günaydın kızlarrrr
geçmişi henüz okuyamadım ben cumartesi izinliydim 2 gün tatil yaptım of nasıl iyi geldi gezdik gezdik gezdik uludağa çıktık kar süperdi yollarda kalcaz diye çok korktuk:)dönüş yolunda arabayı sağa çektik açtık radyodan çiftetelli yolun ortasında oynadık içmeden sarhoş olduk sanırım:)gelen geçen bizi deli yada sarhoş sanmıştır korna basıp durdular herkesin yeni yılı kutlu mutlu umutlu sağlıklı bereketli veee bebekli boklu gazlı mamalı geçsin inşallahhhhhhhhhh geçen sene bizler için kötüydü kızlar rabbim kötü günler göstermesin canlarım benim hepinizi öpüyorum kocamannnn
Günaydın kızlar
Yeni yılın ilk çalışma gününden hepinize Merhaba
günaydın, bende okumadım daha.yorumlar sonra :) ama sanırım atlas adet olmuşhayırlısı. ooohh süper eğlenmişsiniz ya, bende o duruma çok alışkınımdır çeker köşeye oynarız, bayağı eğleniyo insan :) sefanız olsun , neşeniz bebeğinizi getirsin.
minicikumut, ginaydın canım.yeni yıl hepimize mutluluk sağlık huzur ve birde bebeklerimizi getirsin inş ...
onay almış madem ekledim bile listeme :)) eşim çıldıracak ama :))benim ev aletlerim her renkterenk cümbüüşü var ama bu alet süper yaa salata yapmaktan rende yapmaktan nefret edenler alsın yıkamasıda çok kolay hemen suya tuttum bitti gitti 1 senedir takibindeydim bu ürünün,candaşcım bundan sonraki alışveriş listene ekle bunu
nazlım kardeşine geçmiş olsun yeni okudum..soğan kürü yapsa iyi gelir belki ne diyosun?
amiiinnnn keşke öyle olsada gidemesek :))nazlım ve candaş tatil planlarınıza özendim. biz de geçen yaz tatile gidemedik, memleket hariç eşim çalıştığı için. bu yaz niyetimiz vardı. size güzel bir bedduada bulunayım:)inşallah siz de yazın bir yere kıpırdayamazsınız, karnınız burnunuzda olur:)öyle bi yere gidemezsiniz:)
kittycim, lütfen iyi düşün. kötü örneklere bakma. çoğu gitti senin, azı kaldı inşallah. hayırlısıyla alacaksın bebeğine kucağına. biz de umut olacaksın. biz de senin arkandan gelicez tüm arkadaşlar.
teşekkürler canım, geçen günki mevlütte demişlerdi bunu.okuyalım.Dilek Duaları
kızlar 4444e alternatif dualar var bu sitede. ben yaz tatilindeyken gözüme kestirdiklerimi yapmıştım. daha önce de paylaştım herhalde. belki size de faydası olur. tekrar yazayım dedim. tabi sizin de dediğiniz gibi zamanı var. ama duada ısrarcı olmak gerekiyor. birinin saati denk gelmezse biri tutar dedim.bir de tez zamanda diye de ekledim dualarımın sonua, hayırlı, sağlıklıklı, uzun ömürlü diye de ekledim hep.tabi illa benim duam kabul oldu demiyorum. özellikle annem ve yakın arkadaşlarım da çok dua ettiler. her iki annem de. yanı kayınvalidem. Allah nasip kısmet ederse ikisinin de ilk torunu olacak inşallah.
bir de sürekli dilime doladığım bir dua vardı kısa, onu da paylaşayım. Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeh.inneke semi'ud dua. anlamı da Allahım bana katından hayırlı evlat ver.sen duaları işitensin.
bir de hz. Yunus peygamberin duası, o da La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimin. yunus balığının karnındayken sürekli bu duayı okumuş kurtulmak için. bir dua kitabında okumuştum. o olayı düşünün ve hangimizin derdi bu dertten daha büyük olabilir diyordu, siz de kendi sıkıntılarınız için bu duayı okuyup kurtulabilirsiniz diyodu.
tabi Yasin, Fetih ve Meryem surelerini de zaman buldukça bu niyetle okudum.
Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
off borçlara başlayacaksınız gidecek paralar, ama giden para olsun üstüne bide bebek gelsinde başabaş çıksn aysonları :)ayyyy keşke bende gitsemm off... araba alma ev eşyası alma derdimiz olmasa şöyle 1 hafta geleydik kocamla uludağa
hemen alalım valla :)günaydın kızçeler,
annaneme geç gideceğim bir fırsat nete girdim.
Renkliatlas ve cezadan umutluyuz değil mi? Renklinin maşallah ateşi düşmedi galiba.
Nuray iyi olduğuna sevindim.
Candaş şu rendeden alsak mı ne ?
Nazlım uludağa gidiyormuşuz, bol eğlenceler. Dikkat et kendine
çıkartıyorum şimdilik canımda korkarım 2012 yi de eğlenceli çıkarırız, sıpa fazla nazlı.bu senede gelmeyebilir.selam kızlar....
candaş, iyi yolculuklar bu anların tadını çıkar cano çocuk olunca erkenden yatıcan yılbaşı falan hak getire:))
kızlar şimdiden yeni yılınızı kutluyorum...allahım bu yılın verdiği olumsuzlukların hiç birini tekrardan nasip etmesin...daha güzel mutluluklar, sağlık, huzur ve sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın bebeklerimiz sağlıklı anneler görmek ister..
ya ben napıyım 13 ay bitti ..başka çare yok abla 7 ay oldu geçti bakalım kaç ay daha geçicek
gözün aydın canım allah ayırmasın birdaha.kızlar kocam geldi
hadi bismillah, hayırlı yıllar olsun.kizlar bu arada simdi farkettim yeni yilla beraber cift rakamli gunler ile geri sayima baslayacagim ogluma kavusmak icin
canım saol, umarım süreç çabuk geçer ve bir sıkıntı çıkmaz.candas canım hayırlı yolculuklar
..
My Ovulation Chart
günaydın kızlar...ne yazık ki adet belirtilerim başladı dün biraz lekelenmem oldu bugün devam edyor gece yada yarın patlarmbu ay da foss çıktı...çok moralim bozuk
bunda sonra dualar böyle olsun, yeter artık sabrettiklerimiz.Bir sıkıntımızda veya bir derde tutulupda Allaha yalvarıp dua ederken Allah`ım bana sabır ver demeyin...
Peygamber efendimiz bir gün Allah`a yalvaran bir mümini duydu,mümin şöyle diyordu:"Allah`ım bana sabır ver.."
Peygamber efendimiz mümine şöyle buyurdu:"Sen Allahtan ne istedin biliyormusun?"Oda sıkıntılı olduğum için Allahtan sabır istedim " dedi.
Peygamber efendimizde hayır sen Allahtan dert istedin Allah sabrı niye verir verdiği derde katlanmak için bir daha Allaha yalvarırken Allahım bana afiyet ver diye dua et diye buyurdu.sıkıntımızda hüznümüzde derdimizde duamızda Allahtan AFİYET İSTEMELİYİZ.Başkalarınada dua edeken de aynı şeyi gözetmeliyiz.
abla bilmiyorum ama öyle galiba, yalnız eşim çorluda.bu dr nerede, 1 gün giderim nolcak.sonuçta senin referansın var.yardımcı üreme teknikleri derken, aşılama ve tüp mü oluyor? aslında karşı olan eşim, pek ılımlı değil.şöyle ki, dr a gidelim yapalım derse olur yoksa denemeyiz diyor.cefa çekmeden sefa olmaz biraz deneyelim filan mantığında.ama benim artık aklıma yattı.aşılamayı eşim kabul etmeye başlamaıştı, tüp bebekte ikiz şansı çokmuş onu yaptırsak deyince, abartma diyor.sanırım ondan etkileniyrouö.o da dr la görüşünce böyle düşünmez ama katı değildir.Kızlar sonunda yapıldı bilgisayarım. Adet olmuşsunuz sanırım Renkliatlas ve Nazlım. Hayırlısı inşallah.
Candaşım canını sıkma. Sen de yardımcı üreme teknikliklerine karşı bir soğuk duruş seziyorum. Öyle düşünme lütfen. Bence rahim filmi çektir iyi bir dr ye görün önce. Sen İstabnbula gidince bir benim dr ye gitsene bir kez canım...
günaydın kuzularrrrrrr..hepinizin dileklleri çok güzel..benimde annemler geldi cuma günü dün akşam gittiler..eşim çalıştığı için iyi oldu gelmeleri...yoksa evde sıkılacaktım..bende bi değişiklik yok kızlar..9-11-13-15-17-19-21 çalıştık ama bizde bittikinşallah tutmuştur ama benim içimde bi heyecan yok..nazlım doktora gittin mi......
hellom kıyafetlere bayıldım...tansiyonun nasıl oldu...umarım düşmüştür...
günaydın, bende okumadım daha.yorumlar sonra :) ama sanırım atlas adet olmuşhayırlısı. ooohh süper eğlenmişsiniz ya, bende o duruma çok alışkınımdır çeker köşeye oynarız, bayağı eğleniyo insan :) sefanız olsun , neşeniz bebeğinizi getirsin.
minicikumut, ginaydın canım.yeni yıl hepimize mutluluk sağlık huzur ve birde bebeklerimizi getirsin inş ...
vay vay vayyyy çalışmalara bak beeee maşallahhh cumaya az kaldı kuzumm inşallahh güzel haberler alırız senden umudumuz sensin şuan cancan ben renkli sukoyverdik bu ay sıra sıra döküldük valla hayırlısı inşallahh sağlıklı gelsinlerde bida canımız yanmasında bekleriz cNIM BEN doktora gitmedim bu ay bi ara verelim dedik bzi yine senin gibi 9.gün başlayıp 23 e kadar devam etcas bu ay dinlenmek istedik olmazsa önümüzdeki ay eşimde bende beraber gidip tüm tahlillerimizi yaptırcasgünaydın kuzularrrrrrr..hepinizin dileklleri çok güzel..benimde annemler geldi cuma günü dün akşam gittiler..eşim çalıştığı için iyi oldu gelmeleri...yoksa evde sıkılacaktım..bende bi değişiklik yok kızlar..9-11-13-15-17-19-21 çalıştık ama bizde bittikinşallah tutmuştur ama benim içimde bi heyecan yok..nazlım doktora gittin mi......
ankara oynadığımız pek görülmez de :) artvin, oron horon , hep horon. eşimde uydu bize :) bursanın çifte tellisi nasıl acep ? sizinki daha komik ve eğlencelidir :)) yolda çifte telli :))) mini etekler yoksa sorun yok :)) sen nasılsın ? atlattın mı sıkıntıyı ?he yavrum yaa baya eğlendik dibine vurduk şükür siz ankara havasıyla oynuyonuzdur biz bursa çiftetellisi:)
vay vay vayyyy çalışmalara bak beeee maşallahhh cumaya az kaldı kuzumm inşallahh güzel haberler alırız senden umudumuz sensin şuan cancan ben renkli sukoyverdik bu ay sıra sıra döküldük valla hayırlısı inşallahh sağlıklı gelsinlerde bida canımız yanmasında bekleriz cNIM BEN doktora gitmedim bu ay bi ara verelim dedik bzi yine senin gibi 9.gün başlayıp 23 e kadar devam etcas bu ay dinlenmek istedik olmazsa önümüzdeki ay eşimde bende beraber gidip tüm tahlillerimizi yaptırcas
peppe kiloları veriyor, dertleri de bir bir eriyor..bunu gören bebeleri ,koşa koşa peppeye geliyor[/QUOTE]HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 30 ocakyılbaaşında eğlenceler,oynamalar gülmeler,bu sene yeni umutlarla gelsin nazlıma bebelerr
minikler ........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah
chnb ........................................................... ? çok az kaldı günleri,açıyor sümbülleri,tatilde gelecek inşallah ,chnb nin bebeleri
ceza83 .....................................................10 ocakceza yapıyor çalışmaları, inşallah dolmuştur yumurtaları,hamile de kalsın yesin yesin şişsin , bitmesin hiç atıştırmaları:125:
renkliatlas ................................................1 şubat:125:renkli yiyor bal ile tarçını..geçen ay fos çıktı .inşallah çörek otuyla gelecek mini mini evlatları...
_CandaS_ ...................................................... 29 şubat can can kavuşacak kocasına,huzur ile girecek odasına, inşallah bu ay ikizler gelecek kucağına
peppe ...................................................... 26 aralik
canım iyiyim sağol tarçın bal çörek otuna başladım sanki aşure yiyor gibiyim yani tadı kötü deil görüntüsü kötüankara oynadığımız pek görülmez de :) artvin, oron horon , hep horon. eşimde uydu bize :) bursanın çifte tellisi nasıl acep ? sizinki daha komik ve eğlencelidir :)) yolda çifte telli :))) mini etekler yoksa sorun yok :)) sen nasılsın ? atlattın mı sıkıntıyı ?
canım ya azğından bal damlıyoda inş bu ay olsun diyelim.nasılsın ? keyfin ne alemde ?
her gününüz böyle eğlenceli geçsin canım..inşallah bu ay aklından çıkarmışken gelir bebek..hayırlısıylaacancanım valla sıkıntım falan yok şükür yaa ilk gün biraz üzüldüm dün eşimin ailesindeydik sevgili kayınvalidem bişey varmı diye sordu bende yok anne daha öncede sölemiştim biz düşünmüoruz olursa haberiniz olur zaten sormana gerek yok dedim sustu allahım yaa ne gıcık bi durum bebek öldüünde hastaneye bile gelmediler şimdi varmı diye soruyo misafirlerimiz vardı hafta sonu gez eğlen derken bebek aklıma bile gelmedi valla keşke hergün yapacak bişeyim olsa günler geçse gitse aklımıza gelmese geçen arabalarda bize kornalarıyla eşlik etti :)uludağa mini etkele gitseydik donardı bi taraflarımız çok soğuktu kızz bi sürü kar vardı
sema yine döktürmüşün kızzz yüreğine sağık guzumm
canım iyiyim sağol tarçın bal çörek otuna başladım sanki aşure yiyor gibiyim yani tadı kötü deil görüntüsü kötü..bu gün aktara gidecem hayıt tohumu ve aslan pençesi alacam bide onları deniyim..eşimde bugün türkiyede ilk kez işe gitti heyecanımız var biraz..sen nasılsın?
her gününüz böyle eğlenceli geçsin canım..inşallah bu ay aklından çıkarmışken gelir bebek..hayırlısıylaa
günaydın kuzularrrrrrr..hepinizin dileklleri çok güzel..benimde annemler geldi cuma günü dün akşam gittiler..eşim çalıştığı için iyi oldu gelmeleri...yoksa evde sıkılacaktım..bende bi değişiklik yok kızlar..9-11-13-15-17-19-21 çalıştık ama bizde bittikinşallah tutmuştur ama benim içimde bi heyecan yok..nazlım doktora gittin mi......
Canım yazdıklarına katılıyorum, 13 ay kolay değil her ay sabır diliyoruz sınav diyoruz, Mevlam dağına göre kar verir diyorlar ya bende diyorum ki artık güneş açsın dağlarımıza.
İnanki çok nazlı bebeklerimiz. Hamile kalıncada nasıl nazlanıyorlar anne karnında şımarıyorlar. Son çeyrekten önce birlikte olma durumunuz varsa inşallah daha erkenden de olur.
Mikroskop nasıl gidyor? bu aralar evde değişiklik yapmıyorsun galiba. :)))
cancanım valla sıkıntım falan yok şükür yaa ilk gün biraz üzüldüm dün eşimin ailesindeydik sevgili kayınvalidem bişey varmı diye sordu be
nde yok anne daha öncede sölemiştim biz düşünmüoruz olursa haberiniz olur zaten sormana gerek yok dedim sustu allahım yaa ne gıcık bi durum bebek öldüünde hastaneye bile gelmediler şimdi varmı diye soruyo misafirlerimiz vardı hafta sonu gez eğlen derken bebek aklıma bile gelmedi valla keşke hergün yapacak bişeyim olsa günler geçse gitse aklımıza gelmese geçen arabalarda bize kornalarıyla eşlik etti :)uludağa mini etkele gitseydik donardı bi taraflarımız çok soğuktu kızz bi sürü kar vardı
nazlım eğlenmişsin çok sevindim, Yeni yıl yeni umutlar getirsin inşallah, Kardeşin ne yaptı? Aöf sınavlarına hazırlık başladı mı? Kayınvalidelerin kafası farklı çalışıyor, Belki hastaneye gelmemesinin sebebi el ayak altında dolanmayayım diye olabilir. Hamile kalıncada neler diyorlar boşvereceksin, Eşin seni seviyor sen onu seviyorsun canınız sağ, gerisi dış kapının dış mandalı.
canım günaydın, Annenlerin gelmesi gerçekten güzel olmuş. İnsan böyle birlikte olalım duygularının yoğun olduğu zaman tek kalınca psikopata bağlayabiliyor.
Maşallahçalışmalara. İnşallah sağlıkla gelecek bebeğimiz. Gece gündüz dualarımdasınız. Mevlam hepimizi anne yapsın güzel anneler olalım, çocuklarımızı eşimizle dostumuzla büyütelim çocuklarımızın çocuklarını görelim. Aslına bakarsan ne kadar sıradan dualar değil mi? başkası güler geçer. Ama bizim için çok önemli dualar.
Kıyafetler için teşekkürler,utanarak ekliyorum ama bir kere yaptık ekledik ya bişi alanlar soruyorlar yoksa beğenmedin mi diye, Şimdi birde karyolayı kurmamız gerekiyor bendeki kurtlar kafamı yiyor ya olumsuz bir şey olursa diye, birde pek tarzımız değil eşimle, görmemişlik gibi olmasın öyle algılanlmasın diye çok istiyoruz.
Ben Aydın'a gelene kadar sen hamile kalmış hatta cinsiyeti de belli olmuş olur. :))) Bende yeğenime alırım güzel hediyeler.
Canım yazdıklarına katılıyorum, 13 ay kolay değil her ay sabır diliyoruz sınav diyoruz, Mevlam dağına göre kar verir diyorlar ya bende diyorum ki artık güneş açsın dağlarımıza.
İnanki çok nazlı bebeklerimiz. Hamile kalıncada nasıl nazlanıyorlar anne karnında şımarıyorlar. Son çeyrekten önce birlikte olma durumunuz varsa inşallah daha erkenden de olur.
nazlım eğlenmişsin çok sevindim, Yeni yıl yeni umutlar getirsin inşallah, Kardeşin ne yaptı? Aöf sınavlarına hazırlık başladı mı? Kayınvalidelerin kafası farklı çalışıyor, Belki hastaneye gelmemesinin sebebi el ayak altında dolanmayayım diye olabilir. Hamile kalıncada neler diyorlar boşvereceksin, Eşin seni seviyor sen onu seviyorsun canınız sağ, gerisi dış kapının dış mandalı.
oh ne güzel, stresler dağlara taşlara gitmiş:)günaydın kızlarrrr
geçmişi henüz okuyamadım ben cumartesi izinliydim 2 gün tatil yaptım of nasıl iyi geldi gezdik gezdik gezdik uludağa çıktık kar süperdi yollarda kalcaz diye çok korktuk:)dönüş yolunda arabayı sağa çektik açtık radyodan çiftetelli yolun ortasında oynadık içmeden sarhoş olduk sanırım:)gelen geçen bizi deli yada sarhoş sanmıştır korna basıp durdular herkesin yeni yılı kutlu mutlu umutlu sağlıklı bereketli veee bebekli boklu gazlı mamalı geçsin inşallahhhhhhhhhh geçen sene bizler için kötüydü kızlar rabbim kötü günler göstermesin canlarım benim hepinizi öpüyorum kocamannnn
maşallah temponuza:)inşalllah bu sefer denk gelmiştir, gelir bebiş.günaydın kuzularrrrrrr..hepinizin dileklleri çok güzel..benimde annemler geldi cuma günü dün akşam gittiler..eşim çalıştığı için iyi oldu gelmeleri...yoksa evde sıkılacaktım..bende bi değişiklik yok kızlar..9-11-13-15-17-19-21 çalıştık ama bizde bittikinşallah tutmuştur ama benim içimde bi heyecan yok..nazlım doktora gittin mi......
canım moral oluyosuan bize. ben de senle aynı duygular içerisindeyim. bir an önce cisniyeti belli olsa da bişeyle alsam diyorum. çok özeniyorum. ama bir taraftan da korkuyorum. abartmadan bişeyler alırım bi öğrensem:) şimdi bişey alamıyorum. beyaz bile olsa kenarında ya pembe, ya mavi çizgi oluyor. kitty, istanbuldayın dim. 19-22 ocakta bebek fuarı varmış. ben furaları çek severim. evlenemden de gelin,düğün fuarına gitmiştim. o tarihlerde orda olma ihtimalim var, kısmetse gitmek istiyorum. bişeyler alamasam da bakarım. fikir edinirim.canım günaydın, Annenlerin gelmesi gerçekten güzel olmuş. İnsan böyle birlikte olalım duygularının yoğun olduğu zaman tek kalınca psikopata bağlayabiliyor.
Maşallahçalışmalara. İnşallah sağlıkla gelecek bebeğimiz. Gece gündüz dualarımdasınız. Mevlam hepimizi anne yapsın güzel anneler olalım, çocuklarımızı eşimizle dostumuzla büyütelim çocuklarımızın çocuklarını görelim. Aslına bakarsan ne kadar sıradan dualar değil mi? başkası güler geçer. Ama bizim için çok önemli dualar.
Kıyafetler için teşekkürler,utanarak ekliyorum ama bir kere yaptık ekledik ya bişi alanlar soruyorlar yoksa beğenmedin mi diye, Şimdi birde karyolayı kurmamız gerekiyor bendeki kurtlar kafamı yiyor ya olumsuz bir şey olursa diye, birde pek tarzımız değil eşimle, görmemişlik gibi olmasın öyle algılanlmasın diye çok istiyoruz.
Ben Aydın'a gelene kadar sen hamile kalmış hatta cinsiyeti de belli olmuş olur. :))) Bende yeğenime alırım güzel hediyeler.
almış ağzının payını k.valideciğin :) yoğun geçince insnaın aklına gelmiyor gerçekten, umarım bu tatil size uğurlu gelir canımi, doğru ya her taraf çok soğuktu mini giyilmez, hoş giyen biri olduğunu da dşünmüyorum yanılıyo muyum ? ben giyemem leylek gibi çıkarım ortaya sonra, haftasonu nasıl valiz topladıysam eşimin yanına babetle gittim kar yağmaz dedim, yağdı.kotum kirliydi etek götürdüm.herkes mal gibi bakıyo, montumda kısaydı.sinir olduk heleki eşim.sonra karısına çoook acımış bot aldı bana :) ben iflah olmam ya, ama botlarımı çok sevdim ya, kemıl rengi süper.liseli zamanlarım geldi aklımai hem kaba da değil işyerinde eteklede giyerim.şuanda o durumdayım mesela.yalnız fena kayıyo, sabah yere yapıştım.yattım yani.her yer buz olmuş, kafamı çarpmayım diye çantalarımı bi attım ki sorma , uçmuşlar resmen :)) arkamdan çocukalr bakıyodu yerde napıyom diye :))cancanım valla sıkıntım falan yok şükür yaa ilk gün biraz üzüldüm dün eşimin ailesindeydik sevgili kayınvalidem bişey varmı diye sordu bende yok anne daha öncede sölemiştim biz düşünmüoruz olursa haberiniz olur zaten sormana gerek yok dedim sustu allahım yaa ne gıcık bi durum bebek öldüünde hastaneye bile gelmediler şimdi varmı diye soruyo misafirlerimiz vardı hafta sonu gez eğlen derken bebek aklıma bile gelmedi valla keşke hergün yapacak bişeyim olsa günler geçse gitse aklımıza gelmese geçen arabalarda bize kornalarıyla eşlik etti :)uludağa mini etkele gitseydik donardı bi taraflarımız çok soğuktu kızz bi sürü kar vardı
inş uğurlu gelsin, evet görüntü berbat ama tadı güzel, benimde tee yazdan kalmış eşimin orda, artık işlevini kaybetmiştir. atsa bari.hmm bu arada benim eşim çorluda görev yapıyo.ondan da çorlu davası.çanakkaleye gelmeyi istiyoruz çok, gelirsem seni görmeden gitmem inş.eşinin işide hayırlı olsun bakalım, güzel bi gün olur dilerim :) bende iyiyim, gece uyuyamadım şoför ve yolcular saolsun.yanımdakiler horladıi, şoför son ses müzikte, muavin aynı şekilde saçma sapan muhabbet ediyo şoför uyumasın diye, yanımdaki yayıldı üstüme, derken yorgun bi gün geçiriyorum :) ama olsun eşime değer.canım iyiyim sağol tarçın bal çörek otuna başladım sanki aşure yiyor gibiyim yani tadı kötü deil görüntüsü kötü..bu gün aktara gidecem hayıt tohumu ve aslan pençesi alacam bide onları deniyim..eşimde bugün türkiyede ilk kez işe gitti heyecanımız var biraz..sen nasılsın?
her gününüz böyle eğlenceli geçsin canım..inşallah bu ay aklından çıkarmışken gelir bebek..hayırlısıylaa
canım günaydın, Annenlerin gelmesi gerçekten güzel olmuş. İnsan böyle birlikte olalım duygularının yoğun olduğu zaman tek kalınca psikopata bağlayabiliyor.
almış ağzının payını k.valideciğin :) yoğun geçince insnaın aklına gelmiyor gerçekten, umarım bu tatil size uğurlu gelir canımi, doğru ya her taraf çok soğuktu mini giyilmez, hoş giyen biri olduğunu da dşünmüyorum yanılıyo muyum ? ben giyemem leylek gibi çıkarım ortaya sonra, haftasonu nasıl valiz topladıysam eşimin yanına babetle gittim kar yağmaz dedim, yağdı.kotum kirliydi etek götürdüm.herkes mal gibi bakıyo, montumda kısaydı.sinir olduk heleki eşim.sonra karısına çoook acımış bot aldı bana :) ben iflah olmam ya, ama botlarımı çok sevdim ya, kemıl rengi süper.liseli zamanlarım geldi aklımai hem kaba da değil işyerinde eteklede giyerim.şuanda o durumdayım mesela.yalnız fena kayıyo, sabah yere yapıştım.yattım yani.her yer buz olmuş, kafamı çarpmayım diye çantalarımı bi attım ki sorma , uçmuşlar resmen :)) arkamdan çocukalr bakıyodu yerde napıyom diye :))
inş uğurlu gelsin, evet görüntü berbat ama tadı güzel, benimde tee yazdan kalmış eşimin orda, artık işlevini kaybetmiştir. atsa bari.hmm bu arada benim eşim çorluda görev yapıyo.ondan da çorlu davası.çanakkaleye gelmeyi istiyoruz çok, gelirsem seni görmeden gitmem inş.eşinin işide hayırlı olsun bakalım, güzel bi gün olur dilerim :) bende iyiyim, gece uyuyamadım şoför ve yolcular saolsun.yanımdakiler horladıi, şoför son ses müzikte, muavin aynı şekilde saçma sapan muhabbet ediyo şoför uyumasın diye, yanımdaki yayıldı üstüme, derken yorgun bi gün geçiriyorum :) ama olsun eşime değer.
çok haklısın canım inş artık güneşler doğacak, er ya da geç.ben kendi adıma u yıl sonlarına yakın göreceğimiz sanıyorum ama kısmet tabi bellide olmaz.bi ihtimalde 2. yarıda eşimle beraber olabilirmişiz, inş son çeyreğe kalmadan 2. yarıyı kurtarırız :)) mikroskopa başlamadım daha, iyi ki hatırlattın yarın başlayım.evde değişiklik yok bu ara :) tokinin ocak ilanlarını bekliyorum inş kendisini değiştirmek çabasındayım :)) ya valla manyak oldum ya alışveriş manyağı.eşime dün tüp bebeği dediğimde benle şöyle dalga geçti, dikkat ettimde ucuza gitmiyo elin, mesela insanlar çocuğu zevkinden yapar para vermez zevkleri karşılığı gelir ama sen o zevk bebeğini bile parayla halletmeye çalışıyosun ya pes diyorum diye :)))
oh ne güzel, stresler dağlara taşlara gitmiş:)
ben fena üşüdüğüm için uludağı kışın sevemedim bir türlü. hiç zevk almam donduğum için. hepte hasta olurum. ama yazın pikniğe bayılır, ya da baharda çok severim uludağı:)anısı da çoktur. piknik alanlarının olduğu yerde küçük bi derecik akıyor, onun başında eşim evlenme teklif etmişti, bir şiirle. ama nişanlıydık:)komik değil mi?
özledim bursayı ya, hem de çok özledim. ekmek derdi işte düştük gurbetlere:)
maşallah temponuza:)inşalllah bu sefer denk gelmiştir, gelir bebiş.
bize yasak:)zaten doktor serbest dese de ne ben yanaşırım ne de eşim. o kadar bekledikten sonra riske atamayız.
en son kontrole annemi de sokmuştuk doktorun odasına. herkes 3-4 kişi giriyor burda. ya anneanne,babanne, bir de küçük çocuklar. anneme sen de gir demiştim, kadın zamanında görmemiş ultrason falan. anlatıyoz merak ediyo kadın. doktor konuştu konuştu, sonra alçak sesle bişey dedi. anlayamadık tabi biz. eşim de ben de efendim dedik. ya böyle şeyler de misafirin yanında zor söyleniyo dedi, şakayla karışık. adamdan uzak durcan dedi.çok şakacı bir adam. zaten uzağız öğrendiğimizden beri.
sonra benim toksoplazma negatif. yani kırmızı ete çiği dokunmam yasak. annem yaparken ben böyle yine bakıyodum bir akşam. annem demez mi sana da herşey yasak, ben böyle şey ömrümde ilk defa duydum, o da yasak olur mu ya dedi, doktorun dediğini kastederek. ben şimdi damada hak verdim dedi, ondan bir taneyle kalmak istiyor dedi. eee haklı çocuk dedi:)öldük gülmekten.
koptum bu olaya :) benimde toksoplazma negatif, çok şükür bu günlere geldik.
canım moral oluyosuan bize. ben de senle aynı duygular içerisindeyim. bir an önce cisniyeti belli olsa da bişeyle alsam diyorum. çok özeniyorum. ama bir taraftan da korkuyorum. abartmadan bişeyler alırım bi öğrensem:) şimdi bişey alamıyorum. beyaz bile olsa kenarında ya pembe, ya mavi çizgi oluyor. kitty, istanbuldayın dim. 19-22 ocakta bebek fuarı varmış. ben furaları çek severim. evlenemden de gelin,düğün fuarına gitmiştim. o tarihlerde orda olma ihtimalim var, kısmetse gitmek istiyorum. bişeyler alamasam da bakarım. fikir edinirim.
almış ağzının payını k.valideciğin :) yoğun geçince insnaın aklına gelmiyor gerçekten, umarım bu tatil size uğurlu gelir canımi, doğru ya her taraf çok soğuktu mini giyilmez, hoş giyen biri olduğunu da dşünmüyorum yanılıyo muyum ? ben giyemem leylek gibi çıkarım ortaya sonra, haftasonu nasıl valiz topladıysam eşimin yanına babetle gittim kar yağmaz dedim, yağdı.kotum kirliydi etek götürdüm.herkes mal gibi bakıyo, montumda kısaydı.sinir olduk heleki eşim.sonra karısına çoook acımış bot aldı bana :) ben iflah olmam ya, ama botlarımı çok sevdim ya, kemıl rengi süper.liseli zamanlarım geldi aklımai hem kaba da değil işyerinde eteklede giyerim.şuanda o durumdayım mesela.yalnız fena kayıyo, sabah yere yapıştım.yattım yani.her yer buz olmuş, kafamı çarpmayım diye çantalarımı bi attım ki sorma , uçmuşlar resmen :)) arkamdan çocukalr bakıyodu yerde napıyom diye :))
inş uğurlu gelsin, evet görüntü berbat ama tadı güzel, benimde tee yazdan kalmış eşimin orda, artık işlevini kaybetmiştir. atsa bari.hmm bu arada benim eşim çorluda görev yapıyo.ondan da çorlu davası.çanakkaleye gelmeyi istiyoruz çok, gelirsem seni görmeden gitmem inş.eşinin işide hayırlı olsun bakalım, güzel bi gün olur dilerim :) bende iyiyim, gece uyuyamadım şoför ve yolcular saolsun.yanımdakiler horladıi, şoför son ses müzikte, muavin aynı şekilde saçma sapan muhabbet ediyo şoför uyumasın diye, yanımdaki yayıldı üstüme, derken yorgun bi gün geçiriyorum :) ama olsun eşime değer.
çok haklısın canım inş artık güneşler doğacak, er ya da geç.ben kendi adıma u yıl sonlarına yakın göreceğimiz sanıyorum ama kısmet tabi bellide olmaz.bi ihtimalde 2. yarıda eşimle beraber olabilirmişiz, inş son çeyreğe kalmadan 2. yarıyı kurtarırız :)) mikroskopa başlamadım daha, iyi ki hatırlattın yarın başlayım.evde değişiklik yok bu ara :) tokinin ocak ilanlarını bekliyorum inş kendisini değiştirmek çabasındayım :)) ya valla manyak oldum ya alışveriş manyağı.eşime dün tüp bebeği dediğimde benle şöyle dalga geçti, dikkat ettimde ucuza gitmiyo elin, mesela insanlar çocuğu zevkinden yapar para vermez zevkleri karşılığı gelir ama sen o zevk bebeğini bile parayla halletmeye çalışıyosun ya pes diyorum diye :)))
iyi günler arkadaşlar 17 aralıkta gebelik kesem bozulduğu için yani bebeğimi kaybettiğim için kürtaj olmak zorunda kaldım dr.korunma vermedi kanama bitti yavaş yavaş çalışmalara başladık Rabbim yardımcımız olsun inşallah umarım bir daha yaşamayız çünkü gerçekten çok zor bir durum ve tekrarlamasından çok korkuyorum
Kızlar bende bugün yeğenime hediye aldım.Yeğenim henüz annesinin karnında 10+3 günlükİlk yeğenim,ilk gözağrım olacak İnşallah.
Neler var bebekler için.Cinsiyeti belli olana kadar aldım ufak tefek birşeyler.Kuzuma feda olsun
Hamileliğimi öğrendiğimde eşimin aldığı bir zıbın ve çoraplar vardı.Onlar dolapta yeni sahibini bekliyor.Korkmuyorum Allah'ın izniyle bu sefer herşey güzel olacak
canım nasılsın ? ben annemi kaybettiğimde teyzemin oğlu olmuştu bende işten ayrılmıştım 6 ay ona bakmıştım nasıl moral olmuştu bana. Sonra ilk bebeiğimi kaybettim teyzemin 2.oğlu oldu oda bana süper gelmişti avunmuştum onunla, teyzem diyordu özeniyormusun üzülüyormusun diye benim yanımda oğlunu bile sevemiyordu yazık. Sonra baktı ki ben onu sevdikçe mutluyum şimdi biri 3 biri 1 yaşında çok tatlılar. Dİyeceğim o ki; Allah tamamına erdirsin. Herkesin yavrusunu bağışlasın. Güle güle giymek nasip olsun. İyi günlerde kullansın.
İnşallah çok güzel olacak canım.
.
Genelde 2 hafta cinsel ilişki önerilmiyor.Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Umarım iyileşme sürenizi çabucak atlatırsınız.Eğer ki korunmayacaksanız bütün tahlillerinize bir baktırın derim.Ve folik asite devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?