- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.761
renkli canm çok geçmiş olsun ben şuan kırmızı yolu bekliyorum gelsin artık karnımı bir görsen sanırsın 7-8 aylık.. geçen okulun patavatsızı döndü aaaa .....nın karnından daha büyük karnın dedi orda ölmek istedim hasta olamıyorum ve zaten göbeğim vardı benim dedim hiç farketmemiş bu güne kadar göbeğimi öyle kıvırdıişin acı yanı karşılaştırdığı kişi hamile ((
biran önce adet olup şişliklerimi atmak istiyorum zaten wc problemi de var hiç rahat değilim
loneliness canım çok sevindim kendini iyi hissetmene uzun süre evde kalınca insan bunalım oluyor havayı solumayı özlüyor inşallah ikinci dönem sıkıntısız olur ve okula gider gelirsin anlattığına göre ikincidönem ağırda olmayacak en azından sana değişiklik olur.. eşin yardımcı da oluyormuş hiç dert etme ya bizimkiler kahvaltı da koysan yerlerbir de öncesinde istanbulu sevdiğini yazmıştın ben hiç sevemiyorum biz de geziyoruz da canım ist.e geldiğimizi duyan uğramadık die küsüyor sanki ev gezmesine gitmiş gibi oluyoruz kaynana zaten eltim de kalıyor geçen sene gittik valla hiç misafirmişiz gibi davranılmadı bir daha da gitmek istemiyorum.. buraya önceleri alışamadığım için(arkadaş çevrem olmadığı için) sevmiyordum ama artık yerleşmeyi düşünüyoruz belki ilerde nazlıma biraz daha yakınlaşırız çocuklarımız olur da onların eğitimi için ihtiyaç duyarsak tabi
salla canım o patavatsızları..nefret ediyorum yaa kadın kadının düşmanıdır diyolar doğru valla.. bizim derdimiz bize yeter göbeği dötü düşünecek durumda değiliz biz..bi kaybmız var zaten hamile kalmaya çalışıyoruz kimsenini nazını kaprisini çekecek durumda değiliz..herkes anlayışlı olsun ben artık kimseye alttan alacak durumda değilim direk ilişkimi kesiyorum o tiplerle,kimsenin lafını çekemeyiz bu saatten sonra...boşverr...inşallah adet olur rahatlarsın canım yaa
Cezacığım canım benim, hadi gelsin cuma güzel haberler...
Loneliness, ne güzel maşallah. O kadar gezmek bile iyi gelmiştir.
Minikler iyi olacak her şey inşallah. Adet olsan rahatlarsın...
Hilal inşallah sen de bu yılın ilk aylarında güzel haberler verirsin...
Hellom canım özledim karşılaşamadık epeydir.
Günlük seni de özledim eşin gelmiş hayırlısı... İnşallah buradaAllah iş kapısı açar ona da...Kızın nasıl?
Renkliciğim inşallah son adetleriniz olur, senin, Nazlım ve Candaşın ve benim:))
Ben de adet geciktirici alıyorum. 10 gün gecikecek tatile gelsin diye.İnşallah her şey güzel olur hepimiz için.
Uzun süre bekleyip sonuç alamayan arkadaşlar beni örnek alın:))Korkmayın yardımcı üreme teknikleri o kadardakötü değil. En azından ön görüşmeler ücretsiz gidip randevu alıp bu konuyu konuşun bence...
sağol canım.inşallah benim de bu ay son adetim olur bir daha ki aya veririm güzel haberler. çok istiyorum çoooooook.inşallah senden de alırız güzel haberleri.
sağol canım.inşallah benim de bu ay son adetim olur bir daha ki aya veririm güzel haberler. çok istiyorum çoooooook.inşallah senden de alırız güzel haberleri.
Peppe nasılsın? Ne yaptın testlerinisonuç çıktı mı? Kilo işleri nasıl?
inşallah ALLAH yüregınıze göre verir . ben cok sıkıntı yasadım cok . sımdı 3 aylık hamıleyım ödüm kopuyo bı sorun olcak dıyeağrıdan beni kıvrandırıyoo
Amin canım.Çok üzüldüğünü görüyorum.İnşallah atlatırsın.Arada dua etmek, yasin okumak iyi geliyor. Ben cevşen okuyorum ayrıca arada. Rahatlatıyor özellikle anlamları...
Beni kurtajdan sonra ultrasonla kontrol etti.4 hafta sonra tekrar kontrol icin cagirdi.
Insallah bir sorun cikmaz hala oturunca belim karnim agriyo
ben hiç kontrole gitmemiştim... 1 sene sonra gittim, ağrı sızı yoksa adet gecikmesi yoksa bi problem çıkmaz inşallah kızlar.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demiyorumkeşke gelmeseydiniz..bizde gelmeseydik keşke ama kader ... bu ayda yüzümüz gülmedi inşallah bi dahaki aya müjdemizi veririz burdan chnb... eşmin spermiogram sonuçlarını bekleyip ona göre dr a gidicem , acaba şimdi mi gitsem chnb ne diyorsun? benimle ilgili hangi testler yapılabilir, kan tahlili hiç yaptırmadım acaba hormonlarla ilgili bişey mi var?
bal çörek otu ve tarçın karışımı yaptım yarın başlıycam..bide hayıt tohumu ve aslanpençesi varmış onları almayı düşünüyorum..hormon dengeliyormuş,hormonlarımda problem olup olmadığını bilmiyorum ama içeyim varsa düzenler diyorum ne dersiniz?
günaydın kızlarrrr
geçmişi henüz okuyamadım ben cumartesi izinliydim 2 gün tatil yaptım of nasıl iyi geldi gezdik gezdik gezdik uludağa çıktık kar süperdi yollarda kalcaz diye çok korktuk:)dönüş yolunda arabayı sağa çektik açtık radyodan çiftetelli yolun ortasında oynadık içmeden sarhoş olduk sanırım:)gelen geçen bizi deli yada sarhoş sanmıştır korna basıp durdular herkesin yeni yılı kutlu mutlu umutlu sağlıklı bereketli veee bebekli boklu gazlı mamalı geçsin inşallahhhhhhhhhh geçen sene bizler için kötüydü kızlar rabbim kötü günler göstermesin canlarım benim hepinizi öpüyorum kocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?