Canım karışıkmış gerçekten ama dr. a sordun mu bunu hiç? Mutlaka bir açıklması vardır, eğer yakın zamanda dr a soramazsan burdan topikten sorsan kk dr una ?
günaydın herkese. kızlar ben kürtajımdan sonra 20. günde regl oldum çok erken değilmi normalde 35 günde olurdum pkolu olduğum için aslında kafamı karıştıranson şey şu: 26 sında kürtaj oldum 9unda konrtole gittim yumurtamı gördük.yumurta 14 gün sonra kırılmıyacakmıydı hani o sayı sabitti.ben yumurtayı gördükten sonra 7. günde regl olmuş oldum. hiç bişe anlamadım bu işten.tamam işlem gördüm reglin ne zaman olacağı belli omaz ama ayın 9 unda görülen yumurta ayın 16 sında kırılıp regl olunurmu? nerde o zaman sabit 14? hadi bakalım sabah sabah size mat sorusu. bunuda öğreneyim yakında kadın doğum uzmanı kesilecem başınıza:) hamile kalındığında öncelikle kesenin görüldüğünü bile bilmeyen ben :)))
olmasak niye olmadı deriz olur niye erken oldu deriz amaan yaaa...
Valla Canım o sabit denilen 14 gün, bende daima 12 gün oluyor. Demek ki öyle sabit falan değilmiş :) 12-14 normal diyorlar ama bundan daha erken olursa, "luteal faz yetmezliği" denilen bir durum oluşuyor. Tabi buna tanı konması için birden fazla olması lazım. Her kadının ara ara daha kısa sürebilirmiş. Ben, yumurta döllenip de tutunamadığında olabilir diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi, her kadında ara ara olabilirmiş. Hele ki düşük falan varsa öncesinde, illa ki düzensizlikler olur. Benim teşhisim bu, bir de doktoruna sor
Günaydıııııın
canım bebişin nasıl nasıl gidiyor hamilelik?
Günaydınlar herkese a.s. :) topiğimizin nar tanesi kocaman olmuş ya maşallah ona
Bu arada benim preseedlerim gelmiş :) Valla hızına hayran kaldım, gitti gidiyordan siparişim 4 günde geldi, ebaydan ise 5 günde :)
Yani bu aya bile yetişirmiş eşim yanımda olsaymış :)
Valla bulantılar tam gaz devamNe yesem dokunuyor mideme ama buna da şükür, napalım. Bebişi görmeye kısmetse 6 mayısta gidicez, bakalım artık büyüdü mü Teyzesi
Valla bulantılar tam gaz devamNe yesem dokunuyor mideme ama buna da şükür, napalım. Bebişi görmeye kısmetse 6 mayısta gidicez, bakalım artık büyüdü mü Teyzesi
Sağol Canım. Valla ebaydan iyi gelmiş seninki. Sanırım Bodrum'da sorun var. Bir türlü gelmiyor buraya. Amazondan sipariş ettiğim preseedi iptal etmek zorunda kaldım artık bugün. Bir daha yurtdışından sipariş verirsem İzmir'e, annemlere göndereceğim vallaUmarım vesile olur preseedler, çalışmalar hızlanır
Hadi hayırlısı o zman :)günaydın herkeseee evet ikinci için başladık kanmm az oldu ağrım sancımda yoktuu ama 1 haftdr kasıklarıma bıcak batırılıyo sanki karnmda da var ağrı arada bacaklardaa bilmiyorum test için çookk erkn düşük 4 nisan adet için 4 mayısı bekliyorumm ooff
valla bende bu kadar erken beklemiyorum ve paketlemesi süper ya :) bizim Türkler poşette gönderiyo onlar kartona koymuşlar :) Belki dediğin gibi İstanbul Ankara ve İzmirde daha hızlıdır, inş 2. ye gerek kalmazda istemezsin şeker :) gerek varsada cicielere gerek olur inş :))Sağol Canım. Valla ebaydan iyi gelmiş seninki. Sanırım Bodrum'da sorun var. Bir türlü gelmiyor buraya. Amazondan sipariş ettiğim preseedi iptal etmek zorunda kaldım artık bugün. Bir daha yurtdışından sipariş verirsem İzmir'e, annemlere göndereceğim vallaUmarım vesile olur preseedler, çalışmalar hızlanır
Hayırlı olsun canım yeni evin, sanırım adet oldun.Canın sağolsun ya inş diğer aya kısmet olsun....günaydın kızlar..teneffüsteyimççevde inter yok çok yoğunum..taşındım çok şükür.hamile değilim....hepinizi öptm
insaallah canımmmcanım hadi insaallah 6 mayısta çok güzel haberlele gel bizlerede dua et canım belki 8 mayıstada ben sizlere süpriz yaparım rabbim nasip ederse
günaydın kızlar, iyi haftlar olsun inşallah...
hafta sonu aydında kayınvalidemdeydik, sorun yoktu ama aydında doğum yapmam konusundaki ısrarlara hele bir olsunda diyip geçiştirme yaptım, gözünü korkutmadım açıkçası sonradan düşündüm içim elvermedi, 2 aydır deniyoruz dedim. onun haricinde güzeldi.
gördüğüm kadarıylada iyisiniz.
nar taneside iyi.
candaşım hadi hayırlısı inş sağlıcakla tutar bebişler.
benden şmdilki bu kadar....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bugün bilgi yarışmamız var..dua edin 1. olalım..
hellokity aydına gelmişken bize de uğrasaydın:)
öptüm hepinizi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bugün bilgi yarışmamız var..dua edin 1. olalım..
hellokity aydına gelmişken bize de uğrasaydın:)
öptüm hepinizi
Bu arada, ben bir ay önce filan bi hamileilk dergisi istemiştim, ordan aradılar set satmak için :) Hamilemisiniz dedi, yalan olmasın diye evet dedim çünkü öyle işaretlemiştim :) Set satmak için aradı aslında uygunda yani :) Hani dedim allahım yalanımı doğrulasanda bu ay göbişe bebiş konsa filan :)))
inşallah başladın mı sen çubuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?