kuzumm hastamı oldun sen kaçırdım galiba geçmiş olsun yat dinlen bol bol ıhlamur falan iç şifa olsun hemşiremmmeee
ben bu ay hiç bişi yapmıom kuzum 9-23 çalışma yaparız yeter heralde sadece ateş ölçüorum oda çok güsel yönlendiriyo başka bişi yaomadım olmazsa eşimle beraber gitces işte ona karar verdik oda bu ay doktora gidip ilaç falan almamı istemedi ben düşükten sonra çok ilaç kullandım biliosun ondan sıkıldım ilaçlardan çörek otu falanda yapmadım özgür bıraktım kendimi:)canım bu tedaviyi 3 ay uyguluolar bildiim klomen en fazla 6 ay kullanılıo sora ara vermek lazımmış bence devam et derim biliorum yoruluosun ama sabır canım sabır
benim geçen ayda 19mm olmuştu ve bal tarçın kullanmıştım..geçen ay kullanmadım ve 15.5 mm di..aradaki fark önemli boyutta bence:)renkliatlası dinle derim ben.....
kanıma girdiniz akşam başlıorum kocama mesaj çaktım bile akşam gelirken bal al iyisinden olsun diye:):):) evde az kalmıştı çörek otum ve tarçınım var benim yumurtlamam geç oluyo 5.gün bu akşam başlıyayım 14.güne kadar devam edeytim olurmu
olur olur dimi renkliatlaskuru incir ve havuç ye her akşam:)
ayyy havuca bayılırık kıtır kıtır her akşam 1 havuç yiyryim ben incirde 3-4 tane yetermi kız:)
yeterlidir bacım...biz elimizden geleni yapalım...doğal yolla olacak inanıyorum ben
olur olur dimi renkliatlaskuru incir ve havuç ye her akşam:)
eşimde ısrarla bunu savunuyo ot çöp ne varsa al yap ama nolur kimyasal bişiler alma artık gharab oldun diyo çok bilio bu erkekler tamam bacım ben akşam incirde alırım yerim
benim eşimde öyle hayıta çok güveniyo..ama ben çatlatma iğnesinden sonra bıraktım...bu ay adet olursam bırakmamayı düşünüyorum...içebildiğim kadar..ben ilk hamileliğimde hayıt ve aslan pençesi kullanmıştım ve adetlerimde düzenliydi...ama hayıtı 3 ay falan kullandım..3. klomenden sonra rahim filmi sonra yaza kadar doğal yol..olmadı yazın aşılama diye düşünüorum inşallah gerek kalmaz...
inşallah canım gerek kalmaz bende şu incir havuç çörek otu falan onları bi deniyeyim ayy inşallah şifa olur hepimize bunlar çok istiyorum burdaki herkes hamile kalsın bebeği olsun
iyidir canım nolsun ya, eşime haftasonu şey diyorum , bebeğimiz olsun onu emzik manyağı yapcam.emziği çekip ağlatcam, verip kahkaha attırcam :)) sıpa sen misin bana gelmeyen. bende senle böyle uğraşcam :))) hayalimmiş yeni fark yaptım :))günaydın canım hoşgeldin iyilik ne olsun sendn ne haber?
iyiyim canım bendende iyilik işte :)) fakrk etmediğim bi hayalim varmış bebeğe dair, eşime anlatırken farkettim :) üstte yazıdm.iyiylik cancan senden naberr
canım geçmiş olsun dikkat et kendineMerhaba kızlar;
Ben bugün evdeyim.Gece çok hastalandım ve işe gidemedim.Bademciklerim şiş ve bütün vücuduma iğneler batıyor
Hiç böyle olmamıştım.Annemdeyim,yatıyorum öyle.Eşim yine şehirdışında
Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere..
canım test yaptırdın mı ? çok zekice bi fikir :))nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
hadi azcık sohbet edelim dersim boş...cuma gününe arkadaşlrımı çağırdım eve..eğer test negatif çıkarsa çok üzülmeye fırsatım olmasın diye....iyi yapmışım demi:)
inş bu yıl bitiriri kpss den de atanırsın canım.benim 8 yıldır aöf yi bitiremedğimi biliyomuydun :))) öss nin 2.senesi yazmıştım, kazanamzsam bitiriyim diye, ertesi sene önlisans oldu, o aynı senesinde bitti şükür, aöf yide hep saalladım bırakmadım hiç, ama diğeri önceliğimdi.okul bitti, işe girdim, nişanlandım evlendim, hamile kaldım düşürdüm, 1 yıldırda aile olma çabasındayım ama allah seni inandırsın bu okul bitmiyo :)) çift dikiş sağlamdır dedik sloganda, 8 sene etti.ama 4. sınıfı 3.yılda tekrarlıyorum :)) ben bide allahtan yüksek lisans yapacaktım :)) havamı aldım :)) kalan dersimde 6 mı 7 mi ne ? arkadaş ben mezun olduğumda teknik bölümlerden 4 yıllık aöf ye geçiş yoktu.ben 3. sınıfı bitirdim 6 seneye geçiş verildi, reva mı bu ??? eşimde ben diyim 10 sene sen de 15 sene yani epeydir bi okuyo, bırakıyo başa dönüyo derken, geçiş ona yaradı şimdi 3. sınıfta 3 dersi kaldı.ne kadar başarılıyız di mi ailecek ? :))canım eşimde bende 2.sınıftayız 3er dersimiz var beni babam yollamadı okmaya :)hayata atıldık hemen eşimde çalışkan diildi zaten benim zorumla girdi aöfye beraber okuyoz işte bi şekilde bitcek okul geçen sene tam finallerde hamileydim rahatsızdım bütlerde bebek bunalımı adam gibi çalışmadım sınıfta kaldımbu sene geçces inşallah
ceza naber ya bideğişiklik varmı umudumuz sensin
valla şeker ben peşinen yapmıştım yaramadı :)) ee bu durumda napıyoruz :))herkes çörek otu bal tarçın yapsın hemen şimdibu bir emirdir beni yalnız bırakmayın hacılar
sizi tembeller siziiiiiii of evlilik çalışma hayatı kafada bebek planları zor anam zor okumak verilen parada cabası bi ton para alıolar uyuzlariyidir canım nolsun ya, eşime haftasonu şey diyorum , bebeğimiz olsun onu emzik manyağı yapcam.emziği çekip ağlatcam, verip kahkaha attırcam :)) sıpa sen misin bana gelmeyen. bende senle böyle uğraşcam :))) hayalimmiş yeni fark yaptım :))
iyiyim canım bendende iyilik işte :)) fakrk etmediğim bi hayalim varmış bebeğe dair, eşime anlatırken farkettim :) üstte yazıdm.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine
canım test yaptırdın mı ? çok zekice bi fikir :))
inş bu yıl bitiriri kpss den de atanırsın canım.benim 8 yıldır aöf yi bitiremedğimi biliyomuydun :))) öss nin 2.senesi yazmıştım, kazanamzsam bitiriyim diye, ertesi sene önlisans oldu, o aynı senesinde bitti şükür, aöf yide hep saalladım bırakmadım hiç, ama diğeri önceliğimdi.okul bitti, işe girdim, nişanlandım evlendim, hamile kaldım düşürdüm, 1 yıldırda aile olma çabasındayım ama allah seni inandırsın bu okul bitmiyo :)) çift dikiş sağlamdır dedik sloganda, 8 sene etti.ama 4. sınıfı 3.yılda tekrarlıyorum :)) ben bide allahtan yüksek lisans yapacaktım :)) havamı aldım :)) kalan dersimde 6 mı 7 mi ne ? arkadaş ben mezun olduğumda teknik bölümlerden 4 yıllık aöf ye geçiş yoktu.ben 3. sınıfı bitirdim 6 seneye geçiş verildi, reva mı bu ??? eşimde ben diyim 10 sene sen de 15 sene yani epeydir bi okuyo, bırakıyo başa dönüyo derken, geçiş ona yaradı şimdi 3. sınıfta 3 dersi kaldı.ne kadar başarılıyız di mi ailecek ? :))
valla şeker ben peşinen yapmıştım yaramadı :)) ee bu durumda napıyoruz :))
slm kızlar.
topiğin bebeği gelmiş gözümüz aydın. maşallah ikisine de çok güzel görünüyorlar. allah nazarlardan saklasın. bize de o kareleri nasip etsin inşallah.
minicikumut geçmiş olsun tatlım daha yeni iyileşmemiş miydin. neyse annen varmış yanında çabucak kalkarsın ayağa inşallah. ben ne yazık ki buralarda yapayalnızım. acımı, hastalığımı da tek başıma yaşıyorum(((
taf bebiş büyüyor. kimbilir ne pozlar verecek bize daha. allhım kucağında fotoğrafını koymayı nasip etsin.
cezam bu ay senden bekliyoruz güzel bi haber hayırlısıyla.
biz varız ya kız çok yaıp:)sen nerdesin canım nerelisin aslen
kız mı olacak bebişin?ben kaçırmışım orayı. maşallah canım. çok sevindim senin adına.masalah 2. melegimiz gelmis. Allah nazardan saklasin..kizimizin ismi cok guzel bayildim...bizde melike falan dedik ama kararsizim kizlar yardim edersiniz artik bana
renklicim liste cok guzel olmus eline saglik canim.. nasilsin? kurlere baslayacakmisin? ben hamile kalmadan 2ay once ari poleni , bali falan karisik bisi yemistim. Organic marketten almistim. bilmiyorum ise yaradimi cunku 2 aysonra hamile kaldim. insallah senin ilk ayda bebis gelir canim. Rabbim rast getirsin
benimde bugun biraz kanamam oldu kizlar. dun alisveristi falan baya gezdim, birde dun esimle birlikte olmustuk . doktoru aradim hemen ondandir dedi. ilk 1 hafta iliskiye girme dedi. Odum patladi.. Rabbim korktugumuzdan emin kilsin insallah.. Diyoruz ya hep korku var. Boyle hep tetikteyim. Bisi olacak diye.
Birde tekrar herkesin yeni yilini kutlarim. Benimde misafirim var. 1 hafta bende kalacaklar. Hani bi yerde kalmaya gitmistim bu seferde o abla bana geldi. Yilbasini birlikte gecirdik. 1 hafta daha burdalar. turkiye oncesi bana yardim edecek.
hellom
loneliness
candas
chnb ablacim
gunluk
minikler sizlerden naber kizlar..unuttuklarim varsa cok ozur...
yeni gelismeler nasil. merak ediyorum herkesi.. optum
canım aslında biz bursaya evlendik. 1.5 yıl orda yaşadık. tam göbeğinde. çarşambada parkın karşısında kirada oturuyoduk. ah bursa ah. çok özlüyoruz. eşim oralı olmamasına rağmen bendne çok istiyor oraya dönmeyi. tabi nasip kısmet. imkansız değil. ama eşim şu an doktora yapıyor. o biterse belki uludağ üniversitesine geliriz:)hayal tabi. valla yalova bile yeter biliyo musun?memlete bi saat daha ne olsun. göçmenlik konusuna gelince bende de var. çok karışığım, her taraftan.ama yzüde 75 bulgaristan göçmenliği var. ama çook eski zamanlarda gelenlerden.93 harbi diyolar, 1700lere denk geliyo yani. biraz da melezliğim var anne tarafından, tabi esmerlik baskın o nedenle. bi de çınarı çok özledim ya, hele yazın en güzel oluyor orası.AMAN BEN BUNU YERİM YAAA MAŞALLAHHHHH PRENSES ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN ANNESİNE DE ONADA SAĞLIK NASİB ETSİN HEPİMİZİN SELAMINI SÖYLE CANIM RABBİME EMANET OLSUNLAR İNŞALLAHHH
TİYATROCU DURUŞU SEGİLEMİŞ OĞLUN :)BU OĞLAN OYUNCU OLCAK BAK GÖRÜRSÜN DAHA KARNINDAYKEN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİCANIM BENİM RABBİM KUCAĞINA ALMANI NASİB ETSİN
CANDAŞIM DÜŞMENİ HAYAL ETTİMDE BAYA KOMİK OLMUŞTUR HERALDE:)AMAN DİKKAT KUZUM ANKARADA BUZLU KARLI FALANDIR HERALDE HAVALAR BAYA SOĞUK
CHNB ABLA ALLAHIM İŞİNİ RAST GETİRSİN UMARIM BU SOĞUK GÜNLERDE İÇİNİZ BEBEK HABERİYLE ISINIR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİORUZ
PEPPE CANIM BEN TOPHANEDE OTURUYORUM BENDE EVİMİN CAMINI AÇTIIMDA DAĞ MANZARASIYLA KARŞILAŞIORUM OTURMAYA BEKLERİM:)
HELLOM SIRA SENDE KUZUM ÇINAR BEYİDE BEKLİORUZ İNŞALLAH SAĞLIKLA HUZURLA AZ KALDI RABBİM Bİ NEFESTE KURTARSIN İNŞALLAH DOĞUM ŞEKLİNİ KONUŞTUNUZMU HİÇ E ÖĞRENMEDEN ÇALIŞIORUM KUZUM BENDE
CİTAKNURAY KANAMAN OLMUŞ KUZUM YAT DİNLEN HEP DİKKAT ET İLİŞKİDE YASAK:)
CEZA CUMAYA ÇOK AZ KALDI HEYCANLA HABERİNİ BEKLİORUM UMARIM YÜZÜMÜZ FGÜLER CUMA GÜNÜ
RENKLİM ALDIIN OT ÇÖP ŞİFAN OLSUN KUZUMMM SANA BEBEĞİNİ GETİRSİN İNŞALLAHHH
LONELİNESS SÖYLEDİİN DERELİ YERİ TAHMİN EDEBİLİORUM BENİM AİLEM ARTVİN GÖÇMENİ SAVAŞ ZAMANI DEDEMLER GÖÇ ETMİŞLER BURSA DA ULUDAĞA YAKIN Bİ YERE YERLEŞMİŞLER KÖYÜMÜZ ORDA CENNET GİBİDİR HERYERİ SEVİORUM BURAYI UMARIM SENDE Bİ AN ÖNCE MEMLEKETİNE KAVUŞURSUN CANIM
HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRR MUTLU GÜNLERR
geçmiş olsun canım. annen baksın sana güzelce.Merhaba kızlar;
Ben bugün evdeyim.Gece çok hastalandım ve işe gidemedim.Bademciklerim şiş ve bütün vücuduma iğneler batıyor
Hiç böyle olmamıştım.Annemdeyim,yatıyorum öyle.Eşim yine şehirdışında
Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere..
inşallah pozitif çıkar da:)bütün işleri arkadaşlarına yaptırırsın:)sen de oturursun.nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
hadi azcık sohbet edelim dersim boş...cuma gününe arkadaşlrımı çağırdım eve..eğer test negatif çıkarsa çok üzülmeye fırsatım olmasın diye....iyi yapmışım demi:)
çoğumuz gurbetteyiz canım. ne yapalım doyduğumuz yer misali.iyi ki varsınız canım. bebek konusunda beni hiç yalnız bırakmayan beni anlayan da sizlersiniz.aileler bile anlamıyor. bingöldeyim ne yazık ki. aslen kırşehirliyim, ailem de orda. çoooooooooooook uzaklar çooooooooooooooooooooooook. sen nasılsın bu arada keyifler nasıl?
kız mı olacak bebişin?ben kaçırmışım orayı. maşallah canım. çok sevindim senin adına.
kızlar ben de devlet hastanesinden randevu aldım ayın 19una:)benim kendi doktoruma daha çooooook var. onu beklemiyeyim dedim. hem yola çıkmadan önce herşey yolunda mı emin olayım dedim. cinsiyet konusunda merakımız da etkili olmadı değil tabi,. ama 16 haftadan önce kesinleşmiyomuş diyolar. bazılarında değişiyomuş sonradan.
canım aslında biz bursaya evlendik. 1.5 yıl orda yaşadık. tam göbeğinde. çarşambada parkın karşısında kirada oturuyoduk. ah bursa ah. çok özlüyoruz. eşim oralı olmamasına rağmen bendne çok istiyor oraya dönmeyi. tabi nasip kısmet. imkansız değil. ama eşim şu an doktora yapıyor. o biterse belki uludağ üniversitesine geliriz:)hayal tabi. valla yalova bile yeter biliyo musun?memlete bi saat daha ne olsun. göçmenlik konusuna gelince bende de var. çok karışığım, her taraftan.ama yzüde 75 bulgaristan göçmenliği var. ama çook eski zamanlarda gelenlerden.93 harbi diyolar, 1700lere denk geliyo yani. biraz da melezliğim var anne tarafından, tabi esmerlik baskın o nedenle. bi de çınarı çok özledim ya, hele yazın en güzel oluyor orası.
geçmiş olsun canım. annen baksın sana güzelce.
eşin ne iş yapıyor canım?
inşallah pozitif çıkar da:)bütün işleri arkadaşlarına yaptırırsın:)sen de oturursun.
çoğumuz gurbetteyiz canım. ne yapalım doyduğumuz yer misali.
çalışmalara başladın değil mi canım?
iyidir canım nolsun ya, eşime haftasonu şey diyorum , bebeğimiz olsun onu emzik manyağı yapcam.emziği çekip ağlatcam, verip kahkaha attırcam :)) sıpa sen misin bana gelmeyen. bende senle böyle uğraşcam :))) hayalimmiş yeni fark yaptım :))
AMAN BEN BUNU YERİM YAAA MAŞALLAHHHHH PRENSES ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN ANNESİNE DE ONADA SAĞLIK NASİB ETSİN HEPİMİZİN SELAMINI SÖYLE CANIM RABBİME EMANET OLSUNLAR İNŞALLAHHH
TİYATROCU DURUŞU SEGİLEMİŞ OĞLUN :)BU OĞLAN OYUNCU OLCAK BAK GÖRÜRSÜN DAHA KARNINDAYKEN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİCANIM BENİM RABBİM KUCAĞINA ALMANI NASİB ETSİN
CANDAŞIM DÜŞMENİ HAYAL ETTİMDE BAYA KOMİK OLMUŞTUR HERALDE:)AMAN DİKKAT KUZUM ANKARADA BUZLU KARLI FALANDIR HERALDE HAVALAR BAYA SOĞUK
CHNB ABLA ALLAHIM İŞİNİ RAST GETİRSİN UMARIM BU SOĞUK GÜNLERDE İÇİNİZ BEBEK HABERİYLE ISINIR GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİORUZ
PEPPE CANIM BEN TOPHANEDE OTURUYORUM BENDE EVİMİN CAMINI AÇTIIMDA DAĞ MANZARASIYLA KARŞILAŞIORUM OTURMAYA BEKLERİM:)
HELLOM SIRA SENDE KUZUM ÇINAR BEYİDE BEKLİORUZ İNŞALLAH SAĞLIKLA HUZURLA AZ KALDI RABBİM Bİ NEFESTE KURTARSIN İNŞALLAH DOĞUM ŞEKLİNİ KONUŞTUNUZMU HİÇ E ÖĞRENMEDEN ÇALIŞIORUM KUZUM BENDE
CİTAKNURAY KANAMAN OLMUŞ KUZUM YAT DİNLEN HEP DİKKAT ET İLİŞKİDE YASAK:)
CEZA CUMAYA ÇOK AZ KALDI HEYCANLA HABERİNİ BEKLİORUM UMARIM YÜZÜMÜZ FGÜLER CUMA GÜNÜ
RENKLİM ALDIIN OT ÇÖP ŞİFAN OLSUN KUZUMMM SANA BEBEĞİNİ GETİRSİN İNŞALLAHHH
LONELİNESS SÖYLEDİİN DERELİ YERİ TAHMİN EDEBİLİORUM BENİM AİLEM ARTVİN GÖÇMENİ SAVAŞ ZAMANI DEDEMLER GÖÇ ETMİŞLER BURSA DA ULUDAĞA YAKIN Bİ YERE YERLEŞMİŞLER KÖYÜMÜZ ORDA CENNET GİBİDİR HERYERİ SEVİORUM BURAYI UMARIM SENDE Bİ AN ÖNCE MEMLEKETİNE KAVUŞURSUN CANIM
HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRR MUTLU GÜNLERR
canım eşimde bende 2.sınıftayız 3er dersimiz var beni babam yollamadı okmaya :)hayata atıldık hemen eşimde çalışkan diildi zaten benim zorumla girdi aöfye beraber okuyoz işte bi şekilde bitcek okul geçen sene tam finallerde hamileydim rahatsızdım bütlerde bebek bunalımı adam gibi çalışmadım sınıfta kaldımbu sene geçces inşallah
ceza naber ya bideğişiklik varmı umudumuz sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?