O el havlusunu ya biri kullandiysa2-3 kere camasir degistirmek mi, cok yorucu degil mi ya
Benim de el havlum herkesten ayridir.. Vee klozetten nefret ederim, Allah mecbur etmesin diye dua ederim :))
Aynilari bende var ama normalim saniyordum .Normal olmadığım anlaşılıyor mugizleyebiliyorum sanıyordum
Takıntılarımdan birini yazayım, titiz değilimdir ama çok fena el yıkama takıntım var, özellikle mutfak işlerinde baş gösteriyor takıntım, herhangi bir yemeği yaparken içine doğradığım herşey sonrası ellerimi yıkarım, soğan doğrarım elimi yıkamadan patatesi doğrayamam, patatesi doğrarım elimi yıkmadan domates doğrayamam, elimi her defasında bıçakla birlikte suya sokarım, bıçakta da soğan, patates, domates artığı kalmamalı, bıçağı yıkamayı kazara unutursam onu elimden atıp temiz bıçak alıyorum
Bende hem ıslak tuvalet terliği de dahilKapalı tuvalet terligini giyemem bir de o da var
Of içim bi tuhaf oldu dişlerimi sökmek istiyorumInanmıyooogghhrrrmmm bitane dahaa aklımaa geldiii
Hani şu kazagııı bırbırıne sürtünce cıkan gıcırtı varyabıde oyle sesi dışarda yapıyolar gıcırt gıcırttttttttttt ayyyyy
Kuzuşum sen kendini güzel ifade ediyorsun ki dert etme onu hiçYanlis anlasilmak ve kendini bi turlu anlatamamak fobisi bende de var ama bu takinti mi ki acep?
Geldim canım ne yapıyon nasılsınNAVLEE gel kiz
Aynen hem ıslak hem kapalı :)Bende hem ıslak tuvalet terliği de dahil
Benim gorumcem de öyle asla şeftali kayısı ve altın elleyemiyorSeftaliye ve süete dokunmam .Esim soyuyor seftaliyi ben yiyorum .
Aslan burcuyum altına bayilirimBenim gorumcem de öyle asla şeftali kayısı ve altın elleyemiyor
Asla elleyemiyor çok kotu oluyor bayılıyor hattaAslan burcuyum altına bayilirimMetal alerjim var kabarıyor heryerim .1 saat bile takamıyorum imitasyon takı .Keske takabilsem.
Of içim bi tuhaf oldu dişlerimi sökmek istiyorum
Efendim?
Hee milletin ortak havlusuna asla dokunmam ben de.. Kendi evimde bile havlum ayridir veya kağıt havlu kullanirim.. Yine kendi evimde bile kullanmam klozeti, benim hela ayriO el havlusunu ya biri kullandiysaOnada guvenemiyorum .
Klozetten nefret eden biri varmis şükür .
Iyiyim cok sukur kuzu sen nasilsin?Geldim canım ne yapıyon nasılsın
Sahra Çölü'nde olsan islatabilecek yetenege sahip sari wc terligi??Klozet,ıslak wc terligi ozellikle kapaliysa korkulu rüya:)kv nin evindeki demir dış kapı,fermuarlı olan ne varsa kapalı olacak aklima geldikce ekleyeyim millet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?