- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.581
o zman benccede çok beğenir, ben eşimin o kahkasını hiç unutmuyroum mesela, o da sever böyle şeyleri de.bunlardan birini deneyebilrsin beğenisi garanti :)) özel olur hem ilk beraberlik yılınızda.ayy süperrsin valllaa..eşim öyle pahalı hediyeleri sevmez ,böyle espirili bişeye bayılır..bende senin çikolata saat ve ağrı kesici hediyesini düşüneyim biio zamana kadar aklımıza bişey gelirsee daha süper olur... çünkü ilkkez doğum gününde yanımda olacak çok gülmesini hoşuna gitmesini isterim
:)) aslında öyle olduğumu düşünmezdim de yaptıklarıma bakınca kapasitem varmış diyorum :)Candaşım sende az romantik değilsin hani
burgaz a gelirsem inş görüşürüz bu arada.çünkü eşimde çorlu da.inş her şeye gönlünce olur ya dr u iyi seçmek gerek tabi, benim içinde haklısın.biraz denerim, yazın çaresine bakarım.hem dr da araştırırız, damdan düşmüş gibi gidipte üzülmeyelim.bencede olurda bi rastgeledi işte.inş darısı hepimize olacak inanıyoruz :)canım ultrasonla ayrıntılı baktı işte. ense ölçümü de yaptı. bi de kan alındı. ama kan testi haftaya çıkcak.
bir de ben daha önce histereskopi ameliyatı olduğum için yani rahim ağzından girilerek parça alınmıştı benim, kürtajda aynı şekilde.doktordan rahim ağzı uzunluğunu da ölçmesini istedim. o da normal çıktı çok şükür. 16.haftada başka testler yapılcak sanırım galiba 3lü test. sen ne zaman gideceksin?hangi sıklıkta çağırıyor doktorun?
inşallah sana da uğurlu gelir canım topik. en kısa zamanda hamile kalırsın.
hamile değilken de her yeni hamile bana umut oluyordu. şimdi yine seviniyorum, bir kişi daha kurtuldu diye. ve tek tek burdaki nicklerle de olsa herkese dua ediyorum.
25 gün dayandık zor da olsa. 35 gün de dayanıcaz büyük ihtimal. şimdi devlete gitsem zaten fazla ilgilenmez.hem devamlı gitmek lazım. özel de pek seçeneğim yok. ancak tatilde istanbula gidersek,2 saat buraya, belki ordan bir doktor denerim. şimdilik bilemiyorum.
ben de burgazda yaşıyorum.eşinin memlekete yakın:)
tedavi falan daha düşünme bakalım canım. ha aklının bi tarafında dursun, piskolojik olarak rahatlamak için. ama normal yoldan olması için elinden geleni yap. yaza kadar dene bence. bir kere doğal olduysa hem de ikiz, 2.de olur bence. bir süre daha geçerse farklı bir kadın doğumcuya git derim. bazı doktorlar bazı şeyleri gözden kaçırabiliyolar. mesela benim ara kanama şikayetim vardı hep, normal dedi kaç doktor, yumurtlama kanamsı dedi.buraya taşınınca farklı bir doktora gittim. polip çıktı. onlardan kurtulunca ilk hamileliğim olmuştu 2 ay içinde.
Merhaba arkadaslar bende 9 haftalik bebegimi kaybettim cok uzgunum(
Umarim kurtajdan sonra birgun yine anne olurum ve saglikli bir evladim olur.
Cocugumun olmaz diyemi korkayım ya birdaha kurtaj olursam diyemi korkayım saglikli olmazsa diyemi korkayım..
Psikolojim allak bullak..Okadar bebek bekledik olmadı olmuyor diye uzulurken,tam hayatima nese ve anlam gelmisken her yuz kadindan
onbesinin basina gelen hede beni buldu.
hilal, canım ben de iyiyim çok şükür...adet olmuşsun mutlu oldum dicem kızma bana çünkü kürtaj sonrası 4 ay adet olamadım ancak ilaçla oldum acımı bırakıp adet olamıyorum diye üzüldüm canım adet olamamak daha çok etkiliyor insanı inşallah düzenli adet olup çalışmalara yakın zamanda başlarsın canım...
yeni katılan arkadaş, adını unuttum kusura bakma çok geçmiş olsun allah tekrar göstermesin kürtajı ama hamileliği nasip etsin canım...
loneliness, ilk zamanlar leke falan vardıya sık çağırıyordu bu defa 1 ay sonra gel dedi...demekki sanada 3 lü yapacak bana 2li yaptı sanırım 3 lü yapmayacak drlar daha iyi bilir canım kızımda bana 2li değil 3lü yapmıştı canım bizdede kan uyuşmazlığı varya onuda yapıcak sanırım bir daha gittiğimde allahım sağlık versinde kucağımıza aldığımız günleri hayırlısıyla bir görseydik...
minikler, canım annenler gelmiş ne büyük sevinç senin için...gözün aydın canım...
canım sana tekrar Allah sabır versin diyorum.Merhaba arkadaslar bende 9 haftalik bebegimi kaybettim cok uzgunum(
Umarim kurtajdan sonra birgun yine anne olurum ve saglikli bir evladim olur.
Cocugumun olmaz diyemi korkayım ya birdaha kurtaj olursam diyemi korkayım saglikli olmazsa diyemi korkayım..
Psikolojim allak bullak..Okadar bebek bekledik olmadı olmuyor diye uzulurken,tam hayatima nese ve anlam gelmisken her yuz kadindan
onbesinin basina gelen hede beni buldu.
canım sana tekrar Allah sabır versin diyorum.
arkadaşlar rolle arkadaşı ben davet ettim topiğe. acısı çok yeni. temmuz annelerinden.
hep beraber ilk günleri atlatmasına yardımcı oluruz diye düşündüm.
ben biraz daha önce sanıyordum canım. olsun ilk adetin gelmiş. bence bu ay korunma. ben öyle yapmıştım. zaten 2-3 ay düzenimin eskisine dönemesi sürmüştü.çok iyi yapmışsın canım. ben de temmuz annesiydim biliyor musun?(((( inşallah en kısa zamanda atlatır bu kötü günleri.
canım hiç moraliniz bozma. kadında olan problemlerin çaresi çok kolay. yeter ki eşinde olmasın sorun. klomen tedavisiyle ya da iğne tedavisiyle yumurta oluşturuyorlar. ama sperm olayında öyle olmuyor. dölleyen sperm bir tane ama oraya ulaşabilmesi için en ml'de 20 milyon sperm olması gerekiyor. bunlardan sadece sağlam ve hızlı olan bir tanesi gidiyor. ve sayı azsa bu sayıyı yükseltmek çok zor. ama kadında bir sağlıklı yumurta yetiyor.biz de eşim için 2 yıl uğraştık.kızlar ya moralim çok bozuk. az önce internette araştırma yapıyordum. polikstik over hasalığının adına hep bi yerlerde rastalamıştım ancak ne olduğunu bilmiyordum. gebelikle ilgili olunca bi bakayım dedim. bu hastalığın bazı belirtileri bende var kızlar. bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı. kafayı yiyeceğim. hastalığın tedavisi uzun sürüyormuş.gelecek ay korunmayı bırakmayı düşünüyorken bi sene kadar bu hastalığın tedavisi için uğraşmam gerekirse napıcam ben. yerimde duramıyorum şuan. mümkün olsa hastaneye gidecem. yarıına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hastane için. eğer bu hastalık olsaydı doktorum bunu farketmez miydi acaba. lütfen var mı bu hastalıkla ilgili bi bilginiz.
ben biraz daha önce sanıyordum canım. olsun ilk adetin gelmiş. bence bu ay korunma. ben öyle yapmıştım. zaten 2-3 ay düzenimin eskisine dönemesi sürmüştü.
canım hiç moraliniz bozma. kadında olan problemlerin çaresi çok kolay. yeter ki eşinde olmasın sorun. klomen tedavisiyle ya da iğne tedavisiyle yumurta oluşturuyorlar. ama sperm olayında öyle olmuyor. dölleyen sperm bir tane ama oraya ulaşabilmesi için en ml'de 20 milyon sperm olması gerekiyor. bunlardan sadece sağlam ve hızlı olan bir tanesi gidiyor. ve sayı azsa bu sayıyı yükseltmek çok zor. ama kadında bir sağlıklı yumurta yetiyor.biz de eşim için 2 yıl uğraştık.
bir arkadaşım vardı yine bu forumdan. eşinin sperm sayısını yükseltmek için eşi ameliyat oldu. bir süre tedavi gördüler ve sprem sayısı normale döndü. ama arkadaşın da yumurtlama problemi vardı yani polikistik over. sadece bir ay yumurta takibi yaptırdı, iğneyle yumurtayı geliştirdiler ve hemen o ay hamile kaldı.
çok iyi yapmışsın canım. ben de temmuz annesiydim biliyor musun?(((( inşallah en kısa zamanda atlatır bu kötü günleri.
loneliness cok tesekkur ederim beni davet ettigin icin.Allah razı olsun hepinizden.
Bilmiyorum kizlar birdaha anne olsam bile ya aynı acıları birdaha yasarsam?
Cok ama cok uzgunum((
Hilalll sendemi temmuz anensi olacaktin cok uzgunum canim Allah sabir versinNasil atlaticaz bilmiyorum.
Kalbimdeki aciyi tamir edemiycekmisim gibi geliyor.Hele esimin uzulup aglamasi beni cok etkiledi
Hala temmuzda dogum yapacakmis gibi geliyor bazen.Inanmak istemiyorum.
Buarada bazi belirtiler var diye o hastaligi illa tasiyacaksin anlamina gelmez netten arastirip bosuna moralini bozma canim.
Allah dermansız hastalik vermesin,cozumsuz dert vermesin insallah.
günaydın kızlarr
dün akşam eşim test almış yaptım negatif çıktı bu sabah ateşimde düştü bug
n adet olurum sanırım hakkımızda hayırlısı olsun doktora falan gitmicem bu ay sıkıldım haplardan hormonlardan bi kaç ay rahat bırakcam kendimi
günaydın kızlar... nazlımcım canım üzülme sakın hayırlısı olsun bitaneem..bundan sonra kendini rahat bırak olur mu? aşılamayı deneyin yada? ne bilim ilaçsız iğnesiz bi uygulamaya geçin olur mu? daha adet olmadın dur baklım bekleyelim,
yok bebeem ya istemiom aşılama falan bi kaç ay özgür gençlik takılalım zaten nisan başı sınavlarımız var onlara odaklanmam lazım deli gibi çalışmam lazım sınıfımı geçip diplomamı alıp kpss ye girmem lazım bebek olayını düşünmek istemiorum bi kaç ay ilaçlardan da sıkıldım artık içmicem ilaç falan ateş ölçerim sadece o güzel yönlendiriyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?