Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın.2011 çoğumuz için unutulmaz bir yıl. benim için çok şükür bitti. geçmişi arkamda bırakıp önümüze bakalım.inşallah gelen gideni aratmaz.((( Mutlu, huzur dolu, güzel haberli, bebek haberleriyle dolu,sağlıklı bir yıl olsun hepimiz için. bu yıl bizim yılımız olsun yaaaa.çektiğimiz bütün sıkıntılar gelecek güzel günlerin habercisi olsun. hepinizi seviyorum.

şöyle geçmişe bi göz atabildim. renkliatlas tatlım hayırlısı olsun. üzme tatlı canını.

cezam hadi bakalım bu ay senden güzel haberler bekliyoruz.

herkes iyidir umarım. herkese 2012 yılının ilk gününden kocaman selamlar ve öpücükler......

salla canım o patavatsızları..nefret ediyorum yaa kadın kadının düşmanıdır diyolar doğru valla.. bizim derdimiz bize yeter göbeği dötü düşünecek durumda değiliz biz..bi kaybmız var zaten hamile kalmaya çalışıyoruz kimsenini nazını kaprisini çekecek durumda değiliz..herkes anlayışlı olsun ben artık kimseye alttan alacak durumda değilim direk ilişkimi kesiyorum o tiplerle,kimsenin lafını çekemeyiz bu saatten sonra...boşverr...inşallah adet olur rahatlarsın canım yaa

saol canım bende artık senin gibi düşünüyorum kimseyle iyi olmak gibi gayem yok artık önceleri insanları kırmayım die uğraşıp dururdum gerçi hala öyle birini üzersem haketse bile uyuyamıyorum kafaya takıyorum ama yeni yılda yeni bir ben olacak :) önce kendim.. diyete başladım :) sadece ekmeği çıkarıyorum hayatımdan yani çok fazla tüketiyordum bakalım bir de mekik felan en azından marta kadar şöle 4 kilo versem yatar bana :) cuma günü de caymazsam halk oyunlarına başlıycam :) buarada diyetin ilk günü facedeki resimi unutmayacam alacan olsun o nasıl güzel görünüyor öle

ben bebeğimi çoooooook özledim.yeni yıla onunla girmeyi çooook isterdim.içim daraldı yine(((((

Cezacığım canım benim, hadi gelsin cuma güzel haberler...
Loneliness, ne güzel maşallah. O kadar gezmek bile iyi gelmiştir.
Minikler iyi olacak her şey inşallah. Adet olsan rahatlarsın...
Hilal inşallah sen de bu yılın ilk aylarında güzel haberler verirsin...

Hellom canım özledim karşılaşamadık epeydir.
Günlük seni de özledim eşin gelmiş hayırlısı... İnşallah buradaAllah iş kapısı açar ona da...Kızın nasıl?
Renkliciğim inşallah son adetleriniz olur, senin, Nazlım ve Candaşın ve benim:))

Ben de adet geciktirici alıyorum. 10 gün gecikecek tatile gelsin diye.İnşallah her şey güzel olur hepimiz için.

Uzun süre bekleyip sonuç alamayan arkadaşlar beni örnek alın:)) Korkmayın yardımcı üreme teknikleri o kadardakötü değil. En azından ön görüşmeler ücretsiz gidip randevu alıp bu konuyu konuşun bence...

sağol canım.inşallah benim de bu ay son adetim olur bir daha ki aya veririm güzel haberler. çok istiyorum çoooooook.inşallah senden de alırız güzel haberleri.

Son düzenleme:
sağol canım.inşallah benim de bu ay son adetim olur bir daha ki aya veririm güzel haberler. çok istiyorum çoooooook.inşallah senden de alırız güzel haberleri.

Amin canım.Çok üzüldüğünü görüyorum.İnşallah atlatırsın.Arada dua etmek, yasin okumak iyi geliyor. Ben cevşen okuyorum ayrıca arada. Rahatlatıyor özellikle anlamları...

Peppe nasılsın? Ne yaptın testlerinisonuç çıktı mı? Kilo işleri nasıl?

inşallah ALLAH yüregınıze göre verir . ben cok sıkıntı yasadım cok . sımdı 3 aylık hamıleyım ödüm kopuyo bı sorun olcak dıye ağrıdan beni kıvrandırıyoo

Peppe nasılsın? Ne yaptın testlerinisonuç çıktı mı? Kilo işleri nasıl?

merhaba canım, yoğunluktan arada bir uğrar duruma gelince geçmişte kaybolup duruyorum. ne güzel yazıyorsunuz, paylaşıyorsunuz da, sonradan gelince oku oku bitmiyor.
testleri daha yaptıramadım ki.. uygun olabileceğim bir hafta yakalamıştım, hatırlarsın eşim arıza çıkarmıştı. sonra ben müsait olmadım. teyzemin vefatı derken geçen hafta da yengemizi kaybettik. bir de annemi kardiyolojiye götürüyoruz. teyzemin hastalığında çok yıpranmıştı, vefatından sonra da çarpıntıları arttı ve tansiyonu yükseliyor. organik bir sorun mu var, psikolojik mi tespitini yapmaya çalışıyoruz.ne düşünecek ne uğraşacak vaktim oldu. bir de bu ay adetim gecikti. geçen hafta cumartesi falan olmam gerekirken aralık ayını pas geçip yeniyılın ilk günü gelmeye karar vermiş haspam. kanda b-hcg bile baktırdım gecikme üzerine. neyse bugün evde çekiyorum sancısını en azından.
okullar tatil olsun, işlerim biraz hafifleyecek. o ara yaptırmayı düşünüyorum testleri.
kilo verme olayında gayet başarılı oldum. ramazan bayramında hamileyken en şiş halimi hatırlıyor ve çok kilo verdiğimi söylüyor. hatta daha fazla verme falan diyorlar, ama hala 77-78 kiloyum. tamam, normalde de çıtı pıtı biri olmadım hiç. ama biraz daha vermek niyetindeyim. gerçi cenazelerdi, koşturmacaydı, yılbaşıydı derken biraz ara verdim gibi diyete ama bugün yeniden başladım. 4-5 kilo daha vereyim en azından yeniden denemeye başlamadan önce..

inşallah ALLAH yüregınıze göre verir . ben cok sıkıntı yasadım cok . sımdı 3 aylık hamıleyım ödüm kopuyo bı sorun olcak dıye ağrıdan beni kıvrandırıyoo

çok şükür tekrar hamilesin. sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.ağrıların neden var?

Amin canım.Çok üzüldüğünü görüyorum.İnşallah atlatırsın.Arada dua etmek, yasin okumak iyi geliyor. Ben cevşen okuyorum ayrıca arada. Rahatlatıyor özellikle anlamları...

inşallah canım. doğru söylüyorsun rahatlıyor insan.

arkadaşlar bi sorum olacak kürtajdan sonra kontrole gittiğinizde doktor test falan istiyomu ultrasonla kontrol ediyo mu yine?

Beni kurtajdan sonra ultrasonla kontrol etti.4 hafta sonra tekrar kontrol icin cagirdi.
Insallah bir sorun cikmaz hala oturunca belim karnim agriyo

Son düzenleme:
ben hiç kontrole gitmemiştim... 1 sene sonra gittim, ağrı sızı yoksa adet gecikmesi yoksa bi problem çıkmaz inşallah kızlar.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demiyorum keşke gelmeseydiniz..bizde gelmeseydik keşke ama kader ... bu ayda yüzümüz gülmedi inşallah bi dahaki aya müjdemizi veririz burdan chnb... eşmin spermiogram sonuçlarını bekleyip ona göre dr a gidicem , acaba şimdi mi gitsem chnb ne diyorsun? benimle ilgili hangi testler yapılabilir, kan tahlili hiç yaptırmadım acaba hormonlarla ilgili bişey mi var?

bal çörek otu ve tarçın karışımı yaptım yarın başlıycam..bide hayıt tohumu ve aslanpençesi varmış onları almayı düşünüyorum..hormon dengeliyormuş,hormonlarımda problem olup olmadığını bilmiyorum ama içeyim varsa düzenler diyorum ne dersiniz?

Beni kurtajdan sonra ultrasonla kontrol etti.4 hafta sonra tekrar kontrol icin cagirdi.
Insallah bir sorun cikmaz hala oturunca belim karnim agriyo

benim pek ağrım kalmadı arkadaşım kanamamda bugün durdu şükür ama ara ara rahmimde kasıklarımda küçük ağrılar oluyo aynı gün kürtaj olmuştuk seninle sanırım sen nasılsın inşallah bu günler çabuk geçer de regl günlerimiz düzene girer yine .
benim son gittiğimde alttan ultrasonla kontrol etmişlerdi yine öyle olacak diye aklım çıkıyo...

sağol arkadaşım keşke hiçbirimiz burda olmasaydık ama kader sizler bizden 1 adım daha öndesiniz bizim korunma bekleme sürecimiz var daha önümüzde ama umarım 2012 burda hasretle bebiş bekleyen annelerin yılı olur...

Günaydın kızlar

Yeni yılın ilk çalışma gününden hepinize Merhaba

günaydın kızlarrrr
geçmişi henüz okuyamadım ben cumartesi izinliydim 2 gün tatil yaptım of nasıl iyi geldi gezdik gezdik gezdik uludağa çıktık kar süperdi yollarda kalcaz diye çok korktuk:)dönüş yolunda arabayı sağa çektik açtık radyodan çiftetelli yolun ortasında oynadık içmeden sarhoş olduk sanırım:)gelen geçen bizi deli yada sarhoş sanmıştır korna basıp durdular herkesin yeni yılı kutlu mutlu umutlu sağlıklı bereketli veee bebekli boklu gazlı mamalı geçsin inşallahhhhhhhhhh geçen sene bizler için kötüydü kızlar rabbim kötü günler göstermesin canlarım benim hepinizi öpüyorum kocamannnn

günaydın, bende okumadım daha.yorumlar sonra :) ama sanırım atlas adet olmuş hayırlısı. ooohh süper eğlenmişsiniz ya, bende o duruma çok alışkınımdır çeker köşeye oynarız, bayağı eğleniyo insan :) sefanız olsun , neşeniz bebeğinizi getirsin.

minicikumut, ginaydın canım.yeni yıl hepimize mutluluk sağlık huzur ve birde bebeklerimizi getirsin inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…