Eki Görüntüle 319528
Eki Görüntüle 319530
tekrar merhaba kızlar yamatake aradı beni akşam üstü görüşebildik candaşın da dediği gibi kendisi de neva hanım da iyilermiş çok uykucu kızımız ama acıktığını bile farkedemiyormuşfotoğraflarını eklememi istedi ben de büyük bir zevkle ekliyorum kocaman bir maşallah güzel annesi ve prensesine
candaşcığım bir ara gideriz tabi ama ben tek başıma çıkamıyorum eşim istemiyor iyice ağırlaştığım için:26:
Amiiin canim amiinmaşallah Allah analı babalı büyütsün... darısı bizlerin başına
Eki Görüntüle 319528
Eki Görüntüle 319530
tekrar merhaba kızlar yamatake aradı beni akşam üstü görüşebildik candaşın da dediği gibi kendisi de neva hanım da iyilermiş çok uykucu kızımız ama acıktığını bile farkedemiyormuşfotoğraflarını eklememi istedi ben de büyük bir zevkle ekliyorum kocaman bir maşallah güzel annesi ve prensesine
candaşcığım bir ara gideriz tabi ama ben tek başıma çıkamıyorum eşim istemiyor iyice ağırlaştığım için:26:
maşallah, çok tatlı. Allah analı babalı büyütsün. hayırlı, uzun ömürlü olsun.Eki Görüntüle 319528
Eki Görüntüle 319530
Eki Görüntüle 319528
Eki Görüntüle 319530
akşamüstü dersimiz iptal olunca eve attım kendimi erkenden. geçmişi okuyorum. haftasonu dağa çıkmışsın ne güzel..biz de eşimle sürekli söylüyoruz, çıkalım diye, ama bir türlü pratiğe dökemedik. hatta eşim teleferikle çıkmaya bile razı oldu, ailedeki şöför benim ya, bana dağ yollarında araba da kullandırmayacak.. şimdi senin eğlendiğini okuyunca özendim valla..biz seninle yakın semtlerde oturuyoruz sanırım, şimdilik ben de evin camından görünen dağ manzarasıyla avunuyorum..
kayınvalidenden bahsetmişsin ya, yalnız değilsin arkadaşım..ben 1 aya yakın yattım evde. annem sağolsun istanbuldan yeğenimi de alıp geldi; baktı bana. kayınvalidemlerse bana 1 saat uzaklıktaydı. ne yatmak zorunda olduğum dönem ne de kürtaj sonrası gelen-giden olmadı canım. hatta ben operasyon geçirdikten 2 gün sonra ev taşıyorlardı, bursa'dan kendi arabalarıyla geçtiler, beş dakika uğramadılar bile. normalde olsa uzun yolculuk yapıyoruz diye uğrar, bir gece kalalım derler..
hadi o dönemi geçtim.olan olup bitmişti zaten, taşınma telaşları vardı; benim kimseyi görecek gözüm yoktu.. ama daha bir ay önce bir tanecik teyzemi toprağa verdik. hayatımda ne kadar önemli olduğunu, annemden ayırmadığımı bilirler. onun cenazesine bile gelmediler, anneme telefon edip başsağlığı dilemişler.
sonuçta kayınvalidem ve kayınpederim; eşimin anne-babası, atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya.. ama kırgınım ben ailemin bu vefasız kısmına..ama kafamda kurup büyütüp daha fazla da yaralayamam kendimi. ancak böyle benzer şeyleri okuyunca "bana da böyle yapmışlardı" diye aklıma geliyor.
benim kötü hissettiğim, kötü şeyler yaşadığım dönemlerde yanımda kimler varsa mutluluklarımı da onlarla paylaşmaktan yanayım..
listeyi beğenmenize sevindim kızlar , hoşunuza gittiyse ne mutlu... ya chnb sen öyle diyince acaba yarın gitsem mi dedim ama aceleci davranmıyımözele gitmem lazım,eşim gelsin soracam ama eminim kızar çünkü spermiogram sonucu gelmeden asla bi yere yollamaz beni...bu ayda bekliyim de bi daha ki aya kendime iyi bi dr bulsam iyi olur:26: dr a gidip şu şu tahlilleri istiyorum dersem kızar diye korkuyorum:26:
Sanırım 15-16 ocak gibi İstanbuldayım. Cumartesi adet olurum iğnelere başlarım yumurta geliştirmek için...
canım benim benzer durumda bende var malesef, annanem kızkardeşini kaybetti yani biz teyze diyoruz teyze gibi yakın bizede ellerinde büyümüşüzdür hepimiz, annanem annesini babasını 2 kardeşini 1 kızını kaybetti ve sonuç ağır depresyonda kalbi çok iyi durumda değilmiş, şimdi de grip oldu evde yatıyormuş kadının hayatla bağı kalmadı resmen, ben gidiyorum elimden geldiğince ama bende de bu hafta aksi gibi temizlik var koluk örtüleri yıkandı tüller dip köşe temizlik var anlıyacağın. Haftaya artık he gün annaneme gideceğim . Aallah sabır versin hastalara güç kuvvet versin.
kayınvalide olayı bende de tam tersi ben sevmem öyle çok ilgiyi kollanmayı falan bizimkide beni sanki yetimhaneden almış öyle tavırlar içinde acaba ben nasıl bir kayınvalide olurum diye düşünüyorum, sonra kendi kendime telkin veriyorum. Allah bizlere sabır versin. Peppe zayıflamak için diyetisyene gitmeyi denedin mi ? ben malum bir fil gibi oldum :))) araştırdım biraz diyetisyene gitmek mantıklı gelmeye başladı birde akapunktura devam edeceğim. :) sinir stres için özellikle.
kayınvalidemin ağzına sakız olmayayım diye evimi barkımı düzenliyorum pepecim tek başıma perşembe yarım gün kadın gelecek, ama o zamana kadar tüller falan yıkanması gerekiyor. Halıların bir kısmıda temizliyiciye gitcek, bebekle ve kendimle ilgili eksiğim yok çok şükür , bir babannesi bişiler almış onları giyecekmiş onlar yıkanacak ütülenecek onuda kendisi yapar söylene söylene de olsa yapar hakkını yemiyim. Endişem çok inan heyecanlanamıyorum bazen karnımdan bebek mi çıkacak şimdi diye düşünürken yakalıyorum kendimi bakalım hayırlısı mevlam güzel yazgılar yazmış olsun. Hepimiz için.
canım okudum da geçmişi anladığım kadarıyla yazayım konuya tam bilmiyorumda kusurum varsa affola, Chnb biraz pimpirikli dediği gibi ama biliyor bu işler. Devlet hastaneleri geçenlerde günlük de yazmıştı ya miniklerle pek iyi durumda değil bende sandalye kırdığımda gitmiştim . Sgk geçen özel hastaneler olabilir mi acaba? birde senn artık yurtdışı bitmiş gözün aydın. İYi bir dr araştıralım bölük pörçük olmasın istersen birde şey durumları olabiliyor devlet hastanesinde çalışıor özeline gidiyorsun tahllilleri devlette falan yaptırabiliryormuşsun. Genelde şu tahlileri yaptırmak istiyorum dersen ters tepebilir ama dersen yurtdışında başlayacaktık yarım kaldı falan o zaman ilgilenirler bence netten bakalım iyi bir dr sana. Gelsin artık bebişimiz.
chnb canım 40 yılın başı bir denk geldik onda da eşimin balık yapası tuttu, balkondan bağırıp duruyor baaahar bahhhar diye diyorum 1 dakka :))) offf sağolsun birde her yeri batırmış ooaraları temizle et derken geldim.
O güne kadar doğurmamış olursam kesinlikle gelmek istiyorum o gün olmasa bile İstanbul'da olduğun zamanda bir araya gelmek seni görmek istiyorum. Babam kardeşim eşim söz verdi götürürüz dediler :))) Evim şişlide ister evime buyurursun başımla ister dışarıda buluşuruz. Bakarsın LOnileness fuar için gelecekmiş ya ortak bir yerde buluşuruz. Ama işte senin kıpırdamaman mı gerekiyor bilmiyorum açıkçası.
Hasta oldum geçti tansiyonum çok yüksekti omron diye bi cihaz aldım hep 12 6 gösteriyor bakalım cuma dr gidim neler olacak görelim. yazarım size.
TAF canım allah nazarlardan saklasın,Analı babalı büyütsün, Yamatakeye selamlar. İsmi Karin mi oldu kaçırdım ben o kısmı.
cezam var mı bişiler ceza? nasılsın. Aydında havalar soğukmuş galiba.
canım benim benzer durumda bende var malesef, annanem kızkardeşini kaybetti yani biz teyze diyoruz teyze gibi yakın bizede ellerinde büyümüşüzdür hepimiz, annanem annesini babasını 2 kardeşini 1 kızını kaybetti ve sonuç ağır depresyonda kalbi çok iyi durumda değilmiş, şimdi de grip oldu evde yatıyormuş kadının hayatla bağı kalmadı resmen, ben gidiyorum elimden geldiğince ama bende de bu hafta aksi gibi temizlik var koluk örtüleri yıkandı tüller dip köşe temizlik var anlıyacağın. Haftaya artık he gün annaneme gideceğim . Aallah sabır versin hastalara güç kuvvet versin.
kayınvalide olayı bende de tam tersi ben sevmem öyle çok ilgiyi kollanmayı falan bizimkide beni sanki yetimhaneden almış öyle tavırlar içinde acaba ben nasıl bir kayınvalide olurum diye düşünüyorum, sonra kendi kendime telkin veriyorum. Allah bizlere sabır versin. Peppe zayıflamak için diyetisyene gitmeyi denedin mi ? ben malum bir fil gibi oldum :))) araştırdım biraz diyetisyene gitmek mantıklı gelmeye başladı birde akapunktura devam edeceğim. :) sinir stres için özellikle.
kayınvalidemin ağzına sakız olmayayım diye evimi barkımı düzenliyorum pepecim tek başıma perşembe yarım gün kadın gelecek, ama o zamana kadar tüller falan yıkanması gerekiyor. Halıların bir kısmıda temizliyiciye gitcek, bebekle ve kendimle ilgili eksiğim yok çok şükür , bir babannesi bişiler almış onları giyecekmiş onlar yıkanacak ütülenecek onuda kendisi yapar söylene söylene de olsa yapar hakkını yemiyim. Endişem çok inan heyecanlanamıyorum bazen karnımdan bebek mi çıkacak şimdi diye düşünürken yakalıyorum kendimi bakalım hayırlısı mevlam güzel yazgılar yazmış olsun. Hepimiz için.
Eki Görüntüle 319528
Eki Görüntüle 319530
masalah 2. melegimiz gelmis. Allah nazardan saklasin..kizimizin ismi cok guzel bayildim...bizde melike falan dedik ama kararsizim kizlar yardim edersiniz artik banaEki Görüntüle 319528
Eki Görüntüle 319530
Eki Görüntüle 319528
Eki Görüntüle 319530
TİYATROCU DURUŞU SEGİLEMİŞ OĞLUN :)BU OĞLAN OYUNCU OLCAK BAK GÖRÜRSÜN DAHA KARNINDAYKEN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?