kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

deyann ve melek hani benim başıma gelmediği için yorum yapamayacağım ama.

sanırım çok girmemek elimizde değil, bende hamile olsam zırt pırt :) işgillenirdim.

kaldı ki teyzem (bu arada kendisinden izin aldım senin özel hayatını paylaşıyorum diye , eğer moral oluyorsa ben açık açık yazayım herşeyi takma kafana dedi ) işte teyzemin 1. bebeği kürtaj oldu sonra 2. bebeğine 1 sene sonra sahip oldu 3. bebeğinede 2 sene sonra...
işte 1. diyelim kuzenimin bir dosyası var 60 sayfa abartısız vardır, bir klasör , hiçbişisi yok çok şükür cin cin, 2. kuzenimde teyzem daha rahattı herşey yolunda gittiğine inandığı ve tecrübeli olduğu için az göründü onun gebelik dosyası yarısından az
allaha emanet kuzularımız

canım benm doğru söylüyorsun ama elimde değil şu İNTERNET teyze işgillendiriyor insanı işte aslında fazla oturmaya gitmiyorum ona ama gittiğimde böle oluyor inşallah rabbim sana da anneliği yaşatır dualarım sennle

saolasın canım hep beraber inşallah benimde dualarımdasın allah kalbimize göre versin inşallah çar çabuk sağlıklaca geçecek bu günler deyann sonra hatırlayıp güleriz.

saolasın canım hep beraber inşallah benimde dualarımdasın allah kalbimize göre versin inşallah çar çabuk sağlıklaca geçecek bu günler deyann sonra hatırlayıp güleriz.

inşallah canım benm allahım herşeyin en iyisini bilir hakkmızde hayırlısı neyse o olsun bitek bunu diyebiliyoruz herşey onun takdiri

ben 2. bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum .hiiç korkma şimdi oğlum 3.5 aylık kucağımda :))) moral bozmak yokkk ...

ben 2. bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum .hiiç korkma şimdi oğlum 3.5 aylık kucağımda :))) moral bozmak yokkk ...

allah oğluşuna uzun ömür versin inşallah moral bozmamaya çalşıyorum ama arada oluyor işte herhalde haftamız büyüdükçe bu da kalkacak ortadan

melekcimm minnoşun göbişi düştü mü

neler yapıyor sen nasılsın...

düştü düştü valla bi rahatladık 3gün oldu düşeli canım .valla napsın emiyo emiyoo uyuyooo bende iyiyim çok şükürrrr nasıl biliyorsan aynı işte canım sen nasılsın neler yapıyorsun

düştü düştü valla bi rahatladık 3gün oldu düşeli canım .valla napsın emiyo emiyoo uyuyooo bende iyiyim çok şükürrrr nasıl biliyorsan aynı işte canım sen nasılsın neler yapıyorsun

iyi barim gözümüz aydın, aferim minnooşaaa. süt kuzusuuu
bende değişiklilk var işten kovuldum ya daha doğrusu işte iş ve para konusunda anlaşamadık ve şiddetli geçimsizliğimize son verdik, onlar çıkardığı için tazminat falan verdiler bende evdeyim 2.gün bugün arkadaşım kahvaltıa çağırdı ona gideceğim bebekle ilgili ise bu ayda olmadı diye düşünüyorum yanılacağımı sanmıyorum yarın dr gitcem bakalım

ayyy canım benim üzüldüm ama zaten anlaşamıyorduysan boşver takma başka bulursun inşallah .valla heyecanla beklıyoruz bakalım haberlerini inşallah doktor hayırlı haberler verir fazlada takma kafanada herşeyin bi zamanı vardır

canım benim üzüldüğüm tek şey, mayısta doğum yapacaktım herşey yolund gitseydi zaten işten ayrılacaktım.

6 seney yaklaşık çalıştım, çok şükür borçlarımda 2 ay önce falan bitmişti.:) biraz kafamı dinleyeceğim en kötü aralık gibi işe girerim diye düşünüyorum.

meleğim siz minnoşu parka götürürken haber verirsin bana bende gelirim

selamlarrrr

ben bugün dr gittim solda bir yumurta varmış, cuma gel bakim çatladı mı dedi dr,
demek ki ovulasyon testi işe yarıyor .

başka gelişme yok sizlerden ne var ne yok

selamlarrrr

ben bugün dr gittim solda bir yumurta varmış, cuma gel bakim çatladı mı dedi dr,

hadi bakalım inşallah tutar ovulasyonla hamile kalan bi sürü hastane arkadaşım var hadi hayırlısı benm yarın misafirim var pek çok...yaprak sardım boynum koptu eğilmekten çok giremiyorum zaten nete başım ağrıyor pc de uğraşırkennn habersiz kaldık

selamlarrrr

canım benim dün konuştuk o kadarda tam yatınca aklıma geldi dedim bu doktora gidecekti sormadımda ne oldu bitti ayıp oldu dedim k bakma canım ...inşallah hayırlı haberlerinide alacağız canım benım zamanı gelince..

olsun canım benim ayıbı olur mu aşkolsun, yarın dr gidim o zamanda konuşuruz bol bol :)
minnoşu öppp melekcim

off eline sağlık canım, afiyetle yemek nasip olsun minnoşu yormaaaa amaaa

selam kızlar,

bugün dr gittim gene yumurta çatırttt etmiş çatlamış yani yumurtluyorum ve çatlatıyrum bir sorun yok allahıma şükürler olsun.
bebek olayına gelecek olursak bu ay karavana bu 2 gün eşim yokkk

sziden naberler

iyi maşallah canım benm bi daha ki aya olur inşallah bakarsın bu ay tutuverir eşin yok ama olduğunda olur belkiiallah büyük çok sevindim herşey yoluna giriyor yavaş yavaş.. ben de yarın dr.a gidicem bakalım hem kontrol hem de cinsiyet için öğrenirsem yazarm buraya

canım çok saol, bende çok seinvim herşeyin yolunda gittiğine, nasip nasıl sağ salıcakla doğacak anne olacaksam öyle nasip eylesin allahım, ama kısa zamanda da gelse çok güzel olur.
senin minnoşun ve diğer minnoşlarıda mevlam korusun sağlıkla inşallah gelmeleri nasip olsun.
deyancımm benim senin yazın okuyunca kalbimden oğluşun olacakmış gibi geldi bakalım :)))) yazarsan bende akşam nette olacağım hemen bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…