Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nillde ablacım, vallahi bende ümitsiz değilimm senden
dinlenmene özen göster bu bekleme sürecinde, dualarımdasın..
Allahım seninde yüzünü güldürsün .. Güzel haberlerini almak isteriz tez vakit..

asemmm kuzummmmm inşallah bende ümitsiz değilim ama çok kaptırmıyım diyorum kendimi ama inşallah olur çok dinlenemiyorumki tatlım işyerinde koşturma devam.amin tatlım allahım yarabbim hepimizin yüzünü güldürsün candaşımın doktoru iyidir kendimizede yontalım dimiiii?ama CANDAŞIMDA gördü ya pıt pıtları bin şükür.HİLALİMDE görmüştü oda allahın izniyle 2 li testi geçsin kuzum benim.bu arada sen niye ara verdin çabuk bilgi ver senin tefriciyeye başlayalım hemen kızların dediği gibi yasinde okuruz.sezenin bitsin bende alcam ama ben azcık zaman istiycem kuzum biraz uzun okuyorum bennnnnn(((

nazlım bayıldım o söze haklısın gerçekten :))))) inşallah bende kalırım kuzummmmm aynı anlarda yuppiiii deriz

inşallah kuzummmm senin çalışmalar ne durumda istenmeyen bat ne zaman

Nildecim senin ne zaman belli olur ki aşılama sonucun?

Benim adetim dün bitti.İnşallah bu ay deneyeceğiz

canımmmmmmm o ne güzel cümlelerdi öyle.evet tatlım başladı yolculuk kazasız belasız atlatalım sonra tutunsun dediğin gibi ev ve pıtpıtlar gelsin allahın izniyle kucağıma almak nasip olsun hepimize olsun kuzummmmmm.

inşallah kuzummmmm inşallah canım benimmm.yerim ben o paşayı çokkkk yakışıklı maşallah annesi sürekli okuyun kuzuyu

Kizlar merhaba kurtajdan sonra benim hep pihtili geliyor adetim 5 ay oldu ozellikle bu ay cok pihtili. Az da suruyor eskiden 7, 8 gundu simdi 5gun suruyor. Siz de bunu yasadiniz mi neden oluyor acaba

Kizlar yardimci olun cidden 2gundur surekli dusunuyorum. Kotu bi sey mi acaba diyorum. Sehre uzak bir yerde gorev yapiyorum hastaneye de gidemem bayramdan once

Minicikumut, canım bol şanslar diliyorum inş ...

Nilde ablacım sıra sende inş, gönlünü ferah tut sen. biliyorum o stresi ama inş güzel olcak. Allah korusun olmadı diyelim en kötü tüpten yakalayacağız bebği, ondan kaçamaz bence sende.tabi gerek kalmayacak öyle düşünüyorum.hilal miniciğe kaç tane okumuitu abla yaa hatırlıyomusun ?

asem, canım bende evdeyim sanırım epeyce okurum 500 de ben alayım allah kabul eder inş ...

chnb, kıtty, nuray, nazlım, sezen, minikler, günlük, nasılsınız kızlar ?

pileo, sinua, taf, yamateke özled,k sizi kızlar yaa ...

Nildecim senin ne zaman belli olur ki aşılama sonucun?

Benim adetim dün bitti.İnşallah bu ay deneyeceğiz

canım benim 15 gün sonra belli olcakmış doktor 23 üne kontrol verdi sanki kesin hamile kalcamda kontrole gitcem galiba benim doktor çok umutlu.hadi kuzum rastgelsin hepberaber bu ay veririz hamiş haberleri inşallah

inşallah kuzummmmmm inşallah bu ay inşallah üzülmüycem kızlarla beraber hamile haberleri vercez inşallah.tatlım hilal 300 okudu

Kizlar yardimci olun cidden 2gundur surekli dusunuyorum. Kotu bi sey mi acaba diyorum. Sehre uzak bir yerde gorev yapiyorum hastaneye de gidemem bayramdan once

canım beklemeden doktora git hsg çekilsin yapışıkllık varmı diye bakılsın ama kafanı takma pıhtılı değildi ama benimde gün olarak azalmıştı hiç bir şey çıkmadı ama hsg den sonra rahatladım

önce inanmak gerekiyor.. ben inanıyorumki, güzel olacak.. bakıyorumda; tefriciyesi bitenin bebekleri gelmiş.. neden olmasın
ah canım yaa, zamanın olacak olursa alırsın dua..stress yapma.. Tefriciye okunuyor zaten benim için..Yasin'i de cümlemize okuruz mubarek gecede..

asem, canım bende evdeyim sanırım epeyce okurum 500 de ben alayım allah kabul eder inş ...

..
canım çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun

Kizlar merhaba kurtajdan sonra benim hep pihtili geliyor adetim 5 ay oldu ozellikle bu ay cok pihtili. Az da suruyor eskiden 7, 8 gundu simdi 5gun suruyor. Siz de bunu yasadiniz mi neden oluyor acaba

Gozgu merhaba.Doktorum kurtaj sonrasi adet dongusunun ve adetlerin degisebildigini ve farklilasabildigini soylemisti.Bence normaldir kurtaj sonrasi.
Bosuna panige kapilip canini sikma bence.En kisa zamanda iyi bir doktora muayne olur sorarsin.

Gozgu merhaba.Doktorum kurtaj sonrasi adet dongusunun ve adetlerin degisebildigini ve farklilasabildigini soylemisti.Bence normaldir kurtaj sonrasi.
Bosuna panige kapilip canini sikma bence.En kisa zamanda iyi bir doktora muayne olur sorarsin.

tesekkur ederim arkadasim eski halimize doneriz insallah. niye pihtili geliyor acaba asil aklimi kaistiran o. Rahim filmini de cektirmek istemiyorum simdiden

Nilde ablam inş güzel olcak ya, dr da uğurlu gelecek inş her gidişinde iyiki size gelmişim diyeceksin bebeğine şükrederek.biliyorum olcak.

gözgü, canım ben arkadaşlar gibi diyemeyeceğim başımdan geçenlerden ötürü.benim tüpleri tıkamış salak dr.hiç uyarmadıda tıkanma belirtilerinde vs. benimde 5 günde 4 güne düşmüştü, az az oluyodum o sürede de farketmedim ama bende manyak gibi.kilo tüylenme hiçbiri olmadı bende.tek belirti adetteki 1 günlük fark.inş sende yoktur gözünü korkutmuyorum herkes yaşamaz ama olmazda olabiliyo, burda aylarca adet olamayan tıkanıklıktan şüphelenen ark lar oldu ben sallanammıştım şükür onlarda sıkıntı olmadı bende oldu.bi hsg çektir.inş tıkanıklık yoktur.ben şuan hamileyim ancak tüp bebekle oldu 2 sene sonra anladık tıkanıklığıda.bol şanslar inş gerek kalmadan gelsin bebeğin.hsg de adet gününde itibaren en geç 10-11. gün çekiliyor haberin ola.

minicikumut, hilal 300 okumuş.

asem canım rica ederim ya ne demek..

tesekkur ederim arkadasim eski halimize doneriz insallah. niye pihtili geliyor acaba asil aklimi kaistiran o. Rahim filmini de cektirmek istemiyorum simdiden

canım yıllar sonra anlattı kuzenim, o çok zor tedavilerle hamile kaldı dış gebelik oldu. tüpleri tıkanmış, önlem niyetiyle 3 ay snra çektirmiş kapalılığı ummayarak.tıkanmış, hsg ile de açmışlar onunkine.bi yerde erken teşhis iyidir bence erken deme, erteleme çektir.

kızlar ben bugün ayrıntılıya gittim koskoca bi taş gördüksafra kesemde 1cm lik taş varmış..hiç farketmedim ağrım sancım olmadı hiç..inşallah bundan sonrada olmaz..anlayacağınız moralim bozuldu..bebekte 4 gün geriden geliyo..offff geçse bu günler çabuk..bunların haricinde çok şükür bebek gayet sağlıklı..

canım canın sıkılmış ya senin , sıkıyoruz haliyle.ta olayı kötü olmuş inş gebelikte sıkıntı yaşatmaz saana, sonrasında tedasine bakarsın bi şekilde.bebek içinde kızlarda da oluyodu ya bazen ileriye geçiyo bazen geriden geliyo, inş sağlıkla doğacak geçecek günler.sıkma tatlı canını.maşallah deniz sağlıklıymış ya şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…