nillde ablacım, vallahi bende ümitsiz değilimm senden
dinlenmene özen göster bu bekleme sürecinde, dualarımdasın..
Allahım seninde yüzünü güldürsün .. Güzel haberlerini almak isteriz tez vakit..
inş ablacım inşallahhh arkadaşım aşılama yaptırdı spermleri lab ortamında yıkıolarmış en iyileri seçiolar bi pipetin içine koyuyolar kadın yatıyo doktor pipesi rahim ağzından tüplere ilerletip spermleri içeri salıyo
sevişmenin aşılama hali:)o ark ilk denemede hamile kaldı tek tüpü tıkalıydı inş nilde ablada kalır
Candaşım ya çok sevindim inan..seni böyle mutlu ve pozitif görmek bizide mutlu ediyor..Hep mutlu olursun inşallah...Biz o kadar moral vermeye çalıştık ama küçük sıpa gelir gelmez nasılda güldürdü annesinin yüzünü:))
Nilde abla ne güzel yaa Allahım bu çabalarını sonuçsuz bırakmaz inş..eminim bu ay bu topik patlayacak bi kaç hamile haberi olacak inş.
ve başka topiğe geçeriz inş. bu topiğin ismi geçmişteki mutsuzluklarımızı hatırlatmasın bize...
Chnb abla aynen devam ama bu ay geç yumurtlama oldu sanki o uzayan akıntı 2 sinde gelmesi gerekirken ayın 6 sı gibi geldi..Bu durumda geçmi yumurtladımki :26:
nazlım cnm çalışmalar son gaz devam etmiş ben de diyorum neden hala sarsılıyoruz :) hayırlı haberlerin olsun inşallah bir de senin sevinç yazılarına yorumlar yapmak seninle mutlu olmak nasip olur cnm
candaş cnm merak etmiştim maşallah artık herşey güzel olacak
nilde ablacım bebişlerin sihirli yolculuğa başlamıştır inşallah önce minik evlerini sonra pıtpıtlarını görmek nasip olur
ceza o hafif hafif hali çok güzel ya sert vuruşlarda güzel ama bugün nefes almak bile zor geldi belim ağrıy yatamıyorum oturamıyorum şaşırdım kaldım lone bana söylemişti ben de sana söyleyim şuan en güzel dönemlerdesin en kayifli zamanları gittikçe gerçekten zorlaşıyor yine de şükürler olsun rabbime bugünleri gösterdi bazen dayanamayacak gibi oluyorum sonra hemen şükür edip doğunca poposunu ısırcam diyorum :) herşeyde bi hayır varmış benim gibi rahatına düşkün biri şimdi zorluklara sabır ve sevgi gösterebiliyor
hilal cnm eleviti bende kullandım ama folbiol bittikten sonra 13. veya 14. haftada felan başladım kullanmaya ve bir kutu bitirinceye kadar kullandım acele etme dr.una güven cnm her bünye bir olmuyor bazılarına hiç verilmiyor candaş dietinden dolayı sanırım erken kullanmaya başladı bende faydalı beslenemediğim için vermişti
ase cnm neden bu ay benden pas yazdın anlamadım bu ay çalışma yokmu ?
kızlar yazmak istiyorum ama fena daraldım yine iyi hissetikçe bakıyorum herkese mucksssssss öpücükler
Candasimmmm canim benim senin yazdiklarini okudukca okadar seviniyorum ki anlatamam .. buraya ne icler doktun , gun geldi yazamadin , belki isyan noktasina geldin ama hep dualarla icinden attin bu isyanini . Rabbim okadar buyuk ki seninde yuzunu guldurdu . Artik seni boyle mutlu gormek benide cok mutlu ediyor. Bundan sonra en ufak bir karamsarligin olmasin lutfen o kucuk mercimek buyuyecek ve senin kollarinda oldugu an hersey kafandan silinecek sadece o bebecik olacak senin icin canim.. Ne kadar sukretsek azdir herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim opuyorum seni
NIldecim canim ins tutunacak sana bebisin annesini uzmeden gelecek bu sefer
Hilalcim sen hic merak etme beeis buyuyordur icerde doktorum bana demisti senin depolardan supurge makinesi gibi cekiyor sen hicbisi yemesen bile ama tabi halsiz kalmamak icin yemek lazim . sende bir hamilelik takvimi yapsana canim gorelim kac haftaliksin..
bende Esadi uyutmaya calisiyorum salla babam salla durumlari var bizde evde iki salincak bide anakucagi var pasam illa sen salla anne diyor. biraktigim gibide uyanip gozumun icine bakip aglamaya basliyor .. goren arkadaslar diyor bunun gozlerden belli cok yaramaz olacak .. :)))) bu durumu bikac ay yasayicaz ions sonra gecer
Nilde ablaaa gördüm seni nasılsın nasıl gidiyor hayat?
Nildecim senin ne zaman belli olur ki aşılama sonucun?
Benim adetim dün bitti.İnşallah bu ay deneyeceğiz
Minicikumut, canım bol şanslar diliyorum inş ...
Nilde ablacım sıra sende inş, gönlünü ferah tut sen. biliyorum o stresi ama inş güzel olcak. Allah korusun olmadı diyelim en kötü tüpten yakalayacağız bebği, ondan kaçamaz bence sende.tabi gerek kalmayacak öyle düşünüyorum.hilal miniciğe kaç tane okumuitu abla yaa hatırlıyomusun ?
asem, canım bende evdeyim sanırım epeyce okurum 500 de ben alayım allah kabul eder inş ...
chnb, kıtty, nuray, nazlım, sezen, minikler, günlük, nasılsınız kızlar ?
pileo, sinua, taf, yamateke özled,k sizi kızlar yaa ...
Kizlar yardimci olun cidden 2gundur surekli dusunuyorum. Kotu bi sey mi acaba diyorum. Sehre uzak bir yerde gorev yapiyorum hastaneye de gidemem bayramdan once
asemmm kuzummmmm inşallah bende ümitsiz değilim ama çok kaptırmıyım diyorum kendimi ama inşallah olur çok dinlenemiyorumki tatlım işyerinde koşturma devam.amin tatlım allahım yarabbim hepimizin yüzünü güldürsün candaşımın doktoru iyidir kendimizede yontalım dimiiii?ama CANDAŞIMDA gördü ya pıt pıtları bin şükür.HİLALİMDE görmüştü oda allahın izniyle 2 li testi geçsin kuzum benim.bu arada sen niye ara verdin çabuk bilgi ver senin tefriciyeye başlayalım hemen kızların dediği gibi yasinde okuruz.sezenin bitsin bende alcam ama ben azcık zaman istiycem kuzum biraz uzun okuyorum bennnnnn(((
canım çok teşekkür ederim..asem, canım bende evdeyim sanırım epeyce okurum 500 de ben alayım allah kabul eder inş ...
..
Kizlar merhaba kurtajdan sonra benim hep pihtili geliyor adetim 5 ay oldu ozellikle bu ay cok pihtili. Az da suruyor eskiden 7, 8 gundu simdi 5gun suruyor. Siz de bunu yasadiniz mi neden oluyor acaba
Gozgu merhaba.Doktorum kurtaj sonrasi adet dongusunun ve adetlerin degisebildigini ve farklilasabildigini soylemisti.Bence normaldir kurtaj sonrasi.
Bosuna panige kapilip canini sikma bence.En kisa zamanda iyi bir doktora muayne olur sorarsin.
tesekkur ederim arkadasim eski halimize doneriz insallah. niye pihtili geliyor acaba asil aklimi kaistiran o. Rahim filmini de cektirmek istemiyorum simdiden
kızlar ben bugün ayrıntılıya gittim koskoca bi taş gördüksafra kesemde 1cm lik taş varmış..hiç farketmedim ağrım sancım olmadı hiç..inşallah bundan sonrada olmaz..anlayacağınız moralim bozuldu..bebekte 4 gün geriden geliyo..offff geçse bu günler çabuk..bunların haricinde çok şükür bebek gayet sağlıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?