Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim geçen ayda 19mm olmuştu ve bal tarçın kullanmıştım..geçen ay kullanmadım ve 15.5 mm di..aradaki fark önemli boyutta bence:)renkliatlası dinle derim ben.....

benim geçen ayda 19mm olmuştu ve bal tarçın kullanmıştım..geçen ay kullanmadım ve 15.5 mm di..aradaki fark önemli boyutta bence:)renkliatlası dinle derim ben.....

kanıma girdiniz akşam başlıorum kocama mesaj çaktım bile akşam gelirken bal al iyisinden olsun diye:):):) evde az kalmıştı çörek otum ve tarçınım var benim yumurtlamam geç oluyo 5.gün bu akşam başlıyayım 14.güne kadar devam edeytim olurmu

olur olur dimi renkliatlas kuru incir ve havuç ye her akşam:)

yeterlidir bacım...biz elimizden geleni yapalım...doğal yolla olacak inanıyorum ben

eşimde ısrarla bunu savunuyo ot çöp ne varsa al yap ama nolur kimyasal bişiler alma artık gharab oldun diyo çok bilio bu erkekler tamam bacım ben akşam incirde alırım yerim

eşimde ısrarla bunu savunuyo ot çöp ne varsa al yap ama nolur kimyasal bişiler alma artık gharab oldun diyo çok bilio bu erkekler tamam bacım ben akşam incirde alırım yerim

benim eşimde öyle hayıta çok güveniyo..ama ben çatlatma iğnesinden sonra bıraktım...bu ay adet olursam bırakmamayı düşünüyorum...içebildiğim kadar..ben ilk hamileliğimde hayıt ve aslan pençesi kullanmıştım ve adetlerimde düzenliydi...ama hayıtı 3 ay falan kullandım..3. klomenden sonra rahim filmi sonra yaza kadar doğal yol..olmadı yazın aşılama diye düşünüorum inşallah gerek kalmaz...

inşallah canım gerek kalmaz bende şu incir havuç çörek otu falan onları bi deniyeyim ayy inşallah şifa olur hepimize bunlar çok istiyorum burdaki herkes hamile kalsın bebeği olsun

inşallah canım gerek kalmaz bende şu incir havuç çörek otu falan onları bi deniyeyim ayy inşallah şifa olur hepimize bunlar çok istiyorum burdaki herkes hamile kalsın bebeği olsun

inşllah canım...
kızlar ben çıkıyorum zil çalcak...eşimle buluşup pazara gideceğiz..öptm hepiniziiiiiiiiiiii

günaydın canım hoşgeldin iyilik ne olsun sendn ne haber?
iyidir canım nolsun ya, eşime haftasonu şey diyorum , bebeğimiz olsun onu emzik manyağı yapcam.emziği çekip ağlatcam, verip kahkaha attırcam :)) sıpa sen misin bana gelmeyen. bende senle böyle uğraşcam :))) hayalimmiş yeni fark yaptım :))
iyiylik cancan senden naberr
iyiyim canım bendende iyilik işte :)) fakrk etmediğim bi hayalim varmış bebeğe dair, eşime anlatırken farkettim :) üstte yazıdm.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
canım test yaptırdın mı ? çok zekice bi fikir :))
inş bu yıl bitiriri kpss den de atanırsın canım.benim 8 yıldır aöf yi bitiremedğimi biliyomuydun :))) öss nin 2.senesi yazmıştım, kazanamzsam bitiriyim diye, ertesi sene önlisans oldu, o aynı senesinde bitti şükür, aöf yide hep saalladım bırakmadım hiç, ama diğeri önceliğimdi.okul bitti, işe girdim, nişanlandım evlendim, hamile kaldım düşürdüm, 1 yıldırda aile olma çabasındayım ama allah seni inandırsın bu okul bitmiyo :)) çift dikiş sağlamdır dedik sloganda, 8 sene etti.ama 4. sınıfı 3.yılda tekrarlıyorum :)) ben bide allahtan yüksek lisans yapacaktım :)) havamı aldım :)) kalan dersimde 6 mı 7 mi ne ? arkadaş ben mezun olduğumda teknik bölümlerden 4 yıllık aöf ye geçiş yoktu.ben 3. sınıfı bitirdim 6 seneye geçiş verildi, reva mı bu ??? eşimde ben diyim 10 sene sen de 15 sene yani epeydir bi okuyo, bırakıyo başa dönüyo derken, geçiş ona yaradı şimdi 3. sınıfta 3 dersi kaldı.ne kadar başarılıyız di mi ailecek ? :))
herkes çörek otu bal tarçın yapsın hemen şimdi bu bir emirdir beni yalnız bırakmayın hacılar
valla şeker ben peşinen yapmıştım yaramadı :)) ee bu durumda napıyoruz :))

sizi tembeller siziiiiiii of evlilik çalışma hayatı kafada bebek planları zor anam zor okumak verilen parada cabası bi ton para alıolar uyuzlar

slm kızlar.

topiğin bebeği gelmiş gözümüz aydın. maşallah ikisine de çok güzel görünüyorlar. allah nazarlardan saklasın. bize de o kareleri nasip etsin inşallah.

minicikumut geçmiş olsun tatlım daha yeni iyileşmemiş miydin. neyse annen varmış yanında çabucak kalkarsın ayağa inşallah. ben ne yazık ki buralarda yapayalnızım. acımı, hastalığımı da tek başıma yaşıyorum(((

taf bebiş büyüyor. kimbilir ne pozlar verecek bize daha. allhım kucağında fotoğrafını koymayı nasip etsin.

cezam bu ay senden bekliyoruz güzel bi haber hayırlısıyla.

biz varız ya kız çok yaıp:)sen nerdesin canım nerelisin aslen

biz varız ya kız çok yaıp:)sen nerdesin canım nerelisin aslen

iyi ki varsınız canım. bebek konusunda beni hiç yalnız bırakmayan beni anlayan da sizlersiniz.aileler bile anlamıyor. bingöldeyim ne yazık ki. aslen kırşehirliyim, ailem de orda. çoooooooooooook uzaklar çooooooooooooooooooooooook. sen nasılsın bu arada keyifler nasıl?

kız mı olacak bebişin?ben kaçırmışım orayı. maşallah canım. çok sevindim senin adına.
kızlar ben de devlet hastanesinden randevu aldım ayın 19una:)benim kendi doktoruma daha çooooook var. onu beklemiyeyim dedim. hem yola çıkmadan önce herşey yolunda mı emin olayım dedim. cinsiyet konusunda merakımız da etkili olmadı değil tabi,. ama 16 haftadan önce kesinleşmiyomuş diyolar. bazılarında değişiyomuş sonradan.

canım aslında biz bursaya evlendik. 1.5 yıl orda yaşadık. tam göbeğinde. çarşambada parkın karşısında kirada oturuyoduk. ah bursa ah. çok özlüyoruz. eşim oralı olmamasına rağmen bendne çok istiyor oraya dönmeyi. tabi nasip kısmet. imkansız değil. ama eşim şu an doktora yapıyor. o biterse belki uludağ üniversitesine geliriz:)hayal tabi. valla yalova bile yeter biliyo musun?memlete bi saat daha ne olsun. göçmenlik konusuna gelince bende de var. çok karışığım, her taraftan.ama yzüde 75 bulgaristan göçmenliği var. ama çook eski zamanlarda gelenlerden.93 harbi diyolar, 1700lere denk geliyo yani. biraz da melezliğim var anne tarafından, tabi esmerlik baskın o nedenle. bi de çınarı çok özledim ya, hele yazın en güzel oluyor orası.

geçmiş olsun canım. annen baksın sana güzelce.
eşin ne iş yapıyor canım?

inşallah pozitif çıkar da:)bütün işleri arkadaşlarına yaptırırsın:)sen de oturursun.
çoğumuz gurbetteyiz canım. ne yapalım doyduğumuz yer misali.
çalışmalara başladın değil mi canım?

yok canım ya. yarıyıl tatilinde ankarada doktora gideceğim. ters bi durum yoksa şubatta başlıycam inşallah...sen nasılsın, bebiş nasıl?

loneliness daha iyi olmaya calisiyorum canim sagol sen nasilsin?
Hergecen gun daha mantıklı dusunmeye baslıyro tabi insan.
Bazen kendimi tutamayarak cok agliyorum.Aglama hastaligi diye brisey varmi bilemiyorum ama dokuluyor icimden tutamiyorum.
Annemler falan hic destek olmuyor.Oyle yani toparlanmaya calisiyorum yalniz basima.
Allah yardımcımız olsun.

ayy adasim guldurdun beni yaaaemzik manyagi mi yapcaksin

kuzucum, tahmin ettiğim gibi yakın oturuyormuşuz. ben ipekçilik tarafındayım. çarşamba sabahları tophanede bir anaokuluna derse gidiyoruz. buluşalım bir ara gerçekten..

bu arada aöfde hangi bölümdesin sen? sosyal hizmetler 2. sınıfa geçtim bu yıl ben de.. 15 yaşımda uluslararası ilişkiler okumaya karar vermiştim.gerçekleştirdim bu isteğimi. 35 yaşımdan sonra da sosyal hizmetler okumak istedim. geçen yıldan beri ikinci üniversiteye devam ediyorum..ilk üniversitemi ben de candaş gibi uzata uzata, sindire sindire okumuştum bu sefer normal süresinde bitirmek niyetindeyim.. belki sınavlarda aynı okullara düşeriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…