Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu topiğinde sizlerinde uğuruna inanıyorum.İnşallah en kısa zamanda hepimizin listenin üstüne yerleşiriz :109:

Son düzenleme:
Kızlar modem bozuk. Okuldan yazıyorum. Çatladım meraktan. Candaş olsun gülüm. Diğerlerine bakamadım. Lone gitti mi dr ye. Bana özetlesin biri bu haftayı lütfen. Renkli tayin ne zaman? Derse gidiyorum yine...

Aklımdasınız. Ben geciktiriciye başladım. tüp tatile gelsin diye...

candaşın lekelenmesi başlası arkası gelir diyo ama gelmez inş bebek gelir bende durumlar aynı abla beklemedeyim adet olmadım henüz ateşimde düşmedi yamatakenin bugün doğumu oldu kızın adı neva olarak değişti henüz haber alamadık kendisiyle ceza çalışma halinde renklinin tayin cuma belli olcak kocası gelcek cuma
yeni yola başladın demek hadi hayırlısı ablacım

2 bin 3 bin bişey değilde, daha fazla olur diye düşündüm sanki ben.en garantisi tüp mü diyosun canım şimdi ?aşılamada da ikiz olabilir mi ? inş olsunda artık nasıl olursa olsun, hiç düşünmemeiştim bu hale düşeceğimiz, kürtajdan sonra yani.düşünsene ilki korunurken, ikincisi tedaviyle.
o benimde çok ilgimi çekiyodu, salatasyıda çok severim filne :) eline geçince yorumlarını alırım.ne kadara aldın ayıptır sorması :) iyi günlerde kullan inş canım, bebeklerinle beraber :)
canım düşünüyorum gitmeyide, korkuyorumda. gidişim de tedaviye hazır olarak giderim herhalde.yada şubat-mart gibi izne ayrılıp eşimin yanına gidersem çaresine bakarız.hayırlısı ya.ama belkide yılbaşında ideriz, eşimin yanındayım cuma günü, 3. günü olacak adetimin.sonrası içinde 2 hafta sonra tekrar giderim olmadı.belki ani bi kararla emen tedvai bile yaptırabilrz.bakalım ne olur ...

canım çok şükür herşey yolunda. ense ölçümü falan normal çıktı.
rahim ağzını da ölçtürdüm. 3.5 çıktı. fena değil dedi doktor. normal dedi. sen kaç diyodun sınırı?senin de az kaldı inşallah. 25 gün rapor aldım. 15 gün de tatil. 40 gün daha tatail inşallah.

günün güzel haberi

annesiyle babasına çekti herhalde. ikimiz de uykuyu severiz.

amin canım. hepinizden güzel haber gelecek inşallah. şu an en yakın sensin dimi sırada?sabırla kan testini bekliyoruz.

ceza kız dedi. senden bir erkek tahmini.eşitlendik.
sağlıklı olsun da önemli değil. ama merak ediyoz tabi. daha bekliycez 35 gün sonra gel dedi. 16 haftalık olunca. ben de o kadar çok bekleyemem,25 günü zor geçirdim dedim. bebeği sık görmenin ona bir yararı yok dedi. rahat ol dedi. çok heyecan zarar verir dedi.

Sevindim canım. 2.5 altı kötü. Derse gidiyorum yine özledim sizlerle sohbeti valla..

günaydın kızlar.....

çok teşekkürler kızlar eşim geldi aynı firmanın işine burada devam ediyor...1 aylık iş kalmış ermenistanda şu anda belli değil tekrar gidip gitmeyeceği işin yoğunluğunu eşim hafifletmiş büyük ihtimal tekrar gönderecekler hayırlısı bakalım...

candaşım, umudumuz yeni aya kalmış, inşallah yılın ilk ayı tutacak canım...

loneliness, canım çok mutlu oldum çok şükür canım herşey yolunda hep böyle devam eder inşallah...ikili test yapmadımı...35 gün sonra gidince zamanı geçmiş olacak o yüzden sordum..yaa sen bana bişey sormuştun sanki ama soruyu unuttum canım... bir kaç gündür yazamadımda sadece okudum ama okuduğumuda unuttum:))

nazlım ve renkliatlası bekliyoruz...sizden güzel haber alırız inşallah kızlar...

minicikumut, iyileşmişsin canım sevindim...

chnb, süreç başlamış herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda canım...

ceza, sen arkadan takiptesin kızları demek inşallah onlardan güzel haber alırız sende öyle güzel bir haberle takip edersin onları canım...

nurayy,, bitmedimi tatilin gülüm özledik seni...

hellom, nerdesin...

yamatake, neva na inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur canım

taf, kızlardan sonra erkekler geliyor topiğe önce hello sonra pileo sonra sen sonra sinua ooo maşallah 4 erkek kızlar 2 de kaldı bakalım bizden neler gelecek?

hilal, dün biraz bunalmıştın şimdi nasılsın canım?

senem, nehirimiz nasıl, sen nasılsın canım?

hadi hayırlısı inş, beklemek zordur tabi, bana bile çok uzun geldi bu süred.dr haklı.
candaşcım 149 liraya aldım.bugün gelecek inşallah deneyecem hemen
hadi hayırlısı . bekliyorum yorumlarını. aa bende eşime https://www.hediyeveben.com/yilin-en-iyi-esi-oscar-basari-heykeli-buyuk-boy.html şunu aldım, bekliyorum.üzerinde tüm zamanların en mükemmel eşi yazacak :))

canım saol, hayırlısı artık.enişteye kavuşmuş sayıyorum sizi inş :) allah bir daaha hiç ayırmasın.

cancan söküldünmü sen hala lekemi gelio ne durumdasın kızım gelişmeleri yazsanaaa

kız candaş çok alemsin çok hoş bir hediye..benim eşimin doğum günü 23 ocakta bende hediye alacam ama düşünüyorum yaa ne alsam diye..

cancan söküldünmü sen hala lekemi gelio ne durumdasın kızım gelişmeleri yazsanaaa
canım artık adet oluyorum, söküldüm leke bile değdi elbiseme de şükür küçüktü sildim.
kız candaş çok alemsin çok hoş bir hediye..benim eşimin doğum günü 23 ocakta bende hediye alacam ama düşünüyorum yaa ne alsam diye..

tıraş makinesi diyeceğim ama vardır, spor takılmayı seviyosa şapka eldiven eşofman olabilir, play station diycem pahalıya mal olur, yada spor tek ceket olabilir, aklıma bunlar geldi, yada takım forması, bornozu, battaniyesi, saati de olabilri.hele ki çarşıcıysa tam olur yani :) daha dur ben bide madalya alcam, dizsin ödülleri dersine çalışıp en iyi koca olsun dimi ama :)

eşofman takımını yeni aldım ...çarşıcı ama öyle forma felan o tip şeyleri çok sevmiyor..play station alsam kızar çok para diye offf..aslında üni de odasını hazırlamışlar , masasına bişeyler alabilirim kalemlik felan fişman ama onu da hayırlı olsuna gidecem kocacıma o zaman alırım.. doğum günü daha özel basit bişey olsun istiyorum, en sevdiği pastadan yapacam isveçten o pasta için patates unu bile getirdimşapka ve atkı olabilir , eldiveni var hemde çok kıymetli erkeklere hediye almak zor vesselaaam

teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim şükür. sen nasılsın?

erkeklerede hediye seçmek zor valla.bizimkide çarşıcı .. aklıma bişeyler gelirse yazarım ben yinede, aa bişey var, onun için kitap hazırlatabilirsin nette satışı var, yada 365 günlük not kağıtlarını bi kavanoza kyabilrisn.bide ben bi kere şey yapmıştım , saat + çikolata + ağrı kesici ... çikolata ya hayatım seninle tatlandığı için, saate vaktim seninle kıymetlendiği için, ağrı kesicide başını ağrıttığım vakitler için diye espirili bişey yapmıştım eşim çok beğenmişti onu.

ayy süperrsin valllaa..eşim öyle pahalı hediyeleri sevmez ,böyle espirili bişeye bayılır..bende senin çikolata saat ve ağrı kesici hediyesini düşüneyim biio zamana kadar aklımıza bişey gelirsee daha süper olur... çünkü ilkkez doğum gününde yanımda olacak çok gülmesini hoşuna gitmesini isterim

Candaşım sende az romantik değilsin hani

canım ultrasonla ayrıntılı baktı işte. ense ölçümü de yaptı. bi de kan alındı. ama kan testi haftaya çıkcak.
bir de ben daha önce histereskopi ameliyatı olduğum için yani rahim ağzından girilerek parça alınmıştı benim, kürtajda aynı şekilde.doktordan rahim ağzı uzunluğunu da ölçmesini istedim. o da normal çıktı çok şükür. 16.haftada başka testler yapılcak sanırım galiba 3lü test. sen ne zaman gideceksin?hangi sıklıkta çağırıyor doktorun?

Bu topiğinde sizlerinde uğuruna inanıyorum.İnşallah en kısa zamanda hepimizin listenin üstüne yerleşiriz :109:
inşallah sana da uğurlu gelir canım topik. en kısa zamanda hamile kalırsın.
hamile değilken de her yeni hamile bana umut oluyordu. şimdi yine seviniyorum, bir kişi daha kurtuldu diye. ve tek tek burdaki nicklerle de olsa herkese dua ediyorum.

hadi hayırlısı inş, beklemek zordur tabi, bana bile çok uzun geldi bu süred.dr haklı.
25 gün dayandık zor da olsa. 35 gün de dayanıcaz büyük ihtimal. şimdi devlete gitsem zaten fazla ilgilenmez.hem devamlı gitmek lazım. özel de pek seçeneğim yok. ancak tatilde istanbula gidersek,2 saat buraya, belki ordan bir doktor denerim. şimdilik bilemiyorum.
ben de burgazda yaşıyorum.eşinin memlekete yakın:)
tedavi falan daha düşünme bakalım canım. ha aklının bi tarafında dursun, piskolojik olarak rahatlamak için. ama normal yoldan olması için elinden geleni yap. yaza kadar dene bence. bir kere doğal olduysa hem de ikiz, 2.de olur bence. bir süre daha geçerse farklı bir kadın doğumcuya git derim. bazı doktorlar bazı şeyleri gözden kaçırabiliyolar. mesela benim ara kanama şikayetim vardı hep, normal dedi kaç doktor, yumurtlama kanamsı dedi.buraya taşınınca farklı bir doktora gittim. polip çıktı. onlardan kurtulunca ilk hamileliğim olmuştu 2 ay içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…