Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım karışıkmış gerçekten ama dr. a sordun mu bunu hiç? Mutlaka bir açıklması vardır, eğer yakın zamanda dr a soramazsan burdan topikten sorsan kk dr una ?

yok dra sormadım.bişeyide öğrenmeyiver derse hani:)) oldunmu oldun. daha ne yumurtanın kırılmasına yok sabit 14 güne takılıyosun der belkide. o yüzden sizlere sorayım dedim.bütün sorun usgde yumurtayı görüp 14 gün sonra regl olmayı beklerken 6 gün sonra olmam:s neyse cevabı öğrenirsem sizede yazarım:)

Günaydın pileo, ben kimyasal düşük yaşadım. normalde banada 1 ay sonra filan gelir kırmızılar dediler ama benim 19.gün geldi. dediğin gibi 14 gün bazen sabit olamayabiliyor.. ovulasyon testiyle takip edip, yumurtlamadan sonraki 17.gün regl oldum diyende var yani.

hııımm çok saol çıtır annemiz.iyiki bu ay hamile kalmaya çalışmamışım .bir ara regl olmadan devam edeyim diye düşünmüştümde.baksana daha yumurta bile tutunammış.bir hayal kırıklığını daha baştan yaşardım.demekki korunma sürecine uyulacak :))

Günaydınlar herkese a.s. :) topiğimizin nar tanesi kocaman olmuş ya maşallah ona

Bu arada benim preseedlerim gelmiş :) Valla hızına hayran kaldım, gitti gidiyordan siparişim 4 günde geldi, ebaydan ise 5 günde :)

Yani bu aya bile yetişirmiş eşim yanımda olsaymış :)

Son düzenleme:
günaydın herkeseee evet ikinci için başladık kanmm az oldu ağrım sancımda yoktuu ama 1 haftdr kasıklarıma bıcak batırılıyo sanki karnmda da var ağrı arada bacaklardaa bilmiyorum test için çookk erkn düşük 4 nisan adet için 4 mayısı bekliyorumm ooff

canım bebişin nasıl nasıl gidiyor hamilelik?

Valla bulantılar tam gaz devam Ne yesem dokunuyor mideme ama buna da şükür, napalım. Bebişi görmeye kısmetse 6 mayısta gidicez, bakalım artık büyüdü mü Teyzesi

Sağol Canım. Valla ebaydan iyi gelmiş seninki. Sanırım Bodrum'da sorun var. Bir türlü gelmiyor buraya. Amazondan sipariş ettiğim preseedi iptal etmek zorunda kaldım artık bugün. Bir daha yurtdışından sipariş verirsem İzmir'e, annemlere göndereceğim valla Umarım vesile olur preseedler, çalışmalar hızlanır

günaydın kızlar..teneffüsteyimççevde inter yok çok yoğunum..taşındım çok şükür.hamile değilim....hepinizi öptm

Valla bulantılar tam gaz devam Ne yesem dokunuyor mideme ama buna da şükür, napalım. Bebişi görmeye kısmetse 6 mayısta gidicez, bakalım artık büyüdü mü Teyzesi

canım hadi insaallah 6 mayısta çok güzel haberlele gel bizlerede dua et canım belki 8 mayıstada ben sizlere süpriz yaparım rabbim nasip ederse

[/QUOTE]Sağol Canım. Valla ebaydan iyi gelmiş seninki. Sanırım Bodrum'da sorun var. Bir türlü gelmiyor buraya. Amazondan sipariş ettiğim preseedi iptal etmek zorunda kaldım artık bugün. Bir daha yurtdışından sipariş verirsem İzmir'e, annemlere göndereceğim valla Umarım vesile olur preseedler, çalışmalar hızlanır [/QUOTE]

insaallah canımmm hepimizin tek temennisi o

Son düzenleme:
günaydın kızlar, iyi haftlar olsun inşallah...

hafta sonu aydında kayınvalidemdeydik, sorun yoktu ama aydında doğum yapmam konusundaki ısrarlara hele bir olsunda diyip geçiştirme yaptım, gözünü korkutmadım açıkçası sonradan düşündüm içim elvermedi, 2 aydır deniyoruz dedim. onun haricinde güzeldi.
gördüğüm kadarıylada iyisiniz.
nar taneside iyi.
candaşım hadi hayırlısı inş sağlıcakla tutar bebişler.

benden şmdilki bu kadar....

ah canım benim ya teyzesi çok merak ediyor onu bi gitsende bizde haberler alsak bebişimizden.

Hadi hayırlısı o zman :)
valla bende bu kadar erken beklemiyorum ve paketlemesi süper ya :) bizim Türkler poşette gönderiyo onlar kartona koymuşlar :) Belki dediğin gibi İstanbul Ankara ve İzmirde daha hızlıdır, inş 2. ye gerek kalmazda istemezsin şeker :) gerek varsada cicielere gerek olur inş :))
günaydın kızlar..teneffüsteyimççevde inter yok çok yoğunum..taşındım çok şükür.hamile değilim....hepinizi öptm
Hayırlı olsun canım yeni evin, sanırım adet oldun.Canın sağolsun ya inş diğer aya kısmet olsun....
canım hadi insaallah 6 mayısta çok güzel haberlele gel bizlerede dua et canım belki 8 mayıstada ben sizlere süpriz yaparım rabbim nasip ederse
insaallah canımmm hepimizin tek temennisi o [/QUOTE]
allah gönlüne göre nasip etsin arkadaşım....

İyi demişisin canım bende annem ısrar edince dayanamamış demiştim ama şimdi bizimki korkuyo :) olmayacak diye :)
Amin canım Allah hepimizin yolunu açık eylesin :)
Dün eşim diyoki hadi yatma kalk artık, yok ya ne kalkcam ben bebek topluyorum dedim gülüyor :))

Allah gönlümüze göre nasip etsin cmleten ....

Bu arada, ben bir ay önce filan bi hamileilk dergisi istemiştim, ordan aradılar set satmak için :) Hamilemisiniz dedi, yalan olmasın diye evet dedim çünkü öyle işaretlemiştim :) Set satmak için aradı aslında uygunda yani :) Hani dedim allahım yalanımı doğrulasanda bu ay göbişe bebiş konsa filan :)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bugün bilgi yarışmamız var..dua edin 1. olalım..
hellokity aydına gelmişken bize de uğrasaydın:)
öptüm hepinizi

öptüm hepinizi

bAŞARILAR SİZİNLE OLSUN CANIM, İNŞ YARIŞMA ÇOK İYİ GEÇER :)

KIZLAR NASILSINIZ? SESSİZ KALMIŞ BUGÜN TOPİĞİMİZ

CEZACIM BEKLENMEYEN ADET TARİHİNİ YAZARMISIN ? ÇİZELGE YAPIYORUZ ....

öptüm hepinizi

sular seller gibi geçsin inşallahhh, birincilikle dönün.

inşallah başladın mı sen çubuklara

inşallah başladın mı sen çubuklara

canım 1 kere yaptım şimdilye dek, 9. günümde yaptım diğerlerinide telaşla unuttum.Bugün 14. günüm bi daha yapcam.Bu ayı kaçırdım sanırım maalesef ki sen naptın yumurtlama dönemi bitti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…