kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

inşallah inşallah fazla sıkıntı çekmeden çabucaaaaaaak geçiverirhangimiz istemiyoruzki anne olmayııı şuan bile gidip hemen doğurasım varr bi an önce geliversee

arkadasım benim ne cektiğimi de sen anlamazsın
ben istekli kürtaja kesinkez karşıyım ama olan olmuş üzerine gitmek istemiyorum
besbelli pişmansın bu da güzel bişi istekli kürtaj olup da ohh bebekten kurtuldum vicdanına sahip değilsin
diyeceğim Allah a sıgın ve ondan af dile

Önce Allahımdan Af diliyorum sonra o günahsız yavrumdan.. Ama Rabbim biliyor durumumu ben o adamı sevdim güvendim hayatta yapmam dediğimi yaptım evlenmeden beraber oldum... Hayatta yapmam dediğimi yaptım bebeğimi aldırdım. Ailemin haberi yoktu olsa beni direk öldürürlerdi. Tek başıma yaşayıp doğurmayı düşündüm ama şuan işim yok maddi gücüm yok yapamadım.. Yapamadımm çok üzülüyorum onun varlığını hissetmemek çok zor. Allah herkese eşiyle dostuylaaa hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin

Cennette Beni Bekleyen Meleğim Var...:2:

geçmiş olsun ne diyim, çok kötü bir duygu, valla kaderinde bu varmış diyeceğim.
kimsenin namus bekçisi değilim ama bu böyle taaa ortaokulda eğitim veriliyor cinsellik sonucu canlı meydana geliyor diye, gerekli önlemleri alsaymışsınız keşke. yazmışsın ya herkes eşiyle gidecek falan diye kimi neyle suçlamışsın anlamadım pes. doğrusu budur.

ayrıca bu mesajın bu başlıkta yeri olmadığını düşünüyorum. konu başlığına göre rast gele yazdın herhalde.yoksa başlığın içerisini okusan anlarsın herkes çocuğunu bebeğini kaybetmiş herkes yaralı kiminin çok taze kiminin iste üzerinden çok geçmiş herkes yaralı bereli bir halde ve tüm yüreklerini ortaya koyarak yeniden mücadeleye girmişler. umutları umutsuzlukları paylaşıyorlar. ben çocuğum olsun eli ayağı düzgün sağlıklı diye günlerdir aylardır dua ediyorum ben ve tüm arkadaşlarım için hal böyleyken senin bu durumun bana çok büyük bir hareket geliyor.
senin için allah başka pişmanlık vermesin, inşallah çok çabuk atlatırsın durumu. allabh bir daha göstermesin. başka diyeceğim yoktur.

geçmiş olsun canım. keşke böyle olmasaydı. annelik duygusu o kadar güzel ki:)))) allah herkese nasip etsin. kendince haklı sebeplerin var. ne denilirki. ben düşük yaptım. üstüne kürtaj oldum. inan kendimi toparlayamıyodum. o kadar zoruma gidiyorduki... sanki ben buna sebep olmuşum diye... halbuki bu hayatımda en çok istediğim şeydi. ne kadar mecburum desende sende hata payı yüksek. düşünmeden hareket etmişsin. inş allah seni affeder. seni bu hale getiren hayvanında belasını verir.

kızlar çok şükür her şey yolundaymış (kendime maşallah diyeyim) az önce geldim doktordan ve çooooooooooookk mutluyum bu arada kandiliniz mubarek olsun allahm bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin

Son düzenleme:
kızlar çok şükür her şey yolundaymış (kendime maşallah diyeyim) az önce geldim doktordan ve çooooooooooookk mutluyum bu arada kandiliniz mubarek olsun allahm bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin

merhaba Deyyann,

Senin araciliginla herkesin öncelikle kandilini kutluyorum, dilerim Rabbim daha nice güzel kandiller görmeyi nasip eder.

Bebeginin ve senin durumunun iyi olmasinada ayrica cok sevindim. Insallah tamamini erdirir Rabbim.

Allaha emanet olun.... sevgiler selamlar

ohh ne güzel maşallah bebişine senınle bırlıkte bizde rahatladık ii oldugunu duyunca .senınde kandılın mubarek olsunn inşallah canım isteyen herkese versın rabbim

çok sevindim canım maşallah maşallah. seninde kandilin mübarek olsun. aminn.

dün bakamamıştım kontrolün nasıl geçti diye.güzel haberini şimdi öğrendim.çok çok sevindim.Allah hayırlı ve sağlıklı olarak kucağına almayı da nasip etsin

çok sağol canımbenm doktoruma söyledim hala tedirginim buna sevinemedim bile dedim ultrasona girdiğimde dünyalar benm oldu allahm bütün isteyenlere versin inşallah

ohh ne güzel maşallah bebişine senınle bırlıkte bizde rahatladık ii oldugunu duyunca .senınde kandılın mubarek olsunn inşallah canım isteyen herkese versın rabbim

amin hayatım daha minicik teyzesi baş ve popo mesafesi ölçüldü 77 mm daha santim bile değil miniğim inşallah hızlıca büyür sağ salim kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…