- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.741
My Ovulation Chart
günaydın kızlar...ne yazık ki adet belirtilerim başladı dün biraz lekelenmem oldu bugün devam edyor gece yada yarın patlarmbu ay da foss çıktı...çok moralim bozuk
off ya çok üzüldüm..neden bu bebişler bizi tercih etmiyo..hayırlısı diyelim canım..sıkma canını..düğünü düşün sen:)
bebişler bizi seçmiyor bacımm...hayırlısı artık..moralim bozuldu..dün kocam geldi ilişkiden 2 saat sonra duşumu felan almıştım wc ye gittim tuvalet kağıdına parlak pembe renkte geldi kanama..bugün de yine var ama daha az.normalde kahverengi akıntıyla başlar benim adet bu sefer böyle oldu..canım sıkıldı,eşimde çok üzüldü bu yılbaşı bi umut diyorduk..ateşimde düşünce kesin adet olacam belli oldu...hayırlısı Allahtan rabbim hayırlı evlatlar versin ne diyelim
Bir sıkıntımızda veya bir derde tutulupda Allaha yalvarıp dua ederken Allah`ım bana sabır ver demeyin...
Peygamber efendimiz bir gün Allah`a yalvaran bir mümini duydu,mümin şöyle diyordu:"Allah`ım bana sabır ver.."
Peygamber efendimiz mümine şöyle buyurdu:"Sen Allahtan ne istedin biliyormusun?"Oda sıkıntılı olduğum için Allahtan sabır istedim " dedi.
Peygamber efendimizde hayır sen Allahtan dert istedin Allah sabrı niye verir verdiği derde katlanmak için bir daha Allaha yalvarırken Allahım bana afiyet ver diye dua et diye buyurdu.sıkıntımızda hüznümüzde derdimizde duamızda Allahtan AFİYET İSTEMELİYİZ.Başkalarınada dua edeken de aynı şeyi gözetmeliyiz.
bebişler bizi seçmiyor bacımm...hayırlısı artık..moralim bozuldu..dün kocam geldi ilişkiden 2 saat sonra duşumu felan almıştım wc ye gittim tuvalet kağıdına parlak pembe renkte geldi kanama..bugün de yine var ama daha az.normalde kahverengi akıntıyla başlar benim adet bu sefer böyle oldu..canım sıkıldı,eşimde çok üzüldü bu yılbaşı bi umut diyorduk..ateşimde düşünce kesin adet olacam belli oldu...hayırlısı Allahtan rabbim hayırlı evlatlar versin ne diyelim
(
BEBİŞİN BELKİ 2012 ocakta gelmek istiyordur...
aminn rabbim hepimize hayırlı ...saglıklı uzuuuuuuuuuun ömürlü evlatlar nasip etsin..
günaydın herkese. hayırlı ve umut dolu bir yıl diliyorum.
:)aşkolsun cnm ilk günaydın benden gelecekti ne ara geldin yazdın saymam banane banane :)
naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?