ne bilim tatlım eminim işte hiç şüphelendiğim bir şey yok, :) sen napıyorsun başka, okul nasıl gidior.
Destinacım ben iyiym :) Sen nasılsın?
Prencim sen nasılsın? alttan gördüm seni :)
yavru ceylanlar ve nar tanesi selamlar,
ya gidip test almadım artık tüm ecz.beni tanıyor, yolumun üzerinde eczane yoktu ama şaka falan yapmıyorum bugün hafif lekelenmişim zaten bişide yok inann olsa hemen yapardım test.
candaş nasıl gitti çalışmalar
çalışmaları biten kim şimdi, topik karışık valla :)
taf hadi inşallah şifa olsun içtiğin
senem şu dr günü gelmiyor ya, bana günler geçmek bilmiyor.
ya gidip test almadım artık tüm ecz.beni tanıyor, yolumun üzerinde eczane yoktu ama şaka falan yapmıyorum bugün hafif lekelenmişim zaten bişide yok inann olsa hemen yapardım test.
Slm canım :) Çalışmalar 2 günlüktü ya zaten :) ama iyiydi, tutturamazsakta canımız sağolsun da sanki ben 12 yada 13. günde tumurtluyorum gibi geldi.
Dün ki test çok silikti 15. günümdü. Bakalım sonuç ne ola ?
Sen nasılsın? Şekercim hiç belli olmaz belirtisiz hamişlerde çok var :) İnş hamişsindir diye yormak istiyroum ceza ve sana :))
Bugün çok ekşınlıydı ya, ........in 45 yaşında ........in biri 24 yaşında arkadaşıma sarkıyo, dün eve dek takip etmiş.Kaçtır asılıyo kıza, kızda olaylar büyümesin diye sessiz kalıyo.
Bugün müdüre şefe şikayet ettk, ben adamla kavga ettim, yaptığınızdan utanın dedim, utanmıyorum sizi utanın asıl ayıp sizin dedi !!!
Müdür konuşmuş o adiyle, kız bana sarkıyodu demiş.Diaredeki arkadaşlara da kız bana kaç kere teklif etti zorla kabul ettim demiş !!
Şoklardayım ya, bi erkeğin bu kadar adi olabileceğine ilkkez şahit oldum ya yuh !!! Elim ayağım titriyo ya !
Ki kız erkekten daha erkektir, aynı zamanda bi akrabamla nişanlanacak.Anlattığı külli yalan ! Zaten müdürde dedi o ........ şizoren diye, şahit olmasaydım inanmazdım.Bende diyorum ki inş evladından çıkar da görür günü, onunda kızı var.Başına gelince kendinden utansın istiyorum !!
Sorma Canım ya. Bekle bekle bi hal oldum. Hayır bi görsem sağ salim, bulantılardan da şikayet etmem belki bu kadarBu arada bulantıma çare İzmir'den geldi. Kardeşim ikeadan iki kocaman kutu zencefilli kurabiye alıp yollamış bana sağolsun. İyi geldi gibi ya, bakalım artık. Hamişlik konusunda gelince, ben lekelenme falan bilmem. Şakır şakır kırmızılar gelmeden de güvenmem. Test de test
Ya ne manyak insanlar var. Ben de 13 yaşındayken, daha ortaokul öğrencisiyim, mahallemizde 26 yaşında kazık kadar adam takmıştı bana. Hayır bir de çelimsiz, ufak tefek bi çocuktum. Daha küçük duruyordum yaşımdan. Uzun süre annemlere söyleyememiştim. En sonunda sinir krizleri geçirmeye başlayınca annemler tatlı tatlı üzerime geldiler de söyledim. Babam rahmetli bir güzel benzetti, nur içinde yatsın. Öncesinde amcam konuşmuş, o bana asılıyo demiş manyak. Dayağı yiyince yoluma çıkamadı bi daha. Valla dayağa karşıyım ama böylelerine acımamak lazım. Tekdirden anlamayanın hakkı kötektir arkadaş
Slm canım :) Çalışmalar 2 günlüktü ya zaten :) ama iyiydi, tutturamazsakta canımız sağolsun da sanki ben 12 yada 13. günde tumurtluyorum gibi geldi.
Dün ki test çok silikti 15. günümdü. Bakalım sonuç ne ola ?
Sen nasılsın? Şekercim hiç belli olmaz belirtisiz hamişlerde çok var :) İnş hamişsindir diye yormak istiyroum ceza ve sana :))
Bugün çok ekşınlıydı ya, ........in 45 yaşında ........in biri 24 yaşında arkadaşıma sarkıyo, dün eve dek takip etmiş.Kaçtır asılıyo kıza, kızda olaylar büyümesin diye sessiz kalıyo.
Bugün müdüre şefe şikayet ettk, ben adamla kavga ettim, yaptığınızdan utanın dedim, utanmıyorum sizi utanın asıl ayıp sizin dedi !!!
Müdür konuşmuş o adiyle, kız bana sarkıyodu demiş.Diaredeki arkadaşlara da kız bana kaç kere teklif etti zorla kabul ettim demiş !!
Şoklardayım ya, bi erkeğin bu kadar adi olabileceğine ilkkez şahit oldum ya yuh !!! Elim ayağım titriyo ya !
Ki kız erkekten daha erkektir, aynı zamanda bi akrabamla nişanlanacak.Anlattığı külli yalan ! Zaten müdürde dedi o ........ şizoren diye, şahit olmasaydım inanmazdım.Bende diyorum ki inş evladından çıkar da görür günü, onunda kızı var.Başına gelince kendinden utansın istiyorum !!
AYY canım yinede dereceniz süper ben okul konularıyla çok ilgiliyim kızım 3 buçuk yaşında ama ben şimdiden başladım anne çocuk eğitimi kursuna gidiyorum kızıma eğitim kitapları aldım onlarla vakit geçiriyoruz..umarım çabalarım kızımın okul döneminde başarılarıyla sonuçlanır ve ben mutluluktan uçuyor olurum..sınıf öğretmenimisin canım?
canım evet ne güzel aynı gün adetimiz bakalım inşallah ikimizide bulmaz kırmızılar:))) kırmızı renkdende nefret edicez yakında yavvv:)) ben 2 gebelik geçirdim canım ve ikiside adetten 1 hafta önce tutmuş doktorun dediğine göre bakalım bu nasıl olacak kürtaj olalı 2 buçuk ay oldu 1. adet sonrası denemeye başladık hayırlısı mevlam ne zaman uygun görürse olacak inşallah benimle beraber isteyen herkezede versin yüce allahım..8 mayıs sabırsızlıkla bekleniyorsun ama KIRMIZISIZ:))))
günaydıın herkese..kızlar soğan kürü ve incir kürü hakkında bilginiz varmı.bununla ilgili okuduklarımdan çoğu kişi memnun kalmış mesela ancak ilaçla adet olabilenler soğan kürüyle oluvermiş.ben uygulamak istiyorumda kürtajdan 2 ay sonra soğan kürü önerilmiş ben 2.regliye kadar soğan kürü yapıp içimi iice temizlemek sonrada incir kürü uygulayıp yumurtaların sağlıklı çalışmasına destek olmak ve haziran ayında nokta vuruş yapmak istiyorumama ne kadar işe yarar bilemicem:9 deneyeniniz oldumu hiç
:92:dün gece yumurtamı çatlattım çalışmamı da yaptım işlem tamam artık Allah ol diyecek olacak hayırlısıylayumurtamı çatlattığım nerden anladın diyenler için yumurtalıklarım feci ağrıdı benim hep yumurtam çatlayacağı zaman ağrırır çok şükür güzel bir işaret bu bir de sabah kalktım ateşimi ölçtüm yükselişe geçmiş yani yumurtam çatladı zaten yumurtamın ağrısı da geçmiş bakalım artık bekleme sürecine girdim galiba Allah hayırlı olacaksa versin inşallah
Profesör taf. Uzmanlık alanı : kendisiKuşum sen aşmışsın valla,lisansı bitirip ihtisasa geçmişsin, hayranım sana doğrusu:13: Bu ay gözümüz üzerinde. Beklenmeyen adet gününü de ver de listemizde çiçekler açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?