Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu duyguyu yasayan bütün arkadaslara gecmis olsun.Ama umutsuzluga kapilmayin kizlar. Bende kürtajdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldim ve sükürler olsun bebegim suan 6 aylik yanimda. Allahdan ümit kesilmez sakin umutsuzluga kapilmayin. Zamani gelince olur mrk etmeyin.

Keşke teselli edebilecek birseyler olsa..ama yok maalesef.
ilk once bu arkadasimiza cevap yazmak istedim.. Kurtaj olan aramiza yeni katilan arkadaslar var. Rollecim canim, keske tesellii edebilecek birseyler olsa yazmissin. Canim Allahimizdan baska bizi kim teselli edebilir. O'na sigin. Senin yaradaninda O, yarattigini alanda O, .. Bu bizim imtihanimiz.. Cok dua et.. iste sabri bu zamanda gostereceksin insallah.. O zaman en buyuk sevaplari alacaksin, ve mutlaka mukafatini goreceksin. Insallah bana kizmazsin bu yazdiklarim icin. Ama gercek bu canim.. Hepimiz senle ayni seyleri yasadik. Allaha sigin ona dua et canim. Umarim en kisa zamanda sende hamile kalacaksin.. Rabbim hic kimsenin duasini geri cevirmez.. Allah yar ve yardimcin olsun diger arkadaslariminda..

selam kizlar gecmisi okuyamadim malumunuz uzere.. biz insallah yarin sabah evde olucaz. 1 hafta kadar otel yogunlugundan dolayi internet calismadi gicik oldum neyse simdi daha iyi..insallah herkes iyidir.. simdiden herkese Hayirli, saglikli omurler ve bebisli bir yil diliyorum.

Nazlım İnşallah hamile olduğunu öğrenirsinde gidemezsin Uludağlara

amann gelseydi gitmrzdim gelmedi napayım gitcem gezcem eğlencem kar topu yapcam kocama atcam:)

çorlu ne alaka ya eşinin memleketimiydi güsel vakit geçir kuzum inşallahhh

ana ne çorlu su kız?? nazlım ohh bizim yerimizede oyna kar topunu..

oynarım kuzummm inşallah kısmet olurda gidersek söz senin için de oynucam:)

sağol canım bilgi verdiğin için biizmkinde kilo problemi var işte şiştikçe şişti 55 kilolardan 68 kiloya çıktı şuan evli diil o yüzden doğum kontrol hapıyla tedavi olacak sanırım dün bi tahliller istemişler bugün sonuçları çıkcakmış ben buraya eklerim bakarız beraber doktora bi hafta sonra göstercek çünkü tüylenme de olurmuş sanırım bizimkinde yok adet olamamak da çok büyük sıkıntı amz kardeşim o kadar rahatki o rahatlığı beni sinir ediyo:)

senin bedduana kurban olayım edin kızlar bana böle beddualar edin lütfen:)yazın karnı burnunda olayım bi yere gidemeyeyim:)

aramıza yeni gelen arkadaşlar hepinize üzülerek hoşgeldin diyorum allah sabır versin yanınızda olsun inşallah geçecek yeniden umud etmeye başladığınızda daha az acı çekeceksiniz sabır ve dua lazım sadece

nuraycım hoşgeldin canım seninki kocaman olmuş kız nasılsın nasıl geçti tatil anlat bakalım
kızlar günaydınnn ben hala adet olmadım ateşim bi tık daha düştü bugün gelir sanırım az önce müthiş bi ıslaklık hissettim gittim baktım adet oldum sandım ama akıntım gelmiş altıma pedimi koydum bekliorum

Nazlım bugün lütfen kan testi yaptır.Yarın uludağada gideceksin madem.Giden bi kaç damla kanın olur.Senden çok umutluyum niye bilmiyorum ama.

Renkliatlas senin beklenmeyen adet tarihin ne zamandı

Nazlım bugün lütfen kan testi yaptır.Yarın uludağada gideceksin madem.Giden bi kaç damla kanın olur.Senden çok umutluyum niye bilmiyorum ama.

canım benim güzel yürekli hemşirem:)ben kendimden accık umutlu olsam koşa koşa gitmemmi ateşim fena çakıldı ben 36.4ler de adet oluyom bugün gelir büyük ihtimal hem uludağ bizim eve 45 dakika:)
arabayla gitces orda bi otele girer bişiler içeriz biraz eğleniriz kartopu oynarıs döneriz içeriz derken içki diil:)

ayyyy keşke bende gitsemm off... araba alma ev eşyası alma derdimiz olmasa şöyle 1 hafta geleydik kocamla uludağa

Bugun kontrolum var.Insallah kurtajdan dolayi bir aksilik olmamistir.
Bana dua edin kizlar.
Dun canim cok sikildi.Acaba birazdaha beklesemiydim belkide sonradan kalbi calisir hareket edermiydi diye cok dusunup uyuyamadim gece.
Iki kurtajim var ama bu ilk dusugum digeri bostu.Oyuzden testte yapmiyor.Ama ben bir labratuara gidip yaptiriyim diyorum.
Birdaha ayni seyleri yasamak istemiyorum.Eger saglikli bir evladim olmiycaksa niye bosuna tekrar hamile kalip dusuk yapayimki.
Veya riskli gebelikler uzmanlari varmis onlara danisirim.Gerci onlar ne yapacak hersey Allah'in elinde.
Bana destek veren,bir omuz veren tum arkadaslara tesekkur ederim.Hepinizden Allah razı olsun.Insallah birgun bizimde yuzumuz guler.

Canım benim bak çizelgen seni adet oldun diye gösteriyor ama ortada yok kırmızılarLütfen lütfen lütfen yaptır Nazlım

Sevgili Rolle;

Tekrardan söylüyorum.Yaşadığımız şey çok acı ama geçti gitti canım.Birdaha aynı şeyleri yaşamayacağız Allah'ın izniyle.Sağlıklı gebelikler geçirip şahane anneler olacağız.Tahlillerini ve tdavini aksatma canım.Bütün kötü günler geçip gidecek.Güzel günlere çok az kaldı.

Canım benim bak çizelgen seni adet oldun diye gösteriyor ama ortada yok kırmızılarLütfen lütfen lütfen yaptır Nazlım

pazartesiye kadar olmazsam yaptırcam söz:)zaten doktoruma gitcem o akşam olmazsam oda mutemelen isticek geçen ayda geciktim canım 34.gün adet oldum ondan çok sallamıom :)

canım benim beklenmeyen tarih 1 ocak...daha 2 günüm var o yüzden şimdiden sevinmek istemyrum..o kadar alıştım ki negatif sonuca o yüzden her an tetikteyim bi anda adet geliveriyo

loneliness,
gunluk2011,
hello_kity,
minicikumut,
ceza83,
renkliatlas,
senemgy,
topraksu_
günaydın kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…