evet canım benm geç olsun ama güç olmasın ama bunda fazla sıkıntım yok diyebilirim bugün mide bulantısı başladı okadar öbüründe kasık ağrısı beni mahvetmişti inşallah böyle devam eder ve bi sıkıntım olmaz çook istiyorum anne olmayı
evet diyecek söz bulamazsın çünkü benim ne çektiğimi anlıyamazsın. Bugün kadın doğumdayken herkes eşiyle beraber gidip mutlu, mutlu muayenesini olurken ben bir başımaydım yanımda hiç kimsem yoktu.. Ben o bebeği dünyaya getirsem ne diyecektim ben bir hayvanı sevdim ona inandım güvendim sana hamile olduğum anda beni bir başıma bıraktı mı diyecektim.. Sakınnn sakın bilip bilmeden yorum yapma... Benim ne çektiğimi sadece Allahım bilir.. Benden koptu gitti... Öğlen oldum kürtajı ve ben yeni yeni hissediyorum o yokkkk ve ben ölmek istiyorum.. Bu acıyla yaşayamam artık
arkadasım benim ne cektiğimi de sen anlamazsın
ben istekli kürtaja kesinkez karşıyım ama olan olmuş üzerine gitmek istemiyorum
besbelli pişmansın bu da güzel bişi istekli kürtaj olup da ohh bebekten kurtuldum vicdanına sahip değilsin
diyeceğim Allah a sıgın ve ondan af dile
Kızlar çok mutsuzum.. Bugün o çok istediğim ama imkansızlık ve tek başıma doğurmaktan korktuğum bebeğime kıydım.. İçimden bir parça koptu gitti ağlamaktan resmen heder oldum.. Çok üzülüyorum canım acıyor bebeğim beni affet annem ben sana kurban olurum(( psikolojik tedavi almayı düşünüyorm yalvarırım akıl verin canıma kıyacağım içim yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah inşallah fazla sıkıntı çekmeden çabucaaaaaaak geçiverirhangimiz istemiyoruzki anne olmayııı şuan bile gidip hemen doğurasım varr bi an önce geliversee
inan 4 gözle güzel haberlerini bekliyorum.
Kızlar çok mutsuzum.. Bugün o çok istediğim ama imkansızlık ve tek başıma doğurmaktan korktuğum bebeğime kıydım.. İçimden bir parça koptu gitti ağlamaktan resmen heder oldum.. Çok üzülüyorum canım acıyor bebeğim beni affet annem ben sana kurban olurum(( psikolojik tedavi almayı düşünüyorm yalvarırım akıl verin canıma kıyacağım içim yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar çok şükür her şey yolundaymış (kendime maşallah diyeyim) az önce geldim doktordan ve çooooooooooookk mutluyum bu arada kandiliniz mubarek olsun allahm bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin
kızlar çok şükür her şey yolundaymış (kendime maşallah diyeyim) az önce geldim doktordan ve çooooooooooookk mutluyum bu arada kandiliniz mubarek olsun allahm bütün isteyenlere anne olmayı nasip etsin
dün bakamamıştım kontrolün nasıl geçti diye.güzel haberini şimdi öğrendim.çok çok sevindim.Allah hayırlı ve sağlıklı olarak kucağına almayı da nasip etsin
merhaba Deyyann,
Senin araciliginla herkesin öncelikle kandilini kutluyorum, dilerim Rabbim daha nice güzel kandiller görmeyi nasip eder.
Bebeginin ve senin durumunun iyi olmasinada ayrica cok sevindim. Insallah tamamini erdirir Rabbim.
Allaha emanet olun.... sevgiler selamlar
çok sevindim canım maşallah maşallah. seninde kandilin mübarek olsun. aminn.
ohh ne güzel maşallah bebişine senınle bırlıkte bizde rahatladık ii oldugunu duyunca .senınde kandılın mubarek olsunn inşallah canım isteyen herkese versın rabbim
amin hayatım daha minicik teyzesi baş ve popo mesafesi ölçüldü 77 mm daha santim bile değil miniğim inşallah hızlıca büyür sağ salim kucağıma alırım
darısı başına artık canım benm allahm nasip etsin kollarımızı boş bırakmasın inşallah
inşallah canım...sağlıkla gelsin...darısı başımıza...
şekercim ne var ne yok, bebeğimiz nasılinşallah hayTIM allahım tüm isteyenlere versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?