Kurtulamıyorum

Benim eski kocama benziyor
Tek çözümü var, tüm ilişkinizi bıçak gibi keseceksiniz.
Baba olarak görüş günlerinde gelip kapıdan alacak.

Bakın ben de eskiden eski kocamı evime sokuyordum. Çünkü İstanbul'dan geliyordu çocukları görmeye. Gece çocukların odasında yatıyordu. Yemek, içmek aynı sizinki gibi.

Sonra dedim bu böyle olmaz. Artık kapımdan içeri giremezsin.

Gitti kendine ev tuttu, döşedi.

18 aylık bebeği zaten uzun saatler vermemiştir mahkeme. Onda da alışveriş merkezi gibi kapalı bir yere götürsün, akıl eder herhalde.

Ne zamana kadar devam edecek bu saçma sistem?

Yarın öbür gün birine aşık olsanız o adam demez mi sen eski kocanı eve mi alıyorsun diye?

Ediyor zaten ne yapacağımı şaşırdım artık giyimim kuşamım saçım kilom her şeyle ilgili yani evliyken bu kadar değildi hep kötü yönde tabi dana gibi oldun işte saçın olmamış filan etkileniyorum ister istemez boşver diceksiniz ama öyle olmuyor

Mahkeme işte her hafta sonu 6 saat görüş verdi ama bana da saatler önemli değil bunla ilgili sorun olmasın her istediğinde görsün dedi hakime hanım

ailenizin oldugu yere tayin isteyip gidin bence, bu sekilde rezil olursunuz o adamda sizi bu sekilde suistimal etmeye devam eder. Bosanmissiniz ve size ahlaksiz davranislarda bulunmaya eski konulari acip belden asagi vurmaya calisiyor. Gerekirse bir dava daha acip evime geliyor beni rajatsiz ediyor diyip adami uzaklastirin. Bu sekilde cekilmez yani.

Bakın sizin çok ciddi bir sorununuz var. Adam sizi resmen tehdit etmiş. Üçüncü sayfa haberi olmaya adaysınız. Hem kendiniz ihem de çocuğunuzu korumak zorundasınız. Avukatınız pek ciddiye almıyor bence durumu. Hemen daha agresif bir avukat bulun. Bir daha aradığında hoparlörü açın, aileniz de duysun dediklerini. Sonra aileniz şahit olsun söylenenlere. Bu sayede uzaklaştırma emri bile çıkartırsınız mahkemeden. Adam belli bir metre yakınınıza yaklaşamaz.

Bu kadar şeye müsade eden sensin başka hiçbişey değil

Pardon ama ona neymis ? Bosanmis kurtulmus sizden ister dana gibi olursunuz ister manken gibi, hala kedinin cigere baktigi gibi gozu sizde ahlaksizlik bu resmen.

Onu düşünemiyorum bile şuan başka biri filan çok uzak bana alış veriş merkezi yok küçücük burası bi ilçedeyim

Bu kadar şeye müsade eden sensin başka hiçbişey değil
Ben mi konuşmuyorum bide doğru düzgün çok sinir olursam kavga edip yolluyorum evden onda bile sen git diyor ya acıktım diye kapıya geliyor giderken taksi parası istiyor ben bayan halimle yediremem yani yürürüm istemem buna ben mi izin veriyorum yoksa onun fıtratı mı yüzsüz

Pardon ama ona neymis ? Bosanmis kurtulmus sizden ister dana gibi olursunuz ister manken gibi, hala kedinin cigere baktigi gibi gozu sizde ahlaksizlik bu resmen.
Evet ya hareket edemiyorum o gelince zaten baktığını görüyorum ve özellikle yapıyor yani anlamamı istiyor bakışından da öyle saklamıyor zaten sonra çıkıyorum evden sokaktayım kaç hasta oldum eve gitmicem diye sonra yine ben çekiyorum aciller filan çocuğa bakcak kimse de yok perişanlık başka hiç bişi değil.

Adamı eve almasan aradığında açmasan napabilir. Karı koca gibi aynı evdesiniz hala, sevdiğinden mi geliyo hayır sen besliyosun çünkü. Ona karşı duvarların yok,bi daha düşün bence

Babama söyledim yapamaz dayanamaz kapına işini kaybeder kprkar ona diyor yani ailemde öyle olsun da bakarız modunda

Adamı eve almasan aradığında açmasan napabilir. Karı koca gibi aynı evdesiniz hala, sevdiğinden mi geliyo hayır sen besliyosun çünkü. Ona karşı duvarların yok,bi daha düşün bence
Peki ne yapmamı önerirsiniz şimdi çocuk var göstermesem olmuyor sonra babamı tanımama izin vermedin dese ne söylicem ben karar verseydim dese. Hadi bunlar neyse bana der üzülürüm geçer ilerde problemli bi çocuk olursa bu boşlukla onu düşünüyorum sadece adama çocuğu versem al dışarı desem nasıl verim şu soğukta 18 aylık çocuğu dışarı siz olsanız ne yapardınız merak ettim ben fırsat veriyorsam bana yol söyleyin

Anneniz gelip bir müddet kalsın yanınızda yada babanıxlar beraber. Durumu anlatın. Siz naif birine benziyorsunuz, oda çocuk bahanesiyle sizi kullanıyor. Çocuğunu sevdiği falan yok maalesef

Anneniz gelip bir müddet kalsın yanınızda yada babanıxlar beraber. Durumu anlatın. Siz naif birine benziyorsunuz, oda çocuk bahanesiyle sizi kullanıyor. Çocuğunu sevdiği falan yok maalesef
Annemde çalışıyor psikolojik olarak zaten bittim artık hamilelik lohusalık 5 aylık çocuk tek başıma bu zamana kadar idare ettim hep ama artık edemiyorum kimsenin umrumda olduğumu düşünmüyorum artık ailemin yanına gelsem de çözüm değil ki ailemle 1 sene kaldım çocukla hep yük olma muhabbeti yaptılar yani insan ailesine yük geliyorsa o insana kim değer verir ki 1 sene de tüm öz güvenimi sildiler zaten sen bizsiz bi hiçsin modundalar sürekli e eski eşim de sürekli aynı şeyleri söylüyor zorlancan yapamican tek napıcan bi maaşla ne verebilirsin lendimi çok değersiz hissediyorum artık

Boşanma sebebimizde yok yok sorumsuzluk aşırı borçlanma kumar karı kız yalan bi fiziki şiddet yok yani beklesem o da olurdu
Allah yardımcın olsun bacım bu ne yüzsüzlük ya böyle sen nerde. Buldun bu kazmayı töbe töbe şaştım kaldım, o eve geldiğinde kimseyi çağıramazmısın arkadaş akraba komşu falan?bu adam senden cinsel anlamdada faydalanmak istiyor dikkat et kendine

Keşke bu durumda boşanmasaydınız. Çünkü şuan adam hem bekar havasında hemde sizinle gönül eğlendiriyor.

Evinizde boş bir oda var mı? Küçük bir ilçe bile olsa yaşadığınız yer eminim kalacak yer arayan bekar kadın öğretmen, hemşire, memur filan vardır. Odayı kiraya verin. Ev arkadaşınız olsun yani. Hem ek gelir olur, hem de yalnız kalmazsınız.

`