Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlıı olun canımi iyi olduğuna sevindim günaydın bu arada. öptüm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkesler iyidir insaallah kitycim sıkma kendini bukadar üzme canım bence acele etme derim temizlik için.benim bir arkadaşım kürtaj oldu test yaptı hamile deil ama adette olmuyor dr. söktürücü verdi oda içmedi kendiliginden gelsin dedi iyikide öyle yapmış.meger geç döllenmeymiş şimdi hamile canım oyüzden sen yinede dikkat et kendine.insaallah en kısa sürede müjdeli haberi verisin

kızlarrrrrrrrrrrrrrr müjdemi isterimmmmmm ::

regll oldum hemde şakır şakır kırmızı hemde, ohhh allahıma şükürler olsun, adet göremeyen arkadaşlar varsa darısı başına :)

veee şimdi moralim düzeldi, cam silerken ağrım geldi bi bakım bu sefer belki doğrudur dedim ohhhh çok kafaya takmıştım, eşimle de papaz oldum bu cuma :) küsüs.

gözünaydın canım insaallah bu ay bebişin gelir.eşinle neden papaz oldunuz onu anlamadım

Arkadaşlar iyi akşamlar, ben geçen ay düşük yapmıştım ve çok kısa bi zaman sonra da adet olmuştum. Bu ay yumurtlama dönemimi anlayamadım diyebilirim ve hiç böyle olmamıştı. 4 nisanda regl olmuştum. ayın 17 sine kadar yumurtlamamın olması lazımdı. akıntı vardı ama tam yumurta akı kıvamında çok gelmedi. bugün o belirti geldi. 20.günüm. düşükten sonra geç yumurtlama olabilir mi acaba??

canım yeni bir hamilelikten çıkmışsın vucudun ve hormonların ilk adetten sonra yavaş yavaş düzene girer bu dönemde eskiye göre deişiklikler olabilir erken veya geç yumurtlaya bilirsin belki yumurtlaman bile olmaz.çünkü halen hamilellik hormonları vucudunda 3 aya kadar düzene biner canım geçmiş olsun

gözünaydın canım insaallah bu ay bebişin gelir.eşinle neden papaz oldunuz onu anlamadım

bahar temizliğni neden hafta sonu yapıyormuşum diye papaz olduk, şu regl sıkıntım ve bunalımımdan oda nasibini aldı şükür, valla alevdiki ortalık sorma. onunda işleri stresli çıkıştık t birbirimize haytth

amin canım hayırlısı sağlıkla gelsin, inş.
sağlıklı şekilde hamile kalalım sonra sağlıklı kucağımıza almak sonra büyütmek, sonra evlendimek, askere göndermek annane babanne olmak nasip olsun hepimize inşallah.

Canım gözün aydın. Stres küpü seni, bi rahat bırak kendini

gözün aydın canım, mevlam nasıl bişey vermiş biz insanlara kimi kırmızıları ister kimi istemez:)) onun stresini yaşamak çok zor sonunda kurtuldunya mutluyuz....

ya bende bi görsem kırmızıları..ne güzel olurdu....özendim bak bi sana bi senem e
ben bahar temizliğide yaptım bi daha mı yapsam acabaarada küsmek iiyidir..barışma anı güzel oluyor çünkü:92::92::92:

bacım dur bakalım belki sen kırmızı çizgi görürsün valla çok detaya iniyorum ben bu aralar, eskiden ne güzeldi ve o hale dönücem, regl geçti 3 gün test yapim haa çift çizgi hamileyim,

bu kadar basite indirdim artık olayı, o yüzden regl tarihi geçmemiş, bana göre hala acaba mı var? ayrıca benim küslüğüm pis oluyor, 3 gündür 3 cümle konumadık aynı evin içine, bi akşamüstü bana bir yerlere gide rmisin akşam arkadaşlar gelecek maç izlemeye dedi, ok dedim evden çıkarken nereye dedi bir yerlere dedim :) budur.

hadi bakalım haırlısı olsun canım..
kürtaj sonrası ilk reglinmi....
bundan sonra inşallah 9 ay gibi uzun bi süre sizin eve uğramaz....

Kıtty cım canım hadi gözünaydın inş diğer aya kırmızlar yerine bebiş gelir ...

Nasılsınız cümleten?

Benim canım çok sıkkın, stresliyim.müdürlükçe stresliyiz daha doğrusu O pislik adamı Başkanlıktan gönderiyolar, Başkan duyar duymaz onu burda tutmam demiş.Müdürde Başkanın gözünde hiç bi değerimiz kalmadı diye sinirli, haksız da değil.Bi pislik hepimizin adını karaladı.Hayır aksi gibi zaten bağlandığımız başkanlığın elemanları kendini üstün görüyodu şimdi heptan malzeme olduk dalga dalga laf gönderiyolar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…