Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tekrar merhaba kızlar yamatake aradı beni akşam üstü görüşebildik candaşın da dediği gibi kendisi de neva hanım da iyilermiş çok uykucu kızımız ama acıktığını bile farkedemiyormuş fotoğraflarını eklememi istedi ben de büyük bir zevkle ekliyorum kocaman bir maşallah güzel annesi ve prensesine

candaşcığım bir ara gideriz tabi ama ben tek başıma çıkamıyorum eşim istemiyor iyice ağırlaştığım için:26:

Cok tebrik ederim masallah. Arkadasi tanimiyorum ben yeniyim ama annelik cok yakismis.
Allah Analı babalı saglikla buyutsun.Bizede dua etsin.

maşallah Allah analı babalı büyütsün... darısı bizlerin başına

Maşallah... 2.prensesimiz de geldi:))

maşallah, çok tatlı. Allah analı babalı büyütsün. hayırlı, uzun ömürlü olsun.
taf, senin de az kaldı.
biz de ilk trimestırı bitirdik çok şükür.
chnb nasılsın?
rolle canım, nasıl oldun?toparlandın mı biraz?

[video=youtube;DhCNQo7w42Q]http://www.youtube.com/watch?v=DhCNQo7w42Q[/video]

çok tatlı maşallah sıra çınar beydeeeeee

canım benim benzer durumda bende var malesef, annanem kızkardeşini kaybetti yani biz teyze diyoruz teyze gibi yakın bizede ellerinde büyümüşüzdür hepimiz, annanem annesini babasını 2 kardeşini 1 kızını kaybetti ve sonuç ağır depresyonda kalbi çok iyi durumda değilmiş, şimdi de grip oldu evde yatıyormuş kadının hayatla bağı kalmadı resmen, ben gidiyorum elimden geldiğince ama bende de bu hafta aksi gibi temizlik var koluk örtüleri yıkandı tüller dip köşe temizlik var anlıyacağın. Haftaya artık he gün annaneme gideceğim . Aallah sabır versin hastalara güç kuvvet versin.
kayınvalide olayı bende de tam tersi ben sevmem öyle çok ilgiyi kollanmayı falan bizimkide beni sanki yetimhaneden almış öyle tavırlar içinde acaba ben nasıl bir kayınvalide olurum diye düşünüyorum, sonra kendi kendime telkin veriyorum. Allah bizlere sabır versin. Peppe zayıflamak için diyetisyene gitmeyi denedin mi ? ben malum bir fil gibi oldum :))) araştırdım biraz diyetisyene gitmek mantıklı gelmeye başladı birde akapunktura devam edeceğim. :) sinir stres için özellikle.

kayınvalidemin ağzına sakız olmayayım diye evimi barkımı düzenliyorum pepecim tek başıma perşembe yarım gün kadın gelecek, ama o zamana kadar tüller falan yıkanması gerekiyor. Halıların bir kısmıda temizliyiciye gitcek, bebekle ve kendimle ilgili eksiğim yok çok şükür , bir babannesi bişiler almış onları giyecekmiş onlar yıkanacak ütülenecek onuda kendisi yapar söylene söylene de olsa yapar hakkını yemiyim. Endişem çok inan heyecanlanamıyorum bazen karnımdan bebek mi çıkacak şimdi diye düşünürken yakalıyorum kendimi bakalım hayırlısı mevlam güzel yazgılar yazmış olsun. Hepimiz için.

canım okudum da geçmişi anladığım kadarıyla yazayım konuya tam bilmiyorumda kusurum varsa affola, Chnb biraz pimpirikli dediği gibi ama biliyor bu işler. Devlet hastaneleri geçenlerde günlük de yazmıştı ya miniklerle pek iyi durumda değil bende sandalye kırdığımda gitmiştim . Sgk geçen özel hastaneler olabilir mi acaba? birde senn artık yurtdışı bitmiş gözün aydın. İYi bir dr araştıralım bölük pörçük olmasın istersen birde şey durumları olabiliyor devlet hastanesinde çalışıor özeline gidiyorsun tahllilleri devlette falan yaptırabiliryormuşsun. Genelde şu tahlileri yaptırmak istiyorum dersen ters tepebilir ama dersen yurtdışında başlayacaktık yarım kaldı falan o zaman ilgilenirler bence netten bakalım iyi bir dr sana. Gelsin artık bebişimiz.
Sanırım 15-16 ocak gibi İstanbuldayım. Cumartesi adet olurum iğnelere başlarım yumurta geliştirmek için...

chnb canım 40 yılın başı bir denk geldik onda da eşimin balık yapası tuttu, balkondan bağırıp duruyor baaahar bahhhar diye diyorum 1 dakka :))) offf sağolsun birde her yeri batırmış ooaraları temizle et derken geldim.
O güne kadar doğurmamış olursam kesinlikle gelmek istiyorum o gün olmasa bile İstanbul'da olduğun zamanda bir araya gelmek seni görmek istiyorum. Babam kardeşim eşim söz verdi götürürüz dediler :))) Evim şişlide ister evime buyurursun başımla ister dışarıda buluşuruz. Bakarsın LOnileness fuar için gelecekmiş ya ortak bir yerde buluşuruz. Ama işte senin kıpırdamaman mı gerekiyor bilmiyorum açıkçası.
Hasta oldum geçti tansiyonum çok yüksekti omron diye bi cihaz aldım hep 12 6 gösteriyor bakalım cuma dr gidim neler olacak görelim. yazarım size.

TAF canım allah nazarlardan saklasın,Analı babalı büyütsün, Yamatakeye selamlar. İsmi Karin mi oldu kaçırdım ben o kısmı.

cezam var mı bişiler ceza? nasılsın. Aydında havalar soğukmuş galiba.

bi belirti yok canım...ne adet ne hamilelik..çok umutlu olmasam da bi kere oldu bir kere daha neden olmasın diyorum..ne umutlanıyorum nede umutsuz yaşıyorum...hayırlı zmanda gelecek inanıyorum...

loneliness annenin yorumuna bayıldım...haklı kadın:)

yukleyebildim mi bilmiyorum ama oglumun bugun bize verdigi pozu

bu da bir diger pozu ayagini alnina getirmis

sporu bıraktığımdan beri kilolarla başım hep dertte. hiçbir zaman çıtı pıtı bir kız olmamıştım; zaten kas ve kemik yapım müsait değil. ama hayatım boyunca son iki yıl olduğu kadar da şişmemiştim hiç. bunda sigarayı bırakmamın, son derece stresli bir işte çalışmamın ve hareket şansımın hiç olmaması, tuvalete olmasa da yemeğe bile arabayla gidecek durumda olmamın etkisi vardı. mesela geçen yıl yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde ayda 1 bazen 1,5 kilo aldığım zamanlar oluyordu. iyi bir dahiliyecim var yıllardır gittiğim. geçen yıl gittim, geçtim karşısına durumumu bir bir anlattım. adamcağızın yapmadığı test kalmadı, sonuçta da hiçbir olağanüstü değere rastlamadı. en son strese bağladık bu durmadan şişme meselesini. ilerleyen dönemlerdeki hamilelerin yaşadığı gibi balon gibi şişen, zonklayan bacaklarım vardı mesela..işi, yani bankacılığı bıraktığımda ilk olarak bacaklarımdaki şişlikler indi, sonra da son 1 yılda sahip olduğum reflüm geçti sonra daha hareketli yaşamaya, yürümeye falan başladım, etkisini hemen gördüm. ardından dukan diyeti diye birşeyin olduğunu öğrendim. acaip iyi tepki verdi vücudum. oysa ne diyetisyenler, ne ozonterapiler, ne pasif cimnastikler görmüştü bu beden de bana mısın dememişti..bir de yaş ilerledikçe kilo alman kolaylaşıyor da vermek imkansızla eşdeğer. eh bende yaş faktörü de negatif, 37 tane yaşanmış yılım mevcut
tam kilo vereyim de bebeğimiz olsun artık diye düşünürken sürpriz olarak değerlendirdiğim hamilelik sürecine girdim. düşük tehlikesiyle 1 ay kadar yattıktan sonra şişmenin alasını yaşadım. tamamen ödemdi, stres ve hareketsizlik yaramıyor bana bunu anladım. kürtajdan hemen sonra biraz da psikolojimi düzeltmek niyetiyle hemen işe, diyete ve koşuşturmaya başladım. 12 kilo vermiş durumdayım ki diyeti deldiğim zamanlar da oldu (özellikle son iki hafta) 7-8 kilo daha verebilirsem kendimi daha iyi hissedeceğim..
senin filimtrak durumlarına gelinceee eski bir müşterimin söylediği bir söz vardı; bu arada kendisi son derece hoş ve manken gibi ortayaşlı bir kadındı: "hayatım boyunca en sıkıntısız yaşadığım, kilo derdinde olmadığım, aklıma eseni yediğim, en keyifli dönemim hamile olduğum zamanlardı" demişti. 30 kilo almış...şimdi görsen hayatta inanmazsın o kadar kilo aldığına.. sen bir dünyaya getir bebişini, inecek şişliklerin, kiloların gidecek..emzirirken, bebeğin peşinde dolanırken, gece uykusuzluğu yaşarken anlamazsın bile nasıl gittiklerini. kalanlara da ama diyetisyen olur, ama akupunkur, bir çare bulunur. hatta anadolu yakasındaysan iyi bir diyetisyen bile önerebilirim sana o zaman gelince.. hiçbir şeyi kafana takma, keyfini sür bu güzel zamanların şimdi..

maşallah prensese. pembelerle çok da güzel olmuş.. allah analı babalı büyütsün; bahtı açık olur inşallah..

masalah 2. melegimiz gelmis. Allah nazardan saklasin..kizimizin ismi cok guzel bayildim...bizde melike falan dedik ama kararsizim kizlar yardim edersiniz artik bana

renklicim liste cok guzel olmus eline saglik canim.. nasilsin? kurlere baslayacakmisin? ben hamile kalmadan 2ay once ari poleni , bali falan karisik bisi yemistim. Organic marketten almistim. bilmiyorum ise yaradimi cunku 2 aysonra hamile kaldim. insallah senin ilk ayda bebis gelir canim. Rabbim rast getirsin

benimde bugun biraz kanamam oldu kizlar. dun alisveristi falan baya gezdim, birde dun esimle birlikte olmustuk . doktoru aradim hemen ondandir dedi. ilk 1 hafta iliskiye girme dedi. Odum patladi.. Rabbim korktugumuzdan emin kilsin insallah.. Diyoruz ya hep korku var. Boyle hep tetikteyim. Bisi olacak diye.
Birde tekrar herkesin yeni yilini kutlarim. Benimde misafirim var. 1 hafta bende kalacaklar. Hani bi yerde kalmaya gitmistim bu seferde o abla bana geldi. Yilbasini birlikte gecirdik. 1 hafta daha burdalar. turkiye oncesi bana yardim edecek.

hellom
loneliness
candas
chnb ablacim
gunluk
minikler sizlerden naber kizlar..unuttuklarim varsa cok ozur...
yeni gelismeler nasil. merak ediyorum herkesi.. optum

AMAN BEN BUNU YERİM YAAA MAŞALLAHHHHH PRENSES ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN ANNESİNE DE ONADA SAĞLIK NASİB ETSİN HEPİMİZİN SELAMINI SÖYLE CANIM RABBİME EMANET OLSUNLAR İNŞALLAHHH

Eki Görüntüle 319722
bu da bir diger pozu ayagini alnina getirmis
TİYATROCU DURUŞU SEGİLEMİŞ OĞLUN :)BU OĞLAN OYUNCU OLCAK BAK GÖRÜRSÜN DAHA KARNINDAYKEN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİ CANIM BENİM RABBİM KUCAĞINA ALMANI NASİB ETSİN

CANDAŞIM DÜŞMENİ HAYAL ETTİMDE BAYA KOMİK OLMUŞTUR HERALDE:)AMAN DİKKAT KUZUM ANKARADA BUZLU KARLI FALANDIR HERALDE HAVALAR BAYA SOĞUK
CHNB ABLA ALLAHIM İŞİNİ RAST GETİRSİN UMARIM BU SOĞUK GÜNLERDE İÇİNİZ BEBEK HABERİYLE ISINIR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİORUZ
PEPPE CANIM BEN TOPHANEDE OTURUYORUM BENDE EVİMİN CAMINI AÇTIIMDA DAĞ MANZARASIYLA KARŞILAŞIORUM OTURMAYA BEKLERİM:)
HELLOM SIRA SENDE KUZUM ÇINAR BEYİDE BEKLİORUZ İNŞALLAH SAĞLIKLA HUZURLA AZ KALDI RABBİM Bİ NEFESTE KURTARSIN İNŞALLAH DOĞUM ŞEKLİNİ KONUŞTUNUZMU HİÇ E ÖĞRENMEDEN ÇALIŞIORUM KUZUM BENDE
CİTAKNURAY KANAMAN OLMUŞ KUZUM YAT DİNLEN HEP DİKKAT ET İLİŞKİDE YASAK:)
CEZA CUMAYA ÇOK AZ KALDI HEYCANLA HABERİNİ BEKLİORUM UMARIM YÜZÜMÜZ FGÜLER CUMA GÜNÜ
RENKLİM ALDIIN OT ÇÖP ŞİFAN OLSUN KUZUMMM SANA BEBEĞİNİ GETİRSİN İNŞALLAHHH
LONELİNESS SÖYLEDİİN DERELİ YERİ TAHMİN EDEBİLİORUM BENİM AİLEM ARTVİN GÖÇMENİ SAVAŞ ZAMANI DEDEMLER GÖÇ ETMİŞLER BURSA DA ULUDAĞA YAKIN Bİ YERE YERLEŞMİŞLER KÖYÜMÜZ ORDA CENNET GİBİDİR HERYERİ SEVİORUM BURAYI UMARIM SENDE Bİ AN ÖNCE MEMLEKETİNE KAVUŞURSUN CANIM

HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRR MUTLU GÜNLERR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…