- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.861
canım benim benzer durumda bende var malesef, annanem kızkardeşini kaybetti yani biz teyze diyoruz teyze gibi yakın bizede ellerinde büyümüşüzdür hepimiz, annanem annesini babasını 2 kardeşini 1 kızını kaybetti ve sonuç ağır depresyonda kalbi çok iyi durumda değilmiş, şimdi de grip oldu evde yatıyormuş kadının hayatla bağı kalmadı resmen, ben gidiyorum elimden geldiğince ama bende de bu hafta aksi gibi temizlik var koluk örtüleri yıkandı tüller dip köşe temizlik var anlıyacağın. Haftaya artık he gün annaneme gideceğim . Aallah sabır versin hastalara güç kuvvet versin.
kayınvalide olayı bende de tam tersi ben sevmem öyle çok ilgiyi kollanmayı falan bizimkide beni sanki yetimhaneden almış öyle tavırlar içinde acaba ben nasıl bir kayınvalide olurum diye düşünüyorum, sonra kendi kendime telkin veriyorum. Allah bizlere sabır versin. Peppe zayıflamak için diyetisyene gitmeyi denedin mi ? ben malum bir fil gibi oldum :))) araştırdım biraz diyetisyene gitmek mantıklı gelmeye başladı birde akapunktura devam edeceğim. :) sinir stres için özellikle.
kayınvalidemin ağzına sakız olmayayım diye evimi barkımı düzenliyorum pepecim tek başıma perşembe yarım gün kadın gelecek, ama o zamana kadar tüller falan yıkanması gerekiyor. Halıların bir kısmıda temizliyiciye gitcek, bebekle ve kendimle ilgili eksiğim yok çok şükür , bir babannesi bişiler almış onları giyecekmiş onlar yıkanacak ütülenecek onuda kendisi yapar söylene söylene de olsa yapar hakkını yemiyim. Endişem çok inan heyecanlanamıyorum bazen karnımdan bebek mi çıkacak şimdi diye düşünürken yakalıyorum kendimi bakalım hayırlısı mevlam güzel yazgılar yazmış olsun. Hepimiz için.
canım okudum da geçmişi anladığım kadarıyla yazayım konuya tam bilmiyorumda kusurum varsa affola, Chnb biraz pimpirikli dediği gibi ama biliyor bu işler. Devlet hastaneleri geçenlerde günlük de yazmıştı ya miniklerle pek iyi durumda değil bende sandalye kırdığımda gitmiştim . Sgk geçen özel hastaneler olabilir mi acaba? birde senn artık yurtdışı bitmiş gözün aydın. İYi bir dr araştıralım bölük pörçük olmasın istersen birde şey durumları olabiliyor devlet hastanesinde çalışıor özeline gidiyorsun tahllilleri devlette falan yaptırabiliryormuşsun. Genelde şu tahlileri yaptırmak istiyorum dersen ters tepebilir ama dersen yurtdışında başlayacaktık yarım kaldı falan o zaman ilgilenirler bence netten bakalım iyi bir dr sana. Gelsin artık bebişimiz.
chnb canım 40 yılın başı bir denk geldik onda da eşimin balık yapası tuttu, balkondan bağırıp duruyor baaahar bahhhar diye diyorum 1 dakka :))) offf sağolsun birde her yeri batırmış ooaraları temizle et derken geldim.
O güne kadar doğurmamış olursam kesinlikle gelmek istiyorum o gün olmasa bile İstanbul'da olduğun zamanda bir araya gelmek seni görmek istiyorum. Babam kardeşim eşim söz verdi götürürüz dediler :))) Evim şişlide ister evime buyurursun başımla ister dışarıda buluşuruz. Bakarsın LOnileness fuar için gelecekmiş ya ortak bir yerde buluşuruz. Ama işte senin kıpırdamaman mı gerekiyor bilmiyorum açıkçası.
Hasta oldum geçti tansiyonum çok yüksekti omron diye bi cihaz aldım hep 12 6 gösteriyor bakalım cuma dr gidim neler olacak görelim. yazarım size.
TAF canım allah nazarlardan saklasın,Analı babalı büyütsün, Yamatakeye selamlar. İsmi Karin mi oldu kaçırdım ben o kısmı.
cezam var mı bişiler ceza? nasılsın. Aydında havalar soğukmuş galiba.
günaydın arkadaşlar nabersiniz ?
Evet teyzesi buyuyoruz artik daha bir hissettiriyor kendini kerataoyy minnooşşşşimdi tam bi bebek olmuş ..maşallahhh
sporu bıraktığımdan beri kilolarla başım hep dertte. hiçbir zaman çıtı pıtı bir kız olmamıştım; zaten kas ve kemik yapım müsait değil. ama hayatım boyunca son iki yıl olduğu kadar da şişmemiştim hiç. bunda sigarayı bırakmamın, son derece stresli bir işte çalışmamın ve hareket şansımın hiç olmaması, tuvalete olmasa da yemeğe bile arabayla gidecek durumda olmamın etkisi vardı. mesela geçen yıl yediğime içtiğime dikkat ettiğim halde ayda 1 bazen 1,5 kilo aldığım zamanlar oluyordu. iyi bir dahiliyecim var yıllardır gittiğim. geçen yıl gittim, geçtim karşısına durumumu bir bir anlattım. adamcağızın yapmadığı test kalmadı, sonuçta da hiçbir olağanüstü değere rastlamadı. en son strese bağladık bu durmadan şişme meselesini. ilerleyen dönemlerdeki hamilelerin yaşadığı gibi balon gibi şişen, zonklayan bacaklarım vardı mesela..işi, yani bankacılığı bıraktığımda ilk olarak bacaklarımdaki şişlikler indi, sonra da son 1 yılda sahip olduğum reflüm geçtisonra daha hareketli yaşamaya, yürümeye falan başladım, etkisini hemen gördüm. ardından dukan diyeti diye birşeyin olduğunu öğrendim. acaip iyi tepki verdi vücudum. oysa ne diyetisyenler, ne ozonterapiler, ne pasif cimnastikler görmüştü bu beden de bana mısın dememişti..bir de yaş ilerledikçe kilo alman kolaylaşıyor da vermek imkansızla eşdeğer. eh bende yaş faktörü de negatif, 37 tane yaşanmış yılım mevcut
tam kilo vereyim de bebeğimiz olsun artık diye düşünürken sürpriz olarak değerlendirdiğim hamilelik sürecine girdim. düşük tehlikesiyle 1 ay kadar yattıktan sonra şişmenin alasını yaşadım. tamamen ödemdi, stres ve hareketsizlik yaramıyor bana bunu anladım. kürtajdan hemen sonra biraz da psikolojimi düzeltmek niyetiyle hemen işe, diyete ve koşuşturmaya başladım. 12 kilo vermiş durumdayım ki diyeti deldiğim zamanlar da oldu (özellikle son iki hafta) 7-8 kilo daha verebilirsem kendimi daha iyi hissedeceğim..
senin filimtrak durumlarına gelinceeeeski bir müşterimin söylediği bir söz vardı; bu arada kendisi son derece hoş ve manken gibi ortayaşlı bir kadındı: "hayatım boyunca en sıkıntısız yaşadığım, kilo derdinde olmadığım, aklıma eseni yediğim, en keyifli dönemim hamile olduğum zamanlardı" demişti. 30 kilo almış...şimdi görsen hayatta inanmazsın o kadar kilo aldığına.. sen bir dünyaya getir bebişini, inecek şişliklerin, kiloların gidecek..emzirirken, bebeğin peşinde dolanırken, gece uykusuzluğu yaşarken anlamazsın bile nasıl gittiklerini. kalanlara da ama diyetisyen olur, ama akupunkur, bir çare bulunur. hatta anadolu yakasındaysan iyi bir diyetisyen bile önerebilirim sana o zaman gelince.. hiçbir şeyi kafana takma, keyfini sür bu güzel zamanların şimdi..
Merhaba kızlar;
Ben bugün evdeyim.Gece çok hastalandım ve işe gidemedim.Bademciklerim şiş ve bütün vücuduma iğneler batıyor
Hiç böyle olmamıştım.Annemdeyim,yatıyorum öyle.Eşim yine şehirdışında
Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere..
pepecim ne kadar güzel yazmışsın, bend de ödem çok oluyordu, kürtajdan sonra oldu puf pufdum bana maydonoz suyu ile sol tarafıma yatmak iyi gelmişti . Senin bayağı gitmiş kiloların, eski bankacı olduğunu da hiç bilmiyordum çok pis çok stresli bir iş. Kilo aldım diye kesinlikle kafama takıp kuruntu yapmadım ama bazen kısa bir an geliyor böyle mi kalıcam ben hep diyorum :)))) sonra hemen geçiyor, eşimin arkadaşları var onların hiç kayıpları yok onlar çok kasıyor benide bazen etikiliyorlar. Anadolu yakasına da giderim tuzla gebze pendik gibi bir yerlerde değilse.
Bacım gçemiş olsn, sende benim gibi yalnız hastalık geçirenlerdensin demek :) tarhana yapardım sana yada tavuk suyu çorba
nazlım cimcime günaydın, ben 2. üniversitemi aöf den bitirdim ondan biraz biliyorum :))))
renkliatlas doğru ya ben eşini hiç unutmuştum, hayırlısı olsun :))))
ceza naber ya bideğişiklik varmı umudumuz sensinnerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Hadi azcık sohbet edelim dersim boş...cuma gününe arkadaşlrımı çağırdım eve..eğer test negatif çıkarsa çok üzülmeye fırsatım olmasın diye....iyi yapmışım demi:)
inşallah canım...atama başvuruları uzatıldı o yüzden 10 ocakta açıklanacak sonuçlar ama benim il emri olacağı için heyecanlı değilim 10 ocaktan sonra 15 gün içinde bana bi okul ayarlamaları gerekiyor bakalım neresi olacakEvet teyzesi buyuyoruz artik daha bir hissettiriyor kendini kerataAllah en hayirli zamanda sana bu guzel duygulari yasayabilmeyi nasip etsin insallaaah
Bu arada senin atama isi ne oldu :26:
Merhaba kızlar;
Ben bugün evdeyim.Gece çok hastalandım ve işe gidemedim.Bademciklerim şiş ve bütün vücuduma iğneler batıyor
Hiç böyle olmamıştım.Annemdeyim,yatıyorum öyle.Eşim yine şehirdışında
Kendinize iyi bakın.Görüşmek üzere..
iştahım açıldı canım..bi uyku hali var sorma gitsin..ha bide kasıklarımda batma varcanım eşimde bende 2.sınıftayız 3er dersimiz var beni babam yollamadı okmaya :)hayata atıldık hemen eşimde çalışkan diildi zaten benim zorumla girdi aöfye beraber okuyoz işte bi şekilde bitcek okul geçen sene tam finallerde hamileydim rahatsızdım bütlerde bebek bunalımı adam gibi çalışmadım sınıfta kaldımbu sene geçces inşallah
ceza naber ya bideğişiklik varmı umudumuz sensin
tarif defterime yazayım canım sağol.......inşallah canım...atama başvuruları uzatıldı o yüzden 10 ocakta açıklanacak sonuçlar ama benim il emri olacağı için heyecanlı değilim 10 ocaktan sonra 15 gün içinde bana bi okul ayarlamaları gerekiyor bakalım neresi olacaksürekli rüyalarımda okullar bebekler karman çorman şeyler görüyorum...
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.. bi tane elma al yumurta haşlar gibi bütün olarak suya koy haşla bi kaşıkla kontrol et yumuşamışmı diye sonra al,soy üzerine tarçın ekle ye canım..bademciklere çok iyi geliyor ,faranjite de bire bir...malum öğretmen hastalığı :2:
iştahım açıldı canım..bi uyku hali var sorma gitsin..ha bide kasıklarımda batma varşaka tabii hiç bi belirti yok...nasip artık..beklemek zor iş..
Tarif defterime yazayım canım sağol.......
heycanlandırdın beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)hayırlısı hakkımızda canım bende bu ay saldım kafam dinlensin be biraz olmazsa önümüzdeki ay doktorumu değiştircem hastane doktoruna gitcem tahliller için ziya beye yine devam ederim gebelik olursa falan hayırlısı bakalım
renkliatlas;
canım çok teşekkür ederim.anneme söyleyim,yapar hemen.
Ceza;teşekkür ederim canım.sizler kendinize dikkat edin olur mu?
ben bu ay hiç bişi yapmıom kuzum 9-23 çalışma yaparız yeter heralde sadece ateş ölçüorum oda çok güsel yönlendiriyo başka bişi yaomadım olmazsa eşimle beraber gitces işte ona karar verdik oda bu ay doktora gidip ilaç falan almamı istemedi ben düşükten sonra çok ilaç kullandım biliosun ondan sıkıldım ilaçlardan çörek otu falanda yapmadım özgür bıraktım kendimi:)canım bu tedaviyi 3 ay uyguluolar bildiim klomen en fazla 6 ay kullanılıo sora ara vermek lazımmış bence devam et derim biliorum yoruluosun ama sabır canım sabıraslında kasık batması doğru gibi..ama yeni değil adetten sonra hep devam etti o sancı..ama ben hamileliğe yoramıyorum..çünkü ilkinde böyle birşey olmamıştı...bal tarçın kullanıyomusun..bu ay hayıt falan düşünüyo musun canım? Bende acaba bu ay ara mı versem diyorum..yoksa başlamışken tedaviyi bitireyim mi.. 15 tatilde arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum..eğer tedaviye devam edersem tam çalışmalar 15 tatile denk geliyor...rahim filmi falan çektirecek bende korkuyorum yaaaaaa çektirmek istemiyorum..o yüzden tedavi bitmesin istiyorum..offff bende karmakarışığım..
herkes çörek otu bal tarçın yapsın hemen şimdibu bir emirdir beni yalnız bırakmayın hacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?