Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sezennnnnn hadi yapmadın mı test canım........

Bu ay Nazlım, Nilde, Minicikumut vardı haber beklediğimiz kimler kaldı saymadığım var mı? Ase sonraki aya...

Burcu gen sana yazmamışım canım sağ olben koldan yapıyorum hep bir iki bacaktan yaptım sevmedim...

Hello baktım bulamadım canım Çınarın pipisine ne oldu anlamadı. Ateşlenip döküntü mü oldu?

Ceza şu şekerler de çıksın da rahatlasak azıcık...

Candaş yeni kontrol ne zaman? Renklinin hamileliği ikiz miymiş değeri yüksekti?

Haftalar geçtikçe yeni dertler çıkmasa...

abla semanın gebeliği tek şimdilik sorun yok çok şükür keseyi gördü bayramdan sonra kalp atışlarını dinlemek için gidicek

Nazlım canım benim nasılsın?

Benim adet döngülerim genelde 30-31 gün canım.Bugün 13.günüm.

Ovulasyonum için muhtemel günler arife günü,bayramın birinci günü ve bayramın 2. günüSevgili üstadım soruyorum sana.Çalışma düzeni ne olmalı

Kistinin geçmesine sevindim, umarım başka bir dert çıkmaz artık. Ben de bacağı sevmiyorum ama günde 2 kere yaptığım için ve kendi kendime de koluma yapamadığım için mecburen iğnelerden en az birini bacağıma yapmak zorunda kalıyorum.

Kızlar merhaba,
Ben 8 gün önce bebeğimi aldırmak zorunda kaldım, kalbi durmuştu.
4 gün kanamam oldu ve bitti. Ancak 7. gün yani dün yine başladı kırmızı şeklinde..
Bugün de koyu kahverengi ve hafif tortu şeklinde geldi...
Bu normal mi sizce?
Endişelendim şimdi. (

,

geçmiş olsun arzu

taten 10 15 gğne kadar kanama normal.. bu şekilde bitim gnler sonra tekrar kanaması olanları duydum... kötü kokulu olmadığı sürece bir sorun olmaz diye biliyorum...inşallah bu durumu yaşayan arkadaşlar da cevap yazarlar

asem canım başladım ama bu ara az işlerim vardı ama 1 haftaya bitiririm kesin.allahın izniyle, aslında daha fazlasını okumak istiyorumda söz verip yapamamaktan korkuyorum...

canım çok teşekkür ederim.. zamanı var zaten daha duanın..
benim için birde Yasin okumuşsun..Allah kabul etsin.. diline, yüreğine sağlık
az kaldı sayılır zaten duamda.. kendine iyi bak, dinlenmeye çalış

chnb 600 (bitti)
candaş 500
minikler 300(bitti)
ase 900 (bitti)
sezen 300
nillde 300
ceza 300
nuray 250
hello 350
nazlım 200

Nazlım çok sağol canım..Allahım cümlemizin dualarını kabul etsin ;
tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün, kucaklarını doldursun inş..

merhaba kızlar nasılsınız. geçmiş kadir geceniz mübarek olsun. hepiniz için ayrı ayrı dua ettim 1 yasin okuyabildim hepimize. mide bulantılarım ve uyku halim ancak izin verdi ne yazık ki.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

bu arada batlar sayılıyor artık ne güzel. güzel haberler alalım inşallah bu mübarek ayda. rabbim çocuklarımızla eşlerimizle mutlu yıllar nasip etsin.

nildem sabırsızlıkla gün sayıyorum geçsin günler.en az senin kadar heyecanlıyım.hep dualarımdasın. olacağına yürekten inanıyorum. gelsin güzel haberler.

nazlım senin batta nildemle aynıymış sanırım hadi bakalım canım allahım yüzümüzü güldürsün.

lone canım salih beyin emme sorunu varmış sanırım. inşallah en kısa zamanda halledersiniz.allah yardımcın olsun.çok öptüm kuzuyu.

chnb ablacım iyisinizi dimi. bi sorun yok çok şükür. bayağı da büyüdünüz maşallah. çok zorluklar çektin ancak bebişimiz sağlıkla gelecek inşallah.

asem bu ay pas geçmiştin değil mi. neyse sorun neyse en kısa zamanda halldersin de diğer ay sahalarda görürüz seni inşallah. 9 ay da ayrılmazsın:))))

sezen senin bat gelmiş canım. yapsana test hadi sabırsızlandım. güzel haberler ver. hareket gelsin topiğe.

nuraycım facede yazdım maşallah çok tatlısınız minik esatla.problem yok sanırım emmede falan maşallah. öp o tatlı yanacıklarından.

candaşım canım raporluymuşsun sanırım bu ay boyunca. çok iyi yapmışsın. bol bol dinlen nazlan:))))bebecik de büyür o sırada kocaman olur üzmez artık annesini. kendine dikkat et güzelim.

minicikumut canım ilk aylar her zaman heyecan ve merak dolu oluyor. rabbim inşallah hiç bekletmeden gönderir meleğini. bu arada eşinin de işi hallolmuş çok sevindim.

beni sorarsanız mide bulantılarıyla uğraşmaya devam. çıkarmamak için çok zorluyorum kendimi. hele şu son 3-4 gündür perişanım. asla şikayet etmiyorum, bebeğim beslensin de herşeye razıyım.kontrolümüz bayramdan sonra sabırsızlıkla bekliyorum. artık fetüs görünümündeymiş ya öyle merak ediyorum nasıl bişey. 2li tarama da yapılacak. inşallah sonuçlar da güzel çıkar.

bu arada sezen ve ase kızlar sizlere okunuyor sanırım 200er de ben alayım zaman varsa.kusura bakmayın şu aralar ancak okuyabilirim.

minikler ceza sizler nasılsınız kızlar. bebişler nasıl.yarıdan fazlası gitti sizlerin de allah bizlere de nasip etsin bugünleri görmeyi.

hellom kardeşin askere gitmiş sanırım hayırlı teskereler. çabucak geçsin günler inşallah.çınar kuzusu napıyor. maşallah resimlerde görüyoruz.kocaman olmuş annesi iyi bakıyor bebişe:))))

Son düzenleme:

İnşallah yarın ki şekeri de atlatalım inşallah bir nefes daha alacağım...

Geçmiş olsun canım bence ilk ay normal...

Canım bulantılar gıcık gerçekten geçecek inşallah biz de büyüyoruz gün gün...

maşallah maşallah ahmet arda beyin kilosu da iyiymiş.artık üzmesin annesini.su gibi geçsin zaman.

hilal ,bulantılarında zayıflayacaktır artık; çok rahatsız edici durum ama, az sabır bitti bitecek inş..
ewt bu ay pas geçtim ama, dediğin gibi sahalarda oluruz bi aya kadar.. hayırlısıyla inşşş...
canım duaya ekleyeyim seni o zaman.. hepinizin duasını almış olacağımm
çok teşekkür ederim..
kendinize iyi bakın, dinlenmeye çalışın annesii:79:

az kaldı bakalım 12 haftanın bitmesini bekliyorum. inşallah önümüzdeki ay patlatırsın bombayı canım. duayı daha çok almak isterdim ancak güvenemedim kendime. bulantı bi başlayınca sabahtan akşama kadar yatıyorum kusura bakmayın. allah dualarımızı kabul etsin inşallah. çok öpüyorum.

Hilalcim umarım bulantıların bir an önce geçerde rahatlarsın canım.O bulantılardan şimdiden korkmaya başladım:18:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım Allah'a emanet ol

abla sabahtan verdim kanları 50lik yapıldı şeker yüklemesi galiba 3-4 hafta sonrada 100lük yapılacak...sonucunu birazdan alacağım..çok şükür deniz bey 505gr olmuş:)uyluk kemiği haftasının önüne bile geçmiş:)içtiğim süt ve yediğim balığın faydasını gördüm çok şükür:) seninkide maşallah kocaman olmuş..umarım seninde yarın sonuçların güzel çıkar..

kızlar geldim doktordan 140 ın altında olması gereken şekerim 160 çıktı..doktor yüksek dedi..2 hafta sonra tekrar çağırdı bu sefer 100 mglık yapacak..günlükcümsendede yüksekti ne yaptın düşürmek için...ben zaten şeker çikolata dondurma kavun karpuz yemiyorum

Chnb, ABLACIM yatakla ilgili bilgiler için teşekkürler.madem daralıyomuş eni hiç gerek yok, ben çok geiş yerde yatarım daralır bunalırım çocukta bana çekerse düşer yataktan :) ahmet arda abisinin yatağında yatar sonra bazasına geçer :) o zman şimdilik sadece beşikolsun.tabi görürsek o günleri.benim muayenem, 23 yada 24 ağustosta olcak.inş yine güzel haberlerle dönerim. claxaneları eşin mi vuruyo senin ? ben kendim göbekten yapıyorum.ama ilerki dönemlerde zor oluyomuşdediler. olmadı bacağa yada kola geçeriz artık.atlasında tek bebek ablacım,geçenlerde dr korkutmuş boş gebelik olabilir içide bebek görmüyorum diye, dün gitmiş şükür kalbi atıyomuş allah daim etsin cümlesinede nasip etsin inş ... bu ay bekleyenlerde bide sezen vardı naptı acaba ? bugün batıydı

sezen ; canım güzel habherlerle gelsen diyorum, adet oldun mu ?

minicikumut, canım bütün olduk topikle, sevme sebeplerimiz çok :) 3 gündür özellikle susuzluk zorluyodur değil mi biraz ? ama az kaldı evet geldi geçti şükürler olsun. allah seneyede inş kolaylıklar nasip etsin tutan herkese.sınav psikolojisi kötü cidden, çalış çalış.ben tmbel öğrenci, 8 senedir aöf deyim. aslında bitirncede hiç bi işime yaramayacak ben teknik personelim mezuniyet idari, kuruma versem maaşım düşer ikramiyelerim biter.sendikadan atarlar beni :) allah rast getirsin ama bitsin yani bi başladık. inş seninde kpss umduğundan çok çok daha iyi geçer, ben atandığım sene sadece 14 gün çalıştım sıkıca.kuzenlerim eşim eşimin kuzenleri sınav sonrası buluştuk herkes iyi diyor benimki berbat diyorum. kötü bekliyodum gerçektende. ama 82 almıştım.onların hepsi benden düşük aldı kızdılar bide bana.yani demem o ki nasipte varsa illaki gelir bulur seni, üstüne düşsende düşmesende. 2 sene sonra eşimin yanına gideyim diye hazırlanıp grdim 76 aldım oturdum.hoş şimdilerde 80 lerde yetmiyo ya. inş allah hayırlısıyla nasip etsin...

nazlım,canım benim inş göğüs ağrıların adetten olsun, bende direk adet sancısı çekmiştim hatırlarsın belki.allahım süprizini getirsin sana. allah cümlemizin duasını kabul eder inş ... iyisin değil mi ?

burcu_gen, bacak acıyo mu ? ya aklıma geldi diyodum göbekte damar az oraya apayım riski olmasın, bide baktım damara yapmışım hep.ama korkuyorum yiede.göbekten yapıyomusun peki ? bende ilerde eşim gelmezse bacağa geçerim kolum aşırı zayıf oraya vuramamda senin kızın mı oluyo oğlun mu canım ? nasıl gidiyo hamilelik ? doğum ne zman ?

arzu_mu; canım ya o kürtak olacağın gün kalbinin atması nasıl sevnce boğmuştu hepimizi. ama yine kader buldu seni desene, allahım yeniden sağlıcakla yavruna kavuştursun inş.

asem, canım ne demek inş allah kabul etsin. sen nasılsın? bu ay kafa rahat dimi :)

hilal, canım :) göbekte çı8kmaya başlamış duydum ki :)) maşallah ona, inş 2 li test te iyi sonuçlar veriri, herhaldebu gidişinde bebek tam bebek şekline gelir :) şükür bugünlere. bende evdeyim yatıyorum işte, sizin bitlise dönüş ne zman şimdi?

ceza, canım geçen bi ark şey dedi, gebelikte şeker şu sebeplede çıkıyomuş.bilmiyorum aslı nedr ama ? uzun süre aç kalınca şeker yükseliyomuş, acıkıp biranda mı yiyodun ? doğru mu bende bunu merak ettim, inş düşürürsün canım.sanırım nurayında yüksek çıkmıştı e düşürmüştü.yüksek olmasının zararı ne ? ben bilmiyorumda.

nurayım,canım nasılsın ?

mesaj tekrarı ......

Son düzenleme:

canım ben safra kesesinde taş olduğunu öğrendiğimden beri az az ve sık sık yiyiyorum.ara öğünlerimi kaçırmıyorum.bu yüzden acıkmadan yemek yiyiyorum..benim düşer mi bilmiyorum çünkü ben zaten resmen diyet yapıyorum..

nazlım cnm allah razı olsun

ceza cnm ya neden yüksek çıktı ki neyse günlükte de yüksekti ama ikinciye iyi çıkmıştı sanırım sana bilgi verir ben bol bol meyve yiyorum şerbetli tatlılar yasak onlardan bile arada götürüyorum dondurma dersen hergün bi tane olmazsa olmazım pek yeme içmeyle değil o zaman bu şeker işi dr. bişey demedimi şunu yap bunu yap gibi.. bak gelişimi için üzülmüştün çok şükür yakalamış gününü bunu da dert etme cnm korkulacak gibi olsa dr. bunu senle paylaşır içini ferah tut inşallah diğeri güzel çıkar

sezen cnm okuyomusun bilmiyorum 200 tane daha okudum senin için allah kabul etsin gel ve müjedeni ver artık yüffennnn

ase cnm var mı eksik 200 daha alabilirim

bugün çok sıcak okuyrum ama yazamaya üşeniyorum piştim oturudğum yerde yazamıyorum kusura bakmayın öpüyorum tüm topiği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…