ceza, sen nasılsın canım?rahatınız yerinde inş..oğluşun hareketli mi annesi?
hoşgeldin canım...merak etme büyüyordur bebiş..bulantın tamamen geçince düzenli beslenirsin..ben 12.haftadan sonra kullanmaya başaladım..o zmana kadar folbiol kullandım..kaçıncı haftadasın canım?
hilal seni gördüğüme sevindim.. artık bulantıların zayıflar,3. ay biterken kesilir Allah'ın izniyle canım..
nasıl merak içindesin tahmin edebiliyorummerak,heyecan karışık
canım vitamin için acele etme sen.. bu kontrole gittiğinde muhtemelen foliki kesecek, elevite başlatacakdır doktorun
bulantında kesilince, beslenmen de düzene girer.. inan sen hiç bişey yemesen bile bebeğin senin depolardan kullanır, o kendine bakar annesi..
ama senin direncin düşmesin diye, kendin için de yemeye çalışmalısın..güzel haberlerini bekliyoruz hilalim .. daha sık görüşürüz inşş:79:
iyiyim canım..evdeyim ,yeni yemek denemeleri yapıyorum:)vakit geçmiyor evde..çok hareketli değil daha canım sabah ve akşamları hissediyorum gün içinde çok hisstemiyorum..zmanla daha çok hissedeceğim herhalde..yarın ayrıntılı var şimdiden heyecan bastı:)sen nasılsın?
merhaba canım. sorma canım hem de nasıl meraktayım. inşallah besleniyordur canım ne bileyim böyle dyince biraz rahatlıyorum. ama şöyle obur biri olmak istiyorum. onun için kilo aldığımı görmek istiyorum. gerçi şimdiden aldım bi kilo.sen nasılsın güzelim ne var ne yok. evime gidince bol bol görüşürüz inşallah. çok çok öpüyorum.
inş canım inş hemen gelirsin peşimizden, beklemek gerçekten zor. en iyi bilen sanırım benim topikte.inş allah aratmadan hemcik nasip eder.haklısın heyecan nasıl olmasın ki, ilk bebek gibi olur şimdi, inş patlatırız haberinizi topiği yaa :) evet en büyük müjdem buydu sanırım hayatımda. allahım verdiğiyle hayatımda eksikleri getirmesin bundan sonraki dileğim bu olabilir ancak kkendim ve hepimiz için.Candaşım acıyı veren Rabbim seninde yüzünü güldürdü çok şükür.
Çok şey yaşadın,çok yıprandın.Çoğumuzdan fazla sınav verdin ama kalbi pırpır atan kelebeğin sana en büyük müjde oldu canım benim.
Bende hemen peşinizden gelmek istiyorum.Rabbim İnşallah çok bekletmeden sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip eder bize.Ve bekleyen bütün arkadaşlarıma.
Ben kürtaj olalı 10 ay oldu bunca zamandan sonra bir heyecan oluyor ister istemez
Her biriniz dualarımdasınız.Kaç kişi kaldık ki zaten bekleyen?En kısa zamanda kapanacak bu topik İnşalah.
:) okuyunca komik geldi banada :) evet gerçekten onlarında senle aynı duyguları paylaştığını bilmek, böyle bir dr da chnb nin de çok iyi biliyorum açıkcası imreniyodum bende şükür denk geldik bizde.beslenmeyide çözdük kısmen, adam gülüyo ya yeme sorularıma :) ama napim. tamam canım yasini kesin okurum bende o gece, ama cnhb ye de katılıyorum biliyorum sende çok okuyosun ama olsun bizimde içimiz rahat etsin es geçmeyelim...
ah candaşım, beni hem duygulandırdın hem gülümsettin canım yaa
ee doktorun baştan belliydi canım iyi olduğu.. ne de olsa ablamızın okul arkadaşı
o da emek veriyor ve bunun karşılığını görünce seviniyordur muhakkak..mimarı sayılır..
aklıma chnb ablanında dr'u geldi.. en sıkıntılı zamanındaydı ya, herşey yolunda diye dr-hemşire sevinmiş cümleten..o zamanda çok duygulanmıştım..aynı hisleri paylaşan; ne kadar duyarlı insanlar var,Allahım öyleleriyle karşılaştırsın..
beslenme programını da çözmüşsünüz kısmen..ayrıca sevindim onun için.. rahatlayabilirsin artık
Dua içinde daha önceden konuşmuştuk seninle, bu şekilde olursa memnun olurum .. ama kızlar ne zaman müsait olursa.. minikler içinde, mubarek gecede okurum ben..
canım ya çok saol, inş devamıda hep güzel olur, darısı bekleyenlere diliyorum...küçük erkek eymen nasıl annesi ?canım benim çokkkkk sevindim. darısı bekleyenlerin başına olsun inşallaahhh...
her kontrol ayrı bi heyecan oluyo. Allah devamını da yaşatsın sorunsuz, sıkıntısız inşallah:))
canım ben sseni arayacaktım ama olsun yarın ararım lafımı yutmayım :) geçen haber vermeyerek korkutmuştum seni çünkü.canım bana eleviti eksik beslenmeden kaynaklı verdi tahminimce, yoksa bende 14. haftaya dek beklerim sanıyodum.korkma sen, bence biran evvel geçmemesi herşeyn yolunda olduğu anlamına yorulabilir. şimdi vakitte geçmez sana, siz bitlise otobüslemi dönceksiniz ? uçaklamı? otobüs olursa seni zorlayabilir ya aklıma takıldı geçen.kızlar merhaba nasılsınız. benim de şükür mide bulantılarım biraz hafifledi. kontrolümüze daha iki hafta var neredeyse merkatna öleceğim. çok bişey yiyemiyorum vicdan azabı çekiyorum inşallah büyüyodur.sizler nasılsınız. herkes iyidir umarım.
candaşım güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim. rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah. bu arada elevit demişsin ya doktor bana vermedi. önemli miymiş kafama takıldı şimdi. ben hala folbiol kullanıyorum. doktora sormadan kullansam olur mu acaba.
canım çok saol ya, yatıyorum hala.ama inan popom acıyo yatmaktan :) chnb ablayı düşünütyorum şükür diyorum onada bol sabır diliyorum zor ama biz severek yaparız o ayrı. cevize çok sevindim sorma :) sen kaç kilo aldın şimdi canım 63 olduğunu okudum ama ? göbekte iyice çıktı dimi ?candasım çok sevindim iyi olmanızahep böyle devam edin emi:) sen dinlenmeye devam et canım..bence ayaklanma hemen..cevizede izin çıkmış:)porsiyonlar değişmiş...
canım çok teşekkür ediyorum, demek ısıkıntılı dönemler başlıyo henazlım cnm çalışmalar son gaz devam etmiş ben de diyorum neden hala sarsılıyoruz :) hayırlı haberlerin olsun inşallah bir de senin sevinç yazılarına yorumlar yapmak seninle mutlu olmak nasip olur cnm
candaş cnm merak etmiştim maşallah artık herşey güzel olacak
nilde ablacım bebişlerin sihirli yolculuğa başlamıştır inşallah önce minik evlerini sonra pıtpıtlarını görmek nasip olur
ceza o hafif hafif hali çok güzel ya sert vuruşlarda güzel ama bugün nefes almak bile zor geldi belim ağrıy yatamıyorum oturamıyorum şaşırdım kaldım lone bana söylemişti ben de sana söyleyim şuan en güzel dönemlerdesin en kayifli zamanları gittikçe gerçekten zorlaşıyor yine de şükürler olsun rabbime bugünleri gösterdi bazen dayanamayacak gibi oluyorum sonra hemen şükür edip doğunca poposunu ısırcam diyorum :) herşeyde bi hayır varmış benim gibi rahatına düşkün biri şimdi zorluklara sabır ve sevgi gösterebiliyor
hilal cnm eleviti bende kullandım ama folbiol bittikten sonra 13. veya 14. haftada felan başladım kullanmaya ve bir kutu bitirinceye kadar kullandım acele etme dr.una güven cnm her bünye bir olmuyor bazılarına hiç verilmiyor candaş dietinden dolayı sanırım erken kullanmaya başladı bende faydalı beslenemediğim için vermişti
ase cnm neden bu ay benden pas yazdın anlamadım bu ay çalışma yokmu ?
kızlar yazmak istiyorum ama fena daraldım yine iyi hissetikçe bakıyorum herkese mucksssssss öpücükler
çok teşekkür ederm ablam, evet duyuduğum en güzel ve en tuhaf sesti.allah daim eder inş o atışları.evet ya senin dr da süper, zaten imreniyodum hep dr unla ilişkine.şükür bizimkiylede öyle olcaz gibi, bi gittiğimde de nildeyi diycem :)) valla adını koyacak kadar değerliler bizim için değil mi ? inş dr unada benzer hem vatana hayırlı bir evlat olur hem çok zeki hem çok insani hemde yakışıklı :)) inş topik ramazanda tüm bereketleri toplarda toplu kutlama yaparız :)Ramazanın bereketine maşallah topiğimiz hareketlendi.Bu ay kızlardan haberler de geldi mi tamamdır bu iş...
Aseciğim adın ne canım senin istersen özelden yaz. Daha önce de dedim tefriciye ayrı yasin ayrı... Kadir gecesine yasin okurum ben ama sezenden sonra sana başlayalım hatta ben ismini ver başlarım yarına... Sağ ol hepimize 500 okudun yükümüzü hafiflettin benim içime sinmez okumazsak sana... Ben 500 alırım...
Candaşşş hayatın en anlamlı sesini duydun maşallah... dr yi benimsemek çok önemli... ben de seviyorum dr mi hatta adını koyacağım kısmetse...Dr m gibi yakışıklı bir kadın doğumcu olur belki...
Nazlım canım bursa sallanmışşş...
hilal canım elevite 12. haftadan sonra geçebilirsin...
Dr alp oğlanın gazı filan var mı bahset annelik nasıl gidiyor?
Herkes iyi maşallah...
canım ya ne günler geçirdik değil mi ? düşünüyorum bazen gerçekten çok zor zamnalarım oldu sayenizde moral buldum sayenizde adımlar attım kah uzaklaştım kah umutlandım şükür allaha gösterdi bu günleri, film şeridi gibi gözlerimden geçti.allahım kimsenin emeğini zayi etmesin.zor gerçekten ve rabbimize ne kadar şükretsek az hakikaten.allahım herkesi darından kurtarsın, duaya evet eninde sonunda cevap varmış bunu öğrendim tam umudumu kesmek üzereyken rabbim yetişti imdadımıza.darısı tüm arkadaşlarıma dara düşmeden inş. ya esad için bende aynısını düşündüm bugün varya, maşallah gözler cin gibi :) yaramaz olcak kesin, annesini koşturcak koşturcak kah kızdırcak kah güldürcek ama çok değerli bi evlat olcak.maşallah bu arada çok güzel bi çocuk her baktığımda baıyılıyorum allah nazarlardan saklasın inş...Candasimmmm canim benim senin yazdiklarini okudukca okadar seviniyorum ki anlatamam .. buraya ne icler doktun , gun geldi yazamadin , belki isyan noktasina geldin ama hep dualarla icinden attin bu isyanini . Rabbim okadar buyuk ki seninde yuzunu guldurdu . Artik seni boyle mutlu gormek benide cok mutlu ediyor. Bundan sonra en ufak bir karamsarligin olmasin lutfen o kucuk mercimek buyuyecek ve senin kollarinda oldugu an hersey kafandan silinecek sadece o bebecik olacak senin icin canim.. Ne kadar sukretsek azdir herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim opuyorum seni
NIldecim canim ins tutunacak sana bebisin annesini uzmeden gelecek bu sefer
Hilalcim sen hic merak etme beeis buyuyordur icerde doktorum bana demisti senin depolardan supurge makinesi gibi cekiyor sen hicbisi yemesen bile ama tabi halsiz kalmamak icin yemek lazim . sende bir hamilelik takvimi yapsana canim gorelim kac haftaliksin..
bende Esadi uyutmaya calisiyorum salla babam salla durumlari var bizde evde iki salincak bide anakucagi var pasam illa sen salla anne diyor. biraktigim gibide uyanip gozumun icine bakip aglamaya basliyor .. goren arkadaslar diyor bunun gozlerden belli cok yaramaz olacak .. :)))) bu durumu bikac ay yasayicaz ions sonra gecer
Evet aseemm chnb ablam doğru söylüyor benmki bitince senin tefriciyene başlıyoruz..başka söz istemem..herkese okundu sanada okunacak..Hem kuzum sen bu ay aramı verdin..hem bana veriyosun gazı elin lafına bakıp ara verme diye hemde kendin yapıyosunHem hemen hamile kalcağımız belli bile değil Canım itiraz yok çalışmalara devam senden güzel haberler bekliyoruz patlama olcak bu ay bu topicte inşallah
Evet aseemm chnb ablam doğru söylüyor benmki bitince senin tefriciyene başlıyoruz..başka söz istemem..herkese okundu sanada okunacak..Hem kuzum sen bu ay aramı verdin..hem bana veriyosun gazı elin lafına bakıp ara verme diye hemde kendin yapıyosunHem hemen hamile kalcağımız belli bile değil Canım itiraz yok çalışmalara devam senden güzel haberler bekliyoruz patlama olcak bu ay bu topicte inşallah
Nazlim sarsintiyi buralardan duymak istiyorum...Kitalar arasi calis lutfen
Bizde hala tik yok yaa annemde burda ya kocam kaciyo benden(benimde yazdigimi gorse valla cok kizar bana)
sezencim daha benim bitmedi canim tefriciye
Asem nasilsin? calisma yok mu ben mi yanlis anladim,, hayiiiirrr calismalara tam gaz devam canim
helal olsun ablacımm akşam okudum yasini inşallah kabul olur hepimize dualar ettim
kızlar akşam gittim doktora yumurtam çatlamış bide progesteron bakalım dedi doktor onun içinde kan vercem haftaya cumartesi ben muhtemelen bugün çatlamıştır dedi bu akşamıda değerlendirin dedi utandık:)herkesi öptümmm işlerim çok
Çok şükür iyiyim yatıyorum... senin çalışmalar vardır şimdi:))
tutmuştur inşallah canım...
nilde çok sevindim canım hayırlısıyla gelsin bebişler aşılama nasıl 2 yumurtaya 2 sperm mi yollanıyor çok sperm mi? iğneyle şıranga mı ediliyor spermler? dinlen bu aralar...
Chnb:500
Candaş:400
Hello:350
Minikler:300
Asesulfam:500
Nilde:300
Nuray:250
Nazlım:200
Ceza:300
Sezencim bende bir tek seninki eksik kaldı görünüyor.200 tane eğer ki okuyamazsan önemli değil onuda ben okurum canım.
Candaşım Hilal kaç tane okudu acaba?Onu not almamışım.Konuştuğunda sorarsan çok sevinirim.Kontrolden süper haberlerle dön tamam mı?
Nilde İnşallah aılamanın sonucunu en güzel şekilde yani bebeğinle alırsın.Öpüyorum seni.
Okuyan,okumayan herkesten Allah razı olsun.Rabbim dileklerinizin bin katını size versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?