Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız ?

selamlar kuzu ne olsun, regl olamadım ona üzülüyorum bende başka havadis yok, senden naber

benden de iyilik canım :) sen bu cuma günü mü regl olacaktın geçen cuma günü mü? Senin eşin yumurtlama günü yanında değildi sanırım o yüzden bebek ihtimali vermiyo musun yoksa şeker :) Keşke 2. hamişimizde sen olsan ne güzel olur ....

Destinacım ben iyiym :) Sen nasılsın?

Prencim sen nasılsın? alttan gördüm seni :)

canım ben 21 martta regl oldum bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi, hiçbir belirtim yok hamile falan değilim eminim ynai. onu bekliyorum bende.

geçmiş olsun canım aynen benim hissettiklerimi hissetmişsin insan erişilmez bişey sanıyor uçuyor ama sonu hüsran olunca malesef toparlanamıyo sen bol bol dua et hakkında hayırlısı neyse onu sana nasip eder Rabbim emin ol

kity cik bendede öyle oldu yaa deli etti beni ama boşver hormonlar kafayı yiyo işte ne kürtajmış:))

sorma canım ya bu hafta biraz sabrım taştı sanırım, tahliller doktorlar yumurtlama çubukları gün aşırı ödev gibi cinsel hayat bunalttı beni, ben havlu atacağım mayıs ayında hiçççç bir şekilde kafayı takmadan yaşayacağım nasılsa olmuyor, kasımdan beri toparlanamadım ya, yazık ama birde bunu doğum kontrol yöntermi olarak kullananlar var tekrar tekrar diyorum allah ıslah etsin.

Kuşum sen neden bu kadar eminsin hamile olmadığına? Bi test yapsana.

ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee..sonunda internet bağlandı..
herkese ii akşamlar..ne zor şeymiş iletişimsizlik..okulda da girilmiyor ki.yeni evime taşındım..son kez nasipse:)geçen hafta bildiğiniz gibi idrar yolu enfeksiyonu olmuştum geçer diye beklerken daha da kötü oldum...annemler ev temizlerken ben soluğu acilde aldım..idrarımdan kan gelince çok korktum böbreklerime sıçradı diye.ama çok şükür bişey yokmuş..antibiyotik tedavisi ile geçti..bu arada adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı.adet olmayı bekliyorum.inşallah bu ay preseed ile deneyeceğim.daha sipariş vermedim..gi..gi..alacağım.herhalde içeriği farklı değildir ya da sahte değildir. sizler nasılsınız?herşey yolundadır umarım.öptüm kendinize ii bakın

canım düzensiz oluyor adetim ama büyük ihtimalle 25 nisan diyebilirim..

selamlar, ben anlamadım 25 nisan regl tarihinse ne ara test yaptın da negatif çıktı ceza. regl geçmeden çıkar mı ki gebelik.

selamlar, ben anlamadım 25 nisan regl tarihinse ne ara test yaptın da negatif çıktı ceza. regl geçmeden çıkar mı ki gebelik.

canım adet tarihim bugün en son 20 martta adet oldum.düzensiz oluyor.idrar testi yaptım silik bile çıkmadı..zaten göğüslerde fos:)bişey yok yani...
sen nasılsın neler yapıyorsun?

canım evet ne güzel aynı gün adetimiz bakalım inşallah ikimizide bulmaz kırmızılar:))) kırmızı renkdende nefret edicez yakında yavvv:)) ben 2 gebelik geçirdim canım ve ikiside adetten 1 hafta önce tutmuş doktorun dediğine göre bakalım bu nasıl olacak kürtaj olalı 2 buçuk ay oldu 1. adet sonrası denemeye başladık hayırlısı mevlam ne zaman uygun görürse olacak inşallah benimle beraber isteyen herkezede versin yüce allahım..8 mayıs sabırsızlıkla bekleniyorsun ama KIRMIZISIZ:))))

kızlar bu arada 286 okulun içinde 8. olduk ilk üçe girmeyi 1 soru ile kaçırdık malesef

AYY canım yinede dereceniz süper ben okul konularıyla çok ilgiliyim kızım 3 buçuk yaşında ama ben şimdiden başladım anne çocuk eğitimi kursuna gidiyorum kızıma eğitim kitapları aldım onlarla vakit geçiriyoruz..umarım çabalarım kızımın okul döneminde başarılarıyla sonuçlanır ve ben mutluluktan uçuyor olurum..sınıf öğretmenimisin canım?

Destinacım ben iyiym :) Sen nasılsın?

Prencim sen nasılsın? alttan gördüm seni :)

bende iyiyim canım bugün yoruldum kursa gittim havalar çok kötü insanın canı bişey yapmakda istemiyor.kızımıda uyuttum.kocamla başbaşa kaldım:)) sen çalışıyorsun galiba ne işle meşgulsün canım eşinle ayrısın anladığım kadarıyla kusura bakma soruyorum ama..

ay çok teşekkür ederim efendim, nerde o talih...

bakalım acilen 2.hamile aranıyor, :) sen çalışma yapıyor musun?

yapıyorum canım ben ilk adetten beri yapıyorum bu 3. adetimdi bitti 4. 8 mayıs beklenmeyen yani:)) adet döngüm çok kısa olduğu için 2 buçuk ayda 3 adet:)) bakalım kaç adet sonrası tutacak dr. korunmana gerek yok dedi zaten o demesede korunmayacaktım çünkü burda hep okuyoruz ya rahim kendini ne zaman yenilerse o zaman oluyormuş ve ben hayırlısı allahtan diyorum ne zaman nasip ederse ve sağlıkla kucağımıza verirse bizimdir.kısacası çalışıyoruz canım ama dikkatli değil herşey rastgele rastgelsin inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…