Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın kızlar

Yeni yılın ilk çalışma gününden hepinize Merhaba

günaydın kuzularrrrrrr..hepinizin dileklleri çok güzel..benimde annemler geldi cuma günü dün akşam gittiler..eşim çalıştığı için iyi oldu gelmeleri...yoksa evde sıkılacaktım..bende bi değişiklik yok kızlar..9-11-13-15-17-19-21 çalıştık ama bizde bittikinşallah tutmuştur ama benim içimde bi heyecan yok..nazlım doktora gittin mi......

hellom kıyafetlere bayıldım...tansiyonun nasıl oldu...umarım düşmüştür...

onay almış madem ekledim bile listeme :)) eşim çıldıracak ama :))
amiiinnnn keşke öyle olsada gidemesek :))
teşekkürler canım, geçen günki mevlütte demişlerdi bunu.okuyalım.
ayyyy keşke bende gitsemm off... araba alma ev eşyası alma derdimiz olmasa şöyle 1 hafta geleydik kocamla uludağa
off borçlara başlayacaksınız gidecek paralar, ama giden para olsun üstüne bide bebek gelsinde başabaş çıksn aysonları :)
hemen alalım valla :)
çıkartıyorum şimdilik canımda korkarım 2012 yi de eğlenceli çıkarırız, sıpa fazla nazlı.bu senede gelmeyebilir.
başka çare yok abla 7 ay oldu geçti bakalım kaç ay daha geçicek
ya ben napıyım 13 ay bitti ..

kızlar kocam geldi
gözün aydın canım allah ayırmasın birdaha.
kizlar bu arada simdi farkettim yeni yilla beraber cift rakamli gunler ile geri sayima baslayacagim ogluma kavusmak icin
hadi bismillah, hayırlı yıllar olsun.
candas canım hayırlı yolculuklar

..
canım saol, umarım süreç çabuk geçer ve bir sıkıntı çıkmaz.

My Ovulation Chart

günaydın kızlar...ne yazık ki adet belirtilerim başladı dün biraz lekelenmem oldu bugün devam edyor gece yada yarın patlarm bu ay da foss çıktı...çok moralim bozuk
( bu ayda gitti (( sabır sabır nereye kadar bakalım.
bunda sonra dualar böyle olsun, yeter artık sabrettiklerimiz.
abla bilmiyorum ama öyle galiba, yalnız eşim çorluda.bu dr nerede, 1 gün giderim nolcak.sonuçta senin referansın var.yardımcı üreme teknikleri derken, aşılama ve tüp mü oluyor? aslında karşı olan eşim, pek ılımlı değil.şöyle ki, dr a gidelim yapalım derse olur yoksa denemeyiz diyor.cefa çekmeden sefa olmaz biraz deneyelim filan mantığında.ama benim artık aklıma yattı.aşılamayı eşim kabul etmeye başlamaıştı, tüp bebekte ikiz şansı çokmuş onu yaptırsak deyince, abartma diyor.sanırım ondan etkileniyrouö.o da dr la görüşünce böyle düşünmez ama katı değildir.

canım inş ilk yılın müjdesi senden olsun.

herkese güzel yıllar, topiklere bol bebekler diliyorum.kendimde dahil.ama kendim çn birde vuslat diliyorum inş son çeyrekte eşimle birlikte oluruz.

he yavrum yaa baya eğlendik dibine vurduk şükür siz ankara havasıyla oynuyonuzdur biz bursa çiftetellisi:)

vay vay vayyyy çalışmalara bak beeee maşallahhh cumaya az kaldı kuzumm inşallahh güzel haberler alırız senden umudumuz sensin şuan cancan ben renkli sukoyverdik bu ay sıra sıra döküldük valla hayırlısı inşallahh sağlıklı gelsinlerde bida canımız yanmasında bekleriz cNIM BEN doktora gitmedim bu ay bi ara verelim dedik bzi yine senin gibi 9.gün başlayıp 23 e kadar devam etcas bu ay dinlenmek istedik olmazsa önümüzdeki ay eşimde bende beraber gidip tüm tahlillerimizi yaptırcas

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 30 ocakyılbaaşında eğlenceler,oynamalar gülmeler,bu sene yeni umutlarla gelsin nazlıma bebelerr
minikler........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... ? çok az kaldı günleri,açıyor sümbülleri,tatilde gelecek inşallah ,chnb nin bebeleri

ceza83.....................................................10 ocakceza yapıyor çalışmaları, inşallah dolmuştur yumurtaları,hamile de kalsın yesin yesin şişsin , bitmesin hiç atıştırmaları:125:

renkliatlas................................................1 şubat:125:renkli yiyor bal ile tarçını..geçen ay fos çıktı .inşallah çörek otuyla gelecek mini mini evlatları...

_CandaS_...................................................... 29 şubat can can kavuşacak kocasına,huzur ile girecek odasına, inşallah bu ay ikizler gelecek kucağına

peppe...................................................... 26 aralik[/QUOTE] peppe kiloları veriyor, dertleri de bir bir eriyor..bunu gören bebeleri ,koşa koşa peppeye geliyor

ankara oynadığımız pek görülmez de :) artvin, oron horon , hep horon. eşimde uydu bize :) bursanın çifte tellisi nasıl acep ? sizinki daha komik ve eğlencelidir :)) yolda çifte telli :))) mini etekler yoksa sorun yok :)) sen nasılsın ? atlattın mı sıkıntıyı ?
peppe kiloları veriyor, dertleri de bir bir eriyor..bunu gören bebeleri ,koşa koşa peppeye geliyor[/QUOTE]

canım ya azğından bal damlıyoda inş bu ay olsun diyelim.nasılsın ? keyfin ne alemde ?

cancanım valla sıkıntım falan yok şükür yaa ilk gün biraz üzüldüm dün eşimin ailesindeydik sevgili kayınvalidem bişey varmı diye sordu bende yok anne daha öncede sölemiştim biz düşünmüoruz olursa haberiniz olur zaten sormana gerek yok dedim sustu allahım yaa ne gıcık bi durum bebek öldüünde hastaneye bile gelmediler şimdi varmı diye soruyo misafirlerimiz vardı hafta sonu gez eğlen derken bebek aklıma bile gelmedi valla keşke hergün yapacak bişeyim olsa günler geçse gitse aklımıza gelmese geçen arabalarda bize kornalarıyla eşlik etti :)uludağa mini etkele gitseydik donardı bi taraflarımız çok soğuktu kızz bi sürü kar vardı

sema yine döktürmüşün kızzz yüreğine sağık guzumm

Son düzenleme:
canım iyiyim sağol tarçın bal çörek otuna başladım sanki aşure yiyor gibiyim yani tadı kötü deil görüntüsü kötü..bu gün aktara gidecem hayıt tohumu ve aslan pençesi alacam bide onları deniyim..eşimde bugün türkiyede ilk kez işe gitti heyecanımız var biraz..sen nasılsın?
her gününüz böyle eğlenceli geçsin canım..inşallah bu ay aklından çıkarmışken gelir bebek..hayırlısıylaa

amin kuzumm hep beraber mutlu olalım inşallahh o çörek otlarını dişlerinle ez öyle ye öyle okumuştum ben hu ay onuda yapmıcam özgür takılalım az dinleneyim dedim kocamda ısrarla bu ay kafanı dinle diyip duruyo onuda kırmak istemiorum oda üzülmesin kocanın işi de hayırlı olsun canım huzurla çalışır inşallahh

canım günaydın, Annenlerin gelmesi gerçekten güzel olmuş. İnsan böyle birlikte olalım duygularının yoğun olduğu zaman tek kalınca psikopata bağlayabiliyor.
Maşallah çalışmalara. İnşallah sağlıkla gelecek bebeğimiz. Gece gündüz dualarımdasınız. Mevlam hepimizi anne yapsın güzel anneler olalım, çocuklarımızı eşimizle dostumuzla büyütelim çocuklarımızın çocuklarını görelim. Aslına bakarsan ne kadar sıradan dualar değil mi? başkası güler geçer. Ama bizim için çok önemli dualar.
Kıyafetler için teşekkürler,utanarak ekliyorum ama bir kere yaptık ekledik ya bişi alanlar soruyorlar yoksa beğenmedin mi diye, Şimdi birde karyolayı kurmamız gerekiyor bendeki kurtlar kafamı yiyor ya olumsuz bir şey olursa diye, birde pek tarzımız değil eşimle, görmemişlik gibi olmasın öyle algılanlmasın diye çok istiyoruz.
Ben Aydın'a gelene kadar sen hamile kalmış hatta cinsiyeti de belli olmuş olur. :))) Bende yeğenime alırım güzel hediyeler.

hastaneye gelmemesinin sebebi kiralık ev aramalarıydı kuzum a2 ablası 1 abisi geçmiş olsun diye aramadı bile şimdi iyi olmamı bekliolar gittim 1 saatte 3 cümle falan konuştuk genelde onlar konuştu ben saçma bi gülümseme ifadesi kullandım:)kardeşimin tahlilleri normal çıkmış çarşamba sanırım doktora gidicek yeniden ilaç verir muhtemelen aöf ye başladım kafam dağılıo kuzum iktisat teorisi istatistik ve atatürk ilke ınkılapları dersim var bunları geçersem 2 yıllık diploma alıp kpssye girmeyi düşünüorum kısmet olursa özel sektörden bıktım bu sabah daha koca bi süpürge verdiler elime bulunduum yeri süpürüp silcekmişim ben iş yapmaktan gocunmam şükürler olsun sağlığım yerinde yapabiliorum ama benden önceki mini etekli arkadaş neden yapmıodu ama dimi:)ben mini etek giymiorum diyemi yaptırıolar neyse sağlık olsun açtım müziğimi aldım süpürgemi elime bide vileda yaptım ohh mis gibi oldu her yer canım korkularını şimdiden anlayabiliorum şimdi çok istiyorum ya bebek olsun yeniden diye hamile kalırsam naparım diyede engelleyemiorum kendimi diğer topikte bi arkadaş benimle birlikte düşük yapmıştı üstüme 3.ye hamile kalıo ama hepsini kaybetti çok üzüldük kısmet sen güzel şeyler düşün olurmu çınar o yaa çınarrrrrrr öptüm ikinizide

Son düzenleme:
oh ne güzel, stresler dağlara taşlara gitmiş:)
ben fena üşüdüğüm için uludağı kışın sevemedim bir türlü. hiç zevk almam donduğum için. hepte hasta olurum. ama yazın pikniğe bayılır, ya da baharda çok severim uludağı:)anısı da çoktur. piknik alanlarının olduğu yerde küçük bi derecik akıyor, onun başında eşim evlenme teklif etmişti, bir şiirle. ama nişanlıydık:)komik değil mi?
özledim bursayı ya, hem de çok özledim. ekmek derdi işte düştük gurbetlere:)

maşallah temponuza:)inşalllah bu sefer denk gelmiştir, gelir bebiş.
bize yasak:)zaten doktor serbest dese de ne ben yanaşırım ne de eşim. o kadar bekledikten sonra riske atamayız.
en son kontrole annemi de sokmuştuk doktorun odasına. herkes 3-4 kişi giriyor burda. ya anneanne,babanne, bir de küçük çocuklar. anneme sen de gir demiştim, kadın zamanında görmemiş ultrason falan. anlatıyoz merak ediyo kadın. doktor konuştu konuştu, sonra alçak sesle bişey dedi. anlayamadık tabi biz. eşim de ben de efendim dedik. ya böyle şeyler de misafirin yanında zor söyleniyo dedi, şakayla karışık. adamdan uzak durcan dedi.çok şakacı bir adam. zaten uzağız öğrendiğimizden beri.
sonra benim toksoplazma negatif. yani kırmızı ete çiği dokunmam yasak. annem yaparken ben böyle yine bakıyodum bir akşam. annem demez mi sana da herşey yasak, ben böyle şey ömrümde ilk defa duydum, o da yasak olur mu ya dedi, doktorun dediğini kastederek. ben şimdi damada hak verdim dedi, ondan bir taneyle kalmak istiyor dedi. eee haklı çocuk dedi:)öldük gülmekten.

canım moral oluyosuan bize. ben de senle aynı duygular içerisindeyim. bir an önce cisniyeti belli olsa da bişeyle alsam diyorum. çok özeniyorum. ama bir taraftan da korkuyorum. abartmadan bişeyler alırım bi öğrensem:) şimdi bişey alamıyorum. beyaz bile olsa kenarında ya pembe, ya mavi çizgi oluyor. kitty, istanbuldayın dim. 19-22 ocakta bebek fuarı varmış. ben furaları çek severim. evlenemden de gelin,düğün fuarına gitmiştim. o tarihlerde orda olma ihtimalim var, kısmetse gitmek istiyorum. bişeyler alamasam da bakarım. fikir edinirim.

almış ağzının payını k.valideciğin :) yoğun geçince insnaın aklına gelmiyor gerçekten, umarım bu tatil size uğurlu gelir canımi, doğru ya her taraf çok soğuktu mini giyilmez, hoş giyen biri olduğunu da dşünmüyorum yanılıyo muyum ? ben giyemem leylek gibi çıkarım ortaya sonra, haftasonu nasıl valiz topladıysam eşimin yanına babetle gittim kar yağmaz dedim, yağdı.kotum kirliydi etek götürdüm.herkes mal gibi bakıyo, montumda kısaydı.sinir olduk heleki eşim.sonra karısına çoook acımış bot aldı bana :) ben iflah olmam ya, ama botlarımı çok sevdim ya, kemıl rengi süper.liseli zamanlarım geldi aklımai hem kaba da değil işyerinde eteklede giyerim.şuanda o durumdayım mesela.yalnız fena kayıyo, sabah yere yapıştım.yattım yani.her yer buz olmuş, kafamı çarpmayım diye çantalarımı bi attım ki sorma , uçmuşlar resmen :)) arkamdan çocukalr bakıyodu yerde napıyom diye :))
inş uğurlu gelsin, evet görüntü berbat ama tadı güzel, benimde tee yazdan kalmış eşimin orda, artık işlevini kaybetmiştir. atsa bari.hmm bu arada benim eşim çorluda görev yapıyo.ondan da çorlu davası.çanakkaleye gelmeyi istiyoruz çok, gelirsem seni görmeden gitmem inş.eşinin işide hayırlı olsun bakalım, güzel bi gün olur dilerim :) bende iyiyim, gece uyuyamadım şoför ve yolcular saolsun.yanımdakiler horladıi, şoför son ses müzikte, muavin aynı şekilde saçma sapan muhabbet ediyo şoför uyumasın diye, yanımdaki yayıldı üstüme, derken yorgun bi gün geçiriyorum :) ama olsun eşime değer.

çok haklısın canım inş artık güneşler doğacak, er ya da geç.ben kendi adıma u yıl sonlarına yakın göreceğimiz sanıyorum ama kısmet tabi bellide olmaz.bi ihtimalde 2. yarıda eşimle beraber olabilirmişiz, inş son çeyreğe kalmadan 2. yarıyı kurtarırız :)) mikroskopa başlamadım daha, iyi ki hatırlattın yarın başlayım.evde değişiklik yok bu ara :) tokinin ocak ilanlarını bekliyorum inş kendisini değiştirmek çabasındayım :)) ya valla manyak oldum ya alışveriş manyağı.eşime dün tüp bebeği dediğimde benle şöyle dalga geçti, dikkat ettimde ucuza gitmiyo elin, mesela insanlar çocuğu zevkinden yapar para vermez zevkleri karşılığı gelir ama sen o zevk bebeğini bile parayla halletmeye çalışıyosun ya pes diyorum diye :)))

canım Allah kurtarsın seni bu yollardan inşallah. burda cumartesi yağmur vardı, dün günlük güneşlikti. bugün de öyle. çorlu çukurda kalıyor yağıyor oraya genelde.
güle güle kullan botlarını. bak yeniyıla beraber girmişsiniz, bütün sene beraber geçer inşallah:)
tabi canım tedaviyi kimse istemez. ama sonuçta bir alternatif ve de çok yaygın, çoğu kişinin derdine derman oluyor.
ama tabi yaşınız daha erken. belli bir sorun da yok ortada. doğal olur inşallah.

aynen ben 3 tane tulum aldım başka bişi almadım , teyzemin oğlanları varya onlardan çok geldi. Yahu işte biz çılgınlar gibi hamile olamadık.:))) hep bir tedirginlik hep bişi . bende gitmiştim evlilk fuarına ama hiçbişi almadan gelmiştim. Bebek fuarına gelirsen haberleşelim doğurmamış olursam gezeriz beraber :)

canımm evet onu diyecektim bende dün haberlerde gördüm dedim ana Candaş'ın oraya kar yağmış eşimde bön bön bakıyor adamın kafası hepten karıştı bir rumuz bir adınızdan bahsediyorum. :) İsmini diyince heee diyor
Tokinin evlerine çok güzel diyorlar, bizde ev bakıyoruz bu hafta sonu bir proje varmış onu görmeye gitcez inşallah tüp bebeğe kadar gitmez bu iş bence ama gidersede hayırlısı. Bu sene kesin gelmeli

iyi günler arkadaşlar 17 aralıkta gebelik kesem bozulduğu için yani bebeğimi kaybettiğim için kürtaj olmak zorunda kaldım dr.korunma vermedi kanama bitti yavaş yavaş çalışmalara başladık Rabbim yardımcımız olsun inşallah umarım bir daha yaşamayız çünkü gerçekten çok zor bir durum ve tekrarlamasından çok korkuyorum

Kızlar bende bugün yeğenime hediye aldım.Yeğenim henüz annesinin karnında 10+3 günlükİlk yeğenim,ilk gözağrım olacak İnşallah.

Neler var bebekler için.Cinsiyeti belli olana kadar aldım ufak tefek birşeyler.Kuzuma feda olsun

Hamileliğimi öğrendiğimde eşimin aldığı bir zıbın ve çoraplar vardı.Onlar dolapta yeni sahibini bekliyor.Korkmuyorum Allah'ın izniyle bu sefer herşey güzel olacak

Genelde 2 hafta cinsel ilişki önerilmiyor.Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Umarım iyileşme sürenizi çabucak atlatırsınız.Eğer ki korunmayacaksanız bütün tahlillerinize bir baktırın derim.Ve folik asite devam edin

canım nasılsın ? ben annemi kaybettiğimde teyzemin oğlu olmuştu bende işten ayrılmıştım 6 ay ona bakmıştım nasıl moral olmuştu bana. Sonra ilk bebeiğimi kaybettim teyzemin 2.oğlu oldu oda bana süper gelmişti avunmuştum onunla, teyzem diyordu özeniyormusun üzülüyormusun diye benim yanımda oğlunu bile sevemiyordu yazık. Sonra baktı ki ben onu sevdikçe mutluyum şimdi biri 3 biri 1 yaşında çok tatlılar. Dİyeceğim o ki; Allah tamamına erdirsin. Herkesin yavrusunu bağışlasın. Güle güle giymek nasip olsun. İyi günlerde kullansın.

İnşallah çok güzel olacak canım.

bu arada Peppe çok geçmiş olsun annen hastaymış bu seferde, nasıl oldu

minikler nabersin
günlük
taf
citaknuray
hillal
pileo naberler
sinua

unuttuklaırm bana bir öpücük versin hatırlayayım onlarıda.

melek gelmiyor hiç onuda merak ettim.

renkliatlas napıyorsun.

nazlım web sitesinde online dersler var e-oğrenme biliyor musun haberim yoktu, birde karacan yada murat yayınlarının çıkmış sınav soruları var şiddetle tavsiye ederim paraya kıymak gerekiyor kesin geçersin. bahsettiğin derslerin bende özetleri yok olsa gönderirim.

Çok teşekkür ederim Kıtty iyiyim sen nasılsın?

Az kaldı artık senin doğumuna.Herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.Hazırlıklarını yavaş yavaş tamamla annesi.

Benim yeğenim benden çook uzakta olacak ama sevgisi çok derin olacak biliyorum.Eee teyze demek anne yarısı demekBen önce yarım anne,sonrada tam anne olacağım İnşallah

canım 31 aralık itibariyle 2 haftamız doldu yani yeni başladık bizde ilk günler çok kötüydü ama yavaş yavaş iyileşiyorum duygusal olarak toparlanmak daha zor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi dilekleriniz için teşekkürlerfolik asit maalesef ki kullanamıyorum reflü var bende rahatsız ediyor tahlil istemedi dr. zaman zaman sebepsiz kayıplar yaşayabiliriz dedi takdiri ilahi ne diyebiliriz ki tek dileğim Rabbim tekrar yaşatmasın rahimde bir sorun yok korunmayın dedi bizde 3 ay korun der diye bekledik ama gerek yok dedi korunmuyoruz :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…