- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.641
gediktimmi bilmiom canım iğneden sonra 14.gün adet olunurmuş ceza öyle demişti genel olarkada öyle diolar benim 17.günüm beklemedeyz bakalım şuan hafta sonu cumartesi gecesi uludağa çıkmamamıza odaklandım kocam aradı dağa gidiomuşuz yaşasınn kartopu oynucam:)
bursada oturmanın faydaları uludağ 45 dakika:)
inş canıminşallah canım inşallah yoktur. evet çok şükür adet oldum. candaşım sağol bu arada. şuan tek istediğim doktor kontrolünden temiz çıkmak, düzenli bir adet daha ve gelsin çalışmalar:)))
görüşürüz canım iyi senelre inş.ben kaçayrum kıslar,
yarın da yokum. Dışarıda işim var. Öpyrum sizi.
Görüşemezsek 2012 de hepimiz çok mutlu sağlıklı ve bebekli olalım diye dua ediyorum. İyi hafta sonları diliyorum.
Mucuk
moulinex rendem geldi kızlar onla uğraşıyordum bi ton kırmızı lahana doğradımdeneemek için , bide yanında tarif kitabı gelmiş süper !! çok değişik tarifler var, orda kırmzı lahana turşusu tarifi vardı madem bu kadar doğradım diye turşu kurdum vatana millee hayurlı olsun..arkadaşımda geldi oda baktı denedi çok beğendik yaa..tavsiye ederim
inş canım
görüşürüz canım iyi senelre inş.
hadi hayırlı olsun, kullanışlı madem aklımızda olsun.uygun bulunca alırız.güle güle kullan iyi günlede.
nazlım, maşallah eşine, iyi ki de biriktirmiş.
ben yarın izinliyim, akşama çorlu yolcusuyum.görüşmek üzere.
Benim mutfağımda ki bütün küçük ev aletlerim kırmızı RenkliatlasEşim senin rendedende alsakmı acaba diye düşünüyordu.Bende vazgeçirmiştim.Aklımı çeleceksin bu gidişle bende alacağım
canım olsa doktorlar söyler. hem hemen hamile kalmışsın. durduk yere şüphelenme lütfen.bu hastalık bende var mı onu bilmiyorum.doktor böyle bişeyden şüphelense söylemez miydi. biraz fazla mı abarttım acaba.bu hastalığın belirtileri şişmanlık,tüylenme, adet düzensizliği veya adet olamama, sivilce falanmış. bende tüylenme var bu aralar normalden fazla. diğer belirtileri sorarsan hiçbiri yok ama. ömrümde adet olmamazlığım olmadı.tüylenme problemi için giden kişilerin %15-40ının sebebi bu hastalıkmış. bir de bu hastalık için hamile kalamama, yumurtlamama sorunu diyor. ben korunmayı bıraktığımın 2.ayında hemen hamile kalmıştım.yoktur bu hastalık bende dimi canım ya.
korunmama meselesine gelince şeytan beni de dürtüyor korunma bu ay diye ama bilemiyorum korkmuyor da değilim. korunmayı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalmıştın canım?
Kendimi cok yalniz ve terkedilmis hissediyorum.Bazen cildiricak gibi oluyorum.
Keske kabus olsa uyansam bu ruyadan
Bende cok zor hamile kaldim.Bebegin kalp atisi durmus oldugu icin kurtaj oldum dun.
KEndimi aglamaktan alamiyorum.Esim bikti artik bu durumdan.
Devamli ya birdaha hamile kalamazsam kalırsam ya gene dusuk yaparsam diye cok korkuyorum.
Kurtaj cok agir geldi hala karnim agriyor.neden boyle oldu bilmiyorum
Birdaha boyle bir aci yasamak istemiyorum.Biryandan cocuksuz evlilikte olmuyor.
cok mutsuzum istedigim hicbirsey olmuyor(
cnm aynı olayları yaşamısız tam 10 haftalıkken bebegımı kaybettim bende temmuz annesi olacaktım...çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook uzun çabalar sonunla doğal yolla hamile kalmıştım. 2 negatif tüp denemem vardı..sayısız tedaviler...
ben kürtaj olmadım bebegımın kalbi durmuş kanama ile doktora gttik..kanama dediysem hafif pembe leke gelmişti.
sonrasında kendiliğinden düştü...müdahale edilmedi..7 aralıkta dunyam durdu
hala kanamam var..kimse beni anlamıyor
özel msj gönderemedim malesef
Bende cok zor hamile kaldim.Bebegin kalp atisi durmus oldugu icin kurtaj oldum dun.
Devamli ya birdaha hamile kalamazsam kalırsam ya gene dusuk yaparsam diye cok korkuyorum.
aynı duygular içindeyim..aglama nöbetlerim bitmior...beni annem bile anlamazken
eşim anlamasını beklemiyorum bile.
hatta bugün çooooook büyük bi kavga ettik.eskiye dönmelimişim hayat devam ediyomuş..
evi terk etmeyi ortadan kaybolmayı düşünüyorum...
canım sabırlı ol lütfen. kendini toparlamaya çalış. yeniden bebek sahibi olabilirsin. ama önce senin iyi olman lazım.aynı duygular içindeyim..aglama nöbetlerim bitmior...beni annem bile anlamazken
eşim anlamasını beklemiyorum bile.
hatta bugün çooooook büyük bi kavga ettik.eskiye dönmelimişim hayat devam ediyomuş..
evi terk etmeyi ortadan kaybolmayı düşünüyorum...
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de korkumdan aynı doktora gidemedim bu hamileliğimde. aynı yere yatmak istemedim, aynı bakışları görmek istemedim. ilk günler gerçekten çok zor geçiyor. ama bak şöyle düşün. ben hep öyle düşündüm. ben de 21 ay uğraştım ve 3 ay daha olmasaydı biz çok ciddi tüp bebek yaptıracaktık. dedim bir kez oldu, çok uğraşarak oldu ama oldu. o zamannormal olabiliyor dedim. bekleriz, yine uğraşırız dedim. herşeye sil baştan başlamak çok zordu. ama hayat devam ediyordu. benim eşim de çok ağladı. hele ilk gün akşama kadar ağladık birbirimize salırılıp da. ama hayat devam ediyor bir şekilde.Aynen annemin oglundan torunları var zaten.Kız cocuguyum diye okadar uzulmuyor bile bence.
Ortadan kaybolmak bende istiyorumda nereye giderim ne yaparım bilmiyorum.
Dusuk riski varken birdaha hamile nasıl kalınır? Ya birdaha kurtaj olursam
sonucta olan bana oluyor benim bedenim zarar goruyor.Canım cok yanıyor
Yıkık dokuk bir ev gibiyim .Yarın kontrolum var doktorda canm cok yanıyor hic gitmek ıstemıyor
Ultrasonla bakacak hemde alttan nefret edıyorum kadın olmaktan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?