Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkur ederim arkadasim eski halimize doneriz insallah. niye pihtili geliyor acaba asil aklimi kaistiran o. Rahim filmini de cektirmek istemiyorum simdiden

Pihti geliyor diye film gerektigini sanmiyorum.Oncelikle en kisa zamanda iyi bir doktora muayene olup kontrol ettir bence.
Ne gerikiyorsa doktor yonlendirir zaten.

Bi de ben de iltihap varmis vajinal tablet kullandim akabinde daha bitmeden hasta oldum belki de ondan oldu. 1aydir korunmayi biraktik zaten bir ay daha deneyelim de olmazsa dediginiz gibi hemen doktora gideyim

herşey yolundaymış, çok şükür.. bebeğin 1 hafta önden, yada geriden gitmesi normal.. eş zamanlı nerdeyse, takılma canım buna..
taş olayın fena olmuş, sana doğuma kadar ağrı,sancı yapıp sıkıntı yaratmasında ; sonrasında takip eder, gereken tedaviyi yaptırırsın..
moralini bozma, az sabret.. bak yolun yarısını geçtin bilee..ne kaldıı

Belki pihti dedigin vajinal tebletin kendisidir? Inceledin mi hic?
Bu tabletler birsure sonra eriyip buyuk kismi akiyor cunku.Uzerine adet olduysan adetle gelmis olabilir.

Bi de vajinal tablet vermisti doktor iltihap varmis. 3tane kullandim adet oldum onun da etkisi olmustur belki zaten korma sureci de yeni bitti bir ay denedik olmadi bu ay da olmazsa dediginiz gibi gideyim hastaneye

şöyle bi araştırdım..ameliyat olmuş çoğu kişi.hepside memnun.bakalım perşembe doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek..denizin sağlıklı olmasına sevindim..inşallah ağrım sancım olmaz..taş ile beraber yaşayan çok kişi varmış.kimbilir ben ne zmandır yaşıyordum.ayrıntılı ult.olmasa hiç haberim olmayacaktı.haberim olduya taştan hemen sağ tarafım ağrımaya başladı:)tabii tamamen psikolojik

rolle, sen nasılsın? pek görünmüyorsun..

Merhaba asesulfam iyiyim sen nasilsin? Calistigim icin her zaman okuyamiyorum burayi.
Ama zaman zaman giriyorum.Cogu kisi hamile kaldi bildigim kadariyla.
Insallah hayirlisiyla evlatlarina kavusur herkez.
Benim kasik agrilarim zaman zaman devam ediyor,doktor normal deyip gecistirdi.
Biraz pihtilasma cikti ama ilac vermedi.
Cocuk icin hala cesaretimi toplayamiyorum cok korkuyorum.Olur mu olmazmi birdaha o da belli degil zaten..Yas oldu 33 :)
Allah'ım hepimize once saglik sonrada saglikli hamilelikler ve evlatlar nasip eder insallah.

Son düzenleme:

bende iyiyim canım, sağol.. bende ara ara bakmaya çalışıyorum, işten fırsat buldukça..
pıhtılaşma için, gebelikte ilaç kullanımına başlıyorlar.. öncesinden başlanmıyor sanırım:44:
ewt topikte hamişler çoğaldı maşaallah.. 5-6 kişi varız sanırım bekleyen..
Allahım herkesi sağlıkla kavuştursun yavrularınaa..
konuşmuştuk ya, benimde devam ediyor kasık ağrılarım.. yumurtlama döneminde özellikle..sancılı ama bayağı bayağı
canım sen korunmayı bırakmamışmıydın?
olur inş canım olur..zamanı gelince olur, yaşında ideal bu arada..
ama bu kürtaj biraz tekletiyo bizi.. düzenimizi değiştirdi yani..
kendi adıma konuşmak gerekirse, hemen olurmuş gibi hissedemiyorum..
hayırlısı olsun.. geç olsunda güç olmasın canım..

Cok dogru soyluyosun operasyon benim de duzenimi epey bozdu. Kimi bunye etkilenmezken ben cok sarsildim.
Doktor ameliyatta cok kanamamin oldugunu zor bir ameliyat oldugunu soylemisti.Adam iyi yapamadimi artik ne yapti :)
Bugun bir forumda dusuk yapip bir bucuk sene sonra hamile kalmis birini okudum korktum valla :26:
Allah herseyin hayirlisini versin. Genclikte beklenirde ama ben birbucuk sene sonra 35 yasinda olucam
Forumda hamile kalanlar bana da umut oluyor.Insallah sen de en kisa zamanda verirsin guzel haberlerini.

Son düzenleme:

olumsuz vakalar var dediğin gibi..
ama burda iyi örnekler var, moralimizi yüksek tutalımm..onların varlığı beni cesaretlendiriyor inan..
sabırla bekleyelim..olacak inş..
sende cesareteni topla amaa
operasyondan için; tekrardan dr muayenesine gittiğinde, bi pürüz olsa söylenirdi..varsa bi şüphen,yine bi kontrole gidersin..
tez zamanda güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun inş.. :79:

Merhaba kızlar benim dün çok kötü wc sorunum oldu magnezi kalcine kullandım bu seferde ishal oldum bütün gece wc deydim. Sabah da karnım sertti.
Öğleye doğru Arda beyi aradım muayenedeydi sonra o beni aradı bir şey olduğunu sanmıyorum ama sen risklisin Ataşehire git nst çektir beni haberdar et dedi... Gittim geldim sancı yok muhtemelen gaz sıkıntısı...

Kizlar merhaba kurtajdan sonra benim hep pihtili geliyor adetim 5 ay oldu ozellikle bu ay cok pihtili. Az da suruyor eskiden 7, 8 gundu simdi 5gun suruyor. Siz de bunu yasadiniz mi neden oluyor acaba

ben kürtaj sonrası 26. günde adet oldu. Adet miktarım azaldı sonra günlerde de gecikmeler oldu pıhtı olmadı...

Canım geçmiş olsun bizim dayımın gelininde oldu ama büyüktü galiba doğumdan 4 ay sonra ameliyat oldu...

canım bu ay bu sayfayı kapatırız inşallah...

canım bende de pıhtılaşma var öncesi coraspin, folbiol, apicopal vermişti 3 ay önceden...

Bende bugün coraspine başladım..Doktora sormadım ama pıhtılaşma topiğindeki hemen herkes hamilelik öncesi kullanmış..bende kullanayım dedim.inş. bi zararı olmaz..Kızlaar nasılsınız..Herkes iyidir inşallah.Ben iyiyim şükür geçmişi okuyamadım iftar çok yakın bi bakayım dedim..Bu arada tefriciyeyi bitiren varmı bilmiyorum..önceki liste böyleydi?bitirenler haber versin not edeyim...Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun

Ase 500 Bitti
Minikler 300
Chnb 500 Bitti
Candaş 300 Bitti
Nilde 250
Nuray 250
Nazlım 200
Ceza 300
Hello 350 Bitti

Cezacim cok gecmis olsun ins bir sorun olusturmaz bebek icin.. iyiki onceden gormusler dikkat et kendine

chnb ablacim bencede ishalsen muhtemelen gaz sancisidir o, karin agrisidir bebisle ilgili degildir insallah..

gunlukcum naber canim? altta gordum seni nasil gidiyor Alara hanim nasil ? kiyamam cok tatli ya masallahh

selam kızlar herkez nasıl?

nuray canım, alara hanım bazen duruyor bazen hiçççç durmuyor bugün hiç uyumadı sıcaktanmı neden anlayamadım ben pert oldum tabi bakayım azcık hemen kaçayım dedim:) senin paşa nasıl? gezmelerdesiniz yine...maşallah seninkide çok yakışıklı yaa

kızlar herkezler iyidir inşallah öpüyorum heinizi iyi geceler yatmam lazım zaten uykusuzluk hat safhada

ceza cnm geçmiş olsun öncelikle inşallah yine varlığını hissetirmez deniz bey çıktıktan sonra çözümlersiniz cnm benim de nodül müdür nedir çıktı biliyosun üç ay sonra kontrol edilecek büyürse ameliyat büyümezse onlarla yaşamaya devam :)

chnb ablacım sana da çok geçmiş olsun gaz da fena sancı yapıyo karnı kaskatı kesiyor gerçekten inşallah bir korku daha yaşamazsın zaten sen korku limitini doldurdun ama değil mi

sezen cnm bugün yarın biter duan yazarım sıcaklardan üzerimi giyinip okumak zor geliyor ama bugün hava güzel artık nefes aldıracak sanırım :)

kızlar herkese selam olsun biz kontrolden yeni geldik oğluş bize küsmüş gibiydi yüzünü hiç göstermedi öyle heyecanlıydımki oysa kilomuz benim 72 olmuş :) danamınki de 1059 gr olmuş boyu 36 cm dedi herşey yolunda şimdilik bir dahaki kontrol 10 eylüde hem o zaman gittiğimde izin işini de halledecez çalışır raporu istedim biraz gideyim okula ii olursam bana bu sene sınıf vermezler zaten gider gelirim bir iki hafta.. biraz da alışveriş yaptık ama asıl amacımız olan beşiği alamadan geldik :) park yatak alanlar yardımcı olun hangi marka ve hangi özelliğe dikkat edelim çok uygun fiyata da var çok pahalı olan da kararsız kaldık..
sizler nasılsınız müjedeler verimeye ne zaman başlayacak hadi bi harekelenme daha başlasın

aynen benimkide oyle canim gunu gununu tutmuyor bi gun diyorum heh bugun cok uslu degisecek galiba artik ertesi gun yine basiyor yaygarayi :))) dedigin gibi bende de durumlar ayni yani uykusuzluk bendede var Allahtan oruc tutmuyorum sen tutuyormusun sutum azalir diye tutmadim. Bi abla tutuyomus ve sutu olsun diye maya yiyormus canim yaa ..cokta sutu oluyormus ben maya yiyemem ki ama iyyyy...cok sukur onun disinda sagligimiz yerinde .. gezmelere basladik birazcik iftarlara gidiyoruz :)) cok sagol canim herkes ayni babasi diyor babamizda bir seviniyor sorma,

ahh minik mercimek niye kusmus bakim yesinler onu masalalh hersey yolunda cok sukur..tabii kendini iyi hissedersen calis canim benim eltim son 20 gun kala birakti isi ,iyi diye..oda bugun yarin doguracak ...
park yatak icinde hic fikrim yok benimki normal yatak oldugu icin.. Allan annisler cevap verir sana ..
evet bu ay bir heyecan yasalim insalah sabirsizlikla bekliyoruz :))

Canım ben de maya yemiştim çikolataya sararak ama ben de işe yaramamıştı malta içeceği vardo eczanelerde pahalıydı biraz arada ondan içtim :))

Maşallah kocaman olmuş... Canım benim de 7 mm nodülüm var takip dedi dr... git sonraya eklersin izinlerini. ben gidemem keşke gidebilsem( Bir de ben örtünmüyorum okurken ayet değil ya...

Sanırım gaz ama ne kötü oldum ya ... ortasını bulamadım ...

sağ ol canım sen de dinlen...yorma kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…