slm kızlar nasılsınız ?[/QUOT
selamlar kuzu ne olsun, regl olamadım ona üzülüyorum bende başka havadis yok, senden naber
selamlar kuzu ne olsun, regl olamadım ona üzülüyorum bende başka havadis yok, senden naber
benden de iyilik canım :) sen bu cuma günü mü regl olacaktın geçen cuma günü mü? Senin eşin yumurtlama günü yanında değildi sanırım o yüzden bebek ihtimali vermiyo musun yoksa şeker :) Keşke 2. hamişimizde sen olsan ne güzel olur ....
canım ben 21 martta regl oldum bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi, hiçbir belirtim yok hamile falan değilim eminim ynai. onu bekliyorum bende.
valla nasıl başlasam nasıl bitirsem bilemiyorum.bende bebeğimi 3 aylıkken kaybettim yaklaşık 20 gün önce,yazıları okudum ve o kadar duygulandımki bende ilk hamile kalıdğımda burdan çığlıklar atarak duyurmuştum,insan kendini öyle özel hissediyoki bence bi kadının başına gelen en güzel ve en özel şey.sanki dünyada ilk ben yada sadece ben hamile kalabiliyomuşum gibi hissediyodum.başka hiç bir şey bence bi kadına bu güveni ve özel olma duygusunu tattırmıyo,en azından benim için öyleydi ama rabbim böyle uygun gördü ve onu cennetime uğurladım.şimdi düşünüyorum da insan tabiki bebeğine bişi olsun istemez ama anne adayı önce hep kendini sorguluyo acaba benimle mi alakalı daha iyi olabilirmiydi bişeyi eksik yada hatalımı yaptım kafamı hep bunlar kemirdi durdu,birde hamileliğim biraz zor geçmişti açıkcası mide bulantıları,öğürmeler kusmalar falan derken allahım diyodum sanki kendimi hamile değilde hasta gibi hissediyodum hatta bazen isyan ediyodum sanki, yok bi daha hamile kalmam ne kadar zormuş falan böyle halsiz ruhsuz dolaşıyodum.onu kaybedince o kadar kızdımki kendime hep o isyanlarım geldi aklıma,niye böyle konuştum allahım diyodum büyük konuştum ders mi verdin diyodum kendime ama şimdi anladımki bir daha güzel rabbim bana nasip ederse ki çok korkuyorum artık aynı şeyler olursa diye ama kan kussam ağzımı açıpda asla ama asla isyan etmicem,yeter ki allahım bana onu kucağıma aldığım günleri nasip etsin.
kity cik bendede öyle oldu yaa deli etti beni ama boşver hormonlar kafayı yiyo işte ne kürtajmış:))
Kuşum sen neden bu kadar eminsin hamile olmadığına? Bi test yapsana.sorma canım ya bu hafta biraz sabrım taştı sanırım, tahliller doktorlar yumurtlama çubukları gün aşırı ödev gibi cinsel hayat bunalttı beni, ben havlu atacağım mayıs ayında hiçççç bir şekilde kafayı takmadan yaşayacağım nasılsa olmuyor, kasımdan beri toparlanamadım ya, yazık ama birde bunu doğum kontrol yöntermi olarak kullananlar var tekrar tekrar diyorum allah ıslah etsin.
bAŞARILAR SİZİNLE OLSUN CANIM, İNŞ YARIŞMA ÇOK İYİ GEÇER :)
KIZLAR NASILSINIZ? SESSİZ KALMIŞ BUGÜN TOPİĞİMİZ
CEZACIM BEKLENMEYEN ADET TARİHİNİ YAZARMISIN ? ÇİZELGE YAPIYORUZ ....
Kuşum sen neden bu kadar eminsin hamile olmadığına? Bi test yapsana.
ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee..sonunda internet bağlandı..
herkese ii akşamlar..ne zor şeymiş iletişimsizlik..okulda da girilmiyor ki.yeni evime taşındım..son kez nasipse:)geçen hafta bildiğiniz gibi idrar yolu enfeksiyonu olmuştum geçer diye beklerken daha da kötü oldum...annemler ev temizlerken ben soluğu acilde aldım..idrarımdan kan gelince çok korktum böbreklerime sıçradı diye.ama çok şükür bişey yokmuş..antibiyotik tedavisi ile geçti..bu arada adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı.adet olmayı bekliyorum.inşallah bu ay preseed ile deneyeceğim.daha sipariş vermedim..gi..gi..alacağım.herhalde içeriği farklı değildir ya da sahte değildir. sizler nasılsınız?herşey yolundadır umarım.öptüm kendinize ii bakın
selamlar, ben anlamadım 25 nisan regl tarihinse ne ara test yaptın da negatif çıktı ceza. regl geçmeden çıkar mı ki gebelik.
canım kolay gelsin hayırlııı işlerrrr
benimde sat 8 mayıshadi bakalım
yumurtlamalarımız aynı döneme denk geliyor galiba ama benim adetten sonra 9. gün akıntım geldi yumurtlar gibi o gün denedik daha sonrabirşeygelemdi erkenmi yumurtladım diyorum acaba ??
kızlar bu arada 286 okulun içinde 8. olduk ilk üçe girmeyi 1 soru ile kaçırdık malesef
Destinacım ben iyiym :) Sen nasılsın?
Prencim sen nasılsın? alttan gördüm seni :)
canım ben 21 martta regl oldum bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi, hiçbir belirtim yok hamile falan değilim eminim ynai. onu bekliyorum bende.
canım yaa merhaba bende candas gibi düşünüyorum 2. hamişimiz sen olsan keşke ne güzel olurdu:))
ay çok teşekkür ederim efendim, nerde o talih...
bakalım acilen 2.hamile aranıyor, :) sen çalışma yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?