştırdın diyo ikimizde hasta hasta nasıl çalışma yapcas blmem:)benim adetim bitmedi yaaa temizlenemiom bi damla damla gelio sürekli akıntımda çokyumurtalar gelişiomu ne:)hadi inşallah herkese mutlu mutlu günler diliorum geçmiş olsun diyen herkesi öpüyorum sizede bulaşsın grip:):):):)şaka şaka kimse hasta olmasın amannn berabt bişeyy nefes alamıorum
hamişmi ya merak ettm ne kadar sonra hamiş kaldı allahım acızsız kurtarsın inş
grippppppppppppppppppppppppppppppppp elimde mendille dolanıom etrafta evimde olsammm yatsam dinlensem bizim iş yerinde izin almak olayy hemen laf söylenio bugün gelmesem süper olcaktı ama malesef burdayım sen nasılsın canım
altta sesszi duran arkaaşımızı hamile yamatake yeni arkadaşımıza anlat :)ne kadar da hamile kaldın kaç haftalıksın nasılsın canımmm
günaydın nazlım valla daha var 27.ci haftaya giriyoruz aralık sonu benimki ama karnım iyice büyüdü:)
günlükcüm sende sormuştun candaşın dediği gb işte elim kasım aralık 2,5 ay diyelim öncelik ablasının nar tanemizin senemin allah onu tek nefeste bir kurtarsın sağlıklıca sonra bizde zaten sanırsam benden sonra hemen hellocum sen geliyosun 3 haftamı vardı aramızda yanlış hatırlamıyorsam??
herkes iyidir insallah candaşım kurtuldunmu şu hastalıklardan aman kızlar bu aralar çok salgın dikkat edin bol bol c vitamini alın millet kırılıyor...
chnbcim oğlusun okulu nasıl gidiyor insallah ikinci kız olurda ilki gb sorunsuz dertsiz bir hamişlik sürersin zaten sen zor şartlarda dahil bir oğlan sahibi olabilmişşin bak bence beklemediğin anda gelecek kızın:)
çünki kız bebekler daha dayanıklı oluyormuş anneye tutunması daha kolaymış erkek çocuklar biraz bünyeleri daha dayanıksızmış,
tafla görüşen varmı haber alıyonuzmu acaba cisiyeti belli oldumu??
herkese selamlar çokk öptüm...
belkide diyecektim ama dr açıklamasını yapmış..off alışamadık bi türlü şu gecikmelereya sormuştumda cevabını hatırlayamadım ya, ne zmana dek korunmaya devam edecektiniz ? kafam karışıyo bazen bazende hepsini okuyamıyorum yazılanlarında kaçırmış olabilrim özür dilerim ya ...
bugün dinlenmişsindir inş... girersiniz tabide, belki yazmaya fırsat olmaz. anne topiklerinde okuyorum hep.diyolarki takip ediyorumda emzirmekten yazamıyorum filan :)) kopmayız tabi , bağlandık bi kere :) inş kayganayla başlarda mutlu haftalar diliyorum :) benim kuzeniminde doğumu ya bugün olacak yada birkaç gün daha ertelenecek.sezeryan yapacak.zaten normal istemiyodu kndide.darısı sizlere sağlıcakla olsun inş ...
evet ya sakınırsın olur :) sen adet oldun değil mi ? başladı mı çalışmalar ?
balıkta ters tepmişdir belkide :) hani duygusallar filan ya :)) ben genelde ilgiliyimdirde burçlarla bazılarını hiç bilmem.ters tepmişsede iyiki tepmiş :))
kızın vaken kayananaya gerek yok hee :))) hadi rastgelsin testler ablacım :))
canım merhaba, iyiyim sen nasılsın ? rastgele inş testler :) yaa günde 2-3 olana allahtan kolaylıklar olsun :)) ya evet bazen sadece bi sarılmaya ihtiyaç duyuyo insan... neyse vaktimizi doldurunca bende doya doya sarılcam :)
canım ya hayırlısı olur inş.belkide çıkmamıştır testte.yada yoksada inş çok bekletmez ilki gibi.valla yok arkadaş bu iş şans işi ... diyolar ya ilkine 3 senede hamile kaldım 2. ye ilkinde... tesr tepiyo filan ... inş seninkide ters teperde tez gelir... üzülme
selma canım ya işten çıkmana üzüldümallah sebep olanın ayağına dolayacaktır inş .. eden bulur üzülme sende bi boğa mağdurusun demek :) canım 1 saat yattıktan sonrada aksa o 1 saate giden gitmiştir sanırım.bi arkadaşa dr u söylemiş, spermin yumurtayla karşılaşması 2 sn. fazlasına ihtiyaç yok diye.hadi 2 sn olması 1 dk olsun .. giden gitmiş olur bence :) aman bi gönderemedik o şeyler gitti :)
canım günaydın ... gelen hastalık senden gelsin be şeker :) eşin hastalanmasında fazla belki şu sperm olayını etkileyebilir.ama senin hasta olman hamilelğini etkilemez bence.hayırlı haber olsun sonuçta :)
herkesler nasıl ?
rabbim sana bagışlasın inan sanki kendm yaşamış gibi sevndm bu bize büyük bi teselli oluyo çok güzel ya allahım acısız atlatmayı nasip etsn inş dua et bizede olurmu ama benm reglim tam zamanında geldi az yogun kanamam oldu ama az sürdü sence normalmi başka bişey olamaz demi yada gününde gelmesi anormalmi tekrar 10 gün sonra gelmez demimelekcim ben ocakta kürtaj oldum 8 haftalıktı kalp atımı durmuştu doktor en az 2 adet gör dedi bende aynen onu dinledim zaten adetlerim düzensizleşmişti,35 -38 günde oldum normalde 28 günde bir olurdum saşmazdı mağlum3.adete kalmadan hatta öylee yumurtlama hesabı yapamıyordum dediğim gb şaşmıştı bide benim eşim doktor haftada 4 gün nöbette denk getirmek zordu:) ama allahtan nisanda hamile kalabildim çok şükür bundada ilk başlarda kanamam oldu yattım 2 ay ama şimdilik insallah allah kucağımıza aldıracak darısı tez sürede sana oldun ve diğer isteyen anne adaylarına olsun insallah...
canım benim sessiz duran derken o anda yazmadın ya okuyosundur diye düşünerek öyle dedim biliorum sen sürekli giriosun haberdar ediosun bizi bizde merak edioruz hep sizlericanım nazlım benim sessiz durmuyorum iş yerinde bir masa üstü pc var birde benim laptop var yani iki pc bu masa üstündeki pcye sabah gelince direk giriyom topiğe bütün gün açık kalıyor arada işlerim hafifleyince bir bakıyom kim ne yazmış diye sizleri takip ediyom ama bir taraftan öbür laptopla kendi işlerimi yapıyorum kış başladı ben doğalgaz sektöründeyim yoğunluk var cevap veremesemde mutlaka gün içinde yanıtlarım sen merak etme:) ama dediğim gb buraya pek yazı yazamıyorum telefonlarım maşallah susmak bilmiyorr.....
rabbim sana bagışlasın inan sanki kendm yaşamış gibi sevndm bu bize büyük bi teselli oluyo çok güzel ya allahım acısız atlatmayı nasip etsn inş dua et bizede olurmu ama benm reglim tam zamanında geldi az yogun kanamam oldu ama az sürdü sence normalmi başka bişey olamaz demi yada gününde gelmesi anormalmi tekrar 10 gün sonra gelmez demi
allah razı olsu canım ya biz insanlar çok sabırsızız bişey hemen olsun derz hayırlı olmayan şey sonuca ulaşıncada niye oldu diyrz herşey allahtan hayırlısını istemek lazım ve hayırlı zamanda tabi çok sagol allahım sana bagışlasın inş biz teyzeleride yiyelim onumelekcim hiç dert etme ben hamile olmayı çok istiyordum ama öncelik sağlıklı olayım dedim önce anne sağlığı eğer bizler zaten sağlıksız isek bebiş dayanmıyor içerde imha ediyor kendini:) kafanı ferah tut odaklanma kanamalar düzene girebilir bakarsın öbür ay şaşırır sen bunları dert etme zaten bir kez ilaçsız hamiş olduğun için hamile kalmanda sorun yokk dediğim gb sen içini ferah tut zamanında hiç seni bekletmeden bebişler gelicek ben görüyorum sadece bebişe odaklanan arkadaşlarım hamiş kalamıyor çok yakın arkadaşım öyle ama ızın kafasında devamlı neden olmuyor şunu denedim bunu denedim gb elbette çok zor bizler birer kayıp yasadık istiyoruz hemen olsunn ama inat yapıyor hormonlar beyne kötü sinyal veriyor bebiş gelmiyor sen zamanında yapsan bile yasın gençse biraz zamana bırak derim gör bak kafandan bebiş stresini attığın an annesi seni bulup yakalıyacakk korkma hiç bişey için hayırlısı ise diyerek aya başla devamını allaha havale et bak gör karnısın yeniden dolacak...
candaş diğer geldiin topikteki ikizlerini kaybeden arkadaş varya hamile haberini aldık bugünnn ay kızlar çok mutluyum 22 haftalık ikizledini kaybetmişti 6 ay korunması bu ay bitmişti ilk aydan nasib etti rabbim bizede etsin inşallahhh
canım günaydın.atlattım ben şükür :) en çok siz dikkat edin .. sizn için daha zor olabilir hastalıkgünaydın nazlım valla daha var 27.ci haftaya giriyoruz aralık sonu benimki ama karnım iyice büyüdü:)
günlükcüm sende sormuştun candaşın dediği gb işte elim kasım aralık 2,5 ay diyelim öncelik ablasının nar tanemizin senemin allah onu tek nefeste bir kurtarsın sağlıklıca sonra bizde zaten sanırsam benden sonra hemen hellocum sen geliyosun 3 haftamı vardı aramızda yanlış hatırlamıyorsam??
herkes iyidir insallah candaşım kurtuldunmu şu hastalıklardan aman kızlar bu aralar çok salgın dikkat edin bol bol c vitamini alın millet kırılıyor...
chnbcim oğlusun okulu nasıl gidiyor insallah ikinci kız olurda ilki gb sorunsuz dertsiz bir hamişlik sürersin zaten sen zor şartlarda dahil bir oğlan sahibi olabilmişşin bak bence beklemediğin anda gelecek kızın:)
çünki kız bebekler daha dayanıklı oluyormuş anneye tutunması daha kolaymış erkek çocuklar biraz bünyeleri daha dayanıksızmış,
tafla görüşen varmı haber alıyonuzmu acaba cisiyeti belli oldumu??
herkese selamlar çokk öptüm...
aman aman olmasın o zman :) maşallah allah bozmasın uyumunuzu :))aman ona bulaşmasın zaten benim eşim çok nazlı malesef sürekli ilgi isteyen bi tip hasta olduunda o benle de çok ilgilendi hastalık dedinmi adam bi tuaflaşıo ben çok sevmem ilgiyi de ilgilenmeyide malesef benim kocamda balık burcu pek duygusal hemen alınır üzülür kırılır herşeye bende koçum uyumsuz ama bi o kadar uyumlu bi çiftiz:)
günaydın canım nasılsın ?rabbim sana bagışlasın inan sanki kendm yaşamış gibi sevndm bu bize büyük bi teselli oluyo çok güzel ya allahım acısız atlatmayı nasip etsn inş dua et bizede olurmu ama benm reglim tam zamanında geldi az yogun kanamam oldu ama az sürdü sence normalmi başka bişey olamaz demi yada gününde gelmesi anormalmi tekrar 10 gün sonra gelmez demi
candaş diğer geldiin topikteki ikizlerini kaybeden arkadaş varya hamile haberini aldık bugünnn ay kızlar çok mutluyum 22 haftalık ikizledini kaybetmişti 6 ay korunması bu ay bitmişti ilk aydan nasib etti rabbim bizede etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?