Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım ama artık dr ların özeli yok diye biliyorum ..devlet hastanesine randevu aldım bugün gitsem mi gitmesem mi kararsızım

kızlar eşime dedim bu ay spermiogram sonucu gelsin ,bende sorun yoksa gidecez dr a dedi aceleci davranma dedi. eşimin arkadaşı var onun arkadaşı üni de doç ona gidecez dedi

Günaydın arkadaşlar nabersiniz ?

Merhaba kızlar;

Ben bugün evdeyim.Gece çok hastalandım ve işe gidemedim.Bademciklerim şiş ve bütün vücuduma iğneler batıyor

Hiç böyle olmamıştım.Annemdeyim,yatıyorum öyle.Eşim yine şehirdışında

Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere..

oyy minnooşşş şimdi tam bi bebek olmuş ..maşallahhh
Evet teyzesi buyuyoruz artik daha bir hissettiriyor kendini kerata Allah en hayirli zamanda sana bu guzel duygulari yasayabilmeyi nasip etsin insallaaah

Bu arada senin atama isi ne oldu :26:

pepecim ne kadar güzel yazmışsın, bend de ödem çok oluyordu, Kürtajdan sonra oldu puf pufdum bana maydonoz suyu ile sol tarafıma yatmak iyi gelmişti . Senin bayağı gitmiş kiloların, Eski bankacı olduğunu da hiç bilmiyordum çok pis çok stresli bir iş. Kİlo aldım diye kesinlikle kafama takıp kuruntu yapmadım ama bazen kısa bir an geliyor böyle mi kalıcam ben hep diyorum :)))) sonra hemen geçiyor, Eşimin arkadaşları var onların hiç kayıpları yok onlar çok kasıyor benide bazen etikiliyorlar. Anadolu yakasına da giderim tuzla gebze pendik gibi bir yerlerde değilse.

bacım gçemiş olsn, sende benim gibi yalnız hastalık geçirenlerdensin demek :) tarhana yapardım sana yada tavuk suyu çorba

nazlım cimcime günaydın, ben 2. üniversitemi aöf den bitirdim ondan biraz biliyorum :))))

renkliatlas doğru ya ben eşini hiç unutmuştum, hayırlısı olsun :))))

nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
hadi azcık sohbet edelim dersim boş...cuma gününe arkadaşlrımı çağırdım eve..eğer test negatif çıkarsa çok üzülmeye fırsatım olmasın diye....iyi yapmışım demi:)

canım eşimde bende 2.sınıftayız 3er dersimiz var beni babam yollamadı okmaya :)hayata atıldık hemen eşimde çalışkan diildi zaten benim zorumla girdi aöfye beraber okuyoz işte bi şekilde bitcek okul geçen sene tam finallerde hamileydim rahatsızdım bütlerde bebek bunalımı adam gibi çalışmadım sınıfta kaldımbu sene geçces inşallah

ceza naber ya bideğişiklik varmı umudumuz sensin

Evet teyzesi buyuyoruz artik daha bir hissettiriyor kendini kerata Allah en hayirli zamanda sana bu guzel duygulari yasayabilmeyi nasip etsin insallaaah

Bu arada senin atama isi ne oldu :26:
inşallah canım...atama başvuruları uzatıldı o yüzden 10 ocakta açıklanacak sonuçlar ama benim il emri olacağı için heyecanlı değilim 10 ocaktan sonra 15 gün içinde bana bi okul ayarlamaları gerekiyor bakalım neresi olacak sürekli rüyalarımda okullar bebekler karman çorman şeyler görüyorum...

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.. bi tane elma al yumurta haşlar gibi bütün olarak suya koy haşla bi kaşıkla kontrol et yumuşamışmı diye sonra al,soy üzerine tarçın ekle ye canım..bademciklere çok iyi geliyor ,faranjite de bire bir...malum öğretmen hastalığı :2:

iştahım açıldı canım..bi uyku hali var sorma gitsin..ha bide kasıklarımda batma var şaka tabii hiç bi belirti yok...nasip artık..beklemek zor iş..

tarif defterime yazayım canım sağol.......

minicikumut geçmiş olsun canım.......
taf oğluşun iyi poz veriyo:)maşallah

iştahım açıldı canım..bi uyku hali var sorma gitsin..ha bide kasıklarımda batma var şaka tabii hiç bi belirti yok...nasip artık..beklemek zor iş..

Tarif defterime yazayım canım sağol.......

heycanlandırdın beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)hayırlısı hakkımızda canım bende bu ay saldım kafam dinlensin be biraz olmazsa önümüzdeki ay doktorumu değiştircem hastane doktoruna gitcem tahliller için ziya beye yine devam ederim gebelik olursa falan hayırlısı bakalım

aslında kasık batması doğru gibi..ama yeni değil adetten sonra hep devam etti o sancı..ama ben hamileliğe yoramıyorum..çünkü ilkinde böyle birşey olmamıştı...bal tarçın kullanıyomusun..bu ay hayıt falan düşünüyo musun canım? bende acaba bu ay ara mı versem diyorum..yoksa başlamışken tedaviyi bitireyim mi.. 15 tatilde arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum..eğer tedaviye devam edersem tam çalışmalar 15 tatile denk geliyor...rahim filmi falan çektirecek bende korkuyorum yaaaaaa çektirmek istemiyorum..o yüzden tedavi bitmesin istiyorum..offff bende karmakarışığım..

Renkliatlas;

Canım çok teşekkür ederim.Anneme söyleyim,yapar hemen.

Ceza;teşekkür ederim canım.Sizler kendinize dikkat edin olur mu?

renkliatlas;

canım çok teşekkür ederim.anneme söyleyim,yapar hemen.

Ceza;teşekkür ederim canım.sizler kendinize dikkat edin olur mu?

kuzumm hastamı oldun sen kaçırdım galiba geçmiş olsun yat dinlen bol bol ıhlamur falan iç şifa olsun hemşiremmmeee

ben bu ay hiç bişi yapmıom kuzum 9-23 çalışma yaparız yeter heralde sadece ateş ölçüorum oda çok güsel yönlendiriyo başka bişi yaomadım olmazsa eşimle beraber gitces işte ona karar verdik oda bu ay doktora gidip ilaç falan almamı istemedi ben düşükten sonra çok ilaç kullandım biliosun ondan sıkıldım ilaçlardan çörek otu falanda yapmadım özgür bıraktım kendimi:)canım bu tedaviyi 3 ay uyguluolar bildiim klomen en fazla 6 ay kullanılıo sora ara vermek lazımmış bence devam et derim biliorum yoruluosun ama sabır canım sabır

herkes çörek otu bal tarçın yapsın hemen şimdi bu bir emirdir beni yalnız bırakmayın hacılar

herkes çörek otu bal tarçın yapsın hemen şimdi bu bir emirdir beni yalnız bırakmayın hacılar

ya ben 5.günüme geldim hacı 2.günü başlayıp 12.günü bırakmak lazım onu geç kaldım ben yaa sen devam et bacım bakalım nolcakk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…