Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım her sabah tablolarımızı koyalım öyle açılış yapalım.. senin tabloda çok istikrarlı maşallahhh herşeyy güzel olsuunn..Allah bizimde yardımcımız olsuuun

amin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnn ben gece 3 de uyandım nasıl titriyorum bi baktım üstüm açılmış ateşimi ölçtüm 36.3 çıktı tamam dedim yarın gelir kırmızılar sonra uyudum 7 de kalktım tekrar ölçtüm 36.7 her zaman ölçtüüm saattekini baz aldım ama ölü bebek falan gördüm rüyamda yaa hayırolsun inşallah

kuzum yarına kadar adet olmazsam akşam baktırcam zaten iş çıkışında bugünde sabredeyim gelcek gibi kırmızılar bütün belirtiler var dün akşam belimin ağrısından duramadım

loneliness uyuyan bebeğini yirim senin maşallah rabbim kucağına almanı nasib etsin bizden güzel haber çıkmıo bari hamilelerden hep güzel haberler gelsin:) cancanım naptı acaba merak ettim onu

naber tatlım benim tabloya baksana bişi çıkarmı :)

naber tatlım benim tabloya baksana bişi çıkarmı :)

gunaydin canim
Ruyana takilma bilincalti hep boyle kotu ruyalar
tablon cok inisli cikisli degil ama bildigim birsey var kan veya idrar tahlili icin henuz erken en az 2 gun daha bekleyip atesinin durumuna gore yaparsan tahlili saglikli sonuc alirsin diger turlu erken yapman seni sadece endiseye yonlendirir fuzuli yere sen beni dinle sabirla 2 gun daha bekle cunku catlatma ignesinden cok sonra catladi yumurtan

bekliorum zaten canım valla bugün adet olmama ama dimi bu ateşle:)yarın akşam diye konuşmuştuk eşimle kan testini bakalım yarın akşama kadar olmazsam yaptırırım o zaman cuma cumartesi pazar misafirlerim var hep arada kaçamam fırsat olmaz
inişli çıkışlı olmamaması iyi bişeymi peki

Son düzenleme:

kıyamamm canım bende aynı sen gibi tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum sürekli...Allah hayır etsin...rüyada ölü diri getirir derler..sen ölü bebek görmüşsün inşallah sana diri bebek getirsin ...Allah tüm dualarını kabul etsin, inşallah bebişin seninledir..ve burda senin hamile tablonu yaparız...en kalbiii dualarım sen ceza minikler minikumut candaşııım chnb peppe..inşallah tez zamanda bebişlerinizi görürsünüz ultrasondaaa

şu siralar yamatake, prenses kızı (eger isim degisikligi yapmadilarsa) Karin'i kucagina almistir heralde :26:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl yürekten bi dua hiisedioırum bunu amin kuzum inşallah yaa birimizden güsel haber çıksın bari bu ay valal kendim hamile kalmış gibi sevincem candaş gelmedi yaa merak ettim

Nazlım belim ağrıyor diyorsun ya o zaman bile mutlu oluyorumBu ağrılar İnşallah hayıra vesiledir.

nazlım belim ağrıyor diyorsun ya o zaman bile mutlu oluyorumbu ağrılar inşallah hayıra vesiledir.

inşallah canımmm keşke bursa da olsaydın senin çalıştığın hastaneye gelirdim:)ben bu ay baya sabırlı çıktım hala kan testi yaptırmadım maşallah bana :)

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl yürekten bi dua hiisedioırum bunu amin kuzum inşallah yaa birimizden güsel haber çıksın bari bu ay valal kendim hamile kalmış gibi sevincem candaş gelmedi yaa merak ettim
ayy bende öyle canım valla candaş adetim geçti dedi ya valla kalbim pır pır etti..sizin yeriniz bambaşka bendee...herkesi seviyorum bu topikte ama en çok sizi kaderdaşlarım benimmmm hepimizin bebekleri olacak ama bebeklerimiz olsada ben sizi unutamam bu sıkıntılı günlerde hep birlikteydik, birbirimize neşe kattık birlikte üzüldük sevindik..rabbim iyi günlerdede hep birlik gülmeyi nasip etsin...Allah hamile kardeşlerimizinde sağ salim bebeklerine kavuşmalarını sağlasın,onlarında sıkıntısı büyük..çok iyi anlıyorum çünkü hamile kalınca işler bitmeyecek sıkıntılar artacak...
Nazlım belim ağrıyor diyorsun ya o zaman bile mutlu oluyorumBu ağrılar İnşallah hayıra vesiledir.

minicik canım sende batı nı felan yazda senide ekleyelim tabloyaa

valla kavuşalımda gelir be inş.olmadı direk tüp bebek yaptırırz :) aşılamayıda sallarız :)
cancanım canım benim rabbim hayırlısını nasib etsin inşallahh arkandan geliom merak etme seni yanlız bırakmıcam hemşom benim :)rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallahhhhhhhhhhhh
gelmeeee !
bende ya eşim dün diyor ki zaten sen özel günleri adetsiz geçirsen dişimi kırcam, tüm bayram, yılbaşı, düğün, konferns vs. her yerde kırmızılarım yanımda.nişanımızda bile adetliydim.tek şans düğnde değildim ama gecikmedi, balayıdan döndük geldi kendisi, bekletmedi bizi :))
Kızlar ben çıkıyorum:79:

Bu akşam Lonelinessten güzel haberler bekliyorum.

Bu Candaşla Nazlım bekleyecek kan tahlli için bari ondan gelen haberlerle sevinirim bende

Herkese mutlu akşamlar
umut bitti :) Allah nazarlardan saklsın beni, tam tamına 13 ayı bıraktım geride :)) 14 teyim ! :)
hayret ya nasıl olmuş ki! ? kesin yönetmenin filan etrafında bu durumu yaşayan vardır :)) ama aldılar nihayetinde, bizde alcaz dimi :)
canım maşallah oğluna diyorum, erkek bence :) kız mı demiştim önce hatırlamıyorum ama şimdik erkek diyroum :) sağlıklı olsunda.yumurtlamam genelde 14. gün canım, test yaptım birkaç kere ve en son bu ay yapmıştım.
candaşımmm bu söz ikimizeee

‎20"10" suz geçti, 201"1"likte olamadık, bari 201"2"mizin yılı olsun...

gerisini siz tamamlayın...201'3 müz olur, 201'4 dümüz olur...böyle gideeer
süpersinnnnn :)) bayıldım valla, face de bayıldım da yazamadım bişeyler :) inş 201"2" imizin olsun 201"3"ümüzün.olacak olacak inş olacak :) 2012 benim umut yılım vuslatım :)) inş hepimizinde öyle olacak ....
canımmmm gitcen mi yamatekenin yanına, bende gitmek istiyroum haberleşelim yaa.arayacaktım seni bugün ...
geldi geldi canım.
cancan derken kendi üstüme alınarak yanlış anlamadığımı sanıyorum ama adet oluyorum.çok az geliyor bu ay zorluyo ama adet oluyorum.bu sancı onun sancısı.

inşallah...

herkeslere günaydın, bugün nedense içim kıpır kıprı.acaba neva'nın heyecanı mı ki ne ?

aaa bırakırmıyız kızımm da ben gelcem çanakkaleye geyikliye gitces eyvah eyvah 2 filmindeki dereye götürcen beni ay cancan bitirsede okumayı yazıya geçse artık merak ediom guzum benim bende seni çokkkkkkkk seviom

ay ne kadar çok olmuş canım yaaa hayırlısı , bende canım olmadı direk tüp bebek düşünüyorum aşılama felan giremem o sıkıntıya..yaza giderim tüp bebek merkezine yatarım 15 gün gelsin ikizler :) hasanla hüseyin gelsinn

he kız gelin gidek filmi baştan biz çekeriz geyiklide eyvah eyvah 3

he cancanım sensin :)ay yamatakeye gidin kızz tafla buluşup nasıl sevinir mutlu olur bizim çinde koklayın nevayı canım bizler içinde dualar etmiştir eminim rabbim yardımcısı olsun inşallahhh saat kaçtaydı doğum bilionmu sen cancazım hakkımızda hayırlısı diyelim ne dices başka söz kalmadı söylenecek

canım benim ya kardeş olduk gerçekten , inş hepimizin yüzü gülsün yarım kalmasın sevinçlerimiz, bu topik erinde gecinde kapanacak.
gelsin hasanla hüseyin :) inş :)) tüp bebek fiyatları ne durumda, bilgin var mı ? ya ben galiba hamile kalmaktanda korkuyorum, şuanda.olmadığında evet üzülüyorum ama eşim yokken korkuyorum sanki.ama olamama ihtimalindende korkuyorum, offf be bende herşeyden korkyorum :)
gidersek sizin yerinizede koklarız söz :) napalım ya yapcak bişey yok, söylenecek söz yok.kaç gündür chnb de girmedi, nelerde acaba ? sen nasılsın, inş arkamdan gelmezsin.

canım haklısın bendede aynı korkular var hamile kalmaktan korkuyorum çünkü hamile kalınca sıkıntılar daha artcak biliyorum...o sıkıntı beni korkutuyor...canım en az 2 bin tl gözden çıkarmam gerek diye tahmin ediyorum..3 bini bile bulur..sonuçta iki tane isteriz en az...

bu arada candaşcım ben internetten alışveriş yaptım moulinex rende var ya onu aldım bide tefal el mikseri..rende süper bişe ya çok üşenyordum ben salata yapmaya valla kurtuldum durmadan salata yaparım artık..süper salata yapıyor, her tür şeyi rendeliyor..

Nazlıcım;Ben hastanede değilim kurum hemşireliği yapıyorum.Ama hiç mesele olmazdı bütün hastanelerde tanıdıklar var hem burada 10 Lira Beta HCG

Candaşcığım canın sağolsun seninde.1 Sene olmuş artık.Bir doktorla görüş istersen canım.Neler yapılabilir bir görüşmüş olursun.

Renkliatlas;Canım ben hala korunuyorum en geç 10 Ocakta adet olacağım ve sonra bırakıyorum korunmayı1 Ocakta Kürtaj olalı tam 3 ay olacak.Ondan sonrası Rabbime kalmış.
Bu ayın adeti bittikten sonra yazdıracağım adımı listeye

tamam canım inşallah listeye girdikten hemen 1 ay sonra üste taşınırsın..uğurlu gelsin listemiz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…