- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ben yeni geldim bilmiyordum ama kendisi bilir
Birçok konu sahibi duymak istedikleri yorumları bulmak için konu açıyo
Bulamayınca da yorumculara sarıyo
Umarım bu arkadaş öyle yapmaz
Zaten ok yaydan çıkmış artık
Kim ne kadar hatalıdan ziyade
Hangi yolu seçeceği önemli
1.si o pis küfürü etti diye KESİNLİKLE HAKLI DEĞİL (bunu size burda hiç kimse söylemedi)
2.si sırf kardeşine huysuz dediniz diye sizi hiçe sayıyor değil (bundan önce söylediğiniz başka sözler de var)
3.sü Sizin ağzınızı açmaya hakkınız yok da demedik
4.sü Köle olduğunuzu da kimse söylemedi
5.si küfür konusunda haklı değil defol git demek de haklı değil ama belirttiğiniz gibi "en ufak bişey" diye bi durum yok ortada. Kardeşiyle ilgili o şekilde konuşmanız yeterince büyük bir şey
Hassas bir zamanda olduğunuz için her şeyi kendi düşündüğünüz gibi algılıyorsunuz, anlıyorum. Ama biraz sakinleşin, KENDİNİZ İÇİN (bizim kaybedeceğimiz bi şey yok sonuçta, sizin için konuşuyoruz, iyi olun diye)
Kardesi benim arkamdan tum akrabalarina car car konuşurken neden sorun olmiyorr o zaman. Kiz her yerde beni cekistirmis onun ailesinde tanimadigim insanlar bile herseyi iki yil cocuk istemediğime kadar biliyor bide kotuleyerek anlatmis
Esimin hic sesi cikmadi ama.. beni sokakta bulmus demekki haksiLiga bak ya
Bide soyle bisey var beni kardesi icin harciyor bu adam
Eşiniz ile hayatınız zaten bitmiş aielsi de sizi istemiyor benim anlamadıgım sen nasıl öyle bir aileye gittin nasıl gün görmüş bir ailenin kızına benziyorsun babanın söyledikleri buysaCok kotuyum.. ailemin yanina gelmistim kuzenin nisani icin.. aksam esim aradi havadan sudan konusurken kardesimi istemisler dedi. Onceki konularimi okuyanlar bilir .. ailesiyle aram yok pek .. ii dedim o huysuzlukla kardesin insallah mutlu olur... vay efendim sen haddini bil terbiyesiz biz onu sokakta mi bulduk o benim bacim gerizekali .. dedi de dedi. . Bende ayrilalim sen ailenle devam et dedim .. defol git dedi. . S.... olur gidersin dedi. . O kadar kotuyum ki.. dugunu herseyi beraber yapmistik gelinligimi bile kendim odedim... calisiyorum ama ev isine elini bile surmez. Elli kere soylemem lazim. .. ben aglarken babama yakalandimevlendigimden beri sakliyodum herseyi ama icime attigim herseyi anlattim.. babam aradi telefonu buyur babam diye acti.. esim.. babam esime sana iki cift lafim var dedi.. bu kizi ben 36 yasimda kurbanlarla buldum.. gozunden dusecek tek damla yas icin omrumu veririm dedi. . Ama sunu bil . Sunu cok iyi bil oglum kemal .. ben buna cektirmem oglum dedi.. buna cektirmem hayatta dedi. . O da baba benim aileme hakaret ediyor surekli fln dedi şikayet etti beni .. aramadi da.. simdi benimkiler ayril diyor.. kizlar esime cok ama cok kirginim .Onun ailesi muhteşem. . Ailem de ailem yedi basimin etini.. ki ailesi bize bir tl bile yardimci olmadi dugunde... bilmiyorum kafsm duygularim karmakarisik.. simdi dondugumde evden esyalarimi alip ogretmenevine gideceim.. nasıl napayim nolur kirici yorum yapmayin lutfen canim cok yaniyor
.
Eşiniz ile hayatınız zaten bitmiş aielsi de sizi istemiyor benim anlamadıgım sen nasıl öyle bir aileye gittin nasıl gün görmüş bir ailenin kızına benziyorsun babanın söyledikleri buysa
bence kendinize bir iş bir hyat kurun ailenizin yaınıan gidin.bunu diyorum çünkü bügün böyle yapan yarın daha ileri seviye yapacaktır
evlilik sihirli bir deynek değil o adam da düzelmez.
Esimi cok seviyorum onun icin kimsenin yapmayacagi fedakarliklar yaptim ve biraz olsun buna saygi bekliyorumKonu sahibi arkadaşıma sabırlar ve huzurlu günler diliyorum öncelikle.
Tabii ki şuan olay çok taze olduğundan kızgın, kırgın hissetmen çok normal.
Şahsi kanaatimce söylemek istediğim bir iki şey var. Elbetki yaşadıkların seni üzdü. Evlilik öncesi sonrası bugüne kadar bir çok şeyi biriktirip ağzından bir anda böyle bir şey çıkmış olabilir. Bu seni kötü biri yapmaz.
Sadece biraz daha sakinleşebilirsen şunları düşünmen evliliğin ve geleceğin için hayırlı olabilir:
Eşinin o lafı (yani küfürleri) kardeşinden dolayı söylemediğini düşünüyorum. Bunu tabii ki bir kaç cümle yazını okuyarak anlamamız mümkün değil ancak tahminim senin biraz sinirlenince "git o zaman ailenle kal" tarzında konuşmana verdiği cevap olduğunu düşünüyorum. O da muhtemelen bak hemen benden vazgeçti beni istemeyeni ben hiç istemem düşüncesi ile ağza alınmaması gereken şeyler söylemiş gibi.
Ailesine kızgın kırgın içlenmiş olabilirsin. Haklı da olabilirsin ama biz evlenince hep şunu bekliyoruz. Artık ailesi benim herkesi silsin beni saysın sevsin korusun.
O yaşında gelmiş bir insan, hayat arkadaşı sizsiniz tamam ama o yaşına kadar geldiği ailesini silip sizi benimserse o kişinin aile kavramında sizce bir sorun yok mudur ? Bu adam çekirdek kabuğundan çıkmadı. Yıllarca o anne baba kardeş vs ile yaşadı.
Tabii ki siz de onun ailesisiniz. Ama erkekler dağdan geldi bağdakini beğenmiyor benim karım fikrine kapılmış olabilirler.
Eğer dengeyi kuramadıysa eşiniz siz biraz yardımcı olsaydınız keşke.
Ben konunun uzmanı değilim elbet ama öfkeyle kalkan zararla oturuyor maalesef.
Eğer eşinizi seviyorsanız (ki hiç destek olmadan bu adamı eşiniz yaptığınıza göre epey seviyorsunuz) bir daha düşünün. Karşı tarafın da siniri yatışınca konuşmayı deneyin. Beni de benimsemeni istiyordum fevrilik yapmış olabilirim gibi.
Tabii herşey sizin kararınız. Nasıl daha mutlu olacaksınız öyle olur inşallah.
Herşey zamanla rayına oturur inşallah.
Esime cok asik oldumEşiniz ile hayatınız zaten bitmiş aielsi de sizi istemiyor benim anlamadıgım sen nasıl öyle bir aileye gittin nasıl gün görmüş bir ailenin kızına benziyorsun babanın söyledikleri buysa
bence kendinize bir iş bir hyat kurun ailenizin yaınıan gidin.bunu diyorum çünkü bügün böyle yapan yarın daha ileri seviye yapacaktır
evlilik sihirli bir deynek değil o adam da düzelmez.
İnsan bazen haksızlığa uğradığı kişiler için içinden geçeni hemen dile getirebiliyor bu eşinin annesi,kardeşi ya da babası için olabiliyor.
Fakat erkek asla ailesine toz kondurmuyor ve siz haklıyken haksız durumuna düşüyorsunuz.
sizin o an kardeşi için söyledikleriniz eminim durduk yere değildir zamanında canınızı çok acıtmıştır evliliğinizi yıpratmıştır.
O an sessiz kalabilseydiniz belkide hiçbir sorun yaşanmayacaktı ama en ufak bi söz bazen herşeyi alt üst edebiliyor.
Eşinizi seviyorsanız sabredin kardeşide evlenir gider yakında o zaman belki birazda olsa anlar hatasını.
Esimi cok seviyorum onun icin kimsenin yapmayacagi fedakarliklar yaptim ve biraz olsun buna saygi bekliyorum
Valla bilmiyorum canim yazarim buraya gelismeleri.. aradi sabah acmadin whatsappta n yazmis beni nasil sorunluymus gibi gosterdin sorun cikarmakta uatune yok fln diye ..bende cevr yazdim haklisin benim en buyuk hatam bugune kadar defolup gitmemek oldu diye
Hak etmissin yasadigin herseyi. Baban o kadar simartirsa boyle olur. Neymis o huysuzlukla kim alacakmis. Hayirli olsun de gec. Kiskanclik, terbiyesizlik, hadsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?