Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

  • Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi


Nazlım İnşallah hamile olduğunu öğrenirsinde gidemezsin Uludağlara
 
inşallah canım inşallah yoktur. evet çok şükür adet oldum. candaşım sağol bu arada. şuan tek istediğim doktor kontrolünden temiz çıkmak, düzenli bir adet daha ve gelsin çalışmalar:)))
inş canım
görüşürüz canım iyi senelre inş.

hadi hayırlı olsun, kullanışlı madem aklımızda olsun.uygun bulunca alırız.güle güle kullan iyi günlede.


nazlım, maşallah eşine, iyi ki de biriktirmiş.

ben yarın izinliyim, akşama çorlu yolcusuyum.görüşmek üzere.
 

ana ne çorlu su kız?? nazlım ohh bizim yerimizede oyna kar topunu..
 
Yeni Doğmuş Bebeğin Topuk İziyle Annenin Parmak İzinin Aynı Olduğunu Biliyor Muydunuz.?

Çocuklar Karışmasın Diye Yüce ALLAH Tarafından Alınan '' Mükemmel Bir Tedbir!.."
 

benim ev aletlerim her renkte renk cümbüüşü var ama bu alet süper yaa salata yapmaktan rende yapmaktan nefret edenler alsın yıkamasıda çok kolay hemen suya tuttum bitti gitti 1 senedir takibindeydim bu ürünün,candaşcım bundan sonraki alışveriş listene ekle bunu
nazlım kardeşine geçmiş olsun yeni okudum..soğan kürü yapsa iyi gelir belki ne diyosun?
 
canım olsa doktorlar söyler. hem hemen hamile kalmışsın. durduk yere şüphelenme lütfen.
ben kürtajdan sonra 6 kez adet oldum canım. ama yine de erkendi benim için. ilki 2 seneye yakın olmuştu.
 
Kendimi cok yalniz ve terkedilmis hissediyorum.Bazen cildiricak gibi oluyorum.
Keske kabus olsa uyansam bu ruyadan
 
iyi akşamlar kızlar...
nazlım kardeşinde benimle aynı kaderi paylaşıyor..ben sana benim doktorumun anllattığı pcos nediri bi anlatayım...dedi ki...pcos bir hastalık değildir ,ilaç tedavisi yoktur,yumurtalık yapınla ilgilidir ve tedavisi yoktur yani geçmez...göz rengini değiştiremediğin gibi pcos da değişmez..ama hastalığın neden olduğu sonuçlar hafifletilebilir..en önemlisi kilo vermek..bende böyle bir belirti yok kilolu değilim..adet düzensizliği..bu belirti var..düzensizliği çocuk istemiyorsa doğum kontrol hapı ile kontrol altına alınabilir..saç dökülmesi..tüylenme..çocuk isteyince tedavi önerilecek..ama bak ben 1 kere kaldım hamile..benim aklıma gelenler bunlar canım..
 
Kendimi cok yalniz ve terkedilmis hissediyorum.Bazen cildiricak gibi oluyorum.
Keske kabus olsa uyansam bu ruyadan

cnm aynı olayları yaşamısız tam 10 haftalıkken bebegımı kaybettim bende temmuz annesi olacaktım...çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook uzun çabalar sonunla doğal yolla hamile kalmıştım. 2 negatif tüp denemem vardı..sayısız tedaviler...

ben kürtaj olmadım bebegımın kalbi durmuş kanama ile doktora gttik..kanama dediysem hafif pembe leke gelmişti.
sonrasında kendiliğinden düştü...müdahale edilmedi..7 aralıkta dunyam durdu
hala kanamam var..kimse beni anlamıyor

özel msj gönderemedim malesef
 
Bende cok zor hamile kaldim.Bebegin kalp atisi durmus oldugu icin kurtaj oldum dun.
KEndimi aglamaktan alamiyorum.Esim bikti artik bu durumdan.
Devamli ya birdaha hamile kalamazsam kalırsam ya gene dusuk yaparsam diye cok korkuyorum.
Kurtaj cok agir geldi hala karnim agriyor.neden boyle oldu bilmiyorum
Birdaha boyle bir aci yasamak istemiyorum.Biryandan cocuksuz evlilikte olmuyor.
cok mutsuzum istedigim hicbirsey olmuyor (
 

aynı duygular içindeyim..aglama nöbetlerim bitmior...beni annem bile anlamazken
eşim anlamasını beklemiyorum bile.
hatta bugün çooooook büyük bi kavga ettik.eskiye dönmelimişim hayat devam ediyomuş..
evi terk etmeyi ortadan kaybolmayı düşünüyorum...
 


geçmiş olsun kızlar..çok üzüldüm..bende 11.ayımda hamile kalmıştım..nasip değilmiş işte..zaman herşeyin ilacı diye boşuna dememişler..rolle ağla ve içini boşalt canım..içine atma sakın..inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalabilirsiniz..
 
Aynen annemin oglundan torunları var zaten.Kız cocuguyum diye okadar uzulmuyor bile bence.
Ortadan kaybolmak bende istiyorumda nereye giderim ne yaparım bilmiyorum.
Dusuk riski varken birdaha hamile nasıl kalınır? Ya birdaha kurtaj olursam
sonucta olan bana oluyor benim bedenim zarar goruyor.Canım cok yanıyor
Yıkık dokuk bir ev gibiyim .Yarın kontrolum var doktorda canm cok yanıyor hic gitmek ıstemıyor
Ultrasonla bakacak hemde alttan nefret edıyorum kadın olmaktan artık
 

kürtaj daha çok yeni , ağrılarının olması çok normal.
 

çok geçmiş olsun.canım bende senin gibi temmuz annesiydim.1 ay oldu bebğimi kaybedeli. anneme söylediğimide neden hamile kaldın erkenden, bi daha düşünme dedi. eşlerimiz bizi anlıyor ancak onlar olaya realist bakıyor.bir de bizi kendimize getirmek istiyorlar.en iyisi de bu. eğer evde iki kişi birden böyle olsaydı çabuk atlatamazdık. ben de ilk zamanlar ne kadar basit senin için, beni anlamıyorsun diyordum. ama içten içe beni üzmemek için rol yaptığını biliyordum. inanın yanınızda kimse yokken, kimse sizi anlamıyorken eşlere çok ihtiyaç duyuluyor.
 
canım sabırlı ol lütfen. kendini toparlamaya çalış. yeniden bebek sahibi olabilirsin. ama önce senin iyi olman lazım.

canım seni çok iyi anlıyorum. ben de korkumdan aynı doktora gidemedim bu hamileliğimde. aynı yere yatmak istemedim, aynı bakışları görmek istemedim. ilk günler gerçekten çok zor geçiyor. ama bak şöyle düşün. ben hep öyle düşündüm. ben de 21 ay uğraştım ve 3 ay daha olmasaydı biz çok ciddi tüp bebek yaptıracaktık. dedim bir kez oldu, çok uğraşarak oldu ama oldu. o zamannormal olabiliyor dedim. bekleriz, yine uğraşırız dedim. herşeye sil baştan başlamak çok zordu. ama hayat devam ediyordu. benim eşim de çok ağladı. hele ilk gün akşama kadar ağladık birbirimize salırılıp da. ama hayat devam ediyor bir şekilde.
doktor kontrolllerimi aksatmadım. muayene olmaktan hoşlana bir akdın zaten duymadım. can acıtıcı bişey gerçekten. ama benim kürtajdna sonra lekelenmelerim durmadı. bunun için 2 ay ilaç kullandım hormon ilacı. düzenim normale dönsün diye. eşim de daha önce kullandığı vitamin ilaçlarına başladı. ben de eleveiti bırakmdım.zten doktor 3 ay korunma vermişti. sadece bir ay bekledim. ama sonra niye 3 ay dediğini anladım. adetim 28 gündür normalde ve ancak 4.adetim de normal sürede oldum. 32-33e falan çıkmıştı. bu sefer de enfeksiyon oldum. yine korkarak ama benim için faydalı olacağını bilerek tekrar randevu aldım doktorumdan. fitil ve antibiyotik kullandım. o ay da öyle geçti. 3 e kadar kendimi avutmuştum vücudum ancak toparlanıyor diye ama 4-5 çok zor geldi. çok şükür 6.adetimi olmadım. kasımda hamile olduğumu öğrendim.diğerine göre yine de kısa bir süreçti. yaza kadar kendime süre vermiştim.
benim de ilk bebeğim aralıkta doğmuş olacaktı.
kızlar güçlü olmak zorundayız. çabucak toparlanıp ayağa kalkmak. kaldığımız yerden yeniden başlamak. en azından hamile kalabildiğimizi görmeliyiz.
 
Son düzenleme:
nazlım ve candaş tatil planlarınıza özendim. biz de geçen yaz tatile gidemedik, memleket hariç eşim çalıştığı için. bu yaz niyetimiz vardı. size güzel bir bedduada bulunayım:)inşallah siz de yazın bir yere kıpırdayamazsınız, karnınız burnunuzda olur:)öyle bi yere gidemezsiniz:)

kittycim, lütfen iyi düşün. kötü örneklere bakma. çoğu gitti senin, azı kaldı inşallah. hayırlısıyla alacaksın bebeğine kucağına. biz de umut olacaksın. biz de senin arkandan gelicez tüm arkadaşlar.
 
Dilek Duaları
kızlar 4444e alternatif dualar var bu sitede. ben yaz tatilindeyken gözüme kestirdiklerimi yapmıştım. daha önce de paylaştım herhalde. belki size de faydası olur. tekrar yazayım dedim. tabi sizin de dediğiniz gibi zamanı var. ama duada ısrarcı olmak gerekiyor. birinin saati denk gelmezse biri tutar dedim.bir de tez zamanda diye de ekledim dualarımın sonua, hayırlı, sağlıklıklı, uzun ömürlü diye de ekledim hep.tabi illa benim duam kabul oldu demiyorum. özellikle annem ve yakın arkadaşlarım da çok dua ettiler. her iki annem de. yanı kayınvalidem. Allah nasip kısmet ederse ikisinin de ilk torunu olacak inşallah.
bir de sürekli dilime doladığım bir dua vardı kısa, onu da paylaşayım. Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeh.inneke semi'ud dua. anlamı da Allahım bana katından hayırlı evlat ver.sen duaları işitensin.
bir de hz. Yunus peygamberin duası, o da La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimin. yunus balığının karnındayken sürekli bu duayı okumuş kurtulmak için. bir dua kitabında okumuştum. o olayı düşünün ve hangimizin derdi bu dertten daha büyük olabilir diyordu, siz de kendi sıkıntılarınız için bu duayı okuyup kurtulabilirsiniz diyodu.
tabi Yasin, Fetih ve Meryem surelerini de zaman buldukça bu niyetle okudum.
Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
 
Son düzenleme:
slm hanımlar bende aynı acıları yasadım 5+2 de kürtaj oldum
bir negatif tüp denemem var donmuslarla hamıle kalmstım
ama olmadı kesem bozulmus kanamam vardı 5 gun yatmıstım
ben bırsey sormak ıstıyorum 31 ekım gecesi kürtaj oldum ilk adetimi 28 kasımda oldum 5 aralıkta bitti ve ben 14 aralıkta tekrar adet oldum önce normaldır dedım kürtajdan sonra ama sımdıde anormalmiş gibi geliyor kürtajdan sonra kontrole gittım hersey normaldi
acaba yorum yapabilcek olan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…