günaydın kızçeler,
annaneme geç gideceğim bir fırsat nete girdim.
Renkliatlas ve cezadan umutluyuz değil mi? Renklinin maşallah ateşi düşmedi galiba.
Nuray iyi olduğuna sevindim.
Candaş şu rendeden alsak mı ne ?
Nazlım uludağa gidiyormuşuz, bol eğlenceler. Dikkat et kendine
iyiyim canımm sen nasılsınnngünaydın nazlımcım.
kopyladığımda yokmuşsun demekki.
ne haber uludağ güzeli.
sende dikkat et kuzumm biz halk takılcaz ya evin öünden binion arabaya 45 dakikaya ordasın benim evin camından zirve görünüo seviom bursayı ama hello istanbulu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim çokk en yakın zamanda gelmek istiyorum
canım gel ev var istanbulda
lonileness nabersin iyisindir umarım
sende dikkat et kuzumm biz halk takılcaz ya evin öünden binion arabaya 45 dakikaya ordasın benim evin camından zirve görünüo seviom bursayı ama hello istanbulu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim çokk en yakın zamanda gelmek istiyorum
geçen yılbaşı ordaydım kız kulesi taksim çok güzeldi yazında gittim domabahçe pierlotti bi topkapı kapalı çarşı yerebatan sarnıcı ay bi sürü yer gezdim seviyorum istanbulu yılbaşında gelcektik ama eşimin akrabaları geliolar istanbuldan bize
ah ablacım bırak kızz bakmammı ben onlara gidin tabi :)ben adet oldum yeni yıla kırmızlarla gircem bütün yıl adet olmasam bari:)güzel dileklerin için sağol ablacımmmselam kızlar....
nazlım, oooo uludağ hee süpersin iyi eğlenceler canım şimdiden...vallahi kocama kavuştuğum akşam mercimeği verdik fırına:)) dedimki bu bebeğide sağlıklı alalım kucağımıza biraz büyüsün sadece ikimiz bir gece bir otele gidelim başbaşa ne dersin gülümsedi vahşi kocam benim:)) uludağı duyunca senden aklıma daha kötü bir fikir geldi vallahi hiç kaçamazsın canım benden söyleyeyim sana çocukları sana bırakıcam senin çocuklarla oynarlar bende kocamla ver elini uludağ nasıl ama?? :)))
hellom, anneannene gidiyormuşsun selam söyle ellerinden öperiz canım...
renkliatlas, hayırlı olsun renden bende açtım inceliyorum aklımıza soktun bacım napalım:))
candaş, iyi yolculuklar bu anların tadını çıkar cano çocuk olunca erkenden yatıcan yılbaşı falan hak getire:))
loneliness, canım bizde bebişler doğunca yapıcaz tatilimizi, o zamanda kızlar karınları burunlarında evde pinekleyecekler ohhhhhhh:))
nurayım, maşallah canım 16 ya doğru yoldasın bende seni takipteyim...senin cinsiyet artık belli olur canım...hadi hayırlısı...
minikler, yılbaşına annenlerlesin sanırım bu nedenlede yazamıyorsun...öptüm canım...
ceza? nereyesun? naber canım?
chnb, meraktayız canım nasılsın? neler yapıyorsun internetiniz düzelsin artık yaaa...oğlun nasıl?
yeni katılan arkadaşlar yeni yıl size sağlıklı yeni bebekler versin inşallah allahım tekrar yaşatmasın kızlar sadece siz değil hepimiz sizinle aynı duyguları yaşadık ama burada birbirimize destek olarak kendimizi bırakmamamızı sağladık şimdi iyiyiz çok şükür herşey alahtan bol dua ve sabır kızlar...sonunda mükafatını elbet verecektir rabbim...
kızlar şimdiden yeni yılınızı kutluyorum...allahım bu yılın verdiği olumsuzlukların hiç birini tekrardan nasip etmesin...daha güzel mutluluklar, sağlık, huzur ve sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın bebeklerimiz sağlıklı anneler görmek ister..
sonu güzel olacak canım benim sabırrr....
Kızlar bu forumda 2*3 kez kurtaj olupta sonunda bebegine kavusan kac kisi var?
iyiyim canımm sen nasılsınnn
sağolun kızlar. çok şükür iyiyim.sende dikkat et kuzumm biz halk takılcaz ya evin öünden binion arabaya 45 dakikaya ordasın benim evin camından zirve görünüo seviom bursayı ama hello istanbulu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledim çokk en yakın zamanda gelmek istiyorum
nazlım, üzüldüm canım. sağlık olsun.
cumanız mübarek olsun.
canım bu forumda bilmiyorum. ama çevremden böyle örnekler duydum. aklına kötü şeyler getirme lütfen. artık kürtajlar eskisi gibi değil. modern yöntemlerle yapılıyor ve zarar vermiyor.Kızlar bu forumda 2*3 kez kurtaj olupta sonunda bebegine kavusan kac kisi var?
sağolun kızlar. çok şükür iyiyim.
nazlım, üzüldüm canım. sağlık olsun.
cumanız mübarek olsun.
sağol canım inşallah
Nazlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?