Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
My Ovulation Chart

günaydın kızlar...ne yazık ki adet belirtilerim başladı dün biraz lekelenmem oldu bugün devam edyor gece yada yarın patlarm bu ay da foss çıktı...çok moralim bozuk

My Ovulation Chart

günaydın kızlar...ne yazık ki adet belirtilerim başladı dün biraz lekelenmem oldu bugün devam edyor gece yada yarın patlarm bu ay da foss çıktı...çok moralim bozuk

off ya çok üzüldüm..neden bu bebişler bizi tercih etmiyo..hayırlısı diyelim canım..sıkma canını..düğünü düşün sen:)

Bir sıkıntımızda veya bir derde tutulupda Allaha yalvarıp dua ederken Allah`ım bana sabır ver demeyin...
Peygamber efendimiz bir gün Allah`a yalvaran bir mümini duydu,mümin şöyle diyordu:"Allah`ım bana sabır ver.."
Peygamber efendimiz mümine şöyle buyurdu:"Sen Allahtan ne istedin biliyormusun?"Oda sıkıntılı olduğum için Allahtan sabır istedim " dedi.
Peygamber efendimizde hayır sen Allahtan dert istedin Allah sabrı niye verir verdiği derde katlanmak için bir daha Allaha yalvarırken Allahım bana afiyet ver diye dua et diye buyurdu.sıkıntımızda hüznümüzde derdimizde duamızda Allahtan AFİYET İSTEMELİYİZ.Başkalarınada dua edeken de aynı şeyi gözetmeliyiz.

nazlım sende adet olmuşsun üzüldüm..iğne yaptırınca ümitlenmiştim aslında..hayıta be bal tarçına başlamanı tavsiye ederim...doktora gidip klomen kullanacak mısın? uludağa gidecekmişsin ohhh eğlen bakalım benimde annemler geldi dün o yüzden pek giremedim...yarın gidecekler..görüşürüzzz

off ya çok üzüldüm..neden bu bebişler bizi tercih etmiyo..hayırlısı diyelim canım..sıkma canını..düğünü düşün sen:)

bebişler bizi seçmiyor bacımm... hayırlısı artık..moralim bozuldu..dün kocam geldi ilişkiden 2 saat sonra duşumu felan almıştım wc ye gittim tuvalet kağıdına parlak pembe renkte geldi kanama..bugün de yine var ama daha az.normalde kahverengi akıntıyla başlar benim adet bu sefer böyle oldu..canım sıkıldı,eşimde çok üzüldü bu yılbaşı bi umut diyorduk..ateşimde düşünce kesin adet olacam belli oldu...hayırlısı Allahtan rabbim hayırlı evlatlar versin ne diyelim

amin canım inşallah tek duamız o hayırlı evlat

evet allahtan kolaylık ferahlık istemeliyiz...bende önceden hep sabır dilerdim bir arkadaşımın uyarısı üzerine dua şeklimi değiştirdim..
ALLLAHIMM KOLAYLAŞTIRSIN...GÜZELLEŞTİRSİN
HEPİMİZİ FERAHLATSIN İNŞALLAH

(
BEBİŞİN BELKİ 2012 ocakta gelmek istiyordur...
aminn rabbim hepimize hayırlı ...saglıklı uzuuuuuuuuuun ömürlü evlatlar nasip etsin..

(
BEBİŞİN BELKİ 2012 ocakta gelmek istiyordur...
aminn rabbim hepimize hayırlı ...saglıklı uzuuuuuuuuuun ömürlü evlatlar nasip etsin..

amin canım hepimiz için..bu sene hepimize mutluluk ve huzur getirsin rabbim kucaklarımızı bebeklerimizde doldursun tek dileğim bu Allahtan..hayırlı evlatlar versin hepimize öpüyorum herkesi iyi yıllarr..

Kızlar sonunda yapıldı bilgisayarım. Adet olmuşsunuz sanırım Renkliatlas ve Nazlım. Hayırlısı inşallah.

Candaşım canını sıkma. Sen de yardımcı üreme teknikliklerine karşı bir soğuk duruş seziyorum. Öyle düşünme lütfen. Bence rahim filmi çektir iyi bir dr ye görün önce. Sen İstabnbula gidince bir benim dr ye gitsene bir kez canım...

2012 yılının hepimize hayır getirmesini diliyorum...

Kızlar 2012 'de umarim saglikli bebislerimiz ve hamileliklerimiz olur.Hepinizi cok sveiyorum.
Hersey gonlumuzce, sans bizden yana olsun.

mutlu yıllar kızlarrrrrrrrrrr

2012 bize saglık ,mutluluk ,huzur, bebek bide para getirir inşallahhhhhhhh

yılın ilk mesajı benden olsun...severim ilkleri biliyosunuz
sıradaki bekleme günü bende sanırım...gel cuma gelllllllllll

günaydın herkese. hayırlı ve umut dolu bir yıl diliyorum.

yılın ilk günaydını da benden olsun
GüNaYDıNNNNNNNNNNNN sadece gün değil tüm yıl aydın geçsin mutluluk huzur( ama bebiş seslerinden bu huzur biraz bölünebilir :) ) sağlık sevgi dolu bir yıl diliyorum.. boş göbüşler bebişle dolsun dolu göbüşlerden minikler sağlıkla gelsin...

renkli canım sağlık olsun düğünde rahat edeceksin onu düşün glümse umutsuzluk yok ben 2012 den çok umutluyum 2011 hem iş hem de bebiş konusunda beni çok yıprattı ama 2012 bizlerin yılı olacak....

ceza canım madem ilkleri seviyorsun o zaman 2012 nin ilk müjdesi ve bu müjdeyi bizimle paylaşmak da seni bekliyor :) hadi hayırlısyla gelsin cuma..

günaydn kızlar dün gece sabaha kadar sancı çektim inşallah son adetim olsun...

aşkolsun cnm ilk günaydın benden gelecekti ne ara geldin yazdın saymam banane banane :)

naber nasılsın
:)
yazarım ben.
çok şükür iyiyim canım.
cumartesi günü annemi geçirdik.
söz vermiştim, doktor kontrolüm iyi geçerse biraz salıcam demiştim. malum babam var, bekar(dul) erkek kardeşim var.onların da ilgiye ihtiyacım var.ikinci dönem de inşallah böyle olursam çalışmaya başlıcam, o zaman gelecek yine.
15 tatili de zaten istanbulda kayınvalidem de geçircez. eşimin doktora çalışmaları var istanbulda o nedenle.15 gün kadar kendim idare etçem artık. bir kaşık bişey yaparım, o kadar vaktim var. bulaşık olayınnı da zaten makine hallediyo. yerleştirmeyi, koymayı falan eşim yapıyo.yukarılara uzanmıyayım diye. hem zaten iki kişiyiz. bir tencere pişirsem 2 gün yiyoruz ne olursa.hem eşimde giriyor haftada 2, spesyali var onu yapar. yazmıyayım şimdi canı çeken olmasın.
cumartesi annemi geçirdikten sonra ilk defa çarşıya gittim eşimle. mecburiyetten. pantalon almam gerekiyordu, kapanmıyordu artık. bir tane geçen hamileliğimden kalan vardı, onu giymek kısmet olmamıştı. onu giyiyodum hep. 10 -15 dakika kadar yürüyerek dolaştık. havayı tenimde hissetmeyi çok özlemişim. yürümeyi de. bir de yağmur yağıyordu.çok hoşuma gitti.
Allaha şükür bu kadar ayaklandım. hastanedeyken 9 ay öyle geçicek zannetmiştim.

tekrardan Allah herkese nasip etsin inşallah.
tüm hamile arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.

renkli canm çok geçmiş olsun ben şuan kırmızı yolu bekliyorum gelsin artık karnımı bir görsen sanırsın 7-8 aylık.. geçen okulun patavatsızı döndü aaaa .....nın karnından daha büyük karnın dedi orda ölmek istedim hasta olamıyorum ve zaten göbeğim vardı benim dedim hiç farketmemiş bu güne kadar göbeğimi öyle kıvırdı işin acı yanı karşılaştırdığı kişi hamile ((
biran önce adet olup şişliklerimi atmak istiyorum zaten wc problemi de var hiç rahat değilim

loneliness canım çok sevindim kendini iyi hissetmene uzun süre evde kalınca insan bunalım oluyor havayı solumayı özlüyor inşallah ikinci dönem sıkıntısız olur ve okula gider gelirsin anlattığına göre ikincidönem ağırda olmayacak en azından sana değişiklik olur.. eşin yardımcı da oluyormuş hiç dert etme ya bizimkiler kahvaltı da koysan yerler bir de öncesinde istanbulu sevdiğini yazmıştın ben hiç sevemiyorum biz de geziyoruz da canım ist.e geldiğimizi duyan uğramadık die küsüyor sanki ev gezmesine gitmiş gibi oluyoruz kaynana zaten eltim de kalıyor geçen sene gittik valla hiç misafirmişiz gibi davranılmadı bir daha da gitmek istemiyorum.. buraya önceleri alışamadığım için(arkadaş çevrem olmadığı için) sevmiyordum ama artık yerleşmeyi düşünüyoruz belki ilerde nazlıma biraz daha yakınlaşırız çocuklarımız olur da onların eğitimi için ihtiyaç duyarsak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…