Aynen N,lde ablacım..Bende bırakma dedim aseme sanki tık diye hemen hamile kalabilecekmiyiz dedim ama(gerçi Allah bilir)
zaruri bi mazereti olmasa korunmazdı zannedersem...
Nilde ablaa benden 5-6 gün sonrasın..16-17 ağustos gibi benim bat..inşallah güzel haberleri hep beraber patlatırız bu ay...Elim teste gidiyor geliyor ama günüm geçmeden yapmayayım diyorum...Hayırlısı olsun hakkımızda...
ayrı gayrı yok bu ay çalışmalar son gaz olsun kuzum
teşekkür ederim canımm..Canım bende 300 almak istiyorum ama süre çok kısaymış..Biraz daha uzatsan... kendimin kalan 1444 ü tamamlamaya çalışıyorum canım..biraz ağır okuyorum ben
........................chnb 500 (bitti)
candaş 500
minikler 300
ase 800 (bitti)
sezen 300
nillde 300
ceza 300
Sezen, Ase 100 er daha alayım ben canım yattığım için okumak için vaktim oluyor ama bu arada diğer topiklerimde de okunuyor onlara da alıyorum ...
Nilde canım yatıyorum işte ... Yaın dr ye gideceğim banyoya girdim malum bölge temizliği için biraz ayakta kaldım korktum baskı yaptı diye... Sizler rahat bir hamilelik geçiresiniz inşallah...
Sezen, Ase 100 er daha alayım ben canım yattığım için okumak için vaktim oluyor ama bu arada diğer topiklerimde de okunuyor onlara da alıyorum ...
Nilde canım yatıyorum işte ... Yaın dr ye gideceğim banyoya girdim malum bölge temizliği için biraz ayakta kaldım korktum baskı yaptı diye... Sizler rahat bir hamilelik geçiresiniz inşallah...
çok sağol canım.. Allah razı olsun..
dr kontorolün var demek, haberlerini bekliyoruz..
sıhhatler olsun bu arada..
iyi haberlerle gel ablaaaa
asesulfam hepimize okudum yasin..tefriciye olarak 300 alırım..sezeninkini okuyorum çok az kaldı hemen sana geçerim canım..güzel dileklerin için saol canım...yasin okunacağı zaman haber ver olur mu sna ayrıca okuyayım o zman .perşembe magnezyuma başlarım herhalde..Allahım daha kötü kramplardan korusun.
selamlar,
anne karnında olan minnoşlar nasıllar,
anne kucağında olan minnoşlar nasıllar,
portakal ağacında vitamin olan minnoşlarla ilgili çalışmaları kim yapıyor.
umarım herkesin keyfi yerindedir.
asecim 350 ben alayım ne zaman son?
nazlım şu meryem duasını yapalım diyorum sana ne dersin.
günaydın kızlar allah hepimizin dualrını kabul eylesin inşallah
hello cnm ya hep unutuyorum kardeşini askere yolladın sanırım allah kavuştursun cnm nereye gitti çınar beyin dayısıilk giderken hiç bitmeyecek gibi geliyor ama geldiğinde de hiç gitmemiş gibi oluyor allah sağlıklı sıhatle kavuştursun cnm buarada nazlım için güzel düşünmüşsün yapalım duamızı.. bizim karındaki sıpa iyi keyfi yerinde sanırım çınar abimiz nasıl keyteler umarım buarada bişey daha sorayım sen kışın doğum yaptın hastane için pijama veya gecelik kısa kol mu tercih ettin uzun kol mu merak ediyorum ya hastaneler sıcak oluyor yazmışlar bizim doğum 9 kasım görünüyor ama ben ekimde gelecekmiş gibi hissediyorum :) aklıma takılan kan kaybı oluyor üşüyorsun kalın çorap al deniyor o zaman geceliği de kalın seçmek mi lazım kafam çok karıştı bayram sonrası netten sipariş verecem burdakiler çok çirkin ve nettekilerle aynı para bir de kullan at iç çamaşırlarının belli bir markası varmıydı onu da bursadan bi bakacam bulamazsam netten siparişini vereyim hazır olsun artık pazartesi günü kan uyuşmazlığı iğnesi için yatış yaptılar bi bayan kolunda serum ağrısız ama endişeli oturuyor doğumum geldi dedi allah kurtarsın dedim 1 ayım var daha suyum geldi dedi oğluşu dayanamamış genelde kızlar meraklı olur ama :) devir değişiyo hazırlıklı olmak lazım :)
nazlım cnm aseden sonra sana başlayalım cnm dün bende sana özel niyetlenip okudum tabi sonra diğer kızlara ve bi de ayrı oğluma niyetlenip okudum allah kabul etsin hayırlısıyla dileklerimzii gerçekleştirsin aminn
canım süper olur arkadaşlarda kabul ederse asemin duası bitsin okuyabiliriz sırada başkası yoksa ben genel olarak iyiyim kuzum sen nasılsın çınar paşamız nasık
kızlar günaydın dün akşam çok güzeldi iftarı yaptım hemen annemlere ordan camiye namaza orda eve geldim kuran okudum gecede sahura kalkamıodum yarım saat kala uyandım çok az yedik bugün allahım yardım etsin inşallahh
chnb ablacım allah razı olsun benim için ayrıca okucanı sölemişsin dün bende camidede evdede herbirbizin adını zikrederek dua ettim rabbim kabuyl etsin inşallahhhh
Aynen N,lde ablacım..Bende bırakma dedim aseme sanki tık diye hemen hamile kalabilecekmiyiz dedim ama(gerçi Allah bilir)
zaruri bi mazereti olmasa korunmazdı zannedersem...
Nilde ablaa benden 5-6 gün sonrasın..16-17 ağustos gibi benim bat..inşallah güzel haberleri hep beraber patlatırız bu ay...Elim teste gidiyor geliyor ama günüm geçmeden yapmayayım diyorum...Hayırlısı olsun hakkımızda...
kizlar gecmisi okuyamadim
Sezencim seninkini bu aksam bitiricem bir mahsuru yok dimi canim
Asem senin icinde 250 alayim bugun mu biticek? bide ismin neydi senin :))
selamlar,
anne karnında olan minnoşlar nasıllar,
anne kucağında olan minnoşlar nasıllar,
portakal ağacında vitamin olan minnoşlarla ilgili çalışmaları kim yapıyor.
umarım herkesin keyfi yerindedir.
asecim 350 ben alayım ne zaman son?
nazlım şu meryem duasını yapalım diyorum sana ne dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?